Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige Metabo løvsuger fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre vil have faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig super relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Metabo løvsuger.
Når du har brug for varerne med det samme eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Metabo løvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af Metabo løvsuger online.
De store byggekæder findes i de større byer, og pga. det har flertallet mulighed for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en bedre pris.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at handle Metabo løvsuger online på deres hjemmeside.
Diverse specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du forvente mere nyttig rådgivning fra personale som er eksperter i netop Metabo løvsuger.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Metabo løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Metabo løvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Metabo løvsuger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Metabo løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
2Der kommer utvivlsomt overraskende problematikker når det handler om omfangsrige opgaver, og altså vil det vise sig essentielt at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgift, og så nedskrive omkostningen ved dem én efter én.
4Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder rigelig anvendelig oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en professionel.
6Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Typisk vil det være fordelagtigt at have grejet til disposition forinden du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan hente professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
8Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor skal du hyppigt tage notits af vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så det ikke ud af det blå begynder at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
9Det kan være en god idé at få assistance til byggearbejdet, især når det kommer til større byggeopgaver. Store ting gør krav på flere personer. Derudover vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
10Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du må udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du laver din køreplan.
11Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive usandsynligt essentielt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan vise sig essentielt at du har de presserende byggematerialer til rådighed i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at lave en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og derefter granske materialerne, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En hel del e-shops tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtmuligheder til Metabo løvsuger. En af de mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne når du har mulighed for det. Fragttypen er altså ekstremt nem, samt tit ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.

Du kan lige så vel prøve at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Den er i regelen en sjat dyrere, men derudover ret smertefri med Metabo løvsuger online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo kræver at du har bopæl med kort afstand til online shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Metabo løvsuger kan i nogle tilfælde være særdeles relevant forudsat du mangler varerne lige om lidt, så derfor er det selvsagt væsentligt at man finder det estimerede leveringstidspunkt på Metabo løvsuger. Størstedelen af firmaer på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men vær påpasselig da det forudsætter at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Indtil flere internet webshops byder på fragtfri levering på Metabo løvsuger online, men oftest er det under betingelse af at du indkøber for et konkret beløb. Ellers kan man tage den mest billige mulighed for fragt, som ofte vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man handler billig Metabo løvsuger online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark. De giver for eksempel klik-og-hent på Metabo løvsuger i følgende områder:

Vejle, Randers, Viborg, Kokkedal, Brønshøj, Svendborg, Nærum, København, Valby, Nykøbing Falster, Søborg, Virum, Rønne, Solrød Strand, Værløse, Stenløse, Odder, Kolding, Allerød, Glostrup, Farum, Rødovre, Esbjerg, Hørsholm, Korsør, Aarhus, Rudersdal, Taastrup, Ølstykke, Dragør, Jyllinge, Hedehusene, Gladsaxe, Hvidovre, Hobro, Næstved, Charlottenlund, Vanløse, Nørresundby, Risskov, Haderslev, Skanderborg, Kalundborg, Silkeborg, Ringsted, Ikast, Åbyhøj, Nyborg, Holstebro, Holbæk, Brønderslev, Skive, Herlev, Køge, Frederikshavn, Herning, Lystrup, Horsens, Fredericia, Thisted, Frederiksværk, Hjørring, Aabenraa, Roskilde, Helsingør, Middelfart, Hedensted, Lyngby, Højbjerg, Vordingborg, Brabrand, Greve, Vallensbæk, Struer, Ballerup, Gentofte, Haslev, Tårnby, Brøndby, Nakskov, Lillerød, Odense, Ishøj, Frederiksberg, Slagelse, Albertslund, Hillerød, Birkerød, Tilst, Grenaa, Frederikssund, Varde, Sønderborg, og Aalborg, .

Klik-og-hent af Metabo løvsuger er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis Metabo løvsuger tilbud og Metabo løvsuger online. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge blandt andet køb Metabo løvsuger, Metabo løvsuger priser samt billig Metabo løvsuger, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på Metabo løvsuger

Det er efterhånden ret så let for alle at vurdere tilbud på billige Metabo løvsuger online fra forskellige butikker på nettet, og ergo har flere online virksomheder set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på Metabo løvsuger enormt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive gavnligt at sammenholde et par forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud på Metabo løvsuger online før du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Man må bare være omhyggelig med, at når en internet virksomhed afsætter billige Metabo løvsuger online til en tilbudspris som er uendeligt lav, så kan det undertiden være en indikator for en uægte netshop. Handler med kort er på den anden side omfattet af en retningslinje, som assisterer kunden overfor falske e-shops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere betalingen af Metabo løvsuger i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når man ser på tendenserne er det klart, at internet shoppere ofte søger eksempelvis billig Metabo løvsuger og Metabo løvsuger online. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge fx Metabo løvsuger tilbud, køb Metabo løvsuger og Metabo løvsuger priser.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig rigtig gode chancer for at efterse en hel del øvrige kunders oplevelser og derved slår vi et slag for, at du tolker webbutikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige Metabo løvsuger online.

Facebook frembyder også en lang række troværdige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens popularitet. Her ser vi endda internet selskaber som tilbyder folk at nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige Metabo løvsuger online hos en netbutik kan man når alt kommer til alt gennemløbe virksomhedens forretningsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde, i særdeleshed med de store byggecentre som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ er at efterse om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et kendetegn for at internet firmaet forsvarer de gældende danske regler, tillige med at online forhandleren lejlighedsvis revurderes af sagkyndige der har ekspertise inden for lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til en håndsrækning, ifald du skulle få besvær som følge af din shopping med Metabo løvsuger. Tilsvarende kan det være til hjælp at køberen er vidende om de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for bestillingen af Metabo løvsuger online, som for eksempel hvilken returneringsret online forhandleren bruger.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man altid opbevarer sin ordremail, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af Metabo løvsuger, hvad end man har bestilt ved XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Rasmus Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jesper L gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Martin Pedersen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Tina Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til køb på nettet
1Det er jo i høj grad smart for alle at vurdere tilbud online på billige Metabo løvsuger fra diverse firmaer på nettet, og derfor præsterer massevis af webshops gratis fragt. Dog kan det immervæk blive fordelagtigt at checke forskellige netshops efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at indhente den laveste pris.
2Inden folk bestiller billige Metabo løvsuger på en internet forhandler kan man for at være sikker læse e-butikkens regler, det er dog i reglen ikke særlig morsomt. Endvidere tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Metabo løvsuger online, fx hvilken returrettighed online butikken tilsikrer.
3Fragtperioden er vældig afgørende hvis du behøver pakken øjeblikkeligt, og herved er det sandelig relevant at du undersøger leveringstiden ved Metabo løvsuger. Masser af forretninger på nettet stiller garanti om billig 1 dags levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt.
4Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at hente pakken selv, som jo betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-butikkens lager. Den leveringsmanér er temmelig bestemmende hvis man mangler Metabo løvsuger straks. Alternativt så frembyder enkelte internet shops fragt uden gebyr, men for det meste kun hvis du aftager for en præcis sum.
5Størstedelen af internet shops tildeler nu til dags diverse billige fragtformer til Metabo løvsuger. En yndling er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når du har tid. Den er jo i høj grad problemfri, samt mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmetode.
6Visse internet shops lover fragtfri levering på Metabo løvsuger, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for et fastslået beløb. Desuden må man udvælge den billigste fragttype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Metoden viser sig i mange tilfælde ydermere ret så nem. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
7Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, da det burde være en tryghed om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at online firmaet fra tid til anden tilses af jurister som har indsigt i de gældende love. Forud for at folk køber billige Metabo løvsuger i en e-butik bør de uden tvivl få overblik over e-shoppens handelsbetingelser.
8Trustpilot resulterer i regulære udmærkede muligheder for at dechifrere mange nuværende forbrugeres evalueringer og herved er det fornuftigt, at du analyserer internet butikkens omtaler forud for at du køber billige Metabo løvsuger online. Facebook frembyder ydermere fuldt ud troværdige metoder til at få en idé om internet forretningens troværdighed.
9Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en forordning, der skærmer folk imod uærlige online varehuse. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at betale omkostningerne senere.