Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring mini tæpperenser.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt ved de store byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige mini tæpperenser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, og nogle har et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Nogle byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare mini tæpperenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se som positivt.
De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har folk valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det er der mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder køber produkter fra diverse producenter, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af mini tæpperenser online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det får du formentlig ekstremt kyndig hjælp fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis mini tæpperenser.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du bestiller mini tæpperenser online på deres side.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder
mini tæpperenser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

mini tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

mini tæpperenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

mini tæpperenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der er vældig mange guides og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget nyttig oplysning, særligt forudsat at man søger på engelsk.
2Før du påbegynder arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt essentielt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af krævende byggeprocesser. Omfangsrige opgaver stiller krav om mere end en person. Samtidig er det mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
4Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i tiden op til projektets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i dit omfattende byggeprojekt.
5Det er muligt at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet har betydning for miljøet.
6Der kommer stort set altid uforudsete udfordringer i forbindelse med store projekter, og ergo vurderes det essentielt at man har afsat betragtelig plads i planen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
7Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx hjelm og sko der hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
8Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til noget af arbejdet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at hente tilbud fra flere virksomheder.
9Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du skal udarbejde en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter planen.
10Du vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig uundværligt at have det ved hånden inden du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
11Ofte vil det være essentielt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive økonomisk at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle ens købspris for dem alle sammen.
12Det bliver vigtigt at du har de presserende materialer disponible i god tid før du begynder arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en enkel indkøbsliste indeholdende de materialer som er nødvendige, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En stor portion online varehuse yder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til mini tæpperenser. En af de mest anvendte er nu om dage pakkeshops, fordi du så nemt kan hente de købte produkter når du har tid. Leveringsformen er jo yderst fremkommelig, samt tit tilmed den billigste leveringsudgave.

Du burde omvendt beslutte dig for at vælge udbringning til din bopæl eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er gennemsnitligt en lille smule dyrere, men tillige temmelig smart for mini tæpperenser online. Den billigste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre beroer på at du lever nærved e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på mini tæpperenser er vældig betydningsfuld forudsat vi skal bruge din ordre om et øjeblik, så med det formål er det ganske klogt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved mini tæpperenser. Mange online webshops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted før de lageransatte har fri.

Nogle enkelte e-forhandlere sikrer levering uden gebyr på mini tæpperenser online, men for det meste kun når man handler for en fastsat sum. Derudover kan man udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket oftest er at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

Flere byggecentre tildeler afhentning hvor man bestiller billig mini tæpperenser online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. De yder for eksempel click-and-collect på mini tæpperenser i følgende byer:

Haderslev, Aarhus, Hvidovre, Silkeborg, Valby, Dragør, Glostrup, Ikast, Viborg, Frederiksværk, Svendborg, Solrød Strand, Lillerød, Fredericia, København, Brabrand, Vordingborg, Frederikshavn, Ishøj, Nyborg, Vanløse, Virum, Grenaa, Herning, Nørresundby, Brøndby, Tårnby, Birkerød, Hedehusene, Næstved, Helsingør, Slagelse, Sønderborg, Stenløse, Gentofte, Rønne, Lystrup, Åbyhøj, Odder, Herlev, Jyllinge, Kolding, Hedensted, Højbjerg, Farum, Aabenraa, Gladsaxe, Thisted, Aalborg, Risskov, Roskilde, Lyngby, Haslev, Ringsted, Albertslund, Randers, Frederiksberg, Brønshøj, Kokkedal, Hjørring, Skanderborg, Nykøbing Falster, Hobro, Hillerød, Vejle, Korsør, Nakskov, Brønderslev, Nærum, Vallensbæk, Hørsholm, Skive, Middelfart, Køge, Varde, Rødovre, Holbæk, Charlottenlund, Esbjerg, Holstebro, Kalundborg, Søborg, Tilst, Taastrup, Greve, Frederikssund, Rudersdal, Struer, Værløse, Ølstykke, Odense, Allerød, Ballerup, og Horsens, .

Afhentning for mini tæpperenser er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tallene står det klart, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb mini tæpperenser og mini tæpperenser tilbud. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter eksempelvis mini tæpperenser priser, billig mini tæpperenser og mini tæpperenser online, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

Find den bedste pris på mini tæpperenser

Det er i dag ret uproblematisk for internetbrugere at vurdere tilbud på billige mini tæpperenser online på flere e-forretninger, og af den grund har flertallet af e-butikker fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på mini tæpperenser betragteligt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel være lønnende at analysere et par netbutikker efter udsalg og tilbud på mini tæpperenser online forinden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en e-forretning afsætter billige mini tæpperenser online for en salgspris som kan virke mystisk fremragende, er det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en vedtægt, der beskytter folk imod fup online webshops.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at klare prisen på mini tæpperenser over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at mennesker mange gange leder efter eksempelvis køb mini tæpperenser og mini tæpperenser priser. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter bl.a. mini tæpperenser tilbud, mini tæpperenser online samt billig mini tæpperenser.

Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot fører til aldeles relevante genveje til at se nærmere på mange eksisterende brugeres erfaringer og af den grund anbefales det, at du sonderer e-butikkens vurderinger før du shopper billige mini tæpperenser online.

Facebook præsterer tillige en lang række habile muligheder for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Herinde er der endda internet forretninger som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, som ydermere må drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige mini tæpperenser online hos en netshop behøver man på en vis måde bese netbutikkens vilkår, dog er det ofte ikke særlig morsomt, især på de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, fordi det er et bevis på at e-butikken forsvarer de danske regler, og at internet webshoppen nu og da kontrolleres af jurister der forstår reglerne på området.

Det giver dig anledning til støtte, for så vidt du skulle få dilemmaer ved din bestilling af mini tæpperenser. Ligeledes er det klogt at man er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der indvirker på bestillingen af mini tæpperenser online, som fx den returrettighed online virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevise købet af mini tæpperenser, uanset om man shopper hos Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Davidsen.

Christian Johansen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Morten A gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Peter gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Inger Poulsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for at kigge om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være et sympol på at online butikken følger de danske regler, samt at e-forhandleren løbende revideres af fagfolk der kender til de gældende love. Forinden nogen shopper billige mini tæpperenser hos en internet forhandler bør man sådan set skimme e-shoppens handelsbetingelser.
2Forud for at nogen køber billige mini tæpperenser hos en internet butik bør man principielt løbe igennem netbutikkens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt. For øvrigt er det klogt at køberen er opmærksom på de mest vitale vedtægter i forbindelse med bestillingen af billige mini tæpperenser online, eksempelvis den ombytningsrettighed online forhandleren lover.
3Fragtperioden kan vise sig at være usædvanlig essentiel i tilfælde af at vi har behov for dine nye varer inden for kort tid, og herved er det naturligvis aktuelt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på mini tæpperenser. Mange e-forretninger yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, der dog betinges af at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt.
4Det er jo efterhånden ret så enkelt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige mini tæpperenser hos forskellige online selskaber, og til gengæld yder en lang række e-shops portofri levering. Dog kan det immervæk blive lønsomt at efterprøve en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud forud for at du køber, således at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
5Flere e-handler i Danmark præsterer portofri fragt på mini tæpperenser, men i reglen er det så præmissen at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde du tage den mindst kostelige fragtløsning, der ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragttypen bliver gerne på den anden side særdeles uproblematisk. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
6Den billigste fragtform er unægtelig at hente produkterne selv, som jo betinges af at du bor i kort afstand af internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsmanér er jo særligt udslagsgivende hvis man absolut skal bruge mini tæpperenser lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle få internet handler fri fragt, men undertiden kun når man køber for en fastsat pris.
7En masse internet firmaer frembyder i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for levering til mini tæpperenser. En af de mest anvendte er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter når der er tid til det. Leveringstypen er altså særdeles nem, og ofte desuden den billigste leveringsmetode.
8Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et lovbud, der forsvarer køberen imod fup online varehuse. Som alternativ kan du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at finansiere beløbet senere.
9Trustpilot tilbyder absolut fremragende chancer for at verificere en længere række tidligere brugeres vurderinger og af den grund tilrådes det, at du læser internet firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige mini tæpperenser online. Facebook giver dig lignende ret ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed.