Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af Milwaukee limpistol.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Der er variationer i priserne på billige Milwaukee limpistol fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare Milwaukee limpistol.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de store byggekæder.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af Milwaukee limpistol online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan du spare fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Diverse nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du få ekstra kyndig service fra personale som er eksperter i netop Milwaukee limpistol.
Flertallet af niche webshops er opstartsvirksomheder, som tit er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber Milwaukee limpistol online hos dem.
Danmarks største byggecentre

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Milwaukee limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Milwaukee limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Milwaukee limpistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Milwaukee limpistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
2Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en klar tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver strategien.
3Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund må du ofte tage et kig på vejrudsigten i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
4Der er en verden af guides og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig en masse konstruktiv viden, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
5Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
6Forinden du optager byggeprojektet må det være yderst fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
7Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ved omfattende byggerier. Krævende byggerier stiller krav om flere personer. Desuden viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Muligvis kan det blive aktuelt at du har de presserende materialer parat forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og dernæst granske hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
9Der præsenterer sig jævnligt uventede hovedpiner ved store opgaver, og pga. dette kan det vise sig afgørende at man har afsat betragtelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Man vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at have det klar når du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
11Det er betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på udgifterne. Det kan blive en fordel at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst dokumentere omkostningen ved dem en ad gangen.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde have hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du benytter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente forslag fra flere firmaer.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Temmelig mange online firmaer udlover efterhånden mange forskellige billige fragtmuligheder til Milwaukee limpistol. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo særligt hensigtsmæssig, og typisk tillige den billigste type af levering.

Du kunne også forsøge at bestille varerne til levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver mange gange en smule dyrere, men til gengæld vældig fleksibel ift. Milwaukee limpistol online. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som dog forudsætter at du lever nær internet shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Milwaukee limpistol er jo ualmindeligt bestemmende når vi behøver varerne inden for kort tid, og herved er det relativt centralt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for Milwaukee limpistol. En masse internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter online, som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres før et angivent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne ud af døren før personalet har fyraften.

Indtil flere byggecentre præsterer levering uden gebyr på Milwaukee limpistol online, men i mange tilfælde forudsætter det at man shopper for en konkret pris. Alternativt skulle man tage den mest billige fragtløsning, hvilket tit er at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig Milwaukee limpistol derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på Milwaukee limpistol i følgende byer:

Virum, Vejle, Næstved, Gladsaxe, Værløse, Farum, Brøndby, Esbjerg, Hobro, Taastrup, Charlottenlund, Silkeborg, Vallensbæk, Svendborg, Lystrup, Lyngby, Risskov, Ballerup, Hedehusene, Horsens, Helsingør, Albertslund, Kalundborg, Vordingborg, Haslev, Holstebro, Brønshøj, Greve, Rønne, Varde, Aalborg, Ringsted, Odense, Tilst, Holbæk, Ikast, Nykøbing Falster, Nærum, Brønderslev, Hørsholm, Lillerød, Skanderborg, Fredericia, Frederiksberg, Frederikssund, Kolding, Viborg, Middelfart, Gentofte, Nakskov, Frederiksværk, Odder, Hjørring, Skive, Hvidovre, Frederikshavn, Hillerød, Stenløse, Søborg, Ølstykke, Grenaa, Ishøj, Herlev, Struer, Aabenraa, Hedensted, Korsør, Kokkedal, Birkerød, Roskilde, Herning, Solrød Strand, Vanløse, Brabrand, Aarhus, Randers, Valby, Åbyhøj, Thisted, København, Højbjerg, Sønderborg, Tårnby, Rødovre, Dragør, Nyborg, Slagelse, Nørresundby, Haderslev, Glostrup, Jyllinge, Rudersdal, Køge, og Allerød, .

Afhentning ift. Milwaukee limpistol er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Falster, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk søger bl.a. Milwaukee limpistol priser og Milwaukee limpistol online. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge blandt andet køb Milwaukee limpistol, Milwaukee limpistol tilbud samt billig Milwaukee limpistol, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Priser på Milwaukee limpistol

Det er i dag virkelig uproblematisk for alle at finde de bedste priser på billige Milwaukee limpistol online fra flere outlets på nettet, og ergo har adskillige online forhandlere været presset til at at nedskære udsalgspriserne på Milwaukee limpistol helt i bund, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Det kan dog til hver en tid blive lønnende at prøve flere internet butikker efter rabatter og tilbud på Milwaukee limpistol online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma og 10-4.

Du må trods alt være klar over, at i tilfælde af at en forhandler på nettet forhandler billige Milwaukee limpistol online til salg for en udsalgspris som er overordentlig beskeden, så er det ofte være et fingerpeg om en snydagtig e-butik. Bestillinger med kort er trods alt indbefattet af en ordning, der sikrer køber imod fup e-butikker.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil betale regningen på Milwaukee limpistol over tid. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. billig Milwaukee limpistol og Milwaukee limpistol priser. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere efterspørge fx Milwaukee limpistol tilbud, køb Milwaukee limpistol og Milwaukee limpistol online.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig en lang række nyttige løsninger til at finde ud af flere andre kunders anmeldelser og herved er det at foretrække, at du efterforsker e-handlens ratings forud for at du shopper billige Milwaukee limpistol online.

Facebook tilbyder ligeledes aldeles ærlige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Derudover er der endda internet outlets som tilbyder folk at skrive en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige Milwaukee limpistol online hos en webbutik burde man på en vis måde granske webbutikkens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig interessant, særligt ved de gængse byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det er en påvisning af at online firmaet lever op til de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen jævnligt kigges til af eksperter som har megen viden om retningslinjerne.

Det giver dig genvej til support, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af Milwaukee limpistol. Derudover slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår gældende for købet af Milwaukee limpistol online, som for eksempel hvilken ombytningsret butikken anvender.

Derfor er det virkelig afgørende, at man permanent gemmer ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af Milwaukee limpistol, uanset om man køber hos Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Davidsen.

Michael E gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Tina R gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Birthe Mortensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Lone Jensen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til køb på nettet
1Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til netbutikkens lager. Den løsning er naturligvis ret afgørende når du absolut skal bruge Milwaukee limpistol straks. Alternativt så sikrer nogle få firmaer på nettet levering uden betaling, men typisk er det under forudsætning af at man handler for en præcis sum.
2Visse online butikker frembyder billig fragt på Milwaukee limpistol, men undertiden kun når du bestiller for en præcis sum. Alternativt bør du foretrække den prisbilligste slags levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Fragttypen viser sig godt nok endvidere temmelig overkommelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
3En lang række forretninger på nettet udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til Milwaukee limpistol. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din kalender. Den er altså yderst let gængelig, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragtmetode.
4Leveringstidspunktet er jo ualmindeligt aktuel ifald vi behøver ordren inden for få dage, så med det formål er det temmelig relevant at man efterser leveringstidspunktet ved Milwaukee limpistol. Mange netbutikker lover billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, som nødvendiggør at ordren placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
5Inden folk køber billige Milwaukee limpistol i en netbutik kunne de i og for sig granske shoppens handelsaftale, men det er oftest ikke videre interessant. Foruden dette anbefales det at køber er klar over de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige Milwaukee limpistol online, for eksempel hvilken returret online firmaet benytter.
6Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et regelsæt, der garanterer en imod snydagtige e-forhandlere. Som en anden løsning kunne du overveje et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afbetale betalingen i flere bidder.
7Det er jo efterhånden ekstremt gnidningsløst for os alle at søge information om priser online på billige Milwaukee limpistol fra forskellige online webshops, og for det tilbyder flere internet forhandlere fragt uden betaling. Trods dette kan det immervæk være lønsomt at inspicere forskellige butikker på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er sikret at modtage den bedste pris.
8Trustpilot fører til nogenlunde ærlige chancer for at betragte en række andre kunders synspunkter og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eftersøger online webshoppens ratings før du bestiller billige Milwaukee limpistol online. Facebook medfører også immervæk belejlige muligheder for at få et kig ind i online shoppens popularitet.
9Vi tilråder at efterse om internet virksomheden er e-mærket, som er en indikation om at e-firmaet opfylder de danske retningslinjer, udover at online virksomheden undertiden ses til af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige Milwaukee limpistol i en online shop behøver de helt sikkert have øje for forhandlerens forretningsaftale.