Teng Tools montørvogn TCW807N
8.365 kr.
Mere info
Teng Tools Montørvogn TCW907X
9.645 kr.
Mere info
Teng Tools Montørvogn TCW707
4.995 kr.
Mere info
Teng Tools Montørvogn TCW207N
10.495 kr.
Mere info
Teng Tools montørvogn TCW806NS
4.645 kr.
Mere info
Teng Tools Montørvogn TR135
6.795 kr.
Mere info
Teng Tools Montørvogn TCW707EV
4.595 kr.
Mere info
Teng Tools montørvogn TCW806N1
6.669 kr.
Mere info
Montørvogn Teng Tools TCW806N1
6.495 kr.
Mere info
Montørvogn teng tools tcw707ev
5.253 kr.
Mere info
Montørvogn tcw804n
8.881 kr.
Mere info
Montørvogn tcw808n
6.156 kr.
Mere info
Montørvogn tr135
5.731 kr.
Mere info
Montørvogn 53 tcw809n
19.418 kr.
Mere info
Montørvogn tcw810n
7.497 kr.
Mere info
Montørvogn 53 tcw806ln
18.508 kr.
Mere info
Montørvogn tcw806n
5.653 kr.
Mere info
Montørvogn tcw803n
4.966 kr.
Mere info
Montørvogn tr070
3.246 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse byggeshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af montørvogn.
Nogle byggekæder udbyder et enormt varesortiment, og andre har fokus på en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare montørvogn.
Der findes forskelle i priserne på billige montørvogn fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, og øvrige vil have service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggekæder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og som følge af det har mange chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derved kan du spare leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af montørvogn online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage ekstremt begavet sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis montørvogn.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber montørvogn online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede netbutikker producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

montørvogn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

montørvogn silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

montørvogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

montørvogn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke med et brag starter med at regne nøjagtig som du er startet på dit komplekse projekt.
2Man må nødig undvære værktøj. Tit vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet tilgængeligt når du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
3Du finder alle mulige former for artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver betydelige mængder nyttig viden, ikke mindst når man søger på engelsk.
4I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinger at ombygningen har betydning for klimaet.
5Du må ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke får assistance fra en fagmand.
6Forinden du starter arbejdet er det meget centralt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Det kan vurderes om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at få en pris fra forskellige leverandører.
8Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge hver enkelt udgift, og herefter notere ens købspris for dem enkeltvis.
9Forberedelse vil være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at have en struktureret dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses på hvilke dage, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din køreplan.
10Det vil vise sig værdifuldt at have de påkrævede byggematerialer handlet ind på forhånd inden du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig huskeliste som samler de materialer du har brug for, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
11Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Der præsenterer sig stort set altid utidige udfordringer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det være værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En hel del e-forhandlere tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmåder til montørvogn. Den mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har tid. Leveringsformen er jo rigtig smertefri, samt ofte endvidere den billigste fragttype.

Du burde tillige overveje at få ordren leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig typisk en tak mindre billig, men endvidere rigtig praktisk med montørvogn online. Den mest prisbevidste leveringsmodel er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på montørvogn kan være rigtig bestemmende om man behøver din ordre lige om lidt, så med det formål er det fuldkommen centralt at du kigger nærmere på leveringstiden ved montørvogn. Adskillige online virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på mange af deres varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt distribueret forud for at medarbejderne tager hjem.

Indtil flere webbutikker yder levering uden beregning på montørvogn online, men undertiden er det så præmissen at man køber for et præcist beløb. I øvrigt må man gribe den mest betalelige metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du handler billig montørvogn på nettet og afhenter i butikken. Fx 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på montørvogn i følgende byer:

Thisted, Korsør, Herning, Hjørring, Allerød, Grenaa, Frederikssund, Farum, Struer, Rønne, Sønderborg, Risskov, Odder, Kolding, Herlev, Ballerup, Skanderborg, Silkeborg, Randers, Gentofte, Holbæk, Hedensted, Slagelse, Hobro, Kalundborg, Rudersdal, Horsens, Ikast, Frederikshavn, Frederiksværk, Valby, Viborg, Åbyhøj, Aarhus, Frederiksberg, Nakskov, Nærum, Charlottenlund, Lystrup, Ølstykke, Rødovre, Vordingborg, Hørsholm, Nørresundby, Hvidovre, Helsingør, Fredericia, Vallensbæk, Dragør, Skive, Stenløse, Lyngby, Albertslund, Værløse, Ishøj, Birkerød, Hillerød, Virum, Gladsaxe, Brønderslev, Tårnby, Haslev, Jyllinge, København, Aabenraa, Kokkedal, Esbjerg, Vanløse, Nyborg, Odense, Brønshøj, Brøndby, Holstebro, Haderslev, Svendborg, Nykøbing Falster, Taastrup, Greve, Vejle, Glostrup, Solrød Strand, Søborg, Næstved, Ringsted, Lillerød, Tilst, Varde, Hedehusene, Brabrand, Højbjerg, Roskilde, Køge, Middelfart, og Aalborg, .

Klik-og-hent for montørvogn er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at folk ofte søger bl.a. billig montørvogn og montørvogn tilbud. Derudover oplever man som regel folk lede efter blandt andet køb montørvogn, montørvogn priser og montørvogn online, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Find den bedste pris på montørvogn

Det er jo efterhånden særligt bekvemt for købere at analysere priser på billige montørvogn online på forskellige internet forretninger, og med det motiv har flere firmaer på nettet set sig nødsaget til at sænke prisen på montørvogn markant, og endda yde levering uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk blive lønsomt at se nærmere på nogle forskellige forhandlere på nettet efter tilbud på montørvogn online inden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Du skal dog være omhyggelig med, at ifald en online forretning afhænder billige montørvogn online til salg for en tilbudspris der virker kolossalt lav, bør det ofte være et tegn på en bedragerisk netbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, som skærmer os overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale beløbet til montørvogn over en periode. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at mennesker som regel leder efter fx billig montørvogn og montørvogn online. Man ser derudover tit mennesker søge fx køb montørvogn, montørvogn tilbud samt montørvogn priser.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot frembyder relativt gode løsninger til at gennemsøge ganske mange tidligere forbrugeres tanker og på grund af dette støtter vi, at du studerer internet firmaets ratings forud for at du køber billige montørvogn online.

Facebook leverer ydermere fuldstændig gode løsninger til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der en del internet foretagender hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige montørvogn online på en internet handler burde de i princippet sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, dog er det undertiden ikke super spændende, især med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at online forretningen accepterer dansk lovgivning, udover at internet webshoppen løbende tilses af fagfolk der har indsigt i retningslinjerne.

Dette er desuden en god chance for opbakning, ifald du oplever dilemmaer i forbindelse med din handel med montørvogn. Dertil støtter vi at køberen er på vagt for de mest essentielle reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af montørvogn online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online forhandleren tilbyder.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af montørvogn, uafhængig af om man har købt hos Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

Martin A gav 5 stjerner

Nemt køb

Jørgen J gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Mette Larsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lars Olsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til din online shopping
1Flere internet selskaber yder nu en række forskellige billige leveringsformer til montørvogn. En der er meget anvendt er nu om dage levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragttypen er nemlig rigtig let, samt typisk ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.
2Vi tilråder at kontrollere hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en garanti for at e-firmaet opfylder de gældende danske regler, udover at internet webshoppen ofte overvåges af fagfolk som har indsigt i de gældende regler. Inden nogen handler billige montørvogn på en e-handler bør man for at være på den sikre side få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser.
3Det er i dag ualmindeligt fremkommeligt for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige montørvogn fra forskellige online shops, og så tilbyder en lang række e-forretninger fri fragt. Derfor kan det alligevel være tiden værd at se nærmere på nogle få online webshops efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris.
4Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af et regelsæt, der beskytter køberen imod snydagtige online outlets. Som alternativ kan du benytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre betalingen senere.
5Trustpilot resulterer i ret uafhængige genveje til at kortlægge en hel del nuværende brugeres vurderinger og derved anbefales det, at du tolker netbutikkens omtaler forinden du shopper billige montørvogn online. Facebook præsterer også ultra nyttige muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.
6Forud for at nogen handler billige montørvogn hos en webbutik kan man principielt få overblik over forhandlerens forretningsaftale, men det er normalt en tidskrævende opgave. Desuden rekommanderer vi at du er vidende om de mest essentielle regler der er gældende for bestillingen af billige montørvogn online, fx den returrettighed webshoppen bruger.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig meget aktuel om man har brug for produkterne inden for få dage, så af den grund er det rigtig meningsfuldt at du kontrollerer leveringstidspunktet for montørvogn. En masse netshops i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres produkter, men som ikke desto mindre antager at du når at bestille før et besluttet tidspunkt.
8Nogle få internet selskaber sikrer levering uden beregning på montørvogn, men ofte er det så præmissen at man aftager for et konkret beløb. Derudover skulle du tage den billigste fragtmetode, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Fragttypen er typisk tillige rigtig smertefri. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
9Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du bor lige ved internet firmaets tilholdssted. Den leveringsversion kan vise sig at være særdeles vigtig når du mangler montørvogn om kort tid. Alternativt så frembyder nogle online virksomheder fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man køber for en præcis sum.