Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige Metabo limpistol alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du får hjælp til valg af Metabo limpistol.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare Metabo limpistol.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af Metabo limpistol online.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og som følge af det har folk valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og sågar få varerne straks.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som oftest er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du bestiller Metabo limpistol online hos dem.
Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du opleve mere nyttig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop Metabo limpistol.
Majoriteten af nichespecifikke webshops producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Metabo limpistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Metabo limpistol silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Metabo limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Metabo limpistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være nyttigt at søge assistance til byggeprocessen, især hvis det er større byggeopgaver. Nogle projekter gør krav på flere personer. Desuden vil det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det gælder omfattende opgaver, og altså er det afgørende at man afsætter rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
3Man vil aldrig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig fundamentalt at have grejet disponibelt før du starter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
4Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring overfor potentielle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
5Der ligger ekstremt mange vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig oplysning, specielt ifald du benytter den engelske version.
6Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Det betinges altså af at projektet har betydning for planeten.
7Længe før du starter byggeprojektet kan det være vanvittigt essentielt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Det vil vise sig aktuelt at du har samtlige materialer disponible på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
9Måske burde det overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde investere i eksperthjælp til dele af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere leverandører.
10For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Derfor skal du ofte tage notits af vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
11Det er af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være forstandigt at beskrive alle udgiftsposter, og herefter indsamle mulige tilbud på dem enkeltvis.
12Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en klar dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din arbejdsplan.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut flot. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

De fleste online forretninger foreslår heldigvis en række forskellige billige former for fragt til Metabo limpistol. En af dem der er mest anvendt er lige nu at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente ordren når du har lyst. Leveringsmetoden er altså vældig ligetil, og desuden ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne ligeledes påtænke at vælge afsending hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig somme tider en tak mere pebret, men ydermere temmelig problemfri ift. Metabo limpistol online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du lever tæt på internet firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på Metabo limpistol er naturligvis ultra betydningsfuld om vi skal bruge dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at man ser leveringstiden ved Metabo limpistol. En hel del internet selskaber – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, som imidlertid antager at bestillingen laves forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet klargjort før logistikpersonalet har fri.

Flere online butikker frembyder portofri fragt på Metabo limpistol online, men undertiden kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ skal du foretrække den prisbilligste fragtform, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En række netbutikker frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig Metabo limpistol online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på Metabo limpistol i følgende områder:

Hobro, Birkerød, Herlev, Hedensted, Lillerød, Holstebro, Greve, Silkeborg, Lystrup, Ringsted, Hillerød, Gentofte, Solrød Strand, Sønderborg, Nakskov, Rønne, Esbjerg, Brønderslev, Risskov, Kolding, Åbyhøj, Valby, Søborg, Rødovre, Nærum, Køge, København, Ballerup, Aalborg, Vallensbæk, Grenaa, Rudersdal, Nørresundby, Frederiksberg, Helsingør, Fredericia, Frederikshavn, Holbæk, Kalundborg, Glostrup, Randers, Middelfart, Højbjerg, Haslev, Virum, Korsør, Charlottenlund, Odense, Nykøbing Falster, Tårnby, Brøndby, Albertslund, Dragør, Haderslev, Roskilde, Struer, Taastrup, Ikast, Horsens, Næstved, Værløse, Stenløse, Herning, Vejle, Svendborg, Frederikssund, Nyborg, Vordingborg, Slagelse, Brønshøj, Skanderborg, Ishøj, Varde, Hedehusene, Hjørring, Hvidovre, Farum, Hørsholm, Vanløse, Thisted, Ølstykke, Lyngby, Aarhus, Viborg, Jyllinge, Tilst, Allerød, Odder, Aabenraa, Gladsaxe, Frederiksværk, Skive, Kokkedal, og Brabrand, .

Click-and-collect for Metabo limpistol er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter blandt andet Metabo limpistol tilbud og billig Metabo limpistol. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter bl.a. køb Metabo limpistol, Metabo limpistol online og Metabo limpistol priser, plus de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Gode priser på Metabo limpistol

Det er jo efterhånden ret så fremkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige Metabo limpistol online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og ergo har langt de fleste online shops været tvunget til at stampe salgspriserne på Metabo limpistol betragteligt, og derudover tilbyde fri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive udbytterigt at sammenholde et par internet handler efter tilbud på Metabo limpistol online forud for at du køber, så du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal blot være obs på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet tilbyder billige Metabo limpistol online for en tilbudspris der kan ses som overordentlig billig, så burde det mange gange være et symbol på en fup e-butik. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af en vedtægt, som bistår dig overfor uægte internet foretagender.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil dække beløbet til Metabo limpistol i flere bidder. Dette fås som regel hos niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter fx billig Metabo limpistol og Metabo limpistol tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter blandt andet Metabo limpistol online, Metabo limpistol priser samt køb Metabo limpistol.

Undersøg andre menneskers meninger

Trustpilot fremskaffer super solide muligheder for at eftergå adskillige tidligere kunders betragtninger og derved slår vi et slag for, at du tjekker online butikkens ratings inden du færdiggør din shopping med billige Metabo limpistol online.

Facebook medfører for øvrigt en række fornemme metoder til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi mange internet handler som giver kunderne mulighed for at frembringe en omtale af deres køb, hvilket tilmed burde tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige Metabo limpistol online på en butik kunne de på en vis måde gennemse e-shoppens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, særligt med de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været en indikator for at e-forretningen adlyder dansk lovgivning, og at online webshoppen af og til kontrolleres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende love.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, når du forvoldes dilemmaer som følge af din ordre på Metabo limpistol. Tilmed er det at foretrække at køberen er påpasselig med de primære forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af Metabo limpistol online, som for eksempel den bytteret webbutikken garanterer.

Her er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan påvise bestillingen af Metabo limpistol, uagtet om man har købt fra Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Michael Petersen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Peter Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anne Christiansen gav 5 stjerner

God webshop

Peter Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringsdygtigheden er naturligvis særligt afgørende når man absolut skal bruge produkterne med det samme, så med det formål er det faktisk relevant at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for Metabo limpistol. En del online webshops tilsiger billig 1 dags levering på deres favorit varenumre, men vær på vagt da det er underforstået at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
2Vi tilråder at efterse hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at online shoppen overholder de officielle danske regler, og at online webshoppen rutinemæssigt tilses af specialister som kender vilkårene på området. Inden folk køber billige Metabo limpistol i en online shop burde de egentlig gennemløbe deres handelsbetingelser.
3Den mindst kostelige fragttype vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens hjemsted. Den fragttype kan være ekstremt relevant såfremt man behøver Metabo limpistol om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online virksomheder levering uden beregning, men i reglen stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum.
4Inden folk køber billige Metabo limpistol i en internet handler bør de sådan set bese forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det oftest et omfattende projekt. Udover dette kan det være til hjælp at du er påpasselig med de væsentligste regler der har indvirkning på handlen med billige Metabo limpistol online, som fx den ombytningsrettighed netshoppen garanterer.
5Visse internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på Metabo limpistol, men i mange tilfælde kræves det at du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt kan man udvælge den mest billige leveringstype, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt omvendt yderst smart. Den mest billige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
6Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en orden, der beskytter køberen overfor fup online shops. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre pengene over en periode.
7Det er temmelig hensigtsmæssigt for alle at analysere priser online på billige Metabo limpistol på forskellige e-shops, og herved garanterer adskillige internet outlets fragt uden betaling. Det kan dog alligevel være fordelagtigt at inspicere enkelte internet outlets efter billige priser forud for at du shopper, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
8Trustpilot byder på ultra hensigtsmæssige muligheder for at verificere mange tidligere brugeres tanker og derfor er det klogt, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser forinden du handler billige Metabo limpistol online. Facebook resulterer i ydermere nogenlunde strålende genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus.
9Mange firmaer på nettet tilbyder til alt held diverse forskellige billige metoder til levering til Metabo limpistol. En af dem der er mest populær er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså meget fleksibel, og typisk også den billigste leveringsmodel.