Byghjem.dk

Mini Rørtang

Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige mini rørtang fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har lave priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot mini rørtang.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring mini rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har folk adgang til at købe online og hente varerne personligt. Derfor har du valget om at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggecentre udbyder produkter fra mange nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af mini rørtang online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
Alverdens niche netbutikker har en dyb forståelse for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du modtage super informativ assistance fra nogle der er specialister i lige præcis mini rørtang.
Diverse webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber mini rørtang online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

mini rørtang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

mini rørtang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

mini rørtang jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

mini rørtang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man kan søge offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
2Forud for at du igangsætter byggeriet kan det blive ganske fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Det anbefales at søge hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er krævende byggerier. Store opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4For udendørs opgaver kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du løbende tage et kig på prognosen for vejret i perioden for projektets start, så du slipper for at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det svære byggeprojekt.
5Du finder alverdens instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enormt meget almennyttig oplysning, især hvis du bruger den engelske version.
6Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at liste en effektiv tidsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af strategien.
7Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det er fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedskrive prisen på dem én og én.
8Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal købe hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Ifald du sikrer dig hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at søge priser fra flere selskaber.
9Det viser sig af stor betydning at du har alle byggematerialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter byggeprocessen. Du kunne udfærdige en enkel note som indeholder alt hvad som er nødvendige, og bagefter gennemgå oversigten, med øje for at du er overbevist om at du har det hele.
10Der kommer utvivlsomt pludselige problemstillinger i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Du må ikke mangle grej. Typisk vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet klar til brug idet du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i byggeriets budget.
12Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig mod hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
De højest ratede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

En del internet webshops tilbyder i øjeblikket alverdens billige former for fragt til mini rørtang. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder pakkeshops, hvor du så selv henter din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså super uproblematisk, samt tit ligeledes den mindst kostelige type af levering.

Du kunne tillige prøve at få pakken sendt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen er for det meste en anelse mindre billig, men endda meget let gængelig ved køb af mini rørtang online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig tæt på e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på mini rørtang er naturligvis ret så essentiel om du behøver din ordre om et øjeblik, og i det øjemed er det ret så aktuelt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på mini rørtang. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på mange produkter online, som alligevel nødvendiggør at der bestilles før et fastsat klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken ud af døren før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få netbutikker byder på levering uden betaling på mini rørtang online, men tit stiller det krav om at der bestilles for en konkret pris. Alternativt skulle du gribe den billigste leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få dem til at levere ordren til et udleveringssted.

En masse byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig mini rørtang derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4. De tildeler bl.a. klik-og-hent på mini rørtang i følgende byer:

Nyborg, Haslev, Gentofte, Hobro, Kolding, Roskilde, Jyllinge, Haderslev, Holstebro, Hørsholm, Lystrup, Middelfart, Hedehusene, Dragør, Rødovre, Ishøj, Greve, Frederikshavn, Ikast, Kalundborg, Frederikssund, Varde, Hedensted, Helsingør, Aarhus, Rønne, Risskov, Birkerød, Kokkedal, Åbyhøj, Horsens, Grenaa, Vanløse, Odder, Frederiksværk, Herning, Hjørring, Frederiksberg, Farum, Hvidovre, Slagelse, Tilst, Nørresundby, Køge, Svendborg, Aabenraa, København, Stenløse, Randers, Fredericia, Vordingborg, Solrød Strand, Værløse, Søborg, Brabrand, Skive, Ølstykke, Højbjerg, Herlev, Ringsted, Brønshøj, Virum, Tårnby, Viborg, Lyngby, Skanderborg, Hillerød, Nakskov, Taastrup, Charlottenlund, Korsør, Glostrup, Rudersdal, Thisted, Albertslund, Nærum, Odense, Vallensbæk, Ballerup, Esbjerg, Næstved, Gladsaxe, Struer, Valby, Sønderborg, Allerød, Nykøbing Falster, Brønderslev, Vejle, Holbæk, Brøndby, Lillerød, Silkeborg, og Aalborg, .

Click-and-collect ift. mini rørtang er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster).

Ved kig i tallene er det markant, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. mini rørtang priser og køb mini rørtang. Derudover oplever vi ofte online shoppere efterspørge bl.a. billig mini rørtang, mini rørtang tilbud samt mini rørtang online, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på mini rørtang

Det er i dag meget ukompliceret for forbrugerne at søge information om priser på billige mini rørtang online på diverse forretninger på nettet, og til gengæld har mange internet butikker fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på mini rørtang betydeligt, og derudover love levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at undersøge nogle internet virksomheder i Danmark efter billige priser på mini rørtang online inden du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Du må bare ikke undervurdere, at såfremt en netbutik markedsfører billige mini rørtang online til salg for en pris der kan virke kolossalt gunstig, så kan det ofte være en varsel om en snydagtig shop. Handler med kort er trods alt omsluttet af et regelsæt, som værner kunden imod svindlende netshops.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække prisen på mini rørtang i flere bidder. Dette fås normalt ved online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel søger fx mini rørtang tilbud og mini rørtang online. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge for eksempel billig mini rørtang, mini rørtang priser og køb mini rørtang.

Tjek andre menneskers anbefalinger

Trustpilot resulterer i regulære passelige muligheder for at kortlægge en stor portion nuværende forbrugeres tanker og af den grund foreslåes det, at du efterforsker internet virksomhedens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige mini rørtang online.

Facebook forærer dig tillige evigt fortræffelige genveje til at få et kig ind i webshoppens kundefokus. Her ses en del online firmaer hvor folk kan notere en bedømmelse af virksomhedens service, som også bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige mini rørtang online på en e-shop behøver man reelt gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, det er dog normalt et omfattende projekt, særligt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

En nem løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, da det skulle være et bevis på at internet firmaet tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at e-forretningen tit ses til af sagkyndige der kender vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, hvis du bliver udsat for dilemmaer med dit indkøb af mini rørtang. Endvidere anbefales det at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der gælder for bestillingen af mini rørtang online, eksempelvis den returrettighed online shoppen kører med.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man altid bibeholder ens ordremail, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af mini rørtang, uafhængig af om man har bestilt ved Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Martin Nielsen gav 4 stjerner

Som altid

Per gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Erik Petersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til når du køber online
1Leveringshastigheden er jo særligt afgørende når vi behøver dine nye produkter straks, og i det øjemed er det relativt passende at man finder det forventede leveringstidspunkt ved mini rørtang. En hel del butikker på nettet lover billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter, som kræver at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
2Det har vist sig at være ret så ligetil for købere at finde frem til de bedste priser online på billige mini rørtang i blandt flere butikker på nettet, og for det yder flere e-forhandlere gratis fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive tiden værd at inspicere nogle forskellige webshops efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
3Trustpilot resulterer i evigt fine chancer for at tyde en stor portion eksisterende forbrugeres observationer og derved kan det anbefales, at du læser internet virksomhedens ratings forinden du bestiller billige mini rørtang online. Facebook medfører ydermere fuldstændig pæne chancer for at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
4Inden folk bestiller billige mini rørtang på en online forretning bør de for at være sikker betragte e-butikkens vilkår, det er dog mange gange ikke super interessant. Ydermere foreslår vi at man er obs på de mest relevante retningslinjer der kan influere på købet af billige mini rørtang online, til eksempel hvilken returneringsret e-forretningen har.
5Nogle netshops lover fragt uden omkostninger på mini rørtang, men i reglen gælder det kun hvis der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ må du udse dig den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver gerne endda yderst problemfri. Den prisbilligste form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
6Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er et billede på at online firmaet føjer gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet hyppigt ses til af eksperter der forstår de gældende love. Forud for at folk køber billige mini rørtang på en e-butik burde de uden tvivl læse deres forretningsaftale.
7Mange netshops yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtløsninger til mini rørtang. En sikker vinder er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ret smart, samt desuden derudover den mest letkøbte fragtløsning.
8Den billigste leveringsversion er dog at hente varerne selv, men dette kræver at du opholder dig i nærheden af online firmaets bopæl. Den slags levering kan i nogle tilfælde være vældig aktuel i tilfælde af at vi har brug for mini rørtang om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte internet outlets billig fragt, men oftest er det forudsat at man aftager for et bestemt beløb.
9Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en retningslinje, der beskytter dig som køber overfor uægte internet forhandlere. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du vil afbetale pengene senere.