METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du lede andre steder.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige mini sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af mini sprøjtepistol.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot mini sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af mini sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har du adgang til at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derved har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops har en stor passion for deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du få en høj grad af kyndig assistance fra nogle som er specialister i netop mini sprøjtepistol.
Diverse små butikker er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe mini sprøjtepistol online på deres side.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

mini sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

mini sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

mini sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

mini sprøjtepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er af stor betydning at have de nødvendige materialer parat forinden du kaster dig over projektet. Du bør lave en enkel indkøbsliste som indeholder de materialer der skal bruges, og derefter gennemløbe hver enkelt ting, således at du sikrer dig at du har det hele.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive sundt at tage noter til alle poster, og så nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
4I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig højst vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
5Du bør reflektere over om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan skaffe eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Hvis du tager imod eksperthjælp vil det ofte være en god idé at indhente forslag fra en håndfuld selskaber.
6Ved opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund kan du løbende holde øje med prognosen for vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
7Det kan være til god gavn at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er væsentlige ombygninger. Nogle byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8Du må på ingen måde mangle grej. Tit vil det være afgørende at have grejet parat forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet.
9Der er endeløse guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder gavnlig info, især hvis man benytter den engelske version.
10Du skal aldrig negligere sikkerheden, så husk påklædning som fx sikkerhedssko som sikrer dig mod hændelige skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
11I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives såfremt byggeriet er CO2-besparende. Støtten betinger at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
12Der kommer næsten altid uforudsete problemer i tilfælde med svære opgaver, og som følge heraf er det væsentligt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er smartest?

En stor portion outlets på nettet udlover efterhånden flere billige leveringsmuligheder til mini sprøjtepistol. En af de mest moderne er i vore dage pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ret så hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den mest billige fragtmulighed.

Du bør ligeledes udse dig at vælge afsending til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver til tider en kende mere bekostelig, men samtidig virkelig smertefri ift. mini sprøjtepistol online. Den billigste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du fysisk befinder dig nær online forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på mini sprøjtepistol er selvfølgelig ekstremt aktuel ifald man har behov for produktet øjeblikkeligt, så derfor er det relativt klogt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved mini sprøjtepistol. En del forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men som trods alt tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren ud af døren forud for at logistikpersonalet har fri.

Nogle internet shops tilbyder levering uden omkostninger på mini sprøjtepistol online, men ofte er det så præmissen at der erhverves for en præcis sum. I øvrigt kan du gribe den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Adskillige byggecentre udlover click-and-collect hvor du køber billig mini sprøjtepistol på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tilbyder fx klik-og-hent på mini sprøjtepistol i disse byer:

Tilst, København, Ølstykke, Rødovre, Kalundborg, Kokkedal, Ishøj, Risskov, Holstebro, Vanløse, Brønderslev, Jyllinge, Nakskov, Skive, Næstved, Brabrand, Horsens, Hedehusene, Solrød Strand, Albertslund, Korsør, Gladsaxe, Hedensted, Rønne, Åbyhøj, Brøndby, Valby, Hjørring, Charlottenlund, Taastrup, Herlev, Farum, Højbjerg, Svendborg, Silkeborg, Virum, Struer, Tårnby, Hørsholm, Hvidovre, Haslev, Varde, Søborg, Frederiksværk, Greve, Rudersdal, Aalborg, Aabenraa, Thisted, Køge, Viborg, Lillerød, Slagelse, Nykøbing Falster, Nørresundby, Sønderborg, Odense, Vallensbæk, Lystrup, Frederikssund, Gentofte, Roskilde, Holbæk, Fredericia, Grenaa, Ringsted, Glostrup, Vejle, Skanderborg, Aarhus, Hobro, Dragør, Ballerup, Vordingborg, Herning, Nyborg, Middelfart, Allerød, Brønshøj, Kolding, Helsingør, Lyngby, Hillerød, Stenløse, Birkerød, Ikast, Værløse, Nærum, Frederikshavn, Randers, Esbjerg, Odder, Frederiksberg, og Haderslev, .

Klik-og-hent for mini sprøjtepistol er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland).

Ved indkig i data står det markant, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis mini sprøjtepistol priser og køb mini sprøjtepistol. Man ser desuden mange gange folk søge efter fx mini sprøjtepistol tilbud, billig mini sprøjtepistol og mini sprøjtepistol online, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på mini sprøjtepistol

Det er i dag særdeles simpelt for os alle at analysere tilbud på billige mini sprøjtepistol online på diverse forretninger på nettet, og ergo har langt de fleste e-handler set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på mini sprøjtepistol en hel del, og i øvrigt sikre fri fragt.

Det kan dog immervæk være gunstigt at eftergå forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på mini sprøjtepistol online før du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4.

Du må dog ikke glemme, at såfremt en e-forhandler udbyder billige mini sprøjtepistol online på tilbud til en salgspris som anses for besynderligt god, så kunne det ofte være et tegn på en uoprigtig netshop. Køb med kort er i hvert fald omfattet af Indsigelsesordningen, der værner dig som kunde overfor uoprigtige online firmaer.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at afdrage prisen på mini sprøjtepistol af flere omgange. Det tilbydes som regel hos niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man kigger i data bliver det klart, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet køb mini sprøjtepistol og billig mini sprøjtepistol. Foruden dette oplever man jævnligt folk lede efter fx mini sprøjtepistol tilbud, mini sprøjtepistol online samt mini sprøjtepistol priser.

Udforsk andre menneskers betragtninger

Trustpilot tilbyder dig en del troværdige genveje til at se nøjere på ganske mange eksisterende brugeres ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer online firmaets vurderinger inden du shopper billige mini sprøjtepistol online.

Facebook yder endvidere rigtig nyttige genveje til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed. Tilmed er der nogle forretninger på nettet hvor man kan sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige mini sprøjtepistol online hos en netshop kan de principielt få overblik over dens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især hos de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Et nemt alternativ er at granske hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at internet firmaet opretholder de danske retningslinjer, og at internet webshoppen fra tid til anden føres tilsyn med af jurister som mestrer vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for at få bistand, for så vidt du får udfordringer som følge af dit køb af mini sprøjtepistol. Herudover er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af mini sprøjtepistol online, som fx hvilken returneringsret e-shoppen tilsikrer.

I den relation er det ydermere afgørende, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af mini sprøjtepistol, uagtet om man har købt hos Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Niels gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jørgen I gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Hans gav 5 stjerner

God til prisen

Per gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online shopping
1Enkelte e-shops i Danmark præsterer billig levering på mini sprøjtepistol, men i mange tilfælde under forudsætning af at man køber for et fastslået beløb. Ellers kunne du tage den prisbilligste fragttype, hvilket mange gange vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen viser sig typisk ydermere ret så bekvem. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
2Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo betinges af at du har bopæl nær internet butikkens arbejdslager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant når man skal bruge mini sprøjtepistol fluks. Alternativt så yder enkelte online varehuse billig fragt, men tit under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb.
3Temmelig mange online firmaer tildeler i dag diverse forskellige billige løsninger til levering til mini sprøjtepistol. En der er meget anvendt er p.t. levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Denne er altså virkelig overkommelig, og mange gange endda den prisbilligste leveringsmåde.
4Trustpilot frembyder fuldkommen ærlige løsninger til at blive klogere på forskellige andre køberes kritik og af den grund slår vi et slag for, at du betragter internet shoppens vurderinger inden du handler billige mini sprøjtepistol online. Facebook bringer dig tilsvarende ganske nyttige chancer for at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.
5Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en foranstaltning, der dækker folk overfor snydagtige internet selskaber. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere regningen i flere bidder.
6Det er jo særdeles smertefrit for enhver at lave prissammenligning online på billige mini sprøjtepistol hos diverse internet virksomheder, og til gengæld yder utallige internet butikker billig levering. Det kan dog trods alt være lønsomt at sammenholde nogle få e-butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
7Før folk bestiller billige mini sprøjtepistol i en forhandler på nettet burde de for at være på den sikre side gennemlæse e-butikkens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig sjovt. Yderligere anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige mini sprøjtepistol online, som fx hvilken byttepolitik online forretningen tilsikrer.
8Leveringshastigheden er naturligvis yderst central såfremt vi har behov for varen straks, så herved er det aldeles væsentligt at du tjekker den forventede leveringsdato for mini sprøjtepistol. Mange internet foretagender udlover billig 1 dags fragt på adskillige varer, som stiller krav om at ordren placeres forud for et aftalt tidspunkt.
9Vi slår generelt et slag for at kigge om webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en sikkerhed for at internet forhandleren accepterer de danske retningslinjer, tillige med at internet selskabet jævnligt overvåges af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige mini sprøjtepistol hos en online webshop burde de for at være på den sikre side overveje e-shoppens handelsbetingelser.