Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot mini varmepistol.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige mini varmepistol hos de forskellige online byggecentre. En del satser på de bedste priser, og nogle tilbyder service. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af mini varmepistol.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge butikkens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og pga. det har du tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. På grund af det kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne med det samme.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af mini varmepistol online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du bestiller mini varmepistol online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du få en høj grad af begavet assistance fra nogle som er specialister i lige præcis mini varmepistol.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

mini varmepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

mini varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

mini varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

mini varmepistol silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig utvivlsomt pludselige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og af den grund vil det være vigtigt at der er afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
2Du skal ikke fattes værktøj. Typisk vil det være klogt at have det parat akkurat som du begynder på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Forinden du går i gang med byggeprojektet må det være vanvittigt essentielt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det bør overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde investere i hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Såfremt du søger assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
5Forberedelse vedbliver at være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du skal liste en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter køreplanen.
6Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
7Der er utallige guides og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder dig meget anvendelig viden, særligt hvis man benytter engelske søgeord.
8Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de påkrævede materialer disponible i god tid før du går i gang med håndværket. Du bør notere en overskuelig huskeliste som indeholder det du får brug for, og efterfølgende gennemløbe materialerne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
9Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige alle poster, og bagefter notere billige priser på hver eneste af dem.
10Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ift. krævende byggeprojekter. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere folk. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned når du lige er midt i dit svære projekt.
12Du skal nødig se bort fra sikkerheden, så husk påklædning såsom sikkerhedshjelm der sikrer dig mod mulige risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Masser af webbutikker i Danmark tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige metoder til levering til mini varmepistol. En af favoritterne er i vore dage pakkeshops, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig rigtig smart, samt mange gange tillige den billigste leveringsløsning.

Du burde derudover beslutte dig for at få leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver almindeligvis en anelse mindre billig, men til gengæld super enkel ved køb af mini varmepistol online. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du befinder dig lige ved online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på mini varmepistol er super betydningsfuld hvis du har behov for din ordre fluks, så med det formål er det øjensynligt aktuelt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på mini varmepistol. En hel del internet varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag levering på mange varenumre online, men som trods alt betinges af at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar inden logistikpersonalet har fyraften.

Flere e-butikker lover gratis levering på mini varmepistol online, men ofte er det under betingelse af at der handles for en bestemt sum. Ellers skal man udvælge den mest billige leveringsmodel, som i de fleste tilfælde er at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre tilbyder afhentning hvor man handler billig mini varmepistol online og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. De frembyder blandt andet click-and-collect på mini varmepistol i disse byer:

Kolding, Brønderslev, Skive, Hørsholm, Risskov, Køge, Aabenraa, Viborg, Svendborg, Haslev, Nørresundby, Aarhus, Ishøj, Charlottenlund, Åbyhøj, Horsens, Solrød Strand, Holbæk, Greve, Helsingør, Grenaa, Kalundborg, Thisted, Lystrup, Sønderborg, Varde, Frederiksberg, Stenløse, Brabrand, Slagelse, Kokkedal, Haderslev, Dragør, Jyllinge, Nakskov, Taastrup, Valby, Hjørring, Skanderborg, Aalborg, Hillerød, Farum, Tilst, Ølstykke, Frederiksværk, Vejle, Herlev, Hvidovre, Middelfart, Brønshøj, Højbjerg, Ringsted, Ikast, København, Nyborg, Albertslund, Fredericia, Brøndby, Lillerød, Søborg, Allerød, Tårnby, Rønne, Hedehusene, Hedensted, Esbjerg, Odense, Korsør, Randers, Nykøbing Falster, Birkerød, Værløse, Odder, Frederikssund, Frederikshavn, Gentofte, Glostrup, Struer, Vanløse, Ballerup, Silkeborg, Roskilde, Rødovre, Gladsaxe, Holstebro, Virum, Næstved, Rudersdal, Hobro, Lyngby, Herning, Vallensbæk, Nærum, og Vordingborg, .

Click-and-collect af mini varmepistol er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis mini varmepistol priser og mini varmepistol tilbud. Derudover oplever man ofte netshoppere søge efter fx mini varmepistol online, billig mini varmepistol og køb mini varmepistol, plus de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Gode priser på mini varmepistol

Det er temmelig hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud på billige mini varmepistol online fra diverse webshops, og følgelig har en lang række forretninger på nettet været tvunget til at tvinge priserne på mini varmepistol en hel del, og derudover yde gratis fragt.

Det kan dog alligevel være lukrativt at efterprøve nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på mini varmepistol online forinden du bestiller, så man er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør dog være så påpasselig, at hvis en internet virksomhed sælger billige mini varmepistol online til en pris der kan ses som utrolig god, så burde det tit være et fingerpeg om en falsk internet handler. Handler med kort er heldigvis dækket ind under en retningslinje, der redder køberen overfor bedrageriske outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre betalingen af mini varmepistol over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma.

Når man ser på data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger blandt andet køb mini varmepistol og mini varmepistol tilbud. Foruden dette oplever man typisk online shoppere kigge efter blandt andet billig mini varmepistol, mini varmepistol priser og mini varmepistol online.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot bringer dig fuldt ud sikre muligheder for at bese en længere række øvrige brugeres reflektioner og på grund af dette er det en hjælp, at du tjekker e-butikkens ratings forinden du køber billige mini varmepistol online.

Facebook tilbyder dig endvidere faktisk gunstige muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Tilmed ser vi faktisk netbutikker som tilbyder folk at skrive en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel bør benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige mini varmepistol online hos en e-butik behøver man i virkeligheden gennemse butikkens regler, det er dog i reglen en omfattende opgave, særligt på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere om online forretningen er tilsluttet e-mærket, som skulle være et sympol på at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at e-handlen tit kigges til af jurister der er indført i reglerne.

Desuden giver det dig mulighed for assistance, såfremt du får besvær i processen med dit køb af mini varmepistol. Udover dette kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på bestillingen af mini varmepistol online, f.eks. hvilken ombytningspolitik e-butikken garanterer.

I den relation er det tillige essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af mini varmepistol, uanset om man shopper hos Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Lone Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hanne Mortensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Søren gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Marianne L gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online indkøb
1Generelt foreslår vi at efterse om e-butikken er e-mærke godkendt, siden det typisk er et fingerpeg om at internet shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, samt at e-shoppen nu og da føres tilsyn med af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige mini varmepistol hos en online butik bør de i virkeligheden betragte butikkens vilkår.
2Trustpilot bringer dig ultra belejlige chancer for at kortlægge ret mange nuværende konsumenters synspunkter og på grund af dette tilråder vi, at du iagttager internet virksomhedens kritik forud for at du køber billige mini varmepistol online. Facebook præsterer endvidere evigt passende løsninger til at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
3Den mest letkøbte fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du befinder dig nær netbutikkens bopæl. Den fragttype kan vise sig at være ultra udslagsgivende forudsat man har brug for mini varmepistol fluks. Alternativt så garanterer nogle få e-firmaer billig levering, men ofte kun når der bestilles for et fastsat beløb.
4Det er efterhånden ekstremt uproblematisk for købere at undersøge tilbud online på billige mini varmepistol fra diverse e-forretninger, og herved tilbyder de fleste e-butikker fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt være profitabelt at besigtige nogle internet forhandlere efter rabat og tilbud før du shopper, så du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Adskillige e-butikker udlover heldigvis diverse billige leveringsløsninger til mini varmepistol. Førstevalget hos mange er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo vældig fremkommelig, og ofte endda den mest letkøbte leveringsløsning.
6Nogle få internet forretninger præsterer fri fragt på mini varmepistol, men i reglen kun såfremt der bestilles for en fastsat pris. Derudover skulle du beslutte sig for den mest billige leveringstype, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er for det meste til gengæld i høj grad gnidningsløs. Den mest billige løsning er dog at hente pakken selv.
7Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en bestemmelse, der dækker folk imod uoprigtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen senere.
8Antal dages levering er yderst betydningsfuld såfremt man skal bruge produkterne inden for få dage, og herved er det tydeligvis på sin plads at vi finder den forventede leveringsdato ved mini varmepistol. Temmelig mange internet butikker giver billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, som imidlertid er forudsat at du når at bestille forud for et konkret tidspunkt.
9Inden folk shopper billige mini varmepistol hos en internet butik behøver de egentlig skimme netshoppens handelsaftale, det er dog for det meste ikke super spændende. Ydermere støtter vi at kunden er vidende om de mest basale forhold der gælder for købet af billige mini varmepistol online, som for eksempel den returneringsret online forretningen kører med.