Byghjem.dk

Mini Multisliber

Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige mini multisliber alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Det er absolut utrolig relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring mini multisliber.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et stort vareudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot mini multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af mini multisliber online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan du spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du handler mini multisliber online hos dem.
Alverdens nichebutikker på nettet er specialister i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det forventes det at du får endnu mere god service fra folk der er eksperter i lige præcis mini multisliber.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
mini multisliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

mini multisliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

mini multisliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mini multisliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at ombygningen influerer positivt på klimaet.
2Du burde måske tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du må fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af det. Såfremt du skal have assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld foretagender.
3Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være afgørende at have udstyret klar akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomi.
4Der findes vældig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til temmelig meget almennyttig viden, specielt når du bruger den engelske version.
5Der kommer uden tvivl uforudsigelige udfordringer når det kommer til avancerede opgaver, og herved vil det vise sig essentielt at man har afsat god plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit store projekt.
7Det er fundamentalt at du har de presserende byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en simpel indkøbsseddel som samler det du får brug for, og efterfølgende efterse hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Du må for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
9Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til vigtige arbejdsopgaver. Større ting kræver flere mennesker. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Før du starter dit byggeprojekt kan det være ultra afgørende at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Det er meningsfuldt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og så gennemgå ens udgift ved hver eneste af dem.
12Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en klar køreplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En lang række internet varehuse udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsudgaver til mini multisliber. En af de mest anvendte er i vore dage afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så ligetil, og oftest tilmed den prisbilligste fragttype.

Du kan lige så vel vælge at vælge afsending hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver desværre et hak mindre billig, men til gengæld i høj grad smertefri ift. mini multisliber online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på internet selskabets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på mini multisliber er naturligvis virkelig udslagsgivende hvis du mangler ordren inden for kort tid, så herved er det utvivlsomt relevant at vi checker det forventede leveringstidspunkt på mini multisliber. Mange online butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær obs på at det stiller krav om at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren betjent inden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet shops tilbyder levering uden betaling på mini multisliber online, men typisk er det betinget af at der shoppes for en fastsat pris. Alternativt kan man overveje den billigste fragtform, som typisk vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig mini multisliber online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på mini multisliber i disse byer:

Silkeborg, Brønderslev, Hvidovre, Allerød, Nakskov, Holstebro, Randers, Ølstykke, Korsør, Næstved, Rudersdal, Rødovre, Birkerød, Esbjerg, Frederikssund, Brabrand, Nykøbing Falster, Tilst, København, Skanderborg, Glostrup, Rønne, Køge, Herning, Søborg, Haderslev, Nyborg, Hedensted, Nærum, Ishøj, Frederiksværk, Lyngby, Skive, Gentofte, Hillerød, Kokkedal, Vanløse, Middelfart, Charlottenlund, Thisted, Brønshøj, Solrød Strand, Brøndby, Taastrup, Vordingborg, Odense, Nørresundby, Åbyhøj, Ringsted, Dragør, Værløse, Svendborg, Gladsaxe, Struer, Hørsholm, Horsens, Aarhus, Tårnby, Hjørring, Frederiksberg, Farum, Grenaa, Kolding, Odder, Varde, Sønderborg, Roskilde, Højbjerg, Jyllinge, Valby, Hobro, Risskov, Vejle, Ikast, Ballerup, Hedehusene, Greve, Helsingør, Herlev, Fredericia, Kalundborg, Lystrup, Aabenraa, Virum, Albertslund, Viborg, Vallensbæk, Stenløse, Holbæk, Frederikshavn, Haslev, Lillerød, Slagelse, og Aalborg, .

Click-and-collect for mini multisliber er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved kig i tendenserne står det markant, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis køb mini multisliber og billig mini multisliber. Foruden dette ser man som regel netshoppere kigge efter blandt andet mini multisliber online, mini multisliber tilbud og mini multisliber priser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Tilbud på mini multisliber

Det har vist sig at være yderst praktisk for os alle at tjekke tilbud på billige mini multisliber online i blandt diverse shops på nettet, og derved har en lang række e-forhandlere været tvunget til at nedsætte prisen på mini multisliber en hel del, og endda yde fragt uden gebyr.

Det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at granske nogle enkelte webshops efter tilbud og udsalg på mini multisliber online inden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at indhente den laveste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en webshop udbyder billige mini multisliber online på tilbud til en udsalgspris som kan virke hamrende billig, kan det mange gange være en indikator for en uægte e-forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i en lov, som forsvarer køber overfor svindlende internet varehuse.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale beløbet til mini multisliber i flere bidder. Det tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata står det markant, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis mini multisliber tilbud og billig mini multisliber. Foruden dette ser vi mange gange folk søge efter bl.a. køb mini multisliber, mini multisliber priser samt mini multisliber online.

Læs andre menneskers ratings

Trustpilot indebærer evigt fordelagtige løsninger til at kontrollere mange tidligere forbrugeres iagttagelser og på grund af dette støtter vi, at du udforsker internet butikkens ratings før du placerer din ordre på billige mini multisliber online.

Facebook fremskaffer endvidere ret så fordelagtige chancer for at få en idé om online butikkens troværdighed. Tilmed ses en del online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, som tillige kan benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige mini multisliber online i en e-shop kunne man på en vis måde have øje for webbutikkens vilkår, men det er typisk ikke særlig interessant, især ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

En anden valgmulighed er at se nærmere på om internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det generelt er et sympol på at internet virksomheden efterfølger de danske retningslinjer, samt at e-forretningen af og til monitoreres af fagfolk som behersker de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for hjælpende service, når du oplever vanskeligheder som følge af dit indkøb af mini multisliber. Ligeledes tilråder vi at køber er påpasselig med de elementære reglementer der har indvirkning på købet af mini multisliber online, fx den ombytningsret e-shoppen har.

Derfor er det desuden essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens ordremail, så man senere vil kunne påvise købet af mini multisliber, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Silvan.

Thomas C gav 5 stjerner

SUPER

Helle gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Charlotte Madsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Anne F gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til når du køber online
1En del webshops i Danmark frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsløsninger til mini multisliber. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså virkelig problemfri, samt desuden tillige den billigste mulighed for fragt.
2Den billigste leveringstype er dog at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du lever nær webshoppens lager. Den leveringsform er naturligvis meget vigtig ifald vi behøver mini multisliber nu og her. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet virksomheder fragt uden beregning, men typisk kræver det at der shoppes for en fastsat sum.
3Vi går generelt ind for at se nærmere på om online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket burde være et tegn på at e-butikken opfylder gældende dansk lovgivning, og at e-shoppen nu og da efterses af specialister der har indsigt i de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige mini multisliber i en internet webshop kan de når alt kommer til alt se på webbutikkens betingelser.
4Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af et lovbud, der redder køberen overfor uoprigtige outlets på nettet. Som et alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at betale beløbet over en længere periode.
5Det er efterhånden særdeles simpelt for enhver at finde tilbud online på billige mini multisliber i blandt flere internet butikker i Danmark, og ergo frembyder utallige online webshops portofri fragt. Det kan dog imidlertid vise sig fordelagtigt at kontrollere diverse online firmaer efter udsalg og tilbud forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
6Før folk køber billige mini multisliber i en webbutik kan de helt sikkert granske shoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Ligeledes anbefales det at kunden er obs på de elementære forhold der kan have indflydelse på købet af billige mini multisliber online, til eksempel hvilken returret internet butikken lover.
7Trustpilot frembyder flere pålidelige chancer for at udforske ret mange øvrige forbrugeres domme og af den grund er det klogt, at du gennemsøger e-forhandlerens ratings før du bestiller billige mini multisliber online. Facebook fører til også forholdsvis fantastiske muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed.
8Visse online selskaber tilbyder fragt uden gebyr på mini multisliber, men tit kun når man indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skal du gribe den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Den viser sig jævnligt også i høj grad praktisk. Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst bestemmende såfremt man skal bruge produkterne fluks, så i det øjemed er det i sandhed centralt at vi studerer den forventede leveringstid ved mini multisliber. En række online firmaer yder billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre, men det er påkrævet at du når at bestille før et aftalt klokkeslæt.