Byghjem.dk

Metalrundsav

Milwaukee metalrundsav M18 FMCS-0X
2.249 kr.
Mere info
Makita Metalrundsav 150/57 18V
1.899 kr.
Mere info
Makita metalrundsav 4131J 185mm
4.259 kr.
Mere info
CS 225 Kapsav metal
6.244 kr.
Mere info
CS 315 L Metalafkorter Bernardo
22.500 kr.
Mere info
CS 350 L Metalafkorter Bernardo
25.020 kr.
Mere info
Metalrundsav Holzmann MK250
11.999 kr.
Mere info
Metalrundsav Holzmann MK315S
18.999 kr.
Mere info
CS 250 Eco Metalafkorter Bernardo
9.434 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af metalrundsav.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige metalrundsav fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode priser, og nogle har kompetent sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot metalrundsav.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af metalrundsav online.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se positivt på.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og på grund af det har folk chancen for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Herigennem kan du overveje at blive fri for fragten, og tilmed få varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller metalrundsav online hos dem.
Størsteparten af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo kan du forvente endnu mere indsigtsfuld assistance fra folk der er eksperter i netop metalrundsav.
Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark
metalrundsav silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

metalrundsav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

metalrundsav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

metalrundsav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan finde stribevis af guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder dig store mængder anvendelig info, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
2Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx hjelm og sko som beskyttelse overfor potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
3Ofte vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det er sundt at nedfærdige alle udgifter, og efterfølgende nedfælde online tilbud på hver eneste af dem.
4Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund kan du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at regne nøjagtig som du er godt i gang med det store byggeprojekt.
5Man kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
6Planlægning viser sig som vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du sammensætter oversigten.
7Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de relevante materialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kunne med fordel lave en overskuelig liste som samler alt hvad du skal bruge, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
8Det kan være nyttigt at få assistance til projektet, ikke mindst såfremt det er krævende projekter. Nogle byggeprojekter behøver mere end en person. Dertil må det være bedre og mere socialt at være flere om det.
9Du bør aldrig nogensinde fattes grej. Typisk kan det være af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
10Længe før du starter arbejdet må det være ganske fornuftigt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Der kommer uden tvivl pludselige problemstillinger i tilfælde med svære projekter, og altså viser det sig væsentligt at man har afsat rimelig tid i tidsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
12Du burde måske tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør investere i eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at hente en pris fra en håndfuld selskaber.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En stor portion internet forhandlere foreslår i dag diverse forskellige billige fragtløsninger til metalrundsav. En der er meget populær er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig rigtig overkommelig, samt ofte endda den mest letkøbte type af levering.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at få produkterne leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig desværre en lille smule dyrere, men derudover usædvanlig gnidningsløs for metalrundsav online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du bor i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på metalrundsav kan være usædvanlig bestemmende såfremt man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så derfor er det temmelig passende at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for metalrundsav. De fleste online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, hvilket påkræver at orden realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen fikset før personalet drager hjemad.

En række internet webshops yder levering uden omkostninger på metalrundsav online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du aftager for et bestemt beløb. Ellers burde man overveje den mest prisbevidste fragtmulighed, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De store netbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig metalrundsav online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen og 10-4. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på metalrundsav i disse områder:

Herlev, Kokkedal, Gentofte, Nykøbing Falster, Nakskov, Rudersdal, Hjørring, Hillerød, Stenløse, Varde, Slagelse, Nørresundby, Frederikshavn, Sønderborg, Odder, Søborg, Ringsted, Tårnby, Hedensted, Korsør, Brabrand, Silkeborg, Farum, Højbjerg, Lyngby, Risskov, Skanderborg, Jyllinge, Nærum, Kalundborg, Dragør, Lystrup, Haslev, Odense, Allerød, Vordingborg, Frederikssund, Solrød Strand, Charlottenlund, Hvidovre, Hørsholm, Esbjerg, Holstebro, Frederiksværk, Roskilde, Greve, Frederiksberg, Thisted, Værløse, Middelfart, Rødovre, Viborg, Brøndby, Ishøj, Randers, Holbæk, Glostrup, Køge, Grenaa, Aalborg, Brønshøj, Ølstykke, Horsens, Hobro, Ikast, Aarhus, Vanløse, Fredericia, Næstved, Åbyhøj, Hedehusene, Struer, Aabenraa, Tilst, Skive, Svendborg, Nyborg, Vallensbæk, Vejle, Albertslund, Ballerup, Taastrup, Rønne, København, Haderslev, Helsingør, Gladsaxe, Valby, Birkerød, Herning, Virum, Lillerød, Brønderslev, og Kolding, .

Click-and-collect ift. metalrundsav er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere typisk søger efter eksempelvis metalrundsav priser og køb metalrundsav. Man ser derudover tit online shoppere kigge efter bl.a. metalrundsav tilbud, billig metalrundsav og metalrundsav online, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4.

Rabat på metalrundsav

Det er jo ekstremt bekvemt for os alle at finde frem til de bedste priser på billige metalrundsav online hos flere forretninger på nettet, og derfor har adskillige internet foretagender været nødt til at formindske salgspriserne på metalrundsav betydeligt, og ovenikøbet frembyde portofri fragt.

Men det kan alligevel blive lønnende at undersøge et par webshops efter tilbud på metalrundsav online forinden du shopper, sådan at du er skudsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være klar over, at ifald en internet webshop udlover billige metalrundsav online til salg for en pris som kan ses som ubegribelig fordelagtig, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig online butik. Køb med kort er på den anden side omfattet af et reglement, hvilket redder kunden overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre regningen på metalrundsav af flere omgange. Det tilbydes normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger fx metalrundsav priser og billig metalrundsav. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter blandt andet metalrundsav online, metalrundsav tilbud og køb metalrundsav.

Tjek andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder rigtig fine genveje til at analysere adskillige aktuelle køberes kritik og herved er det anbefalelsesværdigt, at du læser online webshoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige metalrundsav online.

Facebook præsterer desuden sådan set fremragende metoder til at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange online forhandlere hvor folk kan aflevere en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige metalrundsav online hos en e-handler kan man utvivlsomt granske dens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, særligt på de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

En anden løsning kunne være at se hvorvidt internet shoppen er e-mærket, eftersom det ofte er et kendetegn for at online forretningen overholder gældende dansk lovgivning, samt at online butikken fra tid til anden overværes af specialister der har meget erfaring med reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til opbakning, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med din handel med metalrundsav. Yderligere slår vi et slag for at du er klar over de primære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af metalrundsav online, fx hvilken returrettighed internet webshoppen garanterer.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, således man når som helst kan bevise købet af metalrundsav, ligegyldig om man har handlet hos Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

Louise T gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Hans L gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Charlotte O gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Maria Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til indkøb via nettet
1En stor portion online forhandlere tilbyder nu alverdens billige leveringsmidler til metalrundsav. Det mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, og så kan du blot hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig temmelig fleksibel, og typisk ydermere den billigste type af levering.
2Det er i dag virkelig smart for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige metalrundsav fra diverse online webshops, og på grund af dette frembyder utallige outlets på nettet billig levering. Dog kan det stadigvæk være lønsomt at checke nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du køber, således at man er garanteret at modtage den laveste pris.
3Leveringshastigheden er naturligvis temmelig vital i tilfælde af at vi behøver produkterne fluks, så med det formål er det naturligvis væsentligt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på metalrundsav. En del internet webshops giver billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men som ikke desto mindre afhænger af at du når at bestille forud for et fastslået tidspunkt.
4Nogle e-shops i Danmark garanterer fragt uden omkostninger på metalrundsav, men ofte afkræver det at man shopper for en bestemt pris. Ellers kunne du foretrække den billigste leveringsversion, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig til tider lige så vel særligt enkel. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
5Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en orden, som beskytter dig som kunde overfor uægte webbutikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre prisen over en periode.
6Forud for at folk bestiller billige metalrundsav hos en online virksomhed burde de egentlig se på butikkens vilkår, men det er normalt ikke super interessant. Endvidere anbefales det at køberen er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige metalrundsav online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online virksomheden lover.
7Vi foreslår generelt at undersøge om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, som burde være en erklæring om at internet firmaet accepterer de opstillede regler, tillige med at internet butikken nu og da kigges til af eksperter der kender reglementet på området. Forinden nogen køber billige metalrundsav på en online virksomhed kunne de ideelt set betragte netshoppens forretningsaftale.
8Trustpilot genererer nogle fine muligheder for at eftersøge en lang række forhenværende kunders vurderinger og herved er det prisværdigt, at du undersøger netshoppens anmeldelser forinden du køber billige metalrundsav online. Facebook fremskaffer ydermere fuldstændig gunstige løsninger til at få kendskab til internet firmaets kundefokus.
9Den billigste type af levering er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du har bopæl nær internet butikkens hjemsted. Den mulighed for levering er naturligvis ret afgørende hvis vi har brug for metalrundsav om kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere online virksomheder levering uden betaling, men i reglen er det påkrævet at der shoppes for et konkret beløb.