Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Vaterpas 100 cm, kraftig magnet i bunden
168 kr.
Mere info
Hultafors HV aluminium Vaterpas
178 kr.
Mere info
Digitalt magnetvaterpas mini Moore & Wright
598 kr.
Mere info
Vaterpas 60 cm, kraftig magnet i bunden
111 kr.
Mere info
Vaterpas 80 cm, kraftig magnet i bunden
150 kr.
Mere info
Vaterpas 150 cm, kraftig magnet i bunden
254 kr.
Mere info
Digitalt vaterpas og vinkelmåler Limit mini
541 kr.
Mere info
395E Magnetisk torpedovaterpas
344 kr.
Mere info
Hultafors magnetisk mini vaterpas MPL mag
138 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas, Libella Libella 2000
1.185 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas, Prof PV serien
435 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HVP Magnet
375 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas, Håndværker HV serien
235 kr.
Mere info
Vaterpas i aluminium 3 stk. Hultafors SM 60,120,200
598 kr.
Mere info
Vaterpas 120 cm ProBuilder 53571
179 kr.
Mere info
Vaterpas 80 cm med kraftig magnet i bunden Kreator KRT706180
182 kr.
Mere info
Bahco Vaterpas Sæt - 3 Stk.
500 kr.
Mere info
Bacho Vaterpas 600 Mm.
180 kr.
Mere info
Bahco Vaterpas 400 Mm.
170 kr.
Mere info
Bahco Vaterpas 600 Mm.
200 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 100 cm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige mini vaterpas hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, og øvrige har faglig sparring. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af mini vaterpas.
Du skal kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot mini vaterpas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har du mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og sågar have varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af mini vaterpas online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Herved bør du forvente ekstra informativ hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis mini vaterpas.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille mini vaterpas online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

mini vaterpas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

mini vaterpas harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

mini vaterpas bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

mini vaterpas silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal sikre dig professionel hjælp til noget af byggeprocessen. Hvis du henter professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse foretagender.
2Du bør på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på mulige skader. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
3Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er krævende byggerier. Større projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden er det hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
4Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør udarbejde en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Vær konkret idet du sammensætter din agenda.
5Før du opstarter byggeriet kan det være vildt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du har adgang til mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er kilde til enormt meget nyttig information, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
7For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit tage notits af vejrudsigten i dagene op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du lige er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
8Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at projektet influerer positivt på planeten.
9Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive rationelt at gennemgå samtlige omkostninger, og dernæst nedfælde den billigste pris på hver enkelt.
10Der præsenterer sig jævnligt uventede problemer i forbindelse med store byggeprojekter, og herved vurderes det vigtigt at man afsætter rimelig tid i planen, med det formål at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
11Det bliver væsentligt at du har samtlige byggematerialer klar til brug forinden du begynder din byggeproces. Du kan udarbejde en enkel huskeliste indeholdende det der er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, så du føler dig sikker på at alt er klar.
12Du bør aldrig gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være smart at have det klar idet du går løs med byggeriet. Du må heller ikke glemme at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Masser af internet outlets foreslår nu et hav af forskellige billige fragtmetoder til mini vaterpas. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen når du har lyst. Fragtmuligheden er altså meget enkel, samt ofte ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kunne også forsøge at få ordren leveret til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver sædvanligvis en sjat mere omkostningsfuld, men endda ret så smart for mini vaterpas online. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du lever nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på mini vaterpas er naturligvis ultra udslagsgivende hvis du skal bruge dine nye varer inden for få dage, så derfor er det altså fornuftigt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på mini vaterpas. Temmelig mange online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer online, som alligevel kræver at du når at bestille før et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet forud for at medarbejderne tager hjem.

Indtil flere online shops byder på fragt uden omkostninger på mini vaterpas online, men typisk er det forudsat at du handler for en bestemt sum. Som alternativ kan man gribe den mest letkøbte fragtmetode, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

Flere byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig mini vaterpas på nettet og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene frembyder for eksempel afhentning af mini vaterpas i følgende byer:

Silkeborg, Hedehusene, Ishøj, Ikast, Lystrup, Herning, Farum, Køge, Hedensted, Rudersdal, Slagelse, Tårnby, Nærum, Roskilde, Odense, Aalborg, Frederikssund, Kokkedal, Åbyhøj, Vanløse, Svendborg, Gentofte, Aabenraa, Korsør, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Hillerød, Virum, Ølstykke, Hvidovre, Kalundborg, Næstved, Holbæk, Stenløse, Frederiksberg, Allerød, Helsingør, Brabrand, Taastrup, Jyllinge, Højbjerg, Skanderborg, Hørsholm, Vordingborg, Vejle, Tilst, Lyngby, Brønderslev, Lillerød, Ballerup, Dragør, Vallensbæk, Haderslev, Brønshøj, Albertslund, Grenaa, Charlottenlund, Søborg, Frederikshavn, Glostrup, København, Ringsted, Hobro, Aarhus, Herlev, Odder, Middelfart, Greve, Sønderborg, Valby, Struer, Rødovre, Nyborg, Esbjerg, Hjørring, Viborg, Fredericia, Horsens, Gladsaxe, Birkerød, Varde, Risskov, Thisted, Brøndby, Haslev, Værløse, Kolding, Skive, Nørresundby, Rønne, Nakskov, Solrød Strand, Holstebro, og Randers, .

Afhentning af mini vaterpas er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker som regel søger efter fx billig mini vaterpas og mini vaterpas priser. Man ser derudover som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis køb mini vaterpas, mini vaterpas online samt mini vaterpas tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Bedste tilbud på mini vaterpas

Det er usædvanlig nemt for alle at finde de bedste priser på billige mini vaterpas online fra forskellige internet shops, og derfor har adskillige internet foretagender ikke kunne lade være med at nedsætte udsalgspriserne på mini vaterpas betragteligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Det kan dog stadigvæk blive profitabelt at efterse et par forskellige internet butikker efter billige priser på mini vaterpas online før du bestiller, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Man skal trods alt være så påvagt, at når en butik på nettet frembyder billige mini vaterpas online for en salgspris der kan virke utopisk attraktiv, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en anordning, der assisterer køber overfor falske internet outlets.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere pengene til mini vaterpas over en periode. Det tilbydes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere tit søger efter for eksempel mini vaterpas priser og mini vaterpas tilbud. Man ser derudover tit folk efterspørge for eksempel køb mini vaterpas, mini vaterpas online og billig mini vaterpas.

Læs tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot indebærer rigtig fantastiske genveje til at analysere adskillige eksisterende konsumenters oplevelser og herved er det prisværdigt, at du kigger på internet forretningens vurderinger inden du bestiller billige mini vaterpas online.

Facebook frembyder for øvrigt evigt passende genveje til at få kendskab til internet firmaets troværdighed. Foruden det ses endda internet selskaber hvor kunder kan levere en omtale af virksomhedens service, som desuden burde bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige mini vaterpas online hos en internet butik burde de til hver en tid kigge på shoppens handelsvilkår, men det er bare en tidskrævende opgave, specielt ved de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er et tegn på at online forhandleren accepterer dansk lovgivning, tillige med at online forretningen jævnligt revurderes af fagfolk der har megen viden om de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til hjælpende service, såfremt du skulle få problemstillinger ved din shopping med mini vaterpas. I øvrigt er det smart at kunden er påpasselig med de elementære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af mini vaterpas online, for eksempel hvilken returret virksomheden tilbyder.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af mini vaterpas, hvad end man har købt fra Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Louise gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Charlotte B gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Per gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jens Møller gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl at du selv henter varerne, som dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af internet forretningens arbejdslager. Den mulighed for levering er ret central hvis du absolut skal bruge mini vaterpas med det samme. Alternativt så præsterer nogle e-firmaer gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der bestilles for et fastsat beløb.
2Vi tilråder generelt at tjekke om netshoppen er e-mærket, eftersom det typisk er et billede på at internet virksomheden overholder de gældende danske regler, tillige med at internet firmaet lejlighedsvis ses til af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne. Forud for at folk bestiller billige mini vaterpas på en e-forretning burde de uden tvivl overveje virksomhedens handelsvilkår.
3Det er ret enkelt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige mini vaterpas fra flere internet virksomheder, og derfor lover masser af netbutikker fragtfri levering. Det kan til hver en tid være rentabelt at kontrollere et par internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
4Trustpilot resulterer i fuldkommen udmærkede løsninger til at betragte en stor portion øvrige konsumenters ratings og på grund af dette er det at foretrække, at du læser online webshoppens omtaler forud for at du køber billige mini vaterpas online. Facebook genererer endvidere temmelig hæderlige muligheder for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
5Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af et lovbud, der forsvarer dig imod snydagtige butikker på nettet. Som alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre prisen i flere bidder.
6Flere shops på nettet tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsformer til mini vaterpas. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente produkterne den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså ret smart, samt desuden ydermere den prisbilligste leveringsversion.
7Leveringshastigheden er jo ret så udslagsgivende når vi har brug for pakken lige om lidt, så derfor er det bestemt på sin plads at du studerer den estimerede leveringsdato for mini vaterpas. En hel del online webshops udlover billig 1 dags fragt på en hel del produkter, men det er afhængig af at bestillingen realiseres forud for et givent klokkeslæt.
8Før folk handler billige mini vaterpas på en internet butik burde de helt sikkert studere netbutikkens regler, det er dog ofte ikke videre spændende. Dertil er det en hjælp at man er på vagt for de mest betydningsfulde bestemmelser der kan influere på købet af billige mini vaterpas online, til eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren kører med.
9Nogle enkelte online shops sikrer fragt uden omkostninger på mini vaterpas, men tit er det så nødvendigt at der erhverves for en fastsat sum. Desuden kan man tage den prisbilligste leveringsudgave, hvilket gerne vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver i mange tilfælde tillige ekstremt gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være at hente varerne selv.