Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MINI Bluetooth - EU-stik
4.006 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth - EU-stik
4.381 kr.
Mere info
Metabo støvsuger ASA 25 L PC - Støvklasse L
1.490 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige mobil støvsuger fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på lave priser, og nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som tilbyder gode råd til valg af mobil støvsuger.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare mobil støvsuger.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber varer fra alle mulige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af mobil støvsuger online.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre findes nær dig, og af den grund har folk mulighed for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Flertallet af niche webshops er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du handler mobil støvsuger online fra deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Altså får du formentlig en høj grad af brugbar service fra ansatte med specialistviden i lige præcis mobil støvsuger.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

mobil støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

mobil støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

mobil støvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

mobil støvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for naturen.
2Der kommer utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det gælder krævende projekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag bør du ofte tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det vigtige projekt.
4I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det blive aldeles centralt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne nedfælde mulige tilbud på dem alle sammen.
6Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke har hjælp fra en professionel.
7Du har adgang til mange forskellige vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er kilde til ret så meget brugbar oplysning, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
8Det er værdifuldt at have de nødvendige byggematerialer parat i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du kan sammensætte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå det du har brug for, og så gennemgå hver eneste ting, så du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
9Du må aldrig nogensinde undvære grej. Tit vil det vise sig smart at have udstyret klar til brug inden du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
10Du kan overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal hente eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Hvis du ønsker hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at søge prisoverslag fra diverse leverandører.
11Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må have en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt derudover en nummerorden. Husk at være konkret i sammensætningen af din strategi.
12Det kan være en god idé at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige ombygninger. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
De bedst vurderede byggeshops
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Temmelig mange internet outlets udlover nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til mobil støvsuger. En af de mest moderne er i dag afhentningssteder, hvor du kan afhente bestillingen præcis når det passer dig. Denne er jo særligt hensigtsmæssig, og ofte tillige den mest billige leveringsmetode.

Du kunne ydermere foretrække at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig jævnligt en anelse mere omkostningsfuld, men derudover ualmindeligt nem ved køb af mobil støvsuger online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket kræver at du fysisk befinder dig tæt på e-shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på mobil støvsuger er naturligvis ret væsentlig ifald vi skal bruge varen straks, så med det formål er det aldeles klogt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på mobil støvsuger. Flere e-firmaer i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på mange af shoppens varer online, men vær vagtsom da det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få e-forhandlere lover fragtfri levering på mobil støvsuger online, men i de fleste tilfælde kun hvis man køber for et fastslået beløb. Desuden må man gribe den mest betalelige leveringsform, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af webshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig mobil støvsuger online men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De udlover eksempelvis click-and-collect på mobil støvsuger i disse områder:

Aalborg, Vallensbæk, Nakskov, Vordingborg, Taastrup, Ishøj, Middelfart, Albertslund, Greve, Rødovre, Helsingør, Lillerød, Nærum, Aabenraa, Ringsted, Ballerup, Haderslev, Solrød Strand, Hørsholm, Odder, Kalundborg, Odense, Rudersdal, Struer, Vejle, Herlev, Slagelse, Esbjerg, Allerød, Ikast, Brøndby, Hvidovre, Holstebro, Haslev, Randers, Horsens, Hedensted, Charlottenlund, Skive, Hillerød, Nyborg, Holbæk, Brønshøj, Farum, Køge, Thisted, Birkerød, Kokkedal, Vanløse, Korsør, Rønne, Frederiksværk, Dragør, Søborg, Hobro, Frederiksberg, Højbjerg, Roskilde, Tilst, Aarhus, Åbyhøj, Stenløse, Gladsaxe, Lystrup, Brabrand, København, Hjørring, Jyllinge, Fredericia, Herning, Sønderborg, Svendborg, Grenaa, Frederikshavn, Virum, Ølstykke, Hedehusene, Silkeborg, Valby, Værløse, Næstved, Brønderslev, Viborg, Gentofte, Risskov, Kolding, Frederikssund, Nykøbing Falster, Nørresundby, Tårnby, Varde, Glostrup, Lyngby, og Skanderborg, .

Klik-og-hent for mobil støvsuger er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data er det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet billig mobil støvsuger og køb mobil støvsuger. Man ser derudover tit folk søge efter bl.a. mobil støvsuger tilbud, mobil støvsuger online samt mobil støvsuger priser, plus de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Tilbud på mobil støvsuger

Det er efterhånden yderst gnidningsløst for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige mobil støvsuger online i blandt diverse internet handler, og af den grund har massevis af netbutikker været nødt til at formindske priserne på mobil støvsuger helt i bund, og i øvrigt yde portofri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være rentabelt at sammenligne visse shops på nettet efter tilbud på mobil støvsuger online før du shopper, sådan at man er på den sikre side med at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre være obs på, at når en shop på nettet reklamerer billige mobil støvsuger online til salg for en salgspris der er hamrende attraktiv, så kan det ofte være et tegn på en uærlig online virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af en bestemmelse, hvilket hjælper køber imod uægte firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre omkostningerne til mobil støvsuger over flere uger. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark og Davidsen.

Når der ses på tallene bliver det markant, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis køb mobil støvsuger og mobil støvsuger online. Vi ser derudover mange gange mennesker efterspørge blandt andet mobil støvsuger priser, mobil støvsuger tilbud samt billig mobil støvsuger.

Kig på tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer super passelige chancer for at inspicere flere aktuelle køberes reflektioner og af den grund kan det være til hjælp, at du tager et kig på internet webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige mobil støvsuger online.

Facebook fører til ligeledes fuldt ud habile chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover ses faktisk online outlets hvor man kan tilkendegive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige mobil støvsuger online hos en internet butik behøver man i og for sig løbe igennem webshoppens vilkår, det er dog ofte et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne være at se om netbutikken er e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at webbutikken accepterer de danske love, samt at e-forhandleren lejlighedsvis overværes af fagmænd der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Det giver dig lejlighed til support, for så vidt du skulle få besvær som følge af dit indkøb af mobil støvsuger. I øvrigt anbefaler vi at kunden er vidende om de mest basale reglementer der kan influere på købet af mobil støvsuger online, som fx den ombytningsret e-butikken lover.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bekræfte bestillingen af mobil støvsuger, ligegyldig om man bestiller hos Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Rasmus G gav 5 stjerner

Hurtig levering

Per D gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hans Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende service

Christian U gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til online indkøb
1Forud for at folk køber billige mobil støvsuger i en webshop kan man utvivlsomt overveje shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke super spændende. Ligeså er det godt at kunden er på vagt for de mest centrale retningslinjer der har betydning for handlen med billige mobil støvsuger online, til eksempel den returneringsret internet shoppen garanterer.
2Den mest betalelige leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men det nødvendiggør at du bor tæt på online webshoppens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være ualmindeligt afgørende såfremt vi har behov for mobil støvsuger øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række webshops levering uden gebyr, men typisk er det under betingelse af at du aftager for en bestemt sum.
3Fragttiden kan være særdeles bestemmende om vi absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det utvivlsomt væsentligt at man tjekker den forventede leveringstid ved mobil støvsuger. En stor portion e-shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren aflægges inden et konkret tidspunkt.
4Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en orden, som redder køber overfor falske internet firmaer. Som et alternativ burde du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere prisen ude i fremtiden.
5Det er ret så nemt for os alle at sammenligne priser online på billige mobil støvsuger fra forskellige shops på nettet, og til tak tilbyder flertallet af online shops gebyrfri levering. Det kan immervæk vise sig udbytterigt at eftergå visse webshops efter billige priser forinden du shopper, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
6En hel del internet outlets udlover i vore dage alverdens billige leveringsmåder til mobil støvsuger. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså ret ukompliceret, samt ofte ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.
7Trustpilot leverer nogenlunde hæderlige muligheder for at tyde en stor gruppe nuværende forbrugeres betragtninger og derfor er det smart, at du gennemgår internet forretningens omtaler før du handler billige mobil støvsuger online. Facebook fører til også regulære passende muligheder for at få indblik i netshoppens kundefokus.
8En hel del online selskaber garanterer billig fragt på mobil støvsuger, men typisk forudsætter det at man aftager for en konkret pris. Alternativt må man tage den prisbilligste leveringsudgave, som ofte er at få kørt ordren til et udleveringssted. Muligheden er sædvanligvis desuden særligt simpel. Den mindst kostelige fragttype er unægtelig at hente varerne selv.
9Vi tilråder generelt at granske hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en indikation om at online firmaet adlyder de officielle regler, samt at e-handlen hyppigt monitoreres af jurister som er indført i vilkårene på området. Forinden folk handler billige mobil støvsuger hos en online forretning behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår.