Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af Milwaukee loddekolbe.
Flere byggemarkeder sælger et bredt produktudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare Milwaukee loddekolbe.
Du vil finde forskelle i priserne på billige Milwaukee loddekolbe hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder billige priser, og nogle har faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er især en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens regler.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra alle mulige producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af Milwaukee loddekolbe online.
De udbredte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler Milwaukee loddekolbe online på deres side.
En masse nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente en høj grad af nyttig assistance fra personale med specialistviden i netop Milwaukee loddekolbe.
Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Milwaukee loddekolbe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Milwaukee loddekolbe silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Milwaukee loddekolbe jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Milwaukee loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger vældig mange artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er formidler af temmelig meget almennyttig oplysning, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
2Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige i god tid før du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en enkel note med alle de ting der bliver brug for, og dernæst tjekke materialerne, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Du skal nødig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være essentielt at du har det klar inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Omfattende opgaver behøver flere personer. Desuden vil det være mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
5Ofte vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan være økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne undersøge ens købspris for dem alle sammen.
6Du bør vurdere om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde få assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
7Man kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes såfremt projektet er CO2-besparende. Bidraget betinger at projektet forbedrer planeten.
8Der kommer som regel utidige hovedpiner når det gælder omfangsrige opgaver, og altså vil det være afgørende at der afsættes rigeligt med plads i planen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå i mål.
9Du skal ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod potentielle risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af strategien.
11I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være rimeligt centralt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
12For udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. På grund af dette kan du tit holde øje med vejrberetningerne i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er virkelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra flot. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra overlegent. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Størstedelen af webshops i Danmark tildeler efterhånden flere billige fragttyper til Milwaukee loddekolbe. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ret gnidningsløs, samt desuden desuden den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan også overveje at få leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Løsningen bliver almindeligvis en tak mere bekostelig, men på den anden side meget nem med Milwaukee loddekolbe online. Den billigste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du er tæt på e-forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Milwaukee loddekolbe er naturligvis usædvanlig central forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det selvfølgelig afgørende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på Milwaukee loddekolbe. En stor portion online forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags levering på mange af deres varenumre online, som trods alt nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ekspederet forinden lagerpersonalet får fri.

En hel del internet foretagender tilbyder fragt uden gebyr på Milwaukee loddekolbe online, men oftest forudsætter det at du shopper for en fastsat pris. Ellers burde man udvælge den mest billige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig Milwaukee loddekolbe på nettet og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. De yder blandt andet klik-og-hent på Milwaukee loddekolbe i følgende områder:

Herlev, Ølstykke, Odense, Lillerød, Nyborg, Tårnby, Horsens, Valby, Charlottenlund, Køge, Tilst, Middelfart, Silkeborg, Greve, Værløse, Struer, Varde, Kokkedal, Dragør, Hvidovre, Næstved, Glostrup, Stenløse, Herning, Ringsted, Kalundborg, Randers, Søborg, Ikast, Allerød, Brønshøj, Farum, Hjørring, Vanløse, Frederiksværk, Korsør, Haderslev, Gentofte, Nærum, Højbjerg, Risskov, Rudersdal, Aarhus, Helsingør, Skanderborg, Brønderslev, Taastrup, Holbæk, Fredericia, Kolding, Gladsaxe, Frederikssund, Aalborg, Nykøbing Falster, Skive, Solrød Strand, Holstebro, København, Åbyhøj, Svendborg, Brøndby, Vejle, Birkerød, Grenaa, Ishøj, Albertslund, Ballerup, Hedensted, Frederiksberg, Roskilde, Aabenraa, Virum, Lystrup, Hedehusene, Rødovre, Frederikshavn, Nakskov, Nørresundby, Jyllinge, Lyngby, Viborg, Slagelse, Hørsholm, Odder, Hobro, Hillerød, Thisted, Vordingborg, Haslev, Vallensbæk, Rønne, Sønderborg, Brabrand, og Esbjerg, .

Afhentning for Milwaukee loddekolbe er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere typisk kigger efter bl.a. køb Milwaukee loddekolbe og Milwaukee loddekolbe online. Man ser desuden tit internet shoppere lede efter bl.a. billig Milwaukee loddekolbe, Milwaukee loddekolbe priser og Milwaukee loddekolbe tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Priser på Milwaukee loddekolbe

Det har vist sig at være ultra fremkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige Milwaukee loddekolbe online fra diverse firmaer på nettet, og altså har massevis af e-handler set sig tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på Milwaukee loddekolbe voldsomt, og derudover præstere portofri levering.

Trods dette kan det alligevel være indbringende at udforske nogle enkelte internet handler efter tilbud og udsalg på Milwaukee loddekolbe online forud for at du bestiller, således at du er skråsikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark og 10-4.

Man bør blot være så påvagt, at ifald en internet shop forhandler billige Milwaukee loddekolbe online på tilbud til en pris som kan ses som urealistisk billig, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig e-shop. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en foranstaltning, der passer på køberen imod snydagtige online varehuse.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil honorere omkostningerne til Milwaukee loddekolbe i flere bidder. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet Milwaukee loddekolbe tilbud og billig Milwaukee loddekolbe. Foruden dette ser man tit netshoppere søge fx Milwaukee loddekolbe priser, køb Milwaukee loddekolbe samt Milwaukee loddekolbe online.

Gennemsøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot tilbyder en række gunstige løsninger til at eftergå forskellige tidligere køberes reflektioner og på grund af dette kan det anbefales, at du vurderer webshoppens bedømmelser forinden du køber billige Milwaukee loddekolbe online.

Facebook yder tillige altid fortræffelige løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Her er der en del online butikker som tilbyder kunderne at formulere en omtale af købsoplevelsen, som tilmed bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige Milwaukee loddekolbe online på en internet butik behøver de på en vis måde have øje for forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende projekt, særligt på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

En anden løsning kunne måske være at efterse om netbutikken er verificeret af e-mærket, som typisk er en sikring om at online shoppen efterfølger de danske love, og at internet webshoppen ofte evalueres af fagmænd der kender til retningslinjerne.

Derudover giver det dig mulighed for at få bistand, hvis du udsættes for problemer med din ordre på Milwaukee loddekolbe. Tilmed er det en hjælp at kunden er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der gælder for købet af Milwaukee loddekolbe online, eksempelvis den bytteret internet forretningen garanterer.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, så man altid kan eftervise bestillingen af Milwaukee loddekolbe, uagtet om man har handlet fra Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Davidsen.

Anna J gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Tina gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anders gav 5 stjerner

Det var godt !

Inger Larsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til køb på nettet
1Nogle enkelte online butikker frembyder gratis fragt på Milwaukee loddekolbe, men tit kræver det at der indkøbes for en præcis sum. Ellers bør du udse dig den prisbilligste fragtløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Metoden er somme tider på den anden side super let. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren.
2En del e-firmaer frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til Milwaukee loddekolbe. En af favoritterne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig bekvem, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte slags levering.
3Trustpilot frembringer super passelige muligheder for at finde ud af flere nuværende forbrugeres meninger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer netshoppens vurderinger forud for at du handler billige Milwaukee loddekolbe online. Facebook resulterer i desuden sådan set strålende genveje til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed.
4Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en forordning, hvilket begunstiger dig som kunde imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale regningen over et længere tidsrum.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig meget betydningsfuld når man absolut skal bruge produkterne straks, så derfor er det øjensynligt passende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved Milwaukee loddekolbe. De fleste internet handler lover billig 1 hverdags levering på utallige produkter, som dog er afhængig af at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
6Det er jo i høj grad enkelt for alle og enhver at analysere priser online på billige Milwaukee loddekolbe på diverse internet varehuse, og af den grund præsterer flere online varehuse portofri levering. Dog kan det alligevel vise sig smart at tjekke nogle enkelte webbutikker efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at antage den bedste pris.
7Før folk køber billige Milwaukee loddekolbe på en shop på nettet bør man helt sikkert studere e-shoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke særlig spændende. Desuden er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de mest basale forhold der har indvirkning på handlen med billige Milwaukee loddekolbe online, eksempelvis den returrettighed e-handlen benytter.
8Den billigste fragtform er dog at hente ordren selv, som dog forudsætter at du befinder dig nær webbutikkens arbejdslager. Den løsning er naturligvis ret så essentiel i tilfælde af at du behøver Milwaukee loddekolbe omgående. Alternativt så præsterer nogle enkelte online butikker fragt uden gebyr, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for et bestemt beløb.
9Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, som generelt er en indikation om at internet webshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, og at hjemmesiden ofte undersøges af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forinden folk handler billige Milwaukee loddekolbe på en butik behøver de helt sikkert gennemse virksomhedens vilkår.