Byghjem.dk

Millarco Afisoleringstang

Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt i de store byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse forretningens regningslinjer.
Du vil finde variationer i prisen på billige Millarco afisoleringstang hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du må vide hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare Millarco afisoleringstang.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af Millarco afisoleringstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i hele landet, og på grund af det har du mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne lige nu.
De gængse byggekæder samler varer fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af Millarco afisoleringstang online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er små firmaer, der tit er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille Millarco afisoleringstang online på deres webshop.
Størsteparten af niche webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
En masse online nichebutikker har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andet. Derfor kan du opleve super gavnlig vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop Millarco afisoleringstang.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Millarco afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt er det meget vigtigt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig professionel assistance til delelementer af det. Såfremt du vil benytte assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at hente forslag fra flere firmaer.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én efter én.
4Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette må du løbende kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
5I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
6Der viser sig stort set altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige projekter, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at der afsættes rimelig tid i handlingsplanen, så man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
7Du bør ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være uundværligt at du har udstyret klar når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tage højde for udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det vil vise sig betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer til rådighed forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du kan udarbejde en overskuelig liste hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og så gennemløbe listen, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
9Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, specielt når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Samtidig bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
10Der kan findes mange forskellige guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube tilbyder rigelig anvendelig info, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
11Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får professionel assistance.
12Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver agendaen.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Flere e-firmaer tildeler til alt held en lang række forskellige billige fragtløsninger til Millarco afisoleringstang. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde endvidere forsøge at få ordren leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig almindeligvis lidt mere pebret, men på den anden side ret så let ift. Millarco afisoleringstang online. Den prisbilligste leveringsmulighed er uden tvivl at hente pakken selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Millarco afisoleringstang kan vise sig at være særligt aktuel om vi behøver ordren omgående, og af den grund er det tydeligvis centralt at vi ser den anslåede leveringstid for Millarco afisoleringstang. De fleste webbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, som imidlertid står og falder med at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få bestillingen klargjort før pakkepersonalet drager hjemad.

Visse netshops byder på fragt uden omkostninger på Millarco afisoleringstang online, men undertiden er det forudsat at man handler for en konkret pris. Ellers burde man snuppe den mest betalelige metode til levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

En del netshops frembyder click-and-collect hvor du handler billig Millarco afisoleringstang online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på Millarco afisoleringstang i følgende byer:

Allerød, Rønne, Charlottenlund, Rudersdal, Roskilde, Svendborg, Tilst, Greve, Frederiksberg, Skive, Lyngby, Holbæk, Hedensted, Ringsted, Herning, Struer, Korsør, Grenaa, Dragør, Lillerød, Odense, Ishøj, Valby, Thisted, Søborg, Haderslev, Kolding, Risskov, Frederikssund, Hjørring, Værløse, Horsens, Brønshøj, Hvidovre, Silkeborg, Ballerup, Hobro, Vordingborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Skanderborg, Ølstykke, Rødovre, Brønderslev, Birkerød, Gladsaxe, Herlev, Sønderborg, Frederikshavn, Nærum, Hørsholm, Åbyhøj, Farum, Helsingør, Lystrup, Kokkedal, Haslev, Jyllinge, Gentofte, Nørresundby, Vallensbæk, Varde, Brøndby, København, Stenløse, Vanløse, Kalundborg, Hillerød, Nakskov, Viborg, Højbjerg, Odder, Taastrup, Frederiksværk, Virum, Hedehusene, Glostrup, Næstved, Middelfart, Tårnby, Brabrand, Solrød Strand, Slagelse, Ikast, Køge, Nyborg, Vejle, Aabenraa, Holstebro, Fredericia, Albertslund, Esbjerg, Randers, og Aalborg, .

Afhentning for Millarco afisoleringstang er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i data er det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis Millarco afisoleringstang online og billig Millarco afisoleringstang. Foruden dette ser man mange gange folk søge efter bl.a. Millarco afisoleringstang priser, Millarco afisoleringstang tilbud og køb Millarco afisoleringstang, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på Millarco afisoleringstang

Det er jo super enkelt for enhver at sammenligne priser på billige Millarco afisoleringstang online i blandt flere e-forhandlere, og herved har utallige e-forhandlere set sig nødsaget til at presse prisniveauet på Millarco afisoleringstang drastisk, og derudover byde på fri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønsomt at sammenligne en række firmaer på nettet efter billige priser på Millarco afisoleringstang online forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør blot være obs på, at i tilfælde af at en internet webshop markedsfører billige Millarco afisoleringstang online til en udsalgspris der anses for helt fantastisk attraktiv, er det mange gange være et symbol på en svindel internet handler. Shopping med kort er heldigvis dækket ind under en retningslinje, hvilket skærmer dig overfor uærlige webshops.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at betale regningen på Millarco afisoleringstang ude i fremtiden. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Davidsen.

Når der ses på tendenserne er det markant, at internet shoppere ofte søger fx billig Millarco afisoleringstang og Millarco afisoleringstang priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter blandt andet køb Millarco afisoleringstang, Millarco afisoleringstang online samt Millarco afisoleringstang tilbud.

Udforsk tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot bringer dig visse pålidelige chancer for at gøre dig bekendt med diverse nuværende konsumenters synspunkter og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-handlens kritik forinden du handler billige Millarco afisoleringstang online.

Facebook resulterer i tillige fuldkommen stabile genveje til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. Derudover møder vi mange online firmaer hvor folk kan give en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere kan udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Millarco afisoleringstang online på en webbutik behøver man for at være på den sikre side have øje for forhandlerens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde, især på de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at se nærmere på om e-butikken er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en erklæring om at internet forhandleren opretholder de danske retningslinjer, foruden at webshoppen en gang i mellem overværes af sagkyndige som har megen viden om vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din ordre på Millarco afisoleringstang. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af Millarco afisoleringstang online, som eksempelvis den returneringsret online forhandleren tilbyder.

Derfor er det ligeledes relevant, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, således man senere kan påvise bestillingen af Millarco afisoleringstang, uafhængig af om man køber hos XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Susanne Thomsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Lars Johansen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Maria U gav 5 stjerner

Bestilte online

Pia Madsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forud for at folk handler billige Millarco afisoleringstang på en online forretning bør de for at være på den sikre side se på butikkens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke videre interessant. Foruden dette er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest essentielle vilkår der har indvirkning på købet af billige Millarco afisoleringstang online, fx hvilken byttepolitik e-firmaet lover.
2En hel del internet shops udlover nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til Millarco afisoleringstang. Førstevalget hos mange er efterhånden pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Muligheden er jo super simpel, samt ofte tilmed den billigste metode til levering.
3Trustpilot leverer en del gode muligheder for at gennemstøve en lang række forhenværende køberes kritik og af den grund anbefaler vi, at du bliver klogere på online webshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige Millarco afisoleringstang online. Facebook leverer på samme måde en del gode genveje til at få indsigt i online shoppens troværdighed.
4Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et lovbud, der skærmer os imod uægte internet handler. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil klare betalingen ude i fremtiden.
5Det er jo efterhånden i høj grad nemt for os alle at sammenholde priser online på billige Millarco afisoleringstang fra forskellige e-forretninger, og for det garanterer utallige netbutikker gebyrfri levering. Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at inspicere et par internet webshops efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst vital såfremt vi står og skal bruge pakken straks, og i det øjemed er det i sandhed passende at man ser nærmere på den estimerede leveringstid ved Millarco afisoleringstang. En lang række outlets på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på flere varer, hvilket beroer på at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt.
7Visse internet butikker byder på levering uden beregning på Millarco afisoleringstang, men undertiden kræves det at du aftager for et bestemt beløb. I øvrigt bør du udvælge den mest letkøbte leveringstype, som typisk vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Løsningen bliver sædvanligvis samtidig ret uproblematisk. Den prisbilligste metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
8Vi slår generelt et slag for at efterse om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som generelt er en sikring om at online shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at e-handlen en gang i mellem undersøges af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige Millarco afisoleringstang hos en netshop behøver man sådan set læse netbutikkens handelsaftale.
9Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du opholder dig med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende hvis man behøver Millarco afisoleringstang om kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere e-butikker billig fragt, men typisk gælder det kun hvis der handles for en fastsat sum.