Støvsuger med HEPA filter Fantom PROMINI 100M
1.494 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige mini støvsuger alt efter hvor du handler online. Nogle satser på gode tilbud, og nogle har faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot mini støvsuger.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør man læse byggemarkedets regler.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de store byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af mini støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af mini støvsuger online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derved har du adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig formår de at yde endnu mere kompetent assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis mini støvsuger.
De fleste nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online får du en billig pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler mini støvsuger online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

mini støvsuger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

mini støvsuger silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

mini støvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

mini støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man ifald projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
2Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have værktøjet klar til brug før du starter byggeprojektet. Glem ikke at tillægge disse omkostninger i din økonomiske plan.
3Det er en god idé at spørge om hjælp til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Flere projekter stiller krav om flere folk. Desuden må det blive mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Måske du burde vurdere om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til afslutningen af det. Ifald du vil benytte professionel assistance er det lukrativt at lede efter en pris fra en håndfuld selskaber.
5Der kommer uden tvivl uforudsete problemer når det kommer til omfattende projekter, og derfor er det af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at man når det til siden.
6Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et budget for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at kortlægge alle udgifter, og herefter nedskrive omkostningen ved dem slavisk.
7Der kan findes en overflod af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube tilbyder enormt meget konstruktiv viden, specielt såfremt man benytter engelske søgeord.
8Du må aldrig forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm som beskytter dig imod mulige skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt hvis du ikke skaffer professionel assistance.
9Inden du iværksætter arbejdet kan det være aldeles vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund bør du tit holde øje med vejrvarslen i forbindelse med byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
11Det er vigtigt at du har de relevante bygningsmaterialer parat forud for at du går til værks med din byggeproces. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Masser af online webshops tildeler i dag en hel del forskellige billige metoder til levering til mini støvsuger. En sikker vinder er p.t. levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine varer når der er tid til det. Denne er nemlig yderst ligetil, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmanér.

Du bør endvidere udse dig at få pakken bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en anelse mere pebret, men omvendt yderst simpel med mini støvsuger online. Den billigste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af e-firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på mini støvsuger kan i nogle tilfælde være vældig vigtig ifald vi står og skal bruge produktet straks, så med det formål er det faktisk vigtigt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved mini støvsuger. Størstedelen af internet shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på massevis af produkter online, men som imidlertid står og falder med at handlen laves inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte webbutikker sikrer levering uden beregning på mini støvsuger online, men i de fleste tilfælde kun når man aftager for en præcis sum. Desuden kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsudgave, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

De største webshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig mini støvsuger online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på mini støvsuger i disse områder:

Frederikshavn, Greve, Slagelse, Helsingør, Vanløse, Nyborg, Tilst, Nørresundby, Næstved, Køge, Hørsholm, Holbæk, Farum, Haslev, Albertslund, Haderslev, Rødovre, Aalborg, Silkeborg, Taastrup, Brøndby, Lillerød, Nærum, Stenløse, Horsens, Thisted, Skive, København, Ishøj, Gladsaxe, Ølstykke, Rønne, Hjørring, Risskov, Birkerød, Vallensbæk, Rudersdal, Allerød, Virum, Frederikssund, Randers, Hedensted, Søborg, Ringsted, Odense, Kalundborg, Sønderborg, Skanderborg, Varde, Hillerød, Frederiksberg, Tårnby, Korsør, Odder, Nykøbing Falster, Struer, Ballerup, Nakskov, Glostrup, Aabenraa, Kolding, Herning, Grenaa, Vordingborg, Aarhus, Værløse, Hvidovre, Dragør, Ikast, Vejle, Hedehusene, Brønshøj, Brønderslev, Fredericia, Lystrup, Jyllinge, Valby, Middelfart, Højbjerg, Kokkedal, Roskilde, Herlev, Åbyhøj, Gentofte, Esbjerg, Lyngby, Holstebro, Viborg, Hobro, Svendborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Brabrand, og Solrød Strand, .

Afhentning af mini støvsuger er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at folk ofte søger bl.a. køb mini støvsuger og mini støvsuger tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge bl.a. mini støvsuger priser, mini støvsuger online og billig mini støvsuger, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Find den bedste pris på mini støvsuger

Det er jo efterhånden meget fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige mini støvsuger online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har de fleste outlets på nettet været tvunget til at formindske prisen på mini støvsuger markant, og i øvrigt frembyde billig fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig indbringende at undersøge en række e-firmaer efter tilbud og rabatter på mini støvsuger online inden du handler, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Man må bare huske på, at såfremt en online shop afhænder billige mini støvsuger online til en salgspris som virker ekstraordinært billig, så kan det undertiden være et bevis på en snydagtig internet shop. Kortbestillinger er imidlertid inkluderet i et regulativ, der bistår dig som køber imod bedrageriske online forretninger.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre pengene til mini støvsuger over en længere periode. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. billig mini støvsuger og mini støvsuger online. Vi ser desuden jævnligt folk lede efter fx mini støvsuger priser, mini støvsuger tilbud og køb mini støvsuger.

Tjek tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot bringer dig stort set hensigtsmæssige løsninger til at efterse en stor portion forhenværende forbrugeres anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du gennemsøger online forhandlerens omtaler før du placerer din ordre på billige mini støvsuger online.

Facebook byder på lignende ret uafhængige genveje til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Desuden ser vi endda e-forhandlere som gør det muligt at levere en evaluering af deres køb, som ydermere burde anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige mini støvsuger online på en e-handler kunne de i reglen gennemgå e-butikkens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig spændende, specielt på de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at kigge om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være en antydning af at online firmaet adlyder de officielle danske regler, samt at online virksomheden tit overvåges af eksperter der behersker reglerne.

Det giver dig chance for at få assistance, ifald du får dilemmaer ved din bestilling af mini støvsuger. Yderligere er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest essentielle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af mini støvsuger online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet shoppen garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt essesentielt, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af mini støvsuger, ligegyldig om man bestiller ved Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Per Johansen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Per Hansen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Jens gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Jesper gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online shopping
1Den mindst kostelige fragtmetode vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du bor nærved e-butikkens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig ret så central i tilfælde af at man behøver mini støvsuger fluks. Alternativt så frembyder enkelte online virksomheder fragt uden omkostninger, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et konkret beløb.
2Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som assisterer køberen imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere pengene senere.
3Før nogen køber billige mini støvsuger i en webbutik burde man når alt kommer til alt sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte en omfattende opgave. Dertil er det at foretrække at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan have indvirkning på handlen med billige mini støvsuger online, som for eksempel den returneringsret internet butikken benytter.
4Trustpilot tilbyder dig immervæk strålende muligheder for at eftersøge en lang række eksisterende kunders domme og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du betragter e-shoppens bedømmelser før du bestiller billige mini støvsuger online. Facebook frembringer lignende ultra tiltalende muligheder for at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
5Leveringstiden kan vise sig at være usædvanlig central forudsat vi står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og herved er det naturligvis passende at du efterser leveringstiden for mini støvsuger. En hel del online varehuse garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret klokkeslæt.
6En lang række online shops frembyder nu om dage mange forskellige billige former for levering til mini støvsuger. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig meget hensigtsmæssig, samt desuden endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.
7Det har vist sig at være særdeles praktisk for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige mini støvsuger i blandt forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette tilbyder en hel del internet selskaber i Danmark levering uden betaling. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig tiden værd at besigtige enkelte webbutikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
8Generelt anbefaler vi at se hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en indikator for at e-butikken anerkender dansk lovgivning, samt at online virksomheden fra tid til anden overvåges af jurister der er indført i de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige mini støvsuger hos en netbutik kunne de når alt kommer til alt løbe igennem netbutikkens handelsaftale.
9En række online varehuse tilbyder gratis levering på mini støvsuger, men ofte kun såfremt man shopper for en fastsat sum. Ellers skulle man overveje den mindst kostelige fragtløsning, hvilket oftest vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden er desværre til gengæld vældig fleksibel. Den prisbilligste form for levering er unægtelig at du selv henter pakken.