Byghjem.dk

Metalafkorter

PROMAC Metalafkorter SY-350V
49.000 kr.
Mere info
PROMAC Metalafkorter 308C
1.995 kr.
Mere info
PROMAC Metalafkorter 309C
9.299 kr.
Mere info
Makita Metalafkorter 305mm
7.010 kr.
Mere info
PROMAC Metalafkorter 400V SY-315
28.995 kr.
Mere info
Bosch METALAFKORTER GCO 20-14
3.208 kr.
Mere info
PROMAC Metalafkorter SY-315L
28.995 kr.
Mere info
PROMAC Metalafkorter SY-250A
19.995 kr.
Mere info
Bosch METALAFKORTER GCD 12 JL
6.005 kr.
Mere info
JEPSON Metal afkorter 9435 Super Dry 355/90T HM-klinge
8.124 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare metalafkorter.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Du bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring metalafkorter.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Der er variationer i priserne på billige metalafkorter hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, hvorimod andre satser på service. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra alle mulige producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af metalafkorter online.
De velkendte byggecentre findes i det meste af landet, og hermed har folk mulighed for at handle online og hente varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller metalafkorter online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem formår de at yde en høj grad af nyttig assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis metalafkorter.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

metalafkorter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

metalafkorter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

metalafkorter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

metalafkorter silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en essentiel rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det omfattende byggeprojekt.
2Der viser sig uden tvivl pludselige udfordringer i tilfælde med avancerede projekter, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3Der kan findes ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse brugbar information, ikke mindst når du leder på engelsk.
4Du skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være afgørende at du har udstyret parat idet du starter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet.
5Det viser sig væsentligt at du har de presserende materialer parat forinden du starter arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en punktforms oversigt indeholdende alt hvad du skal bruge, og så tjekke oversigten, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
6Længe før du går i gang med byggeriet må det være ufatteligt centralt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
8Man kan få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
9Du må på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedssko der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
10Husk at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du skal få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du køber professionel assistance vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra forskellige håndværkere.
11Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når det kommer til omfattende byggeprojekter. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden vil det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
12Typisk vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være rationelt at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved dem én og én.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En lang række internet handler udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til metalafkorter. Den mest benyttede er for nærværende pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når der er tid til det. Muligheden er nemlig særdeles praktisk, samt ofte endda den mest betalelige leveringstype.

Du kan også prøve at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er almindeligvis en anelse mere bekostelig, men ydermere temmelig let gængelig ved køb af metalafkorter online. Den billigste leveringsversion er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket beroer på at du opholder dig tæt på online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på metalafkorter er selvfølgelig meget afgørende ifald vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så derfor er det uden tvivl væsentligt at vi checker den forventede leveringstid på metalafkorter. Adskillige byggeforretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som imidlertid betinges af at ordren aflægges inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klar forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

En hel del outlets på nettet byder på gratis levering på metalafkorter online, men oftest kræver det at du handler for et præcist beløb. Desuden bør du foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket gerne vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

Flere webshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig metalafkorter online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder fx click-and-collect på metalafkorter i følgende byer:

Korsør, Holbæk, Ringsted, Birkerød, Nakskov, Vallensbæk, Fredericia, Kokkedal, Søborg, Dragør, Farum, Allerød, Højbjerg, Roskilde, Herlev, Aalborg, Hvidovre, Ikast, Hobro, Hørsholm, Ishøj, Taastrup, Næstved, Esbjerg, Rønne, Greve, Køge, Lystrup, Aarhus, Viborg, Slagelse, Ølstykke, Virum, Struer, Odense, Frederiksværk, Varde, Hedehusene, Svendborg, Nyborg, Nykøbing Falster, København, Silkeborg, Haderslev, Værløse, Grenaa, Randers, Vejle, Brønshøj, Skive, Hjørring, Thisted, Jyllinge, Haslev, Helsingør, Gentofte, Lillerød, Risskov, Odder, Rødovre, Frederikshavn, Hedensted, Hillerød, Tilst, Brønderslev, Brøndby, Glostrup, Kolding, Stenløse, Lyngby, Vanløse, Rudersdal, Kalundborg, Holstebro, Sønderborg, Albertslund, Åbyhøj, Brabrand, Charlottenlund, Middelfart, Aabenraa, Herning, Frederikssund, Horsens, Ballerup, Gladsaxe, Tårnby, Vordingborg, Nærum, Frederiksberg, Nørresundby, Valby, Solrød Strand, og Skanderborg, .

Click-and-collect af metalafkorter er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Amager), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter eksempelvis metalafkorter tilbud og metalafkorter online. Man ser desuden ofte mennesker søge blandt andet metalafkorter priser, køb metalafkorter og billig metalafkorter, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Spar penge på metalafkorter

Det er efterhånden yderst gnidningsløst for alle og enhver at sammenholde priser på billige metalafkorter online hos diverse internet virksomheder, og på grund af dette har utallige online butikker fundet det uundgåeligt at presse prisen på metalafkorter drastisk, og endda tilbyde gebyrfri levering.

Det kan dog imidlertid blive profitabelt at kontrollere forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser på metalafkorter online forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Man skal blot være opmærksom på, at ifald en online forretning udbyder billige metalafkorter online på tilbud til en tilbudspris som anses for ufattelig attraktiv, så burde det i nogle tilfælde være en indikator for en fup netshop. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, som garanterer en overfor uoprigtige netshops.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage betalingen af metalafkorter over flere uger. Dette tilbydes som regel ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at folk typisk efterspørger bl.a. køb metalafkorter og billig metalafkorter. Vi ser derudover ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis metalafkorter online, metalafkorter priser og metalafkorter tilbud.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot fremskaffer adskillige passelige chancer for at gennemgå en lang række tidligere kunders iagttagelser og herved tilrådes det, at du eftersøger internet virksomhedens ratings før du køber billige metalafkorter online.

Facebook byder på lige så vel uden sammenligning fordelagtige chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus. Tilmed er der mange internet selskaber som giver folk mulighed for at formulere en omtale af deres køb, hvilket også burde drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige metalafkorter online på en internet butik behøver de principielt bese virksomhedens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et andet alternativ kan være at kigge hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det typisk er en sikkerhed for at e-firmaet respekterer de danske regler, tillige med at online butikken ofte monitoreres af jurister som har nøje kendskab til reglerne på området.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, ifald du udsættes for vanskeligheder med din ordre på metalafkorter. I øvrigt tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår der gælder for bestillingen af metalafkorter online, som for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet anvender.

Her er det tilmed vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bevise sin bestilling af metalafkorter, uafhængig af om man har bestilt hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Hanne M gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Pia gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Erik gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Morten Knudsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden nogen shopper billige metalafkorter i en forhandler på nettet burde de i princippet få overblik over e-butikkens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke super spændende. Ligeså slår vi et slag for at du er opmærksom på de vigtigste bestemmelser der har betydning for handlen med billige metalafkorter online, til eksempel hvilken bytteret e-forhandleren anvender.
2Leveringshastigheden er jo usædvanlig væsentlig ifald du behøver din ordre øjeblikkeligt, og af den grund er det selvsagt relevant at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid ved metalafkorter. Temmelig mange netshops i Danmark garanterer billig 1 dags levering på massevis af produkter, som imidlertid er afhængig af at orden realiseres forinden et aftalt tidspunkt.
3Det er jo meget let for folk at vurdere prisniveauet online på billige metalafkorter fra diverse online selskaber, og så lover adskillige internet outlets fragt uden omkostninger. Dog kan det imidlertid blive gunstigt at checke nogle forskellige firmaer på nettet efter udsalg og tilbud inden du handler, så man er på den sikre side med at få den bedste pris.
4Trustpilot bringer dig uden sammenligning uafhængige muligheder for at dechifrere forskellige eksisterende kunders oplevelser og derved kan det anbefales, at du evaluerer netbutikkens kritik før du shopper billige metalafkorter online. Facebook medfører desuden ret fine chancer for at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed.
5En lang række e-butikker tildeler nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til metalafkorter. En af de mest almindelige er i dag udleveringssteder, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Denne er jo super uproblematisk, samt ofte endda den prisbilligste fragtmetode.
6Den billigste form for levering er dog at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du lever i nærheden af internet butikkens hjemsted. Den leveringsmodel kan være ret så udslagsgivende såfremt vi mangler metalafkorter lige om lidt. Alternativt så frembyder en række online forhandlere levering uden betaling, men ofte er det så præmissen at du bestiller for et konkret beløb.
7Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, der dækker os overfor bedrageriske internet butikker. Alternativt kan du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at klare prisen ude i fremtiden.
8Vi anbefaler generelt at se om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at online forretningen følger de officielle danske regler, samt at webshoppen regelmæssigt ses til af specialister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forud for at nogen handler billige metalafkorter på en internet handler behøver man i virkeligheden få overblik over butikkens forretningsbetingelser.
9Enkelte internet forretninger garanterer levering uden gebyr på metalafkorter, men undertiden kun ifald man indkøber for et bestemt beløb. Alternativt skal du udse dig den billigste leveringsmodel, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig for det meste ydermere meget hensigtsmæssig. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.