Byghjem.dk

Metabo Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du handle hos en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring Metabo multisliber.
Du vil finde variationer i priserne på billige Metabo multisliber alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder gode priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt meget afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare Metabo multisliber.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder varer fra flere producenter, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af Metabo multisliber online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og takket være dette har man valget om at købe online og fragte materialerne personligt. Hermed har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er små firmaer, der tit er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber Metabo multisliber online på deres webshop.
De fleste nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
En masse niche webshops ved ekstremt meget om deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du få super indsigtsfuld sparring fra personale med ekspertviden i netop Metabo multisliber.
De 10 største byggemarkeder
Metabo multisliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Metabo multisliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Metabo multisliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Metabo multisliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kunne overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Hvis du henter hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at hente uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
2Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være essentielt at have det til disposition akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tage højde for udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Du skal på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt når du ikke skaffer professionel assistance.
4Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt hvis det er store byggeprojekter. Omfattende ting behøver flere personer. Samtidig vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Du kan finde mange instruktioner og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube giver ekstremt meget nyttig info, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
6Det er afgørende at have de nødvendige byggematerialer til disposition inden du går i krig med byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du er tryg ved at alt er klar.
7Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør have en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver agendaen.
8Man kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald ombygningen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinger at projektet gør en positiv forskel for planeten.
9Ved udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du netop er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
10Før du går i gang med dit byggeprojekt må det være temmelig vigtigt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
11Der præsenterer sig som regel overraskende vanskeligheder når det handler om store opgaver, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Typisk vil det vise sig afgørende at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det vil være fornuftigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedfælde mulige tilbud på dem alle sammen.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Temmelig mange online virksomheder tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige fragttyper til Metabo multisliber. En der er meget anvendt er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo særligt smertefri, og endda endvidere den mest billige leveringsmåde.

Du kunne tillige udse dig at få pakken sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem en lille smule mere bekostelig, men endda virkelig overkommelig ved køb af Metabo multisliber online. Den billigste type af levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men det beroer på at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på Metabo multisliber kan være ret vital såfremt vi står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det i sandhed centralt at du gransker den anslåede leveringsdato på Metabo multisliber. En del internet forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som alligevel er underforstået at transaktionen realiseres inden et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret forud for at medarbejderne tager hjem.

Nogle få butikker på nettet garanterer levering uden beregning på Metabo multisliber online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du handler for et fastslået beløb. I øvrigt skal man udse dig den billigste leveringsversion, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

En lang række netbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig Metabo multisliber på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på Metabo multisliber i følgende byer:

Kalundborg, Fredericia, Hørsholm, Aarhus, Frederikshavn, Rudersdal, Birkerød, Lyngby, Brøndby, Esbjerg, Hillerød, Farum, Åbyhøj, Middelfart, Nørresundby, Albertslund, Risskov, Skanderborg, Herning, Kokkedal, Næstved, Odense, Kolding, Herlev, Greve, Sønderborg, Varde, Ikast, Nykøbing Falster, Nærum, Brabrand, Højbjerg, Viborg, Dragør, Aalborg, Allerød, Ølstykke, Slagelse, Rønne, Lystrup, Roskilde, Tilst, Ishøj, Solrød Strand, Lillerød, Virum, Stenløse, Ballerup, Skive, Gladsaxe, Helsingør, Haslev, Frederiksværk, Vanløse, Holbæk, Nyborg, Hvidovre, Rødovre, Grenaa, Vallensbæk, Horsens, Søborg, Hedehusene, Brønshøj, Glostrup, Værløse, Valby, Hobro, Nakskov, Holstebro, Svendborg, Vordingborg, Køge, Haderslev, Frederiksberg, Odder, Brønderslev, Taastrup, Jyllinge, Silkeborg, Frederikssund, Hjørring, Hedensted, Tårnby, Randers, Ringsted, Korsør, Struer, Thisted, Gentofte, Charlottenlund, Vejle, Aabenraa, og København, .

Click-and-collect for Metabo multisliber er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at folk tit efterspørger bl.a. Metabo multisliber tilbud og billig Metabo multisliber. Foruden dette ser vi ofte mennesker efterspørge blandt andet Metabo multisliber online, Metabo multisliber priser samt køb Metabo multisliber, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Gode priser på Metabo multisliber

Det er vældig simpelt for købere at søge sig frem til tilbud på billige Metabo multisliber online på forskellige internet webshops, og så har en lang række e-forhandlere været presset til at at stampe prisen på Metabo multisliber kolossalt, og ydermere præstere gratis fragt.

Men det kan alligevel blive smart at tjekke en række forretninger på nettet efter billige priser på Metabo multisliber online inden du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at indhente den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Du skal ikke desto mindre være klar over, at ifald en netshop afhænder billige Metabo multisliber online til en salgspris som kan ses som uhørt overkommelig, bør det tit være et bevis på en uoprigtig netbutik. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en lov, der bistår os imod svindlende online firmaer.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre beløbet til Metabo multisliber over et længere tidsrum. Det fås normalt i niche webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne står det klart, at internet shoppere ofte søger fx køb Metabo multisliber og Metabo multisliber online. Vi ser desuden som regel folk søge efter for eksempel billig Metabo multisliber, Metabo multisliber tilbud og Metabo multisliber priser.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot yder ganske pæne chancer for at eftergå adskillige forhenværende brugeres erfaringer og derfor foreslåes det, at du iagttager netbutikkens omtaler før du handler billige Metabo multisliber online.

Facebook forærer dig derudover absolut fortræffelige chancer for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi endda online outlets som tilbyder kunderne at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige Metabo multisliber online i en webshop kan man utvivlsomt kigge på netshoppens forretningsaftale, dog er det bare et omfattende arbejde, særligt hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke om netbutikken er e-mærke godkendt, siden det længe har været en erklæring om at internet forretningen respekterer de officielle danske regler, udover at internet virksomheden ofte kontrolleres af fagmænd der har nøje kendskab til lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for opbakning, såfremt du udsættes for besvær i forbindelse med din bestilling af Metabo multisliber. Yderligere kan det være til hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der kan have indflydelse på købet af Metabo multisliber online, fx den bytteret online forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man når som helst beholder sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af Metabo multisliber, hvad end man bestiller fra Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Birthe gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Birthe gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Tina Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Jesper Christiansen gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 tips til din online shopping
1Adskillige e-firmaer tilbyder i vore dage flere billige leveringsmodeller til Metabo multisliber. En af favoritterne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså usædvanlig ukompliceret, samt tit tillige den mest letkøbte leveringsform.
2Visse netshops lover levering uden betaling på Metabo multisliber, men ofte er det påkrævet at der handles for en konkret sum. I øvrigt skulle man udvælge den mindst kostelige løsning til levering, som mange gange vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted. Metoden er desværre også yderst let gængelig. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
3Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en orden, som assisterer køberen overfor svindlende webbutikker. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at afdrage prisen af flere omgange.
4Vi tilråder at kontrollere om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, som bør være en påvisning af at online virksomheden lever op til de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren undertiden gennemses af jurister der kender til bestemmelserne på området. Forinden folk shopper billige Metabo multisliber hos en online virksomhed kunne de ideelt set sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser.
5Forinden folk handler billige Metabo multisliber på en shop burde man i reglen skimme e-butikkens handelsaftale, det er dog tit ikke videre interessant. Endvidere er det prisværdigt at kunden er på vagt for de fundamentale regler der gælder for handlen med billige Metabo multisliber online, som fx den ombytningsret online shoppen garanterer.
6Det er efterhånden yderst let gængeligt for købere at prissammenligne online på billige Metabo multisliber hos forskellige online outlets, og ergo yder adskillige e-forhandlere gratis fragt. Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at sammenligne nogle e-butikker efter tilbud forinden du shopper, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Trustpilot forærer dig ganske ønskværdige chancer for at betragte en hel del tidligere brugeres omtaler og derved er det en hjælp, at du bliver klogere på online forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige Metabo multisliber online. Facebook tilbyder på samme måde evigt fremragende metoder til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
8Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det forudsætter at du er nær e-forhandlerens lager. Den fragtmulighed kan være særligt afgørende om du står og skal bruge Metabo multisliber inden for kort tid. Alternativt så yder nogle butikker på nettet levering uden betaling, men ofte er det under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb.
9Leveringstidspunktet kan være temmelig væsentlig i tilfælde af at man skal bruge din ordre om kort tid, så i det øjemed er det aldeles essentielt at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på Metabo multisliber. En masse webshops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre, men vær obs på at det beroer på at du når at bestille tidligere end et aftalt tidspunkt.