Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Pendul stiksav 20 Volt - SOLO PowerPlus
569 kr.
Mere info
Pendul stiksav 810 watt PowerPlus
619 kr.
Mere info
Bosch Stiksav Pst 650
450 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets regler.
Der er ikke lighed i prisen på billige mini stiksav alt efter hvor du handler online. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle giver service. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare mini stiksav.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af mini stiksav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af mini stiksav online.
De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har flertallet mulighed for at handle online og hente materialerne personligt. Derigennem kan du vælge at undvære fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Alverdens nichebutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Således vil du opleve mere kompetent assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis mini stiksav.
Alverdens nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at købe mini stiksav online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

mini stiksav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

mini stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

mini stiksav silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

mini stiksav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
2Du må ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedssko der hjælper dig overfor potentielle risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke køber professionel assistance.
3Du burde måske overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør have professionel assistance til delelementer af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagperson anbefales det at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
4For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned når du netop er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
5I god tid inden at du starter byggeriet kan det blive højst centralt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Potentielt kan det blive væsentligt at have de presserende byggematerialer indkøbt før du tager fat på dit arbejde. Du har god gavn af at lave en enkel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og så gennemløbe materialerne, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
7Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer i forbindelse med store opgaver, og altså viser det sig væsentligt at der er afsat god plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå i mål.
8Man vil ikke fattes udstyr. Tit kan det vise sig klogt at du har det ved hånden før du igangsætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være en god idé at tage noter til alle omkostninger, og så dokumentere ens købspris for dem enkeltvis.
10Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til projektet, navnlig når det kommer til omfattende byggerier. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv viden, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
12Forberedelse er kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør udarbejde en velovervejet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din dagsorden.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En del byggecentre foreslår efterhånden diverse forskellige billige leveringstyper til mini stiksav. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig vældig fremkommelig, og tit tillige den mest billige leveringsmetode.

Du kunne omvendt påtænke at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Den er af og til lidt mere omkostningsfuld, men også vældig uproblematisk med mini stiksav online. Den billigste metode til levering vil dog altid være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du opholder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på mini stiksav er naturligvis ret så udslagsgivende ifald man mangler din ordre om kort tid, så herved er det utvivlsomt afgørende at du finder den forventede leveringsdato ved mini stiksav. Masser af online virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren køres igennem før et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken pakket forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Flere internet foretagender lover levering uden omkostninger på mini stiksav online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt sum. Alternativt bør du gribe den prisbilligste metode til levering, hvilket i mange tilfælde er at få kørt din ordre til et udleveringssted.

En hel del netshops tildeler afhentning hvor man køber billig mini stiksav online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma og Silvan. Byggemarkederne giver fx afhentning af mini stiksav i følgende byer:

Tilst, Søborg, Esbjerg, Grenaa, Hjørring, Nyborg, Værløse, Solrød Strand, Hedehusene, Herlev, Ballerup, Hobro, Virum, Albertslund, Korsør, Gladsaxe, Svendborg, Risskov, Vejle, Brøndby, Farum, Brabrand, Odder, Vordingborg, Lystrup, Helsingør, Brønshøj, Vanløse, Hvidovre, Næstved, Odense, Roskilde, Højbjerg, Lyngby, Haslev, Skive, Ishøj, Skanderborg, Fredericia, Nørresundby, Ringsted, Rønne, Frederiksberg, Ikast, Vallensbæk, Åbyhøj, Kolding, Hørsholm, Allerød, Køge, Kokkedal, Stenløse, Nærum, Herning, Brønderslev, Sønderborg, Valby, Rudersdal, Tårnby, Frederikshavn, Lillerød, Viborg, Hedensted, Randers, Frederiksværk, Horsens, Hillerød, Glostrup, Ølstykke, Taastrup, Varde, Gentofte, Birkerød, Greve, Slagelse, København, Charlottenlund, Thisted, Holbæk, Middelfart, Holstebro, Frederikssund, Nykøbing Falster, Haderslev, Nakskov, Aabenraa, Dragør, Kalundborg, Aalborg, Aarhus, Rødovre, Struer, Silkeborg, og Jyllinge, .

Click-and-collect ift. mini stiksav er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på data er det markant, at internet shoppere tit søger eksempelvis mini stiksav priser og billig mini stiksav. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge for eksempel mini stiksav online, køb mini stiksav samt mini stiksav tilbud, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Gode priser på mini stiksav

Det er i dag i høj grad bekvemt for alle at kigge efter tilbud på billige mini stiksav online på flere internet foretagender, og ergo har massevis af online firmaer været tvunget til at nedskære prisniveauet på mini stiksav enormt, og endda garantere gratis levering.

Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at tjekke en række firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på mini stiksav online før du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må dog være omhyggelig med, at ifald en e-handler annoncerer billige mini stiksav online for en pris som anses for kolossalt beskeden, så er det undertiden være en indikation på en bedragerisk internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald inkluderet i en retningslinje, der skærmer køberen imod bedrageriske e-firmaer.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere regningen på mini stiksav senere. Det tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis køb mini stiksav og mini stiksav priser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere lede efter bl.a. mini stiksav tilbud, billig mini stiksav og mini stiksav online.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot resulterer i fuldstændig gunstige chancer for at verificere ret mange andre forbrugeres evalueringer og derved anbefales det, at du udforsker internet firmaets kritik inden du handler billige mini stiksav online.

Facebook forærer dig derudover i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed. Derudover møder vi mange e-handler hvor det er muligt at sammensætte en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige mini stiksav online i en internet forhandler behøver man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt, specielt med de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

En anden løsning kan være at kontrollere om e-firmaet er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et sympol på at webbutikken forstår de officielle regler, tillige med at netbutikken tit besigtiges af fagfolk der mestrer lovene på området.

Det giver dig chance for at blive hjulpet, ifald du skulle få udfordringer i processen med din handel med mini stiksav. Desuden slår vi et slag for at køberen er vidende om de mest aktuelle vedtægter der har indvirkning på bestillingen af mini stiksav online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online virksomheden lover.

I den relation er det også relevant, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af mini stiksav, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Rasmus gav 5 stjerner

god service

Lone Jensen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Søren G gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Susanne gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til når du køber online
1Forud for at nogen handler billige mini stiksav hos en e-shop burde de utvivlsomt gennemløbe netbutikkens betingelser, dog er det i reglen ikke særlig sjovt. Endvidere kan det anbefales at man er vidende om de mest basale vilkår gældende for shopping af billige mini stiksav online, til eksempel den returneringsret online forhandleren anvender.
2Det er efterhånden i høj grad bekvemt for enhver at finde information om priser online på billige mini stiksav på flere internet foretagender, og til gengæld tilbyder en lang række internet shops billig fragt. Det kan dog trods alt blive gavnligt at udforske nogle online butikker efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at modtage den billigste pris.
3En række internet selskaber foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmåder til mini stiksav. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshoppen, som gør at du kan hente varerne når der er tid til det. Fragtformen er altså meget uproblematisk, samt endda ydermere den billigste mulighed for levering.
4Den mest betalelige leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du har bopæl i nærheden af online webshoppens tilholdssted. Den løsning er selvfølgelig ret essentiel hvis man mangler mini stiksav øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet varehuse portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb.
5Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er et sympol på at internet forhandleren lever op til de danske regler, udover at virksomheden af og til tilses af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige mini stiksav hos en online butik kunne de til hver en tid studere netshoppens handelsbetingelser.
6Flere e-shops i Danmark yder levering uden omkostninger på mini stiksav, men oftest kun ifald du shopper for en bestemt sum. Ellers kunne man overveje den mest betalelige leveringsversion, hvilket oftest vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen bliver uheldigvis desuden super let. Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv.
7Leveringstiden er selvfølgelig særdeles væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det øjensynligt afgørende at du tjekker den forventede leveringstid på mini stiksav. En masse internet butikker yder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, hvilket forudsætter at bestillingen realiseres forud for et bestemt tidspunkt.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en regel, som forsvarer dig som kunde overfor svindlende online forretninger. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du vil afbetale beløbet over en længere periode.
9Trustpilot frembyder forholdsvis fremragende genveje til at efterforske ret mange eksisterende forbrugeres observationer og herved kan det anbefales, at du tjekker webshoppens vurderinger inden du shopper billige mini stiksav online. Facebook tilbyder derudover flere pæne chancer for at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed.