Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige mini loddekolbe hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på lave priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder har et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot mini loddekolbe.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring mini loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har mange tilbuddet om at købe online og køre materialerne personligt. Derved kan du slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De velkendte byggecentre køber produkter fra talrige producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af mini loddekolbe online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber mini loddekolbe online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af niche netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således forventes det at du får mere brugbar hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis mini loddekolbe.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

mini loddekolbe bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af over 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

mini loddekolbe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

mini loddekolbe jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

mini loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det blive højst centralt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan overvejes at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, især i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Nogle byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig bliver det bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
3Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4Der viser sig typisk overraskende hovedpiner når det gælder avancerede projekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
5Det er af stor betydning at udfærdige et budget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være fornuftigt at dokumentere samtlige omkostninger, og så gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
6Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til rigelig brugbar information, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
7Man vil for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit kan det vise sig essentielt at have det til rådighed når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at inkludere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
8Forberedelse er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du må sammensætte en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret i sammensætningen af køreplanen.
9Du burde måske tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
10For opgaver udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret i dagene op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
11Man kan få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at ombygningen har betydning for planeten.
12Det viser sig essentielt at have de relevante materialer klar i god tid før du starter byggeriet. Du kan sammenfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er klar.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

En hel del webbutikker i Danmark giver nu mange forskellige billige leveringsløsninger til mini loddekolbe. Den mest populære er nu om stunder udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer lige når det passer dig. Metoden er altså usædvanlig ukompliceret, samt desuden derudover den mindst kostelige løsning til levering.

Du kan endvidere beslutte dig for at bestille levering hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde en anelse dyrere, men endvidere ekstremt smertefri ved køb af mini loddekolbe online. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, som dog forudsætter at du er i nærheden af online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på mini loddekolbe er selvfølgelig særdeles væsentlig såfremt du skal bruge pakken omgående, og herved er det temmelig meningsfuldt at man checker tidshorisonten for levering på mini loddekolbe. Masser af internet butikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsendt inden de lageransatte får fri.

En hel del online forretninger lover portofri levering på mini loddekolbe online, men i de fleste tilfælde kun ifald man handler for en konkret sum. Derudover skulle du overveje den mindst kostelige fragtmulighed, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig mini loddekolbe online men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på mini loddekolbe i følgende byer:

Dragør, Tilst, Nærum, Korsør, Greve, Frederiksværk, Birkerød, Hjørring, Tårnby, Esbjerg, Horsens, Kalundborg, Næstved, København, Åbyhøj, Lystrup, Vordingborg, Skanderborg, Varde, Albertslund, Ishøj, Holstebro, Aarhus, Randers, Struer, Svendborg, Lillerød, Odense, Brønderslev, Nakskov, Roskilde, Farum, Silkeborg, Glostrup, Charlottenlund, Allerød, Virum, Viborg, Gladsaxe, Vanløse, Frederikssund, Hedensted, Frederiksberg, Haslev, Rønne, Helsingør, Herlev, Ølstykke, Køge, Hvidovre, Hillerød, Hedehusene, Jyllinge, Frederikshavn, Ballerup, Taastrup, Haderslev, Rudersdal, Thisted, Gentofte, Nørresundby, Herning, Middelfart, Skive, Odder, Risskov, Rødovre, Hørsholm, Fredericia, Vallensbæk, Hobro, Ikast, Nyborg, Stenløse, Søborg, Aalborg, Nykøbing Falster, Holbæk, Sønderborg, Kolding, Brønshøj, Solrød Strand, Grenaa, Aabenraa, Slagelse, Ringsted, Vejle, Lyngby, Brøndby, Højbjerg, Værløse, Brabrand, Kokkedal, og Valby, .

Klik-og-hent af mini loddekolbe er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker tit leder efter blandt andet køb mini loddekolbe og mini loddekolbe priser. Man ser desuden typisk online shoppere søge efter bl.a. mini loddekolbe online, billig mini loddekolbe og mini loddekolbe tilbud, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Find den bedste pris på mini loddekolbe

Det er yderst nemt for internetbrugere at finde tilbud på billige mini loddekolbe online fra diverse internet outlets, og til gengæld har flertallet af internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at sænke priserne på mini loddekolbe betragteligt, og endda love billig levering.

Men det kan imidlertid blive lønsomt at se nærmere på nogle forskellige netshops efter billige priser på mini loddekolbe online inden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Man skal lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en e-butik afhænder billige mini loddekolbe online til salg for en pris der kan virke umådelig billig, så er det tit være et signal om en fup e-handler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en vedtægt, der skærmer en overfor bedrageriske e-forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at klare prisen på mini loddekolbe over tid. Det foreslåes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved indkig i data fremstår det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis mini loddekolbe online og mini loddekolbe tilbud. Foruden dette ser man som regel online shoppere kigge efter blandt andet billig mini loddekolbe, køb mini loddekolbe og mini loddekolbe priser.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder aldeles fordelagtige løsninger til at besigtige forskellige aktuelle konsumenters synspunkter og herved tilråder vi, at du læser e-butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige mini loddekolbe online.

Facebook fremskaffer for øvrigt stort set fordelagtige chancer for at få indtryk af online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi en del e-butikker som giver kunderne mulighed for at udforme en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige mini loddekolbe online hos en e-forhandler kunne man i reglen gennemse forhandlerens vilkår, men det er bare et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Et nemt alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, da det længe har været et kendetegn for at internet shoppen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online butikken rutinemæssigt revideres af jurister der har indsigt i reglerne på området.

Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du skulle få besvær i processen med din bestilling af mini loddekolbe. Tillige slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der har indflydelse på bestillingen af mini loddekolbe online, til eksempel hvilken byttepolitik online firmaet benytter.

I den relation er det desuden relevant, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man senere kan bevise sin bestilling af mini loddekolbe, uagtet om man har handlet hos Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Pia G gav 5 stjerner

Har handlet der før

Niels gav 4 stjerner

Som altid

Mads V gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Lene F gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot medfører en lang række gode løsninger til at fortolke ganske mange nuværende køberes domme og på grund af dette går vi ind for, at du udforsker online firmaets vurderinger forinden du shopper billige mini loddekolbe online. Facebook frembyder tillige en del hæderlige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
2Leveringstidspunktet er selvfølgelig ualmindeligt afgørende forudsat du skal bruge pakken straks, og herved er det relativt essentielt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid ved mini loddekolbe. En lang række e-shops frembyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, men som trods alt er regnet ud fra at handlen laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
3Adskillige internet shops tildeler nu et hav af forskellige billige leveringsmidler til mini loddekolbe. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig uproblematisk, samt tit også den mest letkøbte leveringsmetode.
4Generelt foreslår vi at granske om online forhandleren er e-mærket, fordi det kan være et bevis på at e-forhandleren efterkommer de gældende danske regler, udover at online forretningen hyppigt kontrolleres af eksperter som forstår reglerne. Forud for at folk handler billige mini loddekolbe hos en internet virksomhed kunne de ideelt set overveje shoppens vilkår.
5Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en regel, hvilket værner køber overfor bedrageriske online forhandlere. Som alternativ burde du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil afbetale regningen over en længere periode.
6Den mest betalelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som jo stiller krav om at du bor lige ved internet firmaets arbejdslager. Den leveringsmåde er vældig væsentlig om man skal bruge mini loddekolbe inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere online shops billig levering, men undertiden forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb.
7Forinden folk bestiller billige mini loddekolbe i en online virksomhed kan man de facto sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt. Ligeså anbefaler vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på købet af billige mini loddekolbe online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen anvender.
8Indtil flere butikker på nettet garanterer levering uden omkostninger på mini loddekolbe, men oftest kun ifald man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ burde du gribe den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Løsningen bliver undertiden på den anden side særligt uproblematisk. Den mest betalelige slags levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
9Det er efterhånden yderst fleksibelt for forbrugerne at finde information om priser online på billige mini loddekolbe i blandt forskellige e-forhandlere, og herved yder massevis af online firmaer gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid vise sig tiden værd at sammenligne et par forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.