Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de gængse byggecentre.
Flere byggekæder har et stort vareudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare motoriseret sækkevogn.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige motoriseret sækkevogn hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af motoriseret sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i det meste af landet, og hermed har folk adgang til at købe online og transportere materialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra diverse specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af motoriseret sækkevogn online.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber motoriseret sækkevogn online hos dem.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor forventes det at du får endnu mere nyttig sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis motoriseret sækkevogn.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

motoriseret sækkevogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

motoriseret sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

motoriseret sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

motoriseret sækkevogn silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du indleder arbejdet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig note som samler alle de ting som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
2Man må nødig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være meningsfuldt at du har grejet disponibelt idet du påbegynder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Godt forarbejde vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i sammensætningen af planen.
4For opgaver udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag bør du jævnligt se udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt starter med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med det krævende projekt.
5Husk at vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du fremskaffer hjælp fra en ekspert anbefales det at få en pris fra diverse virksomheder.
6Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større projekter. Nogle opgaver gør krav på mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
7Der findes vældig mange instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til utrolig meget udbytterig viden, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
8Ofte vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for dit byggeri, så man har kontrol over omkostningerne. Det er rationelt at tage noter til alle poster, og så kortlægge beløbet for dem slavisk.
9Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
10Længe før du iværksætter dit byggeprojekt er det vanvittigt betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der viser sig utvivlsomt utidige problemstillinger når det handler om omfangsrige projekter, og derfor vurderes det meningsfuldt at man har afsat nok plads i planen, som gør at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
12Du må nødig glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som hjælp overfor potentielle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel assistance.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Temmelig mange webbutikker i Danmark foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til motoriseret sækkevogn. En favorit iblandt mange er i dag at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ekstremt simpel, og endda endda den billigste fragttype.

Du burde omvendt planlægge at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Muligheden viser sig sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men endda vældig hensigtsmæssig ved køb af motoriseret sækkevogn online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den løsning beroer på at du opholder dig nærved e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på motoriseret sækkevogn er selvfølgelig ekstremt vital når man står og skal bruge ordren med det samme, så af den grund er det fuldkommen aktuelt at vi kontrollerer leveringstiden for motoriseret sækkevogn. Flere byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, hvilket dog kræver at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

En hel del internet selskaber frembyder fri fragt på motoriseret sækkevogn online, men ofte kræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Alternativt burde du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, hvilket tit er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig motoriseret sækkevogn hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af motoriseret sækkevogn i følgende områder:

Aalborg, Skanderborg, Gentofte, Svendborg, Roskilde, Ikast, Herning, Nyborg, Silkeborg, Jyllinge, Holstebro, Nærum, Varde, Taastrup, Lillerød, Slagelse, Thisted, Brabrand, Middelfart, Valby, Vejle, Korsør, Herlev, Stenløse, Viborg, Frederikssund, Vallensbæk, Ishøj, Haslev, Hørsholm, Kokkedal, Frederikshavn, Birkerød, Aarhus, Haderslev, Vordingborg, Ringsted, Ølstykke, Aabenraa, Greve, Rønne, Køge, Albertslund, Hobro, Charlottenlund, Sønderborg, Nakskov, Odder, Horsens, Gladsaxe, Hvidovre, Glostrup, Hjørring, Solrød Strand, Helsingør, Tilst, Ballerup, Frederiksberg, Brønshøj, Allerød, Esbjerg, Fredericia, Hedensted, Odense, Hedehusene, Højbjerg, Kalundborg, Søborg, Rødovre, Lystrup, Brøndby, Grenaa, Skive, Hillerød, Risskov, Holbæk, Vanløse, Frederiksværk, Struer, Åbyhøj, Nørresundby, Farum, Randers, Dragør, Værløse, København, Rudersdal, Nykøbing Falster, Tårnby, Kolding, Brønderslev, Virum, Lyngby, og Næstved, .

Afhentning for motoriseret sækkevogn er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i tallene er det klart, at internet shoppere tit kigger efter bl.a. motoriseret sækkevogn online og motoriseret sækkevogn priser. Vi ser desuden jævnligt folk kigge efter blandt andet køb motoriseret sækkevogn, billig motoriseret sækkevogn samt motoriseret sækkevogn tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark og 10-4.

Spar penge på motoriseret sækkevogn

Det er jo vældig ligetil for købere at sammenligne tilbud på billige motoriseret sækkevogn online i blandt diverse e-forretninger, og følgelig har de fleste online outlets været presset til at at trykke salgspriserne på motoriseret sækkevogn enormt, og ydermere tilbyde billig levering.

Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at studere enkelte internet webshops efter tilbud og rabatter på motoriseret sækkevogn online forinden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-forretning udbyder billige motoriseret sækkevogn online til salg for en pris som anses for utopisk fordelagtig, bør det mange gange være en varsel om en uægte webshop. Kortkøb er dog omfavnet af et regelsæt, som assisterer kunden overfor snydagtige firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække beløbet til motoriseret sækkevogn af flere omgange. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger efter fx motoriseret sækkevogn priser og motoriseret sækkevogn online. Derudover oplever man ofte online shoppere efterspørge blandt andet motoriseret sækkevogn tilbud, køb motoriseret sækkevogn samt billig motoriseret sækkevogn.

Undersøg folks evalueringer

Trustpilot fører til fuldkommen hæderlige genveje til at efterforske en hel del eksisterende forbrugeres meninger og herved er det klogt, at du studerer netshoppens kritik før du handler billige motoriseret sækkevogn online.

Facebook tilbyder ydermere de facto passelige muligheder for at få indblik i e-firmaets popularitet. I øvrigt er der en række forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at registrere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige kan bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige motoriseret sækkevogn online på en netbutik bør de i og for sig gennemse webshoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket, hvilket er et billede på at e-forretningen anerkender de opstillede regler, og at internet webshoppen løbende undersøges af fagmænd der behersker vilkårene på området.

Dette er en god mulighed for at få hjælp, ifald du får udfordringer med din shopping med motoriseret sækkevogn. Derudover foreslåes det at kunden er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af motoriseret sækkevogn online, som for eksempel hvilken returrettighed online virksomheden bruger.

I relation til det er det desuden relevant, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan bekræfte sit køb af motoriseret sækkevogn, uagtet om man køber ved Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Christian Hansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lone Poulsen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Søren Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Louise gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til internetshopping
1Leveringstidspunktet kan være ret så relevant såfremt vi behøver din pakke inden for få dage, så derfor er det selvfølgelig på sin plads at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved motoriseret sækkevogn. Flere online shops tilsiger billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt.
2Trustpilot tilbyder dig ganske fornemme genveje til at evaluere flere tidligere brugeres tanker og herved rekommanderer vi, at du gennemgår internet shoppens omtaler forud for at du køber billige motoriseret sækkevogn online. Facebook fremskaffer ligeledes forholdsvis sikre løsninger til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed.
3Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en bestemmelse, som sikrer køber overfor svindlende internet virksomheder. Alternativt kan du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at dække regningen over en længere periode.
4Den mindst kostelige form for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du befinder dig nær online butikkens tilholdssted. Den fragtmetode kan vise sig at være ualmindeligt relevant såfremt du skal bruge motoriseret sækkevogn omgående. Alternativt så sikrer visse online outlets billig levering, men tit kræves det at man aftager for et præcist beløb.
5En række online shops tilbyder nu et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til motoriseret sækkevogn. En yndling er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare din ordre når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo i høj grad let, og typisk tillige den mest betalelige leveringsmanér.
6Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et sympol på at e-handlen lever op til de officielle regler, samt at e-handlen ofte ses til af fagfolk som har megen viden om de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige motoriseret sækkevogn i en online butik bør man ideelt set gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser.
7Forud for at nogen køber billige motoriseret sækkevogn hos en online webshop behøver de principielt gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke videre spændende. Dertil foreslåes det at køber er vidende om de mest vedkommende retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige motoriseret sækkevogn online, som eksempelvis den returrettighed hjemmesiden bruger.
8Det er jo særligt ligetil for enhver at sammenligne priser online på billige motoriseret sækkevogn på flere online varehuse, og til gengæld præsterer en lang række shops på nettet levering uden gebyr. Det kan stadigvæk blive nyttigt at inspicere en række online webshops efter tilbud og rabat forinden du handler, sådan at man er skråsikker på at opnå den bedste pris.
9Nogle webbutikker byder på fragt uden gebyr på motoriseret sækkevogn, men i reglen er det påkrævet at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt kan du udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Den bliver somme tider derudover ultra nem. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.