Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge netbutikkens regler.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Millarco limpistol fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, imens andre har et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring Millarco limpistol.
Flere byggecentre har et enormt sortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot Millarco limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af Millarco limpistol online.
De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og pga. det har man chancen for at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Af den grund har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, og endda have varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe Millarco limpistol online på deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig forventes det at du får en høj grad af konstruktiv service fra medarbejdere med ekspertviden i netop Millarco limpistol.
De største byggekæder i Danmark
Millarco limpistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Millarco limpistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Millarco limpistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Millarco limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at kalkulere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du burde anskaffe eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du benytter assistance fra en professionel kan det godt betale sig at notere priser fra en håndfuld leverandører.
2Man vil ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det være essentielt at du har det klar til brug akkurat som du starter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Det kan blive vigtigt at have de fornødne materialer indkøbt forinden du iværksætter håndværket. Du får god gavn af at lave en enkel note hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og som det næste granske hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Der præsenterer sig utvivlsomt utidige bump på vejen når det handler om større opgaver, og ergo vil det vise sig vigtigt at der afsættes rimelig plads i arbejdsplanen, så man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Man kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen forbedrer naturen.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at have et regnskab for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det kan være sundt at beskrive alle udgifter, og herefter notere udgiften ved dem hver især.
7Du skal aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke køber professionel hjælp.
8Det anbefales at sikre sig hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er større ombygninger. Omfangsrige ting behøver mere end en person. I øvrigt vil det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
9Inden du indleder byggeprojektet er det aldeles meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Godt forarbejde er nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at have en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret i udarbejdelsen af din strategi.
11For opgaver udenfor har vind og vejr stor betydning. Af den grund bør du hyppigt undersøge meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så du slipper for at det uanmeldt starter med at vælte ned når du lige vil påbegynde det komplekse projekt.
12Der findes utallige guides og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er formidler af meget udbytterig viden, især hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er meget overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En række internet foretagender tilbyder i øjeblikket diverse billige fragtformer til Millarco limpistol. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente varerne præcis når det passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig overkommelig, samt endda tilmed den billigste leveringsmåde.

Du kunne ydermere påtænke at få varerne sendt til din bopæl eller til når du er på job. Løsningen viser sig desværre en kende mere bekostelig, men tillige vældig bekvem ift. Millarco limpistol online. Den mest prisbevidste slags levering er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved online forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Millarco limpistol er temmelig aktuel når du har brug for produkterne om et øjeblik, så af den grund er det faktisk fornuftigt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved Millarco limpistol. Størstedelen af e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter online, men som imidlertid afhænger af at ordren placeres inden et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle enkelte outlets på nettet sikrer gratis levering på Millarco limpistol online, men oftest er det forbeholdt når man indkøber for en fastsat pris. I øvrigt bør du snuppe den mest billige løsning til levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

En række webbutikker giver klik-og-hent hvor man handler billig Millarco limpistol på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af Millarco limpistol i disse områder:

Holstebro, Risskov, Hedehusene, Fredericia, Lyngby, Frederiksberg, Ishøj, Greve, Næstved, Brønderslev, Brønshøj, Ikast, Struer, Frederikshavn, Nørresundby, Nyborg, Middelfart, Tilst, Odense, Slagelse, Rønne, Taastrup, Skive, Odder, Hillerød, Hobro, Horsens, Solrød Strand, Tårnby, Esbjerg, Lillerød, Ølstykke, Holbæk, Hedensted, Hørsholm, Grenaa, Aarhus, Herlev, Randers, Brøndby, Charlottenlund, Aalborg, Birkerød, Hjørring, Vallensbæk, Glostrup, Ballerup, Højbjerg, Kolding, Allerød, Kalundborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, København, Farum, Helsingør, Roskilde, Vanløse, Brabrand, Rødovre, Dragør, Frederiksværk, Albertslund, Viborg, Stenløse, Sønderborg, Valby, Vejle, Silkeborg, Haderslev, Svendborg, Jyllinge, Køge, Vordingborg, Rudersdal, Thisted, Gentofte, Hvidovre, Varde, Ringsted, Virum, Åbyhøj, Korsør, Værløse, Lystrup, Skanderborg, Nakskov, Søborg, Haslev, Frederikssund, Nærum, Herning, Gladsaxe, og Kokkedal, .

Click-and-collect for Millarco limpistol er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter fx Millarco limpistol online og billig Millarco limpistol. Derudover ser vi jævnligt folk søge efter eksempelvis køb Millarco limpistol, Millarco limpistol priser og Millarco limpistol tilbud, plus de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark og Bauhaus.

Tilbud på Millarco limpistol

Det er jo særdeles hensigtsmæssigt for købere at tjekke tilbud på billige Millarco limpistol online fra diverse netshops, og herved har langt de fleste online webshops set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på Millarco limpistol kolossalt, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at granske et par netshops efter rabatter og tilbud på Millarco limpistol online før du gennemfører din handel, så man er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan og Bauhaus.

Du må dog ikke glemme, at i tilfælde af at en shop på nettet markedsfører billige Millarco limpistol online på tilbud til en salgspris der kan virke uendeligt billig, så burde det tit være et signal om en uægte e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en regel, som garanterer dig som køber imod svindlende online shops.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre beløbet til Millarco limpistol over flere uger. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene fremstår det markant, at online shoppere ofte leder efter bl.a. køb Millarco limpistol og Millarco limpistol priser. Man ser derudover som regel netshoppere lede efter blandt andet Millarco limpistol tilbud, Millarco limpistol online samt billig Millarco limpistol.

Undersøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot yder forholdsvis pæne chancer for at iagttage diverse øvrige køberes kritik og af den grund er det en hjælp, at du iagttager e-butikkens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige Millarco limpistol online.

Facebook forærer dig lige så vel aldeles nyttige metoder til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Desuden er der endda online shops i Danmark som gør det muligt at sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, som også kan drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige Millarco limpistol online på en webshop burde man for at være sikker sætte sig ind i netbutikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, især hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket, fordi det længe har været en påvisning af at internet webshoppen understøtter de danske love, samt at e-firmaet ofte monitoreres af fagmænd som behersker de gældende vilkår.

Dette er desuden din chance for at få assistance, når du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af Millarco limpistol. Ligeledes rekommanderer vi at man er opmærksom på de elementære betingelser gældende for købet af Millarco limpistol online, f.eks. hvilken byttepolitik e-butikken tilbyder.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man altid bibeholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan bevise købet af Millarco limpistol, hvad end man har bestilt ved Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Morten gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jørgen Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Louise Nielsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens arbejdslager. Den fragtmetode kan være ret så vital om vi står og skal bruge Millarco limpistol omgående. Alternativt så frembyder nogle få e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men for det meste er det så nødvendigt at der handles for et bestemt beløb.
2Forinden nogen køber billige Millarco limpistol hos en forhandler på nettet kan man de facto gennemløbe e-shoppens betingelser, det er dog gerne et omfattende arbejde. Herudover er det en hjælp at man er påpasselig med de mest aktuelle vilkår gældende for købet af billige Millarco limpistol online, til eksempel hvilken ombytningspolitik netshoppen bruger.
3Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet butikken er e-mærket, grundet at det bør være et signal om at e-forhandleren opfylder de danske retningslinjer, udover at internet selskabet en gang i mellem vurderes af specialister som kender til de gældende regler. Forud for at nogen køber billige Millarco limpistol på en online butik kan de utvivlsomt få overblik over e-shoppens handelsvilkår.
4Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under et reglement, hvilket hjælper en imod uærlige netshops. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil afdrage beløbet over et længere tidsrum.
5Fragtperioden er selvfølgelig temmelig vigtig ifald vi mangler din pakke inden for kort tid, så herved er det jo relevant at du gransker den forventede leveringsdato ved Millarco limpistol. Temmelig mange internet shops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, men husk at det beroer på at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt.
6Det er i dag yderst let for alle og enhver at analysere priser online på billige Millarco limpistol på flere internet shops, og for det tilbyder masser af netbutikker fragt uden beregning. Derfor kan det trods alt være lønnende at granske en række netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
7Nogle online forretninger sikrer levering uden betaling på Millarco limpistol, men i reglen kræver det at man bestiller for en fastsat pris. Som alternativ kunne du tage den mest letkøbte leveringstype, hvilket tit vil være at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt ligeledes temmelig ligetil. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid være selv at hente pakken.
8Flere internet forretninger giver til alt held alverdens billige fragtformer til Millarco limpistol. En af de mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo super smertefri, samt tit også den billigste fragtform.
9Trustpilot fører til fuldstændig fordelagtige chancer for at granske mange tidligere konsumenters tanker og derved går vi ind for, at du eftergår webbutikkens kritik inden du køber billige Millarco limpistol online. Facebook fører til ydermere sådan set hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.