Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 3060 x 4 mm NCC
180.732 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTR 2060 x 4 NCC
179.775 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTB 1300 x 4 NC
68.850 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 1360 x 3
84.150 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 3060 x 2 mm NCC
148.219 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 1360 x 3 NCC
94.294 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 2060 x 4 NCC
161.607 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk metalsaks HST 3200 x 8
231.413 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 2060 x 3 NCC
118.097 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk metalsaks HST 3200 x 6
199.097 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 2560 x 2,5
104.232 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk metalsaks HST 3200 x 10
270.619 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTR 2060 x 3 NCC
133.397 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTR 3060 x 4 NCC
196.988 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 1560 x 3 NCC
98.972 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 1560 x 3
87.975 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTR 3060 x 2 NCC
176.907 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTM 1250 x 3 mm
70.763 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 2060 x 3
95.532 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 2560 x 4 NCC
171.647 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTM 1250 x 4 mm
80.325 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTA 3060 x 2 mm
123.357 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTM 2050 x 3 mm
85.585 kr.
Mere info
Bernardo Motoriseret guillotine metalsaks MTR 1360 x 3 NCC
108.057 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge butikkens betingelser.
Du vil finde variationer i prisen på billige metalsaks fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver de bedste tilbud, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder har et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot metalsaks.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som giver hjælp til valg af metalsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af metalsaks online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Takket være dette har man chancen for at slippe for fragtgebyret, og tilmed skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Derfor får du formentlig ekstra kyndig sparring fra nogle med specialistviden i netop metalsaks.
Forskellige nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du billigere priser.
Mange webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle metalsaks online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

metalsaks jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

metalsaks silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

metalsaks bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

metalsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du igangsætter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt centralt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig afgørende at du har grejet til rådighed idet du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
3For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor bør du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
4Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
5Forberedelse er vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør liste en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk når du laver din dagsorden.
6Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig professionel assistance er det normalt at indhente priser fra forskellige håndværkere.
7Der viser sig næsten altid uventede problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og som følge heraf kan det vise sig afgørende at der afsættes rigeligt med plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
8Måske det viser sig værdifuldt at have de presserende materialer klar inden du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og dernæst granske oversigten, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
9Det kan overvejes at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt ift. større arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere personer. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes når ombygningen er CO2-besparende. Det er altså betinget af at byggeprojektet påvirker miljøet.
11Det er meningsfuldt at have lavet et budget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det må være rationelt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge den billigste pris på dem enkeltvis.
12Der er en overflod af guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med meget brugbar information, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut flot. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Mange internet handler giver til alt held et hav af forskellige billige leveringsmetoder til metalsaks. Det mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer den dag der passer dig. Fragttypen er altså ret enkel, samt endda også den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne ydermere afveje for og imod at bestille ordren til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Den bliver almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ret så smertefri ift. metalsaks online. Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på metalsaks er naturligvis ultra afgørende ifald du absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så derfor er det virkelig relevant at vi checker den anslåede leveringsdato ved metalsaks. Temmelig mange online webshops – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig 1 dags levering på adskillige varer online, men glem ikke at det er underforstået at du bestiller forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle få webbutikker yder levering uden betaling på metalsaks online, men i reglen kun ifald du bestiller for et bestemt beløb. Ellers skulle du gribe den billigste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig metalsaks hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af metalsaks i disse områder:

Valby, Tilst, Slagelse, Vordingborg, Brønderslev, Hedensted, Ballerup, Ringsted, Køge, Ishøj, Kalundborg, Holbæk, Herning, Vejle, Aalborg, Esbjerg, Højbjerg, Thisted, Charlottenlund, Aarhus, Fredericia, Helsingør, Rønne, Hillerød, Farum, Gentofte, Vallensbæk, Skanderborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Lillerød, Randers, Struer, Svendborg, Greve, Gladsaxe, Ølstykke, Søborg, Risskov, Hørsholm, Brabrand, Haslev, Rødovre, Skive, Frederikssund, Horsens, Lyngby, Varde, Glostrup, Frederiksberg, Birkerød, København, Hedehusene, Stenløse, Hvidovre, Åbyhøj, Hobro, Korsør, Ikast, Dragør, Værløse, Brøndby, Solrød Strand, Allerød, Odder, Brønshøj, Virum, Kokkedal, Næstved, Nakskov, Vanløse, Nørresundby, Viborg, Lystrup, Grenaa, Haderslev, Tårnby, Roskilde, Nærum, Odense, Jyllinge, Herlev, Nyborg, Hjørring, Aabenraa, Frederikshavn, Silkeborg, Albertslund, Sønderborg, Holstebro, Rudersdal, Kolding, Taastrup, og Middelfart, .

Afhentning af metalsaks er muligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at online shoppere typisk søger blandt andet billig metalsaks og køb metalsaks. Derudover ser vi som regel mennesker lede efter fx metalsaks tilbud, metalsaks priser og metalsaks online, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Find den bedste pris på metalsaks

Det er i dag særligt gnidningsløst for internetbrugere at tjekke tilbud på billige metalsaks online fra flere firmaer på nettet, og med det motiv har langt de fleste internet varehuse fundet det uundgåeligt at stampe salgspriserne på metalsaks drastisk, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Dog kan det imidlertid blive gunstigt at efterprøve nogle forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på metalsaks online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en forhandler på nettet reklamerer billige metalsaks online på tilbud til en pris som kan virke utrolig lav, så burde det undertiden være et tegn på en falsk shop. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i et reglement, hvilket forsvarer en overfor falske internet varehuse.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil betale beløbet til metalsaks over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at mennesker som regel kigger efter fx metalsaks tilbud og billig metalsaks. Derudover oplever man mange gange mennesker søge efter eksempelvis metalsaks priser, køb metalsaks samt metalsaks online.

Undersøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot præsterer de facto ærlige løsninger til at læse forskellige andre brugeres meninger og derfor støtter vi, at du vurderer e-firmaets anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige metalsaks online.

Facebook fører til derudover faktisk passende chancer for at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Her ses endda webbutikker som tilbyder folk at notere en kritik af købsoplevelsen, hvilket også kan tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige metalsaks online i en internet handler bør man reelt tyde virksomhedens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt, især hos de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Et andet forslag kunne måske være at kigge om online butikken er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en garanti for at internet selskabet overholder de danske love, udover at e-shoppen af og til overværes af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til bistand, hvis du forvoldes besvær med din shopping med metalsaks. Derudover foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der er gældende for købet af metalsaks online, som for eksempel den bytteret e-forretningen tilbyder.

På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent gemmer ens ordremail, således man i fremtiden kan vidne om købet af metalsaks, uagtet om man har købt fra Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Birthe gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Lars Rasmussen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Hans H gav 5 stjerner

Virkelig god service

Helle M gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til din online shopping
1Visse e-handler i Danmark yder levering uden betaling på metalsaks, men typisk er det kun gældende hvis man aftager for en bestemt sum. Ellers kan man beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, der tit er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig mange gange til gengæld temmelig nem. Den mindst kostelige leveringstype vil dog altid være at hente produkterne selv.
2Det er efterhånden særligt ligetil for folk at finde information om priser online på billige metalsaks på tværs af firmaer på nettet, og altså garanterer adskillige e-forretninger gratis levering. Dog kan det stadigvæk være lønnende at tjekke nogle få online virksomheder efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få den bedste pris.
3Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens lager. Den leveringsløsning kan vise sig at være ultra udslagsgivende ifald du har brug for metalsaks om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere forretninger på nettet fragt uden gebyr, men i reglen er det under betingelse af at du shopper for en bestemt sum.
4Forinden folk handler billige metalsaks hos en webbutik behøver de i princippet bese netbutikkens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. Yderligere går vi ind for at kunden er hensynstagende til de elementære retningslinjer der influerer på bestillingen af billige metalsaks online, f.eks. hvilken returret butikken tilbyder.
5Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en forordning, som bistår dig imod uoprigtige netbutikker. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du vil dække regningen over et længere tidsrum.
6Antal dages levering er selvfølgelig vældig central når du behøver din pakke om få sekunder, og herved er det selvsagt essentielt at du besigtiger den estimerede leveringstid på metalsaks. En række internet webshops tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, hvilket dog er underforstået at ordren laves før et fast klokkeslæt.
7Vi anbefaler at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærket, da det længe har været en indikator for at e-butikken forstår dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet nu og da kigges til af fagmænd som har meget erfaring med lovgivningen. Før folk handler billige metalsaks i en butik kan man i princippet løbe igennem butikkens vilkår.
8En række internet outlets foreslår til alt held en hel del forskellige billige fragtløsninger til metalsaks. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, og ofte ydermere den mindst kostelige leveringsmodel.
9Trustpilot fremskaffer sådan set nyttige chancer for at besigtige flere aktuelle køberes bedømmelser og derved anbefales det, at du sonderer online webshoppens anmeldelser forinden du køber billige metalsaks online. Facebook genererer også relativt fornemme genveje til at få indblik i internet selskabets popularitet.