Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare mini limpistol.
Du vil finde forskelle i priserne på billige mini limpistol fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse firmaets regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af mini limpistol.
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og derigennem har man tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens nichebutikker, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af mini limpistol online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du få mere kyndig sparring fra nogle som er specialister i lige præcis mini limpistol.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber mini limpistol online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
mini limpistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

mini limpistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

mini limpistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

mini limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du må investere i assistance fra en fagperson til dele af det. Såfremt du henter professionel assistance kunne det godt betale sig at få tilbud fra flere firmaer.
2Det viser sig vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms note som indeholder alt det der bliver brug for, og som det næste gennemløbe listen, hvormed du bliver sikker på at alt er på sin plads.
3Det er oplagt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved krævende arbejdsopgaver. Større opgaver behøver flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
4Du skal nødig negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
5Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
6Man bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at have udstyret klar til brug idet du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgifter i dit udgiftsbudget.
7Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder brugbar info, specielt når man kigger på engelsk.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige problemer når det gælder svære opgaver, og af den grund viser det sig afgørende at der afsættes nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
9Længe før du indleder byggeriet er det ekstremt betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10For udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. Således kan du regelmæssigt undersøge vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så det ikke uventet går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder din tidsplan.
12Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive behjælpeligt at nedfærdige alle omkostninger, og efterfølgende indsamle beløbet for hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

De fleste shops på nettet giver nu et hav af forskellige billige former for fragt til mini limpistol. En der er meget populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig usædvanlig let, samt mange gange derudover den mest billige fragtmulighed.

Du burde på samme måde tænke over at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Den viser sig typisk en tand dyrere, men ligeledes usædvanlig ukompliceret for mini limpistol online. Den mest betalelige fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette står og falder med at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på mini limpistol er ekstremt essentiel i tilfælde af at du skal bruge varen straks, og i det øjemed er det helt essentielt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på mini limpistol. En del internet varehuse – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, men det beroer på at transaktionen realiseres forud for et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken på posthuset forud for at lagermedarbejderne har fri.

Enkelte forhandlere på nettet præsterer fragt uden gebyr på mini limpistol online, men i de fleste tilfælde kun ifald der shoppes for en præcis sum. Desuden kan du vælge den billigste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig mini limpistol hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på mini limpistol i følgende områder:

Aalborg, Nykøbing Falster, Søborg, Frederiksberg, Skive, Allerød, Højbjerg, Horsens, Greve, Aarhus, Rønne, Jyllinge, Odder, Solrød Strand, Hedensted, Rudersdal, Brønshøj, Farum, Næstved, Nakskov, Køge, Valby, Kokkedal, Middelfart, Nørresundby, Ikast, Virum, Roskilde, Vanløse, Charlottenlund, Grenaa, Hobro, Frederiksværk, Holstebro, Varde, Frederikshavn, Esbjerg, Ishøj, Vallensbæk, Kalundborg, Rødovre, Dragør, Lystrup, Ballerup, Thisted, Herning, Struer, Kolding, Fredericia, Holbæk, Haderslev, Ringsted, Hillerød, Korsør, Hørsholm, Hvidovre, København, Silkeborg, Aabenraa, Hedehusene, Lillerød, Taastrup, Ølstykke, Nyborg, Svendborg, Åbyhøj, Lyngby, Odense, Tårnby, Risskov, Herlev, Slagelse, Gentofte, Randers, Frederikssund, Brøndby, Stenløse, Hjørring, Vejle, Vordingborg, Sønderborg, Haslev, Viborg, Brabrand, Birkerød, Albertslund, Gladsaxe, Nærum, Værløse, Glostrup, Brønderslev, Helsingør, Tilst, og Skanderborg, .

Afhentning for mini limpistol er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis køb mini limpistol og billig mini limpistol. Derudover oplever vi tit internet shoppere lede efter for eksempel mini limpistol tilbud, mini limpistol online samt mini limpistol priser, plus de kendte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode priser på mini limpistol

Det er ualmindeligt ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige mini limpistol online i blandt flere internet varehuse, og af den grund har massevis af forretninger på nettet set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på mini limpistol kolossalt, og endda byde på portofri fragt.

Det kan til hver en tid være udbytterigt at sammenligne enkelte shops på nettet efter billige priser på mini limpistol online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Du må blot huske på, at i tilfælde af at en shop på nettet forhandler billige mini limpistol online for en pris der anses for ubegribelig overkommelig, er det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig online butik. Kortkøb er trods alt omfavnet af en forordning, der sikrer kunden overfor fup online selskaber.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du overveje en løsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere regningen på mini limpistol senere. Det fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Stark.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter bl.a. mini limpistol priser og mini limpistol tilbud. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge efter for eksempel billig mini limpistol, mini limpistol online og køb mini limpistol.

Læs tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot frembringer helt relevante genveje til at gennemrode en stor gruppe eksisterende konsumenters erfaringer og derfor er det en hjælp, at du analyserer e-forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige mini limpistol online.

Facebook frembringer tillige tilpas værdifulde genveje til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk online outlets hvor kunder kan ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også må bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige mini limpistol online i en internet forhandler kunne de faktisk have øje for netbutikkens handelsvilkår, men det er tit ikke særlig morsomt, specielt hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at bemærke hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en angivelse af at internet forretningen respekterer de danske retningslinjer, og at internet virksomheden lejlighedsvis efterses af fagfolk som behersker reglerne på området.

Det giver dig anledning til at få bistand, for så vidt du skulle få problemstillinger i forbindelse med din shopping med mini limpistol. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de grundlæggende vilkår der har indvirkning på købet af mini limpistol online, for eksempel hvilken ombytningsret e-shoppen anvender.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, så man i fremtiden kan bevise sit køb af mini limpistol, hvad end man køber fra Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark eller 10-4.

Bente K gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jesper Møller gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Lone Kristensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Birthe V gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til når du køber online
1Trustpilot yder uden sammenligning hensigtsmæssige genveje til at finde ud af forskellige tidligere kunders omtaler og derfor går vi ind for, at du iagttager online butikkens vurderinger inden du handler billige mini limpistol online. Facebook bringer dig lignende sådan set gunstige metoder til at få indblik i online forretningens pålidelighed.
2Før folk køber billige mini limpistol på en netbutik bør de i virkeligheden have øje for netshoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en omfattende opgave. Endvidere kan det anbefales at man er sat ind i de vigtigste bestemmelser der gælder for shopping af billige mini limpistol online, som for eksempel den returneringsret internet selskabet har.
3Den mest prisbevidste fragtmetode vil altid være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du bor med kort afstand til internet shoppens lager. Den form for levering kan være yderst bestemmende om du står og skal bruge mini limpistol straks. Alternativt så tilbyder nogle få online forretninger portofri levering, men undertiden forudsætter det at der bestilles for et fastsat beløb.
4Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en lov, som garanterer dig som kunde imod bedrageriske internet forhandlere. Alternativt kan du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
5En række online forretninger sikrer fragt uden omkostninger på mini limpistol, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for et bestemt beløb. Desuden må man udvælge den mest prisbevidste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtformen bliver somme tider endda temmelig let. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Masser af online shops giver i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til mini limpistol. Den mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer præcis når det passer dig. Denne er nemlig yderst overkommelig, og ofte derudover den billigste fragtmulighed.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være super aktuel når man står og skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det jo meningsfuldt at man ser nærmere på den forventede leveringstid på mini limpistol. Masser af online butikker stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, men vær obs på at det antager at bestillingen køres igennem forinden et konkret tidspunkt.
8Det er jo i høj grad problemfrit for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige mini limpistol hos forskellige online forretninger, og på grund af dette garanterer mange e-firmaer portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at se nærmere på nogle forskellige internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, således at du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.
9Vi tilråder at bemærke om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, som længe har været en påvisning af at internet selskabet forsvarer dansk lovgivning, tillige med at internet butikken en gang i mellem revurderes af specialister der forstår vilkårene. Før folk shopper billige mini limpistol i en internet webshop bør de i virkeligheden studere dens handelsvilkår.