Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige mini ventilator hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved en webshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring mini ventilator.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare mini ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder findes i det meste af landet, og derigennem har mange valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Derved kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af mini ventilator online.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du forvente en høj grad af nyttig assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis mini ventilator.
Flertallet af nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber mini ventilator online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

mini ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

mini ventilator jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

mini ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

mini ventilator silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig væsentligt at have samtlige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt det du får brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Der præsenterer sig næsten altid overraskende problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
3Du finder mange forskellige instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig ret så meget brugbar info, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
4Det er muligt at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Støtten beroer altså på at ombygningen influerer positivt på klimaet.
5Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være en god idé at beskrive alle omkostninger, og dernæst gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
6Man bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har det til disposition før du starter byggeprojektet. Det er desuden godt at inkludere udgifterne hertil i dit budget.
7Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i perioden for projektets begyndelse, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
8Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. Derudover bliver det mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
9Det bør overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at søge prisoverslag fra forskellige firmaer.
10Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må have en velovervejet dagsorden, der viser hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
11Før du påbegynder dit byggeprojekt må det være vanvittigt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som hjælper dig mod mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er meget flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Flere internet virksomheder tildeler nu mange forskellige billige metoder til levering til mini ventilator. En af de mest anvendte er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså i høj grad nem, samt oftest tillige den mest letkøbte mulighed for levering.

Du burde tillige overveje at få ordren leveret til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig for det meste en anelse mindre billig, men omvendt ekstremt ligetil ved køb af mini ventilator online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du befinder dig nær e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på mini ventilator kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld hvis man har behov for produkterne inden for kort tid, så herved er det fuldt ud væsentligt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved mini ventilator. En hel del forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, men glem ikke at det regnes ud fra at ordren indsendes inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt pakket før pakkepersonalet får fri.

Visse e-shops i Danmark yder portofri fragt på mini ventilator online, men oftest forudsætter det at du handler for en præcis sum. Derudover bør du vælge den mest letkøbte mulighed for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Masser af byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du handler billig mini ventilator derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på mini ventilator i følgende områder:

Tårnby, Nyborg, Skive, Holstebro, Hedensted, Grenaa, Rødovre, Odense, Odder, Nærum, Værløse, Holbæk, Solrød Strand, Hvidovre, Herning, Fredericia, Glostrup, Lillerød, Korsør, Farum, Struer, Gladsaxe, Albertslund, Silkeborg, Haderslev, Frederiksberg, Roskilde, Thisted, Ringsted, Helsingør, Frederiksværk, Nakskov, Hedehusene, Vordingborg, Herlev, Varde, Brøndby, København, Ikast, Aabenraa, Ølstykke, Greve, Middelfart, Stenløse, Virum, Vanløse, Rudersdal, Aalborg, Hobro, Haslev, Højbjerg, Esbjerg, Vallensbæk, Åbyhøj, Tilst, Frederikssund, Rønne, Køge, Brabrand, Brønderslev, Taastrup, Vejle, Frederikshavn, Horsens, Kolding, Ishøj, Jyllinge, Allerød, Svendborg, Næstved, Hillerød, Hjørring, Hørsholm, Skanderborg, Lystrup, Birkerød, Risskov, Ballerup, Dragør, Slagelse, Charlottenlund, Kalundborg, Brønshøj, Søborg, Kokkedal, Sønderborg, Gentofte, Randers, Lyngby, Aarhus, Viborg, Nykøbing Falster, Valby, og Nørresundby, .

Click-and-collect af mini ventilator er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ses der på tallene står det tydeligt, at folk som regel søger efter fx mini ventilator online og køb mini ventilator. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter blandt andet mini ventilator tilbud, mini ventilator priser og billig mini ventilator, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på mini ventilator

Det er efterhånden meget fleksibelt for alle at vurdere tilbud på billige mini ventilator online hos forskellige webshops, og så har langt de fleste online selskaber været nødt til at sænke salgspriserne på mini ventilator helt i bund, og derudover garantere fragtfri levering.

Dog kan det imidlertid vise sig profitabelt at undersøge nogle e-butikker efter udsalg og tilbud på mini ventilator online inden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en internet butik udlover billige mini ventilator online til salg for en pris der er helt ekstremt billig, så kan det tit være en indikation på en bedragerisk internet webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en forordning, som redder dig som kunde overfor svindlende online virksomheder.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre betalingen af mini ventilator af flere omgange. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Når man kigger i data står det klart, at mennesker ofte leder efter bl.a. køb mini ventilator og mini ventilator tilbud. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter fx mini ventilator priser, billig mini ventilator og mini ventilator online.

Udforsk nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig en del gode genveje til at udforske en stor portion andre kunders synspunkter og herved slår vi et slag for, at du gennemsøger internet forretningens anmeldelser forud for at du køber billige mini ventilator online.

Facebook giver dig ydermere en række strålende muligheder for at få kendskab til webbutikkens popularitet. Desuden er der en række online forretninger som tilbyder kunderne at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere bør drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige mini ventilator online i en internet butik behøver de til hver en tid se på virksomhedens regler, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, særligt med de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Alternativet kunne være at bemærke hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et fingerpeg om at internet selskabet efterlever dansk lovgivning, foruden at internet forretningen lejlighedsvis efterses af jurister som forstår de gældende regulativer.

Det giver dig genvej til opbakning, såfremt du oplever dilemmaer med din ordre på mini ventilator. Ligeså rekommanderer vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der kan have indflydelse på købet af mini ventilator online, som fx den returrettighed e-shoppen tilsikrer.

Her er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan vidne om bestillingen af mini ventilator, hvad end man har bestilt hos Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Susanne Kristensen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Jan B gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anna D gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Mette gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en orden, hvilket bistår dig som køber overfor falske e-firmaer. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere omkostningerne over en længere periode.
2Leveringstiden kan vise sig at være særligt væsentlig forudsat man har brug for produktet omgående, og af den grund er det komplet aktuelt at man finder leveringstiden ved mini ventilator. En stor portion online outlets lover billig 1 dags levering på mange af butikkens varer, men glem ikke at det er underforstået at du når at bestille inden et givent klokkeslæt.
3En række online firmaer lover gebyrfri levering på mini ventilator, men i reglen er det under betingelse af at du aftager for et konkret beløb. Som alternativ kan man vælge den billigste fragtløsning, der tit er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Løsningen er typisk endda særdeles ukompliceret. Den mest betalelige form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne.
4Mange internet webshops frembyder heldigvis en lang række forskellige billige løsninger til levering til mini ventilator. En favorit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså særdeles bekvem, samt endda endvidere den billigste leveringsversion.
5Det er jo efterhånden i høj grad nemt for os alle at finde tilbud online på billige mini ventilator på flere online butikker, og til tak lover flere internet handler i Danmark gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle e-handler efter billige priser inden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
6Forud for at folk shopper billige mini ventilator hos en internet shop burde de helt sikkert overveje deres regler, dog er det ofte ikke særlig spændende. Yderligere støtter vi at du er vidende om de væsentligste betingelser i forbindelse med bestillingen af billige mini ventilator online, fx hvilken returneringsret online firmaet bruger.
7Trustpilot forærer dig flere uafhængige løsninger til at besigtige en lang række nuværende forbrugeres evalueringer og herved er det at foretrække, at du verificerer e-forretningens ratings forud for at du bestiller billige mini ventilator online. Facebook tilbyder dig tilsvarende flere fornemme løsninger til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
8Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl selv at hente ordren, men dette er betinget af at du lever tæt på online forhandlerens bopæl. Den leveringsudgave er selvfølgelig temmelig udslagsgivende når du mangler mini ventilator om et øjeblik. Alternativt så tilbyder flere online butikker fragt uden betaling, men i mange tilfælde kun når du aftager for et fastslået beløb.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærket medlem, fordi det generelt er et tegn på at internet forhandleren imødekommer de danske regler, og at e-shoppen hyppigt overvåges af jurister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige mini ventilator i en online forretning burde man faktisk løbe igennem netbutikkens handelsvilkår.