Byghjem.dk

Møtrikspænder

Ferax møtrikspænder 1/2 TH
895 kr.
Mere info
Ferax møtrikspænder sæt 1/2
295 kr.
Mere info
Ferax møtrikspænder 1/2 BIW-900
895 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 1112Nm 75104
1.398 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 3/4" Composite 2034Nm 75109
3.448 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 624Nm 75103
1.389 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 3/8" Composite 583Nm 75102
1.379 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1172Nm.
1.175 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1302Nm 75034
1.175 kr.
Mere info
BATO Møtrikspænder 1" 5500Nm 75117
4.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Man bør derfor kende forretningens regler.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af møtrikspænder.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot møtrikspænder.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at hente produkterne personligt. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige møtrikspænder hos de forskellige online byggecentre. En del vil have billige priser, imens øvrige giver kompetent sparring. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan give øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og herigennem har flertallet adgang til at handle online og hente varerne selv. Derved kan man undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne straks.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af møtrikspænder online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du handler møtrikspænder online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops i små nicher har en stor passion for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du opleve mere begavet rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis møtrikspænder.
Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark
møtrikspænder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

møtrikspænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

møtrikspænder jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

møtrikspænder silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Muligvis vil det vise sig afgørende at have de presserende byggematerialer tilgængelige forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne notere en punktforms indkøbsseddel som samler de materialer du får brug for, og derefter granske punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
2Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
3Der ligger en verden af artikler og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig info, specielt hvis man søger på engelsk.
4Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige risici. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen når det handler om store opgaver, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at der er afsat nok tid i planen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
6Det er meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst finde frem til den billigste pris på hver enkelt.
7Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har værktøjet til disposition før du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at påregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
8Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især når det kommer til omfangsrige projekter. Nogle byggerier kræver flere end en enkelt person. Derudover bør det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
9Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at liste en klar strategi, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din dagsorden.
10Forinden du starter byggeprocessen må det være rimeligt vigtigt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
11Du bør overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson er det lukrativt at hente priser fra flere firmaer.
12Ved udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Således bør du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit krævende byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Temmelig mange byggeforretninger udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringstyper til møtrikspænder. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtløsningen er nemlig super gnidningsløs, og oftest tillige den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du bør også planlægge at få det leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en tand mere pebret, men endvidere rigtig let gængelig for møtrikspænder online. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du er nær internet selskabets byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på møtrikspænder er selvfølgelig ultra afgørende hvis vi har brug for produktet med det samme, og med det formål er det temmelig aktuelt at vi studerer den estimerede leveringsdato ved møtrikspænder. En masse internet webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det beroer på at bestillingen anbringes forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne ekspederet inden de logistikansatte drager hjemad.

Flere online webshops tilbyder fragt uden omkostninger på møtrikspænder online, men oftest er det under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb. Derudover kunne du gribe den mindst kostelige leveringsløsning, der mange gange vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

En hel del netshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig møtrikspænder online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af møtrikspænder i følgende områder:

Allerød, Holstebro, Brøndby, Silkeborg, Ølstykke, Tilst, Hillerød, Ballerup, Frederikshavn, Viborg, Odder, Nærum, Skanderborg, Esbjerg, Nakskov, Ikast, Thisted, Haderslev, København, Varde, Hobro, Randers, Kalundborg, Fredericia, Solrød Strand, Middelfart, Brønderslev, Jyllinge, Hedensted, Holbæk, Lillerød, Albertslund, Kolding, Nykøbing Falster, Køge, Helsingør, Hørsholm, Herning, Lystrup, Charlottenlund, Hvidovre, Frederiksberg, Tårnby, Rudersdal, Frederiksværk, Greve, Aabenraa, Horsens, Sønderborg, Dragør, Højbjerg, Vordingborg, Korsør, Nørresundby, Nyborg, Herlev, Gladsaxe, Glostrup, Rønne, Næstved, Ishøj, Rødovre, Lyngby, Farum, Skive, Aarhus, Virum, Stenløse, Frederikssund, Brønshøj, Grenaa, Åbyhøj, Ringsted, Hjørring, Haslev, Slagelse, Birkerød, Roskilde, Struer, Brabrand, Søborg, Svendborg, Risskov, Vanløse, Aalborg, Hedehusene, Vallensbæk, Vejle, Værløse, Gentofte, Odense, Taastrup, Valby, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. møtrikspænder er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når vi ser på data er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis møtrikspænder online og billig møtrikspænder. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere lede efter blandt andet køb møtrikspænder, møtrikspænder tilbud samt møtrikspænder priser, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark.

Tilbud på møtrikspænder

Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser på billige møtrikspænder online fra forskellige e-butikker, og ergo har en hel del forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe priserne på møtrikspænder enormt, og derudover love levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk være gavnligt at sammenholde en række netbutikker efter tilbud og udsalg på møtrikspænder online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Du må imidlertid ikke overse, at såfremt en shop på nettet annoncerer billige møtrikspænder online på tilbud til en pris der er kolossalt attraktiv, så burde det ofte være et tegn på en falsk internet butik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet af en lovbestemmelse, som sikrer køberen imod uærlige internet webshops.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at honorere pengene til møtrikspænder over et længere tidsrum. Det fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx billig møtrikspænder og møtrikspænder tilbud. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge fx møtrikspænder priser, køb møtrikspænder og møtrikspænder online.

Læs tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot frembyder en lang række hæderlige løsninger til at kigge på en stor gruppe nuværende kunders anmeldelser og derved er det godt, at du undersøger e-shoppens bedømmelser inden du handler billige møtrikspænder online.

Facebook resulterer i ydermere aldeles tiltalende metoder til at få indtryk af online virksomhedens popularitet. Desuden ser vi faktisk e-handler som giver kunderne mulighed for at ytre en kritik af deres køb, som ligeledes burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige møtrikspænder online i en e-butik kan man altid gennemgå e-shoppens regler, men det er mange gange ikke videre interessant, især hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

En nemmere løsning kunne være at tjekke om internet forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være et tegn på at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, tillige med at hjemmesiden ofte overvåges af eksperter som kender til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, når du skulle få udfordringer ved dit indkøb af møtrikspænder. Tilsvarende anbefaler vi at køber er sat ind i de mest centrale betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af møtrikspænder online, som fx den ombytningspolitik shoppen bruger.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af møtrikspænder, hvad end man har købt fra Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

Maria N gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inge C gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Per Larsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise Sørensen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Visse internet virksomheder yder levering uden betaling på møtrikspænder, men i de fleste tilfælde kun når man aftager for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den mest betalelige fragtmulighed, som tit vil være at få leveret pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver undertiden omvendt virkelig let gængelig. Den prisbilligste fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
2Før nogen shopper billige møtrikspænder i en webshop kan de utvivlsomt betragte shoppens betingelser, dog er det normalt et tidskrævende arbejde. Endvidere rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de vigtigste bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige møtrikspænder online, eksempelvis den returneringsret e-firmaet har.
3Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt vigtig såfremt man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og i det øjemed er det særdeles på sin plads at vi tjekker den estimerede leveringstid på møtrikspænder. De fleste firmaer på nettet byder på billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer, men som trods alt påkræver at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt.
4Trustpilot leverer ret ærlige genveje til at eftersøge forskellige aktuelle kunders meninger og herved slår vi et slag for, at du eftergår e-butikkens anmeldelser før du bestiller billige møtrikspænder online. Facebook leverer lige så vel de facto passende løsninger til at få indtryk af online virksomhedens popularitet.
5Den billigste leveringsmanér er unægtelig at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den fragtmetode kan være usædvanlig vital ifald man har behov for møtrikspænder om et øjeblik. Alternativt så lover en række online shops fri fragt, men for det meste kun ifald du aftager for et bestemt beløb.
6En masse e-shops giver nu om stunder en række forskellige billige løsninger til levering til møtrikspænder. En af de mest benyttede er nu til dags udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig meget smertefri, og mange gange også den mest letkøbte leveringsmanér.
7Det er jo efterhånden særdeles fleksibelt for enhver at kigge efter tilbud online på billige møtrikspænder hos diverse internet forhandlere i Danmark, og herved lover en lang række netshops fri fragt. Til gengæld kan det alligevel være gavnligt at prøve flere internet shops i Danmark efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lov, hvilket skærmer dig imod snydagtige internet varehuse. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afbetale pengene ude i fremtiden.
9Vi anbefaler generelt at kigge om internet firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et sympol på at e-butikken føjer den officielle danske lovgivning, udover at internet shoppen fra tid til anden vurderes af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Før nogen køber billige møtrikspænder hos en internet webshop kunne de faktisk gennemlæse shoppens handelsvilkår.