Rapid Hæftepistol R33
395 kr.
Mere info
Milwaukee Hæftepistol M12 BST-202X
2.070 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R34
495 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R23
298 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol, hobbytacker 6-8mm "53"
149 kr.
Mere info
Tacwise klammer 140/10mm - 5000 stk
55 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol plast R13 klam. 4-10mm "13"
250 kr.
Mere info
RAPID El-hæftepistol, workline 6-14mm+søm "53"
823 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R34 proline 6-14mm "140"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R23 4-8mm "13"
353 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R30 m.næse 6-8mm "13"
525 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R153 workline, ergo 4-8mm "53"
373 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R33 6-14mm "13"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R53 plast 4-10mm "53"
210 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R14 proline 6-8mm "140"
324 kr.
Mere info
RAPID Akku hæftepistol BTX530
893 kr.
Mere info
Hæfte og sømpistol 8-16 mm PowerPlus POW737
329 kr.
Mere info
Ryobi R18s18g-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
2.299 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 18 HERO 5318-00
1.149 kr.
Mere info
Probuilder Hæftepistol Trykluft 6-16 Mm
241 kr.
Mere info
Ryobi R18st50-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.000 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 14 KwB 5314-00
705 kr.
Mere info
Bosch Akku-hæftepistol Ptk 3,6v Li
500 kr.
Mere info
Hæfte/sømpistol MAX
256 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring Milwaukee hæftepistol.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens betingelser.
Der vil være forskel på priserne på billige Milwaukee hæftepistol fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot Milwaukee hæftepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af Milwaukee hæftepistol online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo vil du opleve ekstremt erfaren hjælp fra personale der er specialister i lige præcis Milwaukee hæftepistol.
Hovedparten af små butikker styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler Milwaukee hæftepistol online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Milwaukee hæftepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Milwaukee hæftepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Milwaukee hæftepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Milwaukee hæftepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have værktøjet til disposition inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet.
2Der viser sig typisk uforudsigelige bump på vejen når det kommer til svære projekter, og ergo kan det være afgørende at der er afsat rigeligt med plads i planen, således at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
3Det kan være til god gavn at indhente assistance til arbejdet, især i tilfælde af vigtige projekter. Omfattende ombygninger behøver flere mennesker. Desuden må det blive bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
4Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er forstandigt at beskrive hver eneste udgift, og herefter tjekke ens købspris for dem slavisk.
5Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke har professionel hjælp.
6Forud for at du opstarter arbejdet kan det blive usandsynligt centralt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7For projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Derfor kan du ofte se vejrforudsigelserne i de dage der er op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilskud betinger at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Det kan blive vigtigt at du har de presserende materialer til rådighed på forhånd inden du tager fat på projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel indkøbsliste med alt du får brug for, og efterfølgende granske listen, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
10Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en klar tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
11Der findes en hel række guides og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med ret så meget brugbar viden, navnligt såfremt man kigger på engelsk.
12Du bør gennemtænke om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til afslutningen af projektet. Hvis du får assistance fra en professionel kan det godt betale sig at notere prisoverslag fra flere virksomheder.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er enormt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Temmelig mange internet foretagender foreslår heldigvis et stort udvalg af billige leveringsløsninger til Milwaukee hæftepistol. En yndling er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din pakke når du har tid. Fragtmuligheden er altså ret så simpel, og oftest tilmed den mest prisbevidste fragttype.

Du kan ligeledes planlægge at vælge at få sendt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden bliver gennemsnitligt en kende dyrere, men til gengæld ret så praktisk ift. Milwaukee hæftepistol online. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Milwaukee hæftepistol er selvfølgelig særligt afgørende såfremt du har brug for dine nye produkter fluks, så herved er det utvivlsomt afgørende at du studerer den estimerede leveringsdato ved Milwaukee hæftepistol. Masser af e-shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen gennemføres inden et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få pakken klargjort forud for at de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte internet virksomheder byder på levering uden beregning på Milwaukee hæftepistol online, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden må man overveje den billigste leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder yder afhentning hvor du bestiller billig Milwaukee hæftepistol online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg. De giver eksempelvis click-and-collect på Milwaukee hæftepistol i følgende områder:

Haderslev, Gladsaxe, Esbjerg, Albertslund, Haslev, Lyngby, Kolding, Solrød Strand, Odense, Frederiksværk, Charlottenlund, Dragør, Birkerød, Ringsted, Frederiksberg, Aalborg, Svendborg, Vordingborg, Køge, Rudersdal, Stenløse, Brønderslev, Lillerød, Middelfart, Nykøbing Falster, Søborg, Helsingør, Hedehusene, Vejle, Risskov, Hobro, Odder, Hørsholm, Værløse, Roskilde, Ballerup, Højbjerg, Brabrand, Nakskov, Holstebro, Aabenraa, Tårnby, Herning, Grenaa, Sønderborg, Skanderborg, Hjørring, Jyllinge, Virum, Vanløse, Ishøj, Randers, Nyborg, Lystrup, Fredericia, Frederikssund, Gentofte, Frederikshavn, Rødovre, Vallensbæk, Valby, Viborg, Brønshøj, Næstved, Korsør, Nærum, Hvidovre, Åbyhøj, Ølstykke, Tilst, Varde, Farum, Kalundborg, Aarhus, Horsens, København, Rønne, Greve, Allerød, Taastrup, Brøndby, Nørresundby, Struer, Silkeborg, Kokkedal, Ikast, Holbæk, Glostrup, Thisted, Skive, Herlev, Slagelse, Hedensted, og Hillerød, .

Klik-og-hent for Milwaukee hæftepistol er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i søgedata står det markant, at netshoppere typisk søger efter bl.a. køb Milwaukee hæftepistol og Milwaukee hæftepistol tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere efterspørge blandt andet Milwaukee hæftepistol priser, billig Milwaukee hæftepistol og Milwaukee hæftepistol online, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Tilbud på Milwaukee hæftepistol

Det er i dag ultra smertefrit for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige Milwaukee hæftepistol online på diverse internet forretninger, og ergo har langt de fleste internet varehuse været presset til at at nedbringe salgspriserne på Milwaukee hæftepistol kolossalt, og endda byde på fragtfri levering.

Det kan immervæk være lønnende at studere nogle internet forretninger efter billige priser på Milwaukee hæftepistol online før du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en e-handler annoncerer billige Milwaukee hæftepistol online for en pris som anses for ekstraordinært favorabel, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig netshop. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en vedtægt, som begunstiger en imod bedrageriske online varehuse.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale prisen på Milwaukee hæftepistol over en periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere mange gange leder efter fx Milwaukee hæftepistol tilbud og billig Milwaukee hæftepistol. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge blandt andet Milwaukee hæftepistol priser, køb Milwaukee hæftepistol samt Milwaukee hæftepistol online.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer aldeles nyttige muligheder for at kontrollere en række eksisterende kunders opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du ser nærmere på online firmaets kritik forinden du handler billige Milwaukee hæftepistol online.

Facebook leverer også ganske fordelagtige metoder til at få kendskab til online forretningens popularitet. Tilmed ser vi en del webbutikker hvor du kan nedfælde en vurdering af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige Milwaukee hæftepistol online på en e-forhandler bør de reelt se på netbutikkens vilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave, specielt hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

Et alternativ kan være at bemærke hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det er en forsikring om at netbutikken opretholder de opstillede regler, samt at internet virksomheden regelmæssigt besigtiges af specialister der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du genvej til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med din ordre på Milwaukee hæftepistol. For øvrigt er det smart at køberen er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser der kan influere på købet af Milwaukee hæftepistol online, som fx den returpolitik online firmaet tilsikrer.

Her er det tillige relevant, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, således man når som helst kan eftervise købet af Milwaukee hæftepistol, ligegyldig om man køber fra XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma eller Stark.

Kirsten gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Kirsten gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Erik K gav 5 stjerner

Quick expedit

Martin M gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online indkøb
1Forinden nogen bestiller billige Milwaukee hæftepistol hos en webbutik kan man utvivlsomt have øje for webshoppens betingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det smart at køberen er omhyggelig omkring de elementære bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige Milwaukee hæftepistol online, eksempelvis hvilken returrettighed online shoppen garanterer.
2Den billigste type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du lever tæt på internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmetode er super væsentlig hvis man mangler Milwaukee hæftepistol fluks. Alternativt så frembyder visse online firmaer gratis fragt, men ofte er det så præmissen at du shopper for et præcist beløb.
3Det er i dag rigtig bekvemt for købere at vurdere tilbud online på billige Milwaukee hæftepistol på forskellige e-butikker, og så lover flere e-handler levering uden gebyr. Men det kan imidlertid være udbytterigt at efterprøve et par webbutikker efter tilbud forinden du bestiller, så du er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
4Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, siden det typisk er en antydning af at online virksomheden efterlever de officielle regler, samt at webshoppen af og til gennemses af fagfolk der kender retningslinjerne. Forud for at folk handler billige Milwaukee hæftepistol hos en online webshop burde de for at være sikker studere forhandlerens vilkår.
5Trustpilot byder på i højeste grad troværdige genveje til at efterse diverse eksisterende kunders ratings og derfor støtter vi, at du gennemsøger internet forhandlerens ratings inden du shopper billige Milwaukee hæftepistol online. Facebook forærer dig på samme måde ganske belejlige chancer for at få indsigt i netshoppens pålidelighed.
6Adskillige firmaer på nettet tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til Milwaukee hæftepistol. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo ultra fleksibel, og mange gange ydermere den prisbilligste type af levering.
7Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en foranstaltning, der bistår dig som køber imod fup online varehuse. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre betalingen over en længere periode.
8Indtil flere e-firmaer byder på fragt uden omkostninger på Milwaukee hæftepistol, men for det meste stiller det krav om at du indkøber for et bestemt beløb. Derudover kan man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmodel, der oftest vil være at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver uheldigvis endda yderst fleksibel. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig væsentlig ifald du skal bruge ordren inden for få dage, så herved er det ret så aktuelt at man checker leveringstiden på Milwaukee hæftepistol. Masser af internet handler tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varenumre, men som trods alt kræver at bestillingen fuldbyrdes før et konkret tidspunkt.