Byghjem.dk

Mikroovn

Sharp Mikroovn R200 - Hvid
623 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Hvid
899 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R322 - Rustfri Stål
899 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R200 - Sølv
499 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R622 - Rustfri Stål
899 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R922 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.399 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Sølv
900 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R200 - Sort
623 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R822 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.226 kr.
Mere info
Sharp Mikroovn R222 - Rustfri Stål
999 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot mikroovn.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige mikroovn fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på gode priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart super vigtigt at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring mikroovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har folk chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda få varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige producenter, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af mikroovn online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller mikroovn online fra deres webshop.
En masse specialiserede netshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
En masse små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de ikke sælger andet. Således kan du få ekstra kyndig assistance fra folk som er eksperter i lige præcis mikroovn.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

mikroovn silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

mikroovn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

mikroovn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af over 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

mikroovn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
2Man skal på ingen måde mangle værktøj. Det er yderst relevant at du har det til disposition når du igangsætter arbejdet. Det er derudover en fordel at tillægge omkostningerne hertil i dit budget.
3Ved projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Derfor kan du hyppigt undersøge vejrudsigten i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
4Det viser sig afgørende at du har de presserende byggematerialer handlet ind før du kaster dig over projektet. Du har fordel af at forfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt det du får brug for, og dernæst granske hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
5Der viser sig ofte pludselige hovedpiner i tilfælde med svære byggeprojekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
6I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det blive vanvittigt afgørende at være sikker på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
7Du bør aldrig se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder sikkerhedssko som beskyttelse mod hændelige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
8Der ligger utallige guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube bringer dig rigelig nyttig info, navnligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
9Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive behjælpeligt at notere alle poster, og efterfølgende nedfælde ens udgift ved dem én og én.
10Måske burde det overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Ifald du får professionel hjælp kan det være en god idé at hente priser fra diverse håndværkere.
11Forberedelse er kilden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter oversigten.
12Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er væsentlige ombygninger. Større opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Desuden bliver det mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En række internet firmaer foreslår nu til dags diverse billige fragtformer til mikroovn. En der er meget populær er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer dig. Leveringsmetoden er jo usædvanlig fleksibel, og ofte også den mest letkøbte leveringsløsning.

Du burde omvendt beslutte dig for at vælge at få sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver for det meste en lille smule dyrere, men endda rigtig problemfri for mikroovn online. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du lever med kort afstand til e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på mikroovn kan vise sig at være ekstremt afgørende forudsat du har brug for produktet nu og her, og derfor er det selvfølgelig relevant at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for mikroovn. En del internet forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på en lang række varer online, som alligevel er afhængig af at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få online webshops tilbyder gebyrfri levering på mikroovn online, men undertiden forudsætter det at man køber for et fastslået beløb. Desuden bør du vælge den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En lang række netshops giver click-and-collect hvor du køber billig mikroovn hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma. De foreslår bl.a. click-and-collect på mikroovn i følgende områder:

Gentofte, Virum, Farum, Kalundborg, Hjørring, Skanderborg, Grenaa, Thisted, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Middelfart, Nærum, Albertslund, Hillerød, Silkeborg, Holstebro, Odense, Haslev, Frederikshavn, Allerød, Aarhus, Skive, Vordingborg, Søborg, Herning, Horsens, Charlottenlund, Ringsted, Risskov, Herlev, Sønderborg, Holbæk, København, Brabrand, Nakskov, Højbjerg, Glostrup, Viborg, Fredericia, Rødovre, Brønshøj, Gladsaxe, Køge, Frederikssund, Dragør, Hedehusene, Stenløse, Struer, Nørresundby, Lystrup, Rønne, Lyngby, Nyborg, Slagelse, Værløse, Vejle, Svendborg, Esbjerg, Frederiksberg, Odder, Åbyhøj, Korsør, Kokkedal, Vanløse, Ikast, Tårnby, Ballerup, Taastrup, Greve, Lillerød, Vallensbæk, Jyllinge, Hørsholm, Rudersdal, Næstved, Hedensted, Kolding, Birkerød, Helsingør, Hvidovre, Valby, Ølstykke, Haderslev, Hobro, Randers, Aabenraa, Tilst, Aalborg, Brønderslev, Roskilde, Varde, Frederiksværk, Ishøj, og Brøndby, .

Klik-og-hent for mikroovn er muligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at mennesker tit efterspørger for eksempel mikroovn priser og mikroovn online. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter blandt andet billig mikroovn, mikroovn tilbud samt køb mikroovn, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på mikroovn

Det er jo efterhånden i høj grad ukompliceret for os alle at sammenligne tilbud på billige mikroovn online på flere netshops, og altså har langt de fleste e-forhandlere fundet det uundgåeligt at nedskære priserne på mikroovn markant, og endda byde på fragt uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid blive gavnligt at eftergå enkelte internet butikker efter rabatter og tilbud på mikroovn online før du shopper, så du er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online forretning reklamerer billige mikroovn online på tilbud til en salgspris der er mystisk fordelagtig, så burde det mange gange være en varsel om en falsk internet webshop. Kortbetalinger er dog inkluderet i et reglement, som bistår en overfor uægte webshops.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil afdrage betalingen af mikroovn over en længere periode. Dette fås normalt ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i data er det markant, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis mikroovn online og billig mikroovn. Foruden dette ser man mange gange online shoppere lede efter for eksempel mikroovn priser, køb mikroovn samt mikroovn tilbud.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot giver dig nogle pålidelige løsninger til at gennemsøge en række andre kunders meninger og derfor stiller vi forslag om, at du efterforsker e-handlens omtaler inden du shopper billige mikroovn online.

Facebook genererer lignende temmelig pålidelige løsninger til at få en idé om netbutikkens pålidelighed. Tilmed møder vi mange e-butikker hvor kunder kan nedfælde en evaluering af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige mikroovn online hos en e-forhandler behøver man uden tvivl studere dens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, især på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et signal om at webshoppen accepterer de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden hyppigt evalueres af fagmænd som mestrer vedtægterne på området.

Desuden giver det dig genvej til assistance, for så vidt du møder vanskeligheder ved din bestilling af mikroovn. Tillige er det godt at du er obs på de mest centrale reglementer der kan influere på bestillingen af mikroovn online, fx den ombytningsret e-firmaet benytter.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, så man altid kan bevidne købet af mikroovn, ligegyldig om man handler fra Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Else gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jens gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Søren gav 5 stjerner

Hurtig

Lene gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til internetshopping
1Leveringshastigheden kan være ret aktuel såfremt du har behov for din pakke med det samme, og med det formål er det sandelig passende at vi efterser den anslåede leveringstid på mikroovn. Masser af webbutikker præsterer billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forinden et besluttet tidspunkt.
2En masse internet shops udlover i øjeblikket diverse billige leveringsmetoder til mikroovn. Den mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer når det passer dig bedst. Løsningen er jo i høj grad ligetil, og mange gange også den mest betalelige leveringsmetode.
3Før folk bestiller billige mikroovn på en shop på nettet kunne man utvivlsomt løbe igennem dens betingelser, men det er for det meste et tidskrævende projekt. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige mikroovn online, eksempelvis hvilken returneringsret forretningen tilbyder.
4Flere online webshops frembyder fragt uden betaling på mikroovn, men i reglen kræves det at man aftager for en bestemt pris. Ellers skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, som mange gange er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig sædvanligvis derudover særdeles overkommelig. Den prisbilligste fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
5Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som dog betinges af at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens hjemsted. Den fragttype er jo ultra vital hvis du mangler mikroovn om kort tid. Alternativt så sikrer enkelte netshops gratis levering, men i reglen er det betinget af at du handler for en bestemt pris.
6Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at online forhandleren accepterer dansk lovgivning, foruden at e-shoppen lejlighedsvis efterses af jurister som er meget fortrolige de gældende regler. Før nogen køber billige mikroovn på en e-butik kunne man faktisk have øje for netbutikkens handelsaftale.
7Trustpilot indebærer de facto uafhængige chancer for at eksaminere mange øvrige forbrugeres omtaler og derfor foreslåes det, at du eksaminerer internet virksomhedens kritik før du shopper billige mikroovn online. Facebook indebærer tillige uden sammenligning ærlige løsninger til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed.
8Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger køber imod snydagtige forhandlere på nettet. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen i flere bidder.
9Det er i dag ultra smart for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige mikroovn på diverse online selskaber, og af den grund tilbyder de fleste forretninger på nettet levering uden beregning. Det kan alligevel blive udbytterigt at tjekke et par webshops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.