Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af mini stemmejern.
Du vil finde forskelle i priserne på billige mini stemmejern fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode priser, og nogle satser på service. Du må vide hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot mini stemmejern.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af mini stemmejern online.
De gængse byggekæder finder du i det meste af landet, og på grund af det har man mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undgå fragtgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du opleve super kompetent service fra mennesker der er specialister i lige præcis mini stemmejern.
Størstedelen af nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle mini stemmejern online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
mini stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

mini stemmejern bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

mini stemmejern jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

mini stemmejern silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer til disposition forinden du starter dit arbejde. Du bør nedskrive en punktforms oversigt som indeholder de materialer der skal bruges, og som det næste efterse listen, så du er sikker på at du har husket alt.
2Du skal under ingen omstændigheder fattes udstyr. Det er yderst relevant at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne disse udgiftsposter i din økonomi.
3I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive en fordel at beskrive alle udgiftsposter, og så tjekke ens købspris for dem én og én.
5Det anbefales at få assistance til byggearbejdet, specielt når der er tale om store byggeopgaver. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt viser det sig hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
6Før du iværksætter arbejdet er det ufatteligt centralt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder betydelige mængder brugbar info, i særlig grad ifald man kigger i hele verden.
8Ved udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne absolut lige når du er startet på dit svære byggeprojekt.
9Der kommer næsten altid uventede problemer når det gælder større projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i agendaen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
11Det kan give mening at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan få hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du søger eksperthjælp er det lukrativt at tage imod tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Du bør ikke negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse herunder sko og hjelm der skåner dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er smartest?

Adskillige forhandlere på nettet udlover nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til mini stemmejern. En der er meget populær er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer når du har tid. Leveringsmetoden er altså yderst overkommelig, samt tit endvidere den mest betalelige type af levering.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig undertiden en smule mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt ligetil med mini stemmejern online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl lige ved online shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på mini stemmejern kan vise sig at være særdeles aktuel forudsat vi har brug for din pakke straks, så herved er det i sandhed klogt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved mini stemmejern. En del e-shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men vær vagtsom da det er afhængig af at du når at bestille inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen distribueret inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet foretagender byder på fragt uden omkostninger på mini stemmejern online, men undertiden kun såfremt man handler for en konkret sum. Desuden skulle man vælge den mest letkøbte leveringsmanér, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

De største webbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig mini stemmejern derhjemme og afhenter i butikken. Fx Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af mini stemmejern i følgende områder:

Kalundborg, Stenløse, Thisted, Horsens, Nykøbing Falster, Vordingborg, Rødovre, Rønne, Aalborg, Solrød Strand, Odense, Farum, Holbæk, Nakskov, Frederiksværk, Greve, Albertslund, Taastrup, Vallensbæk, Hvidovre, Slagelse, Brabrand, Vanløse, Tårnby, Birkerød, Åbyhøj, København, Frederiksberg, Ikast, Svendborg, Hjørring, Brønderslev, Rudersdal, Skive, Sønderborg, Struer, Charlottenlund, Virum, Hedensted, Gentofte, Herlev, Risskov, Ballerup, Kokkedal, Værløse, Hillerød, Lillerød, Tilst, Ishøj, Haslev, Næstved, Esbjerg, Kolding, Nyborg, Frederikssund, Haderslev, Helsingør, Silkeborg, Varde, Skanderborg, Holstebro, Valby, Aabenraa, Jyllinge, Nærum, Nørresundby, Glostrup, Roskilde, Fredericia, Korsør, Odder, Køge, Hobro, Middelfart, Brønshøj, Gladsaxe, Brøndby, Frederikshavn, Ølstykke, Aarhus, Hedehusene, Grenaa, Herning, Randers, Ringsted, Vejle, Allerød, Højbjerg, Lystrup, Dragør, Hørsholm, Lyngby, Søborg, og Viborg, .

Klik-og-hent ift. mini stemmejern er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger fx billig mini stemmejern og mini stemmejern tilbud. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge for eksempel mini stemmejern priser, køb mini stemmejern og mini stemmejern online, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på mini stemmejern

Det har vist sig at være virkelig simpelt for forbrugerne at sammenholde priser på billige mini stemmejern online fra flere e-butikker, og for det har adskillige internet forretninger i Danmark været presset til at at sænke udsalgspriserne på mini stemmejern betydeligt, og ydermere frembyde billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig tiden værd at se nærmere på nogle e-butikker efter tilbud og udsalg på mini stemmejern online inden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være klar over, at hvis en shop udbyder billige mini stemmejern online for en pris der kan virke enormt beskeden, bør det ofte være et symbol på en uoprigtig internet forhandler. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af et lovbud, som hjælper kunden overfor uægte e-butikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre beløbet til mini stemmejern i flere bidder. Dette foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger fx mini stemmejern online og køb mini stemmejern. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere lede efter for eksempel billig mini stemmejern, mini stemmejern priser og mini stemmejern tilbud.

Udforsk tidligere køberes evalueringer

Trustpilot tilbyder nogle gunstige chancer for at se nøjere på flere eksisterende køberes iagttagelser og derved er det godt, at du undersøger online firmaets ratings forinden du lægger din bestilling på billige mini stemmejern online.

Facebook indebærer endvidere nogle fordelagtige genveje til at få indblik i internet shoppens troværdighed. Herinde ser vi nogle internet forretninger som tilbyder kunderne at ytre en evaluering af deres køb, som lige så vel bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige mini stemmejern online på en butik behøver de for at være sikker skimme e-shoppens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke videre spændende, særligt på de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke om internet forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en indikator for at online firmaet efterlever de opstillede regler, og at internet forhandleren en gang i mellem overvåges af eksperter der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Det giver dig mulighed for at blive assisteret, ifald du udsættes for dilemmaer i processen med din handel med mini stemmejern. For øvrigt er det at foretrække at man er hensynstagende til de grundlæggende vedtægter der kan influere på bestillingen af mini stemmejern online, som for eksempel den returrettighed online firmaet bruger.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst beholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise bestillingen af mini stemmejern, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Niels Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Michael P gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Charlotte U gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Rasmus Pedersen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo efterhånden ekstremt problemfrit for internetbrugere at finde tilbud online på billige mini stemmejern i blandt flere internet selskaber, og til gengæld garanterer massevis af forretninger på nettet fri fragt. Derfor kan det imidlertid blive rentabelt at granske nogle få online forhandlere efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få fat i den laveste pris.
2Vi foreslår generelt at kontrollere om e-shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det er en erklæring om at online shoppen imødekommer de danske regler, samt at hjemmesiden undertiden besøges af eksperter som har megen viden om reglementet på området. Forud for at nogen køber billige mini stemmejern på en online shop bør man i princippet læse e-shoppens handelsbetingelser.
3Den billigste metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning kræver at du bor med kort afstand til e-handlens tilholdssted. Den løsning kan i nogle tilfælde være ultra vigtig ifald du har behov for mini stemmejern omgående. Alternativt så lover enkelte internet firmaer gebyrfri levering, men typisk er det så præmissen at man bestiller for et fastslået beløb.
4De fleste internet outlets tildeler i dag en række forskellige billige leveringstyper til mini stemmejern. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din pakke når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig ekstremt smertefri, samt oftest endvidere den billigste fragtløsning.
5Inden nogen shopper billige mini stemmejern på en e-forretning kan de på en vis måde have øje for netshoppens betingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt. Derudover foreslåes det at køberen er sat ind i de primære retningslinjer der gælder for shopping af billige mini stemmejern online, f.eks. hvilken returret webshoppen benytter.
6Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, der assisterer dig som kunde overfor falske online shops. Som et alternativ kan du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du vil betale betalingen af flere omgange.
7En række outlets på nettet tilbyder gratis fragt på mini stemmejern, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en konkret sum. Ellers kan du vælge den mest prisbevidste leveringsmodel, som typisk er at få leveret din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver gennemsnitligt også ualmindeligt praktisk. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig at hente pakken selv.
8Antal dages levering er jo særligt aktuel når du står og skal bruge varen straks, så i det øjemed er det forholdsvis relevant at vi tjekker den forventede leveringstid for mini stemmejern. En masse online forhandlere reklamerer med billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet klokkeslæt.
9Trustpilot leverer regulære sikre muligheder for at kontrollere adskillige tidligere kunders meninger og derved tilråder vi, at du gransker online webshoppens vurderinger inden du shopper billige mini stemmejern online. Facebook præsterer derudover temmelig pæne genveje til at få en idé om internet shoppens troværdighed.