Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige Mitsutomo limpistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode priser, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare Mitsutomo limpistol.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af Mitsutomo limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af Mitsutomo limpistol online.
De store byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har flertallet chancen for at købe online og hente produkterne selv. På grund af det kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Således forventes det at du får endnu mere begavet hjælp fra folk med ekspertviden i netop Mitsutomo limpistol.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du når du bestiller Mitsutomo limpistol online på deres webshop.
Diverse specialiserede webshops er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Mitsutomo limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Mitsutomo limpistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Mitsutomo limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Mitsutomo limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et budget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedskrive billige priser på dem alle sammen.
2I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeriet påvirker klimaet.
3Der kommer altid overraskende udfordringer når det gælder større opgaver, og på grund af det kan det være afgørende at der afsættes rimelig plads i planen, med det formål at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en strømlinet agenda, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
5Du skal på ingen måde glemme sikkerheden, så husk beklædning som sikkerhedssko som skåner dig mod hændelige risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6For udendørs projekter kan vejret få stor betydning. Således bør du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned bedst som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
7Forinden du iværksætter byggeriet kan det blive ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Du kunne tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra flere firmaer.
9Det bliver vigtigt at have samtlige materialer til rådighed forud for at du går til værks med dit arbejde. Du bør nedskrive en overskuelig note indeholdende hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
10Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ift. krævende arbejdsopgaver. Omfattende opgaver kræver flere personer. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Man bør nødig fattes grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tillægge de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
12Der findes en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med enormt meget brugbar information, ikke mindst når du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En stor portion e-forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmodeller til Mitsutomo limpistol. En af dem der er mest populær er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har lyst. Leveringstypen er jo vældig simpel, og tit ligeledes den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør også vælge at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Den er gerne en lille smule dyrere, men ydermere ultra enkel med Mitsutomo limpistol online. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du befinder dig lige ved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på Mitsutomo limpistol er selvfølgelig ualmindeligt vital såfremt vi mangler dine nye varer om få sekunder, så derfor er det i sandhed passende at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på Mitsutomo limpistol. En række internet shops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen anbringes inden et aftalt klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Visse e-forretninger i Danmark lover fragt uden gebyr på Mitsutomo limpistol online, men i reglen er det så præmissen at du køber for en præcis sum. Alternativt skal man beslutte sig for den prisbilligste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

Mange kæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig Mitsutomo limpistol online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på Mitsutomo limpistol i disse områder:

Holbæk, Gentofte, Allerød, Struer, Frederikshavn, Brønderslev, Sønderborg, Silkeborg, Vejle, Risskov, Esbjerg, Charlottenlund, Helsingør, Gladsaxe, Nyborg, Virum, Brønshøj, Søborg, Kalundborg, Korsør, Farum, Aalborg, Rødovre, Tilst, Lillerød, Brøndby, Frederiksværk, Vallensbæk, Ikast, Herlev, Nykøbing Falster, Lystrup, Frederiksberg, Nørresundby, Holstebro, Glostrup, Tårnby, Grenaa, Odder, Nærum, Næstved, Haslev, Køge, Ballerup, Svendborg, Hørsholm, Nakskov, Højbjerg, Randers, Aarhus, Brabrand, Rudersdal, Ølstykke, Herning, Lyngby, Vordingborg, Hillerød, Birkerød, Stenløse, Viborg, Thisted, Skive, Dragør, Vanløse, Hedensted, Odense, Frederikssund, Solrød Strand, Værløse, Fredericia, Hedehusene, Rønne, København, Kokkedal, Taastrup, Jyllinge, Hvidovre, Albertslund, Aabenraa, Greve, Hjørring, Varde, Horsens, Ringsted, Åbyhøj, Middelfart, Valby, Haderslev, Ishøj, Kolding, Hobro, Roskilde, Skanderborg, og Slagelse, .

Klik-og-hent af Mitsutomo limpistol er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel Mitsutomo limpistol tilbud og billig Mitsutomo limpistol. Derudover ser vi mange gange mennesker søge efter for eksempel køb Mitsutomo limpistol, Mitsutomo limpistol priser samt Mitsutomo limpistol online, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Få rabat på Mitsutomo limpistol

Det er efterhånden vældig hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige Mitsutomo limpistol online på flere shops på nettet, og med det motiv har de fleste internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på Mitsutomo limpistol drastisk, og derudover præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive smart at sammenholde flere internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på Mitsutomo limpistol online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark og Bauhaus.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet frembyder billige Mitsutomo limpistol online til en salgspris som kan virke overordentlig fremragende, kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk e-forretning. Kortbestillinger er dog en del af en orden, hvilket forsvarer dig som køber imod snydagtige internet outlets.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere omkostningerne til Mitsutomo limpistol over flere uger. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at folk tit leder efter eksempelvis Mitsutomo limpistol online og Mitsutomo limpistol priser. Vi ser desuden ofte netshoppere lede efter fx køb Mitsutomo limpistol, billig Mitsutomo limpistol og Mitsutomo limpistol tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot leverer sådan set udmærkede muligheder for at gennemgå mange eksisterende forbrugeres synspunkter og af den grund er det godt, at du vurderer internet shoppens omtaler forud for at du handler billige Mitsutomo limpistol online.

Facebook giver dig endvidere faktisk passelige genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk internet selskaber hvor kunder kan nedfælde en omtale af købsoplevelsen, som desuden burde drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige Mitsutomo limpistol online hos en e-handler burde de altid gennemløbe forhandlerens forretningsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt, særligt med de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ er at undersøge om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et billede på at online shoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden fra tid til anden monitoreres af specialister der kender til de gældende regler.

Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, ifald du udsættes for besvær i processen med dit indkøb af Mitsutomo limpistol. Tillige slår vi et slag for at man er sat ind i de primære regler der kan have betydning for købet af Mitsutomo limpistol online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen kører med.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, således man når som helst kan påvise købet af Mitsutomo limpistol, ligegyldig om man har bestilt ved Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Bauhaus.

Anne Sørensen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anne Jørgensen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Thomas R gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Morten gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Adskillige online varehuse giver nu om stunder alverdens billige fragtløsninger til Mitsutomo limpistol. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente produkterne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså usædvanlig fleksibel, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsløsning.
2Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en bestemmelse, som assisterer køberen imod svindlende webshops. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil klare pengene af flere omgange.
3Forinden nogen bestiller billige Mitsutomo limpistol i en online webshop kan man egentlig have øje for butikkens forretningsvilkår, dog er det mange gange et omfattende arbejde. Endvidere går vi ind for at køberen er obs på de mest basale betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige Mitsutomo limpistol online, eksempelvis den returpolitik webbutikken tilsikrer.
4Nogle enkelte online shops lover fragt uden betaling på Mitsutomo limpistol, men ofte afkræver det at der købes for en bestemt sum. I øvrigt burde du udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Den bliver af og til på den anden side ultra smertefri. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
5Det er ultra uproblematisk for købere at søge information om priser online på billige Mitsutomo limpistol i blandt flere online virksomheder, og med det motiv tilbyder utallige internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Det kan dog immervæk være gunstigt at analysere nogle få e-firmaer efter rabat og tilbud forinden du handler, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
6Leveringstiden kan være ultra bestemmende hvis du har brug for produkterne nu og her, og derfor er det faktisk essentielt at vi tjekker den forventede leveringstid for Mitsutomo limpistol. Mange forretninger på nettet tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men som ikke desto mindre er betinget af at der bestilles før et besluttet klokkeslæt.
7Den prisbilligste form for levering er dog at hente ordren selv, men det står og falder med at du opholder dig nær webshoppens bopæl. Den fragtform kan vise sig at være yderst vital såfremt man behøver Mitsutomo limpistol lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere e-shops i Danmark fri fragt, men oftest afkræver det at der aftages for en fastsat sum.
8Trustpilot indebærer helt relevante chancer for at beskue ganske mange øvrige forbrugeres iagttagelser og derfor rekommanderer vi, at du evaluerer internet forhandlerens bedømmelser forud for at du handler billige Mitsutomo limpistol online. Facebook genererer for øvrigt ret så fine chancer for at få indtryk af internet selskabets popularitet.
9Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er et signal om at online shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden regelmæssigt tilses af eksperter der mestrer de gældende love. Inden nogen shopper billige Mitsutomo limpistol hos en online webshop bør de utvivlsomt skimme butikkens handelsaftale.