Bernardo Fodbetjent metalklipper FS 2450 x 1,2
27.066 kr.
Mere info
Bernardo Fodbetjent metalklipper FS 1270 x 1,6
16.838 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HTS 1550
18.075 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper PTS 650 S
8.250 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HLS 1280 x 1,5
22.669 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HS 12
1.847 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HS 8
1.407 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HLS 1280 x 2,0
26.016 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HLS 1050 x 1,5
19.322 kr.
Mere info
Bernardo Fodbetjent metalklipper FBS 1320
16.163 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper PTS 1050 S
10.332 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper BHS 1040
17.119 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HS 300 x 1,5
1.847 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HLS 1050 x 2,0
24.010 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HTS 2050
23.719 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HS 800
3.019 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper BHS 300 x 1,2
2.579 kr.
Mere info
Bernardo Pneumatisk metalklipper PTS 1270 x 1,2
25.341 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HS 500
2.372 kr.
Mere info
Bernardo Fodbetjent metalklipper FBS 1000
13.491 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper HTS 1050
17.119 kr.
Mere info
Bernardo Metalklipper GS 1000
3.741 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor kende webshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, som giver information omkring metalklipper.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare metalklipper.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige metalklipper hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på lave priser, imens andre har en høj grad af service. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder samler varer fra talrige producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af metalklipper online.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og pga. det har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere materialerne personligt. Hermed kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online får du skarpere priser.
En masse nichebutikker er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du bestiller metalklipper online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops i små nicher ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem får du formentlig ekstremt begavet sparring fra personale der er specialister i lige præcis metalklipper.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

metalklipper bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

metalklipper silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

metalklipper jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

metalklipper harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder arbejdet kan det blive ultra meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprojektet, specielt såfremt det er store arbejdsopgaver. Enkelte ting gør krav på flere mennesker. Ydermere må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
3I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at renoveringen påvirker naturen.
4Det kan vise sig at have noget at sige at have alle byggematerialer indkøbt i god tid før du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at lave en punktforms liste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og dernæst eftergå hver eneste ting, så du er sikker på at alt er som det skal være.
5Typisk vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være forstandigt at nedfærdige alle poster, og bagefter kortlægge billige priser på hver eneste af dem.
6For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Derfor må du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne lige før starten på projektet, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er startet på dit vigtige byggeprojekt.
7Du må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have det parat idet du går løs med byggeprocessen. Desuden er det afgørende at inkludere de her omkostninger i dit budget.
8Planlægning er kilden til succes med arbejdet. Du bør sammensætte en klar agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
9Du finder mange forskellige vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube faciliterer en masse almennyttig oplysning, især såfremt man kigger på engelsk.
10Du må unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod mulige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
11Der viser sig ofte pludselige bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at man afsætter passende tid i tidsplanen, som gør at man kan være selvsikker på at nå i mål.
12Du bør vurdere om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør hente professionel assistance til områder af byggeriet. Ifald du indhenter professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at hente en pris fra flere entreprenører.
De mest populære byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Temmelig mange forretninger på nettet tildeler nu til dags en række forskellige billige fragtformer til metalklipper. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ultra fremkommelig, samt i mange tilfælde tillige den mest billige type af levering.

Du bør ligeledes afveje for og imod at vælge udbringning til din bolig eller til dit arbejde. Denne er sædvanligvis lidt mere bekostelig, men ydermere i høj grad smertefri ift. metalklipper online. Den billigste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på metalklipper kan være super aktuel når vi behøver ordren om kort tid, så derfor er det selvfølgelig afgørende at vi studerer den estimerede leveringsdato ved metalklipper. Masser af internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen indsendes før et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet før pakkemedarbejderne får fri.

Nogle internet butikker sikrer gebyrfri levering på metalklipper online, men i reglen gælder det kun hvis der handles for en fastsat sum. Derudover burde man tage den mest prisbevidste fragttype, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder giver afhentning hvor man køber billig metalklipper online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af metalklipper i disse byer:

Hvidovre, Herning, Varde, Grenaa, Fredericia, Taastrup, Ølstykke, Lystrup, Rudersdal, Risskov, Ballerup, Aalborg, Farum, Slagelse, Vordingborg, Hedensted, Vejle, Kokkedal, Brabrand, Thisted, Glostrup, Tårnby, Nakskov, Svendborg, Vanløse, Kolding, Jyllinge, Brønshøj, Nørresundby, Haslev, København, Skanderborg, Nyborg, Værløse, Brøndby, Albertslund, Valby, Dragør, Korsør, Ringsted, Hjørring, Randers, Søborg, Silkeborg, Tilst, Hobro, Charlottenlund, Nærum, Sønderborg, Åbyhøj, Haderslev, Hedehusene, Frederiksværk, Odder, Køge, Herlev, Brønderslev, Esbjerg, Lyngby, Holstebro, Gentofte, Vallensbæk, Rønne, Rødovre, Greve, Virum, Ikast, Nykøbing Falster, Stenløse, Helsingør, Skive, Odense, Solrød Strand, Aabenraa, Aarhus, Birkerød, Struer, Horsens, Næstved, Middelfart, Hillerød, Ishøj, Frederiksberg, Frederikssund, Højbjerg, Lillerød, Frederikshavn, Allerød, Hørsholm, Roskilde, Kalundborg, Holbæk, Viborg, og Gladsaxe, .

Click-and-collect af metalklipper er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel køb metalklipper og billig metalklipper. Derudover oplever man som regel mennesker efterspørge fx metalklipper priser, metalklipper tilbud og metalklipper online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på metalklipper

Det er i dag super gnidningsløst for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige metalklipper online i blandt diverse e-forretninger, og af den grund har en lang række e-butikker set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på metalklipper drastisk, og ydermere frembyde gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk være gunstigt at sammenholde nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på metalklipper online inden du handler, så du er sikret at modtage den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du må bare være så påvagt, at såfremt en shop markedsfører billige metalklipper online for en salgspris som kan virke helt fantastisk fremragende, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig e-handler. Handler med kort er trods alt omfattet af et regelsæt, som sikrer kunden overfor uærlige e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du ønsker at finansiere beløbet til metalklipper over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange søger fx metalklipper priser og billig metalklipper. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter for eksempel metalklipper tilbud, køb metalklipper og metalklipper online.

Undersøg folks meninger

Trustpilot præsterer immervæk gunstige chancer for at evaluere en stor portion nuværende brugeres meninger og af den grund er det en hjælp, at du tjekker netbutikkens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige metalklipper online.

Facebook genererer ydermere super sikre løsninger til at få indtryk af e-handlens pålidelighed. Desuden ser vi endda forretninger på nettet som gør det muligt at sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige metalklipper online på en webshop bør man ideelt set gennemløbe dens regler, det er dog for det meste et omfattende arbejde, specielt hos de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ kunne være at bemærke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det er en angivelse af at e-shoppen overholder den officielle danske lovgivning, og at online virksomheden jævnligt undersøges af specialister der kender reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, hvis du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din ordre på metalklipper. Tilsvarende er det at foretrække at kunden er klar over de mest vitale reglementer der er gældende for bestillingen af metalklipper online, fx den byttepolitik internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man til enhver tid beholder sin faktura e-mail, således man senere kan påvise sin bestilling af metalklipper, uanset om man køber fra Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Marianne gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Inger Mortensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online shopping
1Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der værner dig overfor falske internet handler. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare pengene over en periode.
2Trustpilot præsterer fuldkommen passende muligheder for at granske en stor gruppe aktuelle konsumenters observationer og derfor er det fornuftigt, at du studerer online forretningens ratings forud for at du køber billige metalklipper online. Facebook fører til tilsvarende ret så fordelagtige muligheder for at få et kig ind i webshoppens kundefokus.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld når man skal bruge varen om få sekunder, så med det formål er det faktisk afgørende at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato for metalklipper. En hel del online webshops udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, men som imidlertid er underforstået at bestillingen køres igennem forud for et angivent tidspunkt.
4Størstedelen af internet butikker tilbyder i dag diverse forskellige billige leveringsløsninger til metalklipper. En der er meget almindelig er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså meget smertefri, og ofte ligeledes den mindst kostelige fragtform.
5Enkelte online selskaber yder levering uden betaling på metalklipper, men i reglen gælder det kun hvis man indkøber for et præcist beløb. Alternativt bør man overveje den mest betalelige fragtmulighed, der oftest er at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Den bliver godt nok ligeledes særdeles ukompliceret. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
6Den billigste leveringsmanér er unægtelig at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du er tæt på internet virksomhedens hjemsted. Den løsning til levering kan være særdeles vital når man står og skal bruge metalklipper nu og her. Alternativt så yder flere internet forretninger portofri levering, men for det meste påkræves det at der bestilles for en fastsat sum.
7Generelt tilråder vi at se hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, fordi det ofte er et kendetegn for at internet firmaet accepterer de danske regler, og at e-butikken lejlighedsvis gennemses af specialister som forstår bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige metalklipper på en online virksomhed bør de ideelt set bese virksomhedens handelsbetingelser.
8Forud for at nogen handler billige metalklipper i en webbutik kunne man på en vis måde tyde forhandlerens vilkår, dog er det tit ikke særlig sjovt. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante reglementer gældende for købet af billige metalklipper online, eksempelvis den returpolitik webbutikken har.
9Det er jo efterhånden ultra enkelt for alle at finde de laveste priser online på billige metalklipper i blandt diverse e-handler, og derfor præsterer en lang række internet foretagender gratis fragt. Dog kan det stadigvæk blive lønnende at kigge forbi et par forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den laveste pris.