Byghjem.dk

Motorsav

POWPG20130 Benzin motorsav 45.4cc - 450 mm Powerplus
3.414 kr.
Mere info
Motorsav på batteri 40V ZI-KTS40V-AKKU Zipper
1.397 kr.
Mere info
Motorsav med teleskopstang batteri 40v
891 kr.
Mere info
Stiga SC 48V Motorsav - Ekskl. Batteri
1.595 kr.
Mere info
MTD Ecs 2000/40/eu 2000w Motorsav
749 kr.
Mere info
MTD Ecs 1800/35/eu 1800w Motorsav
695 kr.
Mere info
MTD Gcs 4100/40/eu Motorsav
1.195 kr.
Mere info
MTD Gcs 4600/45/eu Motorsav
1.295 kr.
Mere info
MTD Gcs 3800/35/eu Motorsav
1.095 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot motorsav.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige motorsav hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, og andre satser på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af motorsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har man tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Dermed kan man blive fri for fragtomkostningen, og sågar have varerne på kortere tid.
De velkendte byggecentre køber varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af motorsav online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Diverse online nichebutikker er eksperter i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du forvente mere kyndig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis motorsav.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber motorsav online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
motorsav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

motorsav bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

motorsav silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

motorsav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du tager fat på projektet. Du kan notere en enkel liste med alt som er nødvendige, og efterfølgende granske listen, hvormed du er sikker på at du har husket det hele.
2Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et budget for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det bør blive rationelt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
3Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube kan hjælpe med store mængder anvendelig viden, navnligt hvis man bruger den engelske version.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Støtten forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Der kommer utvivlsomt pludselige vanskeligheder når det gælder større projekter, og ergo viser det sig vigtigt at der er afsat en del plads i agendaen, som bidrager til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
6Du burde måske tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
7Forberedelse vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
8Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, specielt når det er omfattende byggeprojekter. Flere byggeprojekter kræver flere mennesker. Desuden bliver det bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt er det usandsynligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
11Du må aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig imod mulige risici. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12Du bør nødig mangle værktøj. Tit kan det vise sig smart at have udstyret tilgængeligt før du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Størstedelen af online forhandlere foreslår til alt held en lang række forskellige billige former for levering til motorsav. Den mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Den er altså meget problemfri, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtmetode.

Du burde alternativt beslutte dig for at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes virkelig uproblematisk ved køb af motorsav online. Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men det kræver at du lever med kort afstand til online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på motorsav er jo ret så essentiel såfremt vi har brug for pakken omgående, og af den grund er det ret så aktuelt at vi tjekker leveringstidspunktet ved motorsav. En stor portion netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på utallige produkter online, som alligevel kræver at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt, så at de kan nå at få ordren sendt afsted forinden personalet tager hjem.

Enkelte webshops garanterer gratis fragt på motorsav online, men oftest er det forudsat at der købes for et præcist beløb. Som alternativ skulle du udvælge den billigste leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

Masser af netshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig motorsav online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af motorsav i disse byer:

Esbjerg, Brøndby, Herning, Greve, Slagelse, Varde, Nærum, Stenløse, Vallensbæk, Køge, Skanderborg, Hjørring, Frederiksberg, Brønshøj, Kolding, Søborg, Vordingborg, Ølstykke, Vanløse, Thisted, Haderslev, Hedensted, Lystrup, Ballerup, Hørsholm, Hobro, Viborg, Tilst, Rudersdal, Ikast, Silkeborg, Hedehusene, Hvidovre, København, Svendborg, Allerød, Jyllinge, Randers, Roskilde, Rødovre, Sønderborg, Fredericia, Holbæk, Taastrup, Helsingør, Rønne, Værløse, Nyborg, Brabrand, Horsens, Herlev, Frederiksværk, Nakskov, Dragør, Gladsaxe, Haslev, Risskov, Kalundborg, Lyngby, Hillerød, Charlottenlund, Glostrup, Frederikshavn, Aarhus, Ringsted, Skive, Farum, Brønderslev, Albertslund, Nørresundby, Holstebro, Birkerød, Nykøbing Falster, Odense, Højbjerg, Odder, Grenaa, Vejle, Middelfart, Valby, Frederikssund, Aabenraa, Kokkedal, Struer, Aalborg, Lillerød, Ishøj, Næstved, Tårnby, Gentofte, Solrød Strand, Virum, Åbyhøj, og Korsør, .

Klik-og-hent ift. motorsav er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis motorsav online og motorsav priser. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere søge fx motorsav tilbud, billig motorsav og køb motorsav, foruden de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

akku, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, enhånds, kæmpe, let, letvægts, lille, mini, professionel, stor, teleskop, venstrehånds, Adano, AL-KO, Alpina, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Einhell, Electrolux, Garden, Gardena, Green-it, Hitachi, Homelite, Hurricane, Husquarna, Jonsered, Komatsu, Makita, McCulloch, Milwaukee, MTD, Nakachi, Oregon, Park, Parkside, Power Craft, Ryobi, Scheppach, Shindaiwa, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Top Craft, Worx, 36v, 4 takt, 60 cm, batteri, diamantklinge, elstart, forlænger, ledning, lyd, teleskopstang, batteri, benzin, el, skaft, stang, batteri, beton, brænde, børn, damer, kvinder, savværk, træ, værksted, ledning

Få rabat på motorsav

Det har vist sig at være ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at analysere priser på billige motorsav online i blandt flere online outlets, og med det motiv har de fleste forretninger på nettet set sig nødsaget til at presse priserne på motorsav betragteligt, og endda garantere fragt uden gebyr.

Men det kan imidlertid være gunstigt at undersøge nogle forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på motorsav online inden du gennemfører din handel, så du er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Man må alligevel huske på, at ifald en butik på nettet forhandler billige motorsav online for en pris som kan ses som uendeligt billig, så er det for det meste være et kendetegn på en falsk online webshop. Køb med kort er ikke desto mindre en del af en bestemmelse, hvilket begunstiger os imod snydagtige e-handler.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale pengene til motorsav senere. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene står det markant, at online shoppere tit leder efter for eksempel køb motorsav og motorsav priser. Man ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet billig motorsav, motorsav online og motorsav tilbud.

Se nærmere på andre menneskers evalueringer

Trustpilot bringer dig helt troværdige muligheder for at efterforske flere eksisterende køberes vurderinger og herved anbefaler vi, at du gennemgår netbutikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige motorsav online.

Facebook frembringer for øvrigt ret så fortræffelige løsninger til at få indtryk af online butikkens kundefokus. Herinde møder vi faktisk e-butikker som giver kunderne mulighed for at afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige motorsav online i en internet handler kan man utvivlsomt gennemlæse dens handelsaftale, men det er tit ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

Alternativet er at granske om internet shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en erklæring om at webshoppen overholder de danske regler, samt at butikken regelmæssigt monitoreres af fagmænd som mestrer lovgivningen.

Desuden giver det dig lejlighed til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på motorsav. Derudover rekommanderer vi at du er obs på de mest aktuelle vilkår der har betydning for bestillingen af motorsav online, som eksempelvis hvilken returret e-firmaet garanterer.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne vidne om sit køb af motorsav, hvad end man køber hos Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg eller Stark.

Jørgen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Susanne gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Peter gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Niels A gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot forærer dig rigtig pålidelige chancer for at eftersøge diverse øvrige forbrugeres oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du evaluerer online butikkens ratings før du handler billige motorsav online. Facebook fører til ligeledes nogenlunde gode genveje til at få indblik i internet butikkens pålidelighed.
2Antal dages levering er naturligvis super afgørende ifald man skal bruge varen om få sekunder, og derfor er det selvfølgelig klogt at du checker den anslåede leveringstid på motorsav. Mange online virksomheder præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at orden realiseres forinden et fastslået tidspunkt.
3Forud for at folk handler billige motorsav hos en online forretning kan de utvivlsomt gennemgå dens regler, men det er bare et tidskrævende arbejde. I øvrigt anbefales det at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på købet af billige motorsav online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet butikken kører med.
4Det er i dag i høj grad fleksibelt for alle at sammenligne priser online på billige motorsav hos diverse e-forretninger, og så garanterer utallige online forhandlere fri fragt. Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at inspicere nogle få shops på nettet efter tilbud forud for at du bestiller, således at man er velinformeret til at få den bedste pris.
5Generelt anbefaler vi at granske om internet virksomheden er e-mærket, som typisk er en indikator for at online forretningen opfylder de opstillede regler, og at webshoppen rutinemæssigt overvåges af eksperter som har nøje kendskab til de gældende regler. Før nogen handler billige motorsav på en butik behøver de for at være på den sikre side studere e-butikkens handelsbetingelser.
6Visse butikker på nettet lover portofri fragt på motorsav, men i mange tilfælde kræves det at man shopper for en fastsat sum. Alternativt må du snuppe den billigste leveringsløsning, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig jævnligt tillige temmelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
7Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men det afhænger af at du lever med kort afstand til online firmaets bopæl. Den leveringsmetode er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld ifald du behøver motorsav om få sekunder. Alternativt så lover en hel del butikker på nettet fragt uden gebyr, men i reglen er det betinget af at du indkøber for et bestemt beløb.
8Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en foranstaltning, der assisterer en overfor fup e-butikker. Som alternativ kan du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere beløbet over en periode.
9Mange internet firmaer frembyder i dag alverdens billige leveringsformer til motorsav. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig særdeles simpel, samt endda ydermere den mindst kostelige type af levering.