Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du får information omkring mini luftrenser.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Der findes forskelle i priserne på billige mini luftrenser fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, og andre giver faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt i de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Flere byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot mini luftrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har du adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Af den grund kan du spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De store byggekæder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af mini luftrenser online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille mini luftrenser online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du få endnu mere informativ service fra nogle der er eksperter i netop mini luftrenser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

mini luftrenser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

mini luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

mini luftrenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

mini luftrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit kan det være afgørende at have det parat før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i dit budget.
2Forinden du påbegynder arbejdet kan det være ultra betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
3Husk at gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør have professionel assistance til områder af det. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
4Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Således må du løbende undersøge femdøgnsprognosen i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned når du netop er midt i det store byggeprojekt.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være økonomisk at tage noter til hver eneste udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til beløbet for dem slavisk.
6Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning herunder hjelm og sko der hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
7Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om krævende projekter. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
9Der præsenterer sig ofte uventede udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og pga. dette vil det være vigtigt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Der er en hel række guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube faciliterer ekstremt meget almennyttig info, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
11Det vil vise sig af stor betydning at du har alle byggematerialer klar i god tid før du igangsætter din byggeproces. Du kan forfatte en hurtig huskeliste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og så tjekke materialerne, så du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
12Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør have en velovervejet strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver planen.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En stor portion internet butikker yder nu om dage mange forskellige billige leveringsudgaver til mini luftrenser. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo yderst let gængelig, samt tit desuden den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan omvendt påtænke at vælge udbringning til din bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden bliver i regelen en smule mere bekostelig, men desuden ret så bekvem ift. mini luftrenser online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig i nærheden af online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på mini luftrenser er ultra afgørende såfremt du har behov for dine nye varer omgående, og af den grund er det ganske klogt at vi studerer leveringstidspunktet ved mini luftrenser. De fleste byggecentre – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter online, som imidlertid regnes ud fra at ordren lægges inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer klargjort forinden de lageransatte får fri.

En hel del butikker på nettet præsterer gratis levering på mini luftrenser online, men typisk påkræves det at man indkøber for et konkret beløb. Ellers må man tage den mindst kostelige type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En stor portion netshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig mini luftrenser online og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på mini luftrenser i følgende områder:

Horsens, Slagelse, Nakskov, Brønshøj, Albertslund, Ringsted, København, Glostrup, Vanløse, Frederikssund, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Nærum, Rønne, Hobro, Ballerup, Tårnby, Lystrup, Højbjerg, Vejle, Vallensbæk, Rudersdal, Nørresundby, Aalborg, Brabrand, Lyngby, Valby, Søborg, Silkeborg, Viborg, Svendborg, Holbæk, Skive, Odense, Ikast, Brønderslev, Haderslev, Risskov, Åbyhøj, Herning, Hillerød, Odder, Jyllinge, Varde, Birkerød, Frederiksværk, Sønderborg, Thisted, Dragør, Rødovre, Lillerød, Esbjerg, Hørsholm, Brøndby, Solrød Strand, Kalundborg, Grenaa, Aarhus, Fredericia, Middelfart, Randers, Farum, Stenløse, Roskilde, Skanderborg, Hjørring, Virum, Næstved, Charlottenlund, Ølstykke, Gentofte, Kolding, Herlev, Gladsaxe, Frederikshavn, Vordingborg, Værløse, Korsør, Helsingør, Taastrup, Haslev, Hedehusene, Køge, Kokkedal, Aabenraa, Nyborg, Hvidovre, Struer, Tilst, Hedensted, Allerød, Greve, Holstebro, og Ishøj, .

Afhentning for mini luftrenser er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når man ser på tallene er det markant, at folk mange gange kigger efter for eksempel billig mini luftrenser og mini luftrenser priser. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter blandt andet køb mini luftrenser, mini luftrenser tilbud og mini luftrenser online, plus de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på mini luftrenser

Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for købere at søge information om priser på billige mini luftrenser online på tværs af e-butikker, og til tak har de fleste internet forhandlere fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på mini luftrenser helt i bund, og derudover yde gratis levering.

Trods dette kan det trods alt blive rentabelt at efterprøve nogle få internet selskaber efter billige priser på mini luftrenser online forud for at du bestiller, så du er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en online butik afhænder billige mini luftrenser online for en pris der er besynderligt billig, så bør det mange gange være et fingerpeg om en falsk shop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af et lovbud, som beskytter folk overfor uærlige e-firmaer.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at dække regningen på mini luftrenser senere. Det tilbydes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på tallene bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel køb mini luftrenser og billig mini luftrenser. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. mini luftrenser priser, mini luftrenser tilbud og mini luftrenser online.

Analyser tidligere kunders ratings

Trustpilot yder temmelig ønskværdige muligheder for at kontrollere flere aktuelle konsumenters iagttagelser og af den grund er det fornuftigt, at du vurderer online forretningens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige mini luftrenser online.

Facebook resulterer i tillige stort set udmærkede muligheder for at få indtryk af e-forretningens kundefokus. I øvrigt ser vi mange internet virksomheder som tilbyder kunderne at udfærdige en omtale af ordreforløbet, som tilmed må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige mini luftrenser online på en internet virksomhed bør de i virkeligheden tage stilling til webshoppens handelsvilkår, det er dog typisk en omfattende opgave, især hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et signal om at internet butikken lever op til de danske love, og at webshoppen tit kontrolleres af fagmænd der kender retningslinjerne.

Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, når du udsættes for vanskeligheder i processen med din handel med mini luftrenser. Endvidere er det prisværdigt at køber er vaks omkring de elementære vilkår der har indflydelse på bestillingen af mini luftrenser online, som for eksempel hvilken returpolitik shoppen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man til enhver tid beholder sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af mini luftrenser, ligegyldig om man handler hos Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Martin J gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Peter E gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Pia Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Det er jo efterhånden ekstremt gnidningsløst for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige mini luftrenser fra diverse online outlets, og derfor præsterer masser af online selskaber fri fragt. Det kan til hver en tid være gunstigt at checke nogle webshops efter billige priser før du handler, således at man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.
2Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en bestemmelse, hvilket dækker os imod svindlende e-shops. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du vil klare betalingen over en periode.
3Leveringsdygtigheden kan være ret relevant ifald vi står og skal bruge dine nye produkter straks, og af den grund er det jo væsentligt at vi ser det forventede leveringstidspunkt ved mini luftrenser. En del online selskaber reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt.
4Den mindst kostelige leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du lever lige ved online webshoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig særdeles aktuel når man står og skal bruge mini luftrenser straks. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet forretninger billig fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for en fastsat pris.
5Vi foreslår generelt at tjekke om internet shoppen er e-mærket medlem, som typisk er en påvisning af at webbutikken respekterer de officielle regler, foruden at internet forretningen løbende gennemses af fagmænd som forstår de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige mini luftrenser på en e-forhandler kan man ideelt set skimme webshoppens forretningsbetingelser.
6Før folk bestiller billige mini luftrenser på en online forretning behøver de for at være på den sikre side skimme e-shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende. Endvidere anbefaler vi at køber er vidende om de primære reglementer der gælder for shopping af billige mini luftrenser online, for eksempel den ombytningsrettighed virksomheden tilbyder.
7Flere online shops frembyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til mini luftrenser. Den mest populære er for nærværende afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer lige når det passer dig. Denne er nemlig særdeles smertefri, samt typisk ligeledes den prisbilligste slags levering.
8Trustpilot frembyder aldeles hensigtsmæssige løsninger til at efterse ganske mange andre kunders domme og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger e-forretningens anmeldelser før du handler billige mini luftrenser online. Facebook indebærer lige så vel ultra fornemme genveje til at få kendskab til netshoppens troværdighed.
9En række e-butikker frembyder levering uden omkostninger på mini luftrenser, men oftest kun hvis der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt kan du snuppe den billigste leveringsmanér, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Løsningen viser sig en gang i mellem tillige usædvanlig hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.