Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot Melissa ventilator.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor bør man kende firmaets betingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Melissa ventilator fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne personligt. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Melissa ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af Melissa ventilator online.
De store byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har kunderne chancen for at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt sågar have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Således er det forventeligt at du får ekstra gavnlig sparring fra personale som er specialister i netop Melissa ventilator.
En masse nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at købe Melissa ventilator online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Melissa ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Melissa ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Melissa ventilator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Melissa ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig afgørende at have det klar akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Du bør huske at påregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
2Længe før du starter byggeriet må det være temmelig værdifuldt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Der viser sig stort set altid uventede problemstillinger når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og altså kan det vise sig afgørende at man har afsat god plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
4Du har adgang til mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube tilbyder utrolig meget gavnlig info, især såfremt du benytter den engelske version.
5Det kan blive meningsgivende at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition før du går til værks med byggeriet. Du bør forfatte en enkel note hvorpå der noteres det der skal bruges, og som det næste eftergå materialerne, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
6Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man bør gennemgå beløbet for dem én og én.
7For projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se prognosen for vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå starter med at regne i samme sekund som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
8Man kan indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
9Du må på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
10Det er en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er større projekter. Omfattende byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere må det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Du burde måske tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod en pris fra en håndfuld foretagender.
12Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du skal lave en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver oversigten.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

De fleste byggeforretninger yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til Melissa ventilator. En favorit er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså ekstremt fremkommelig, og oftest også den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne alternativt afveje for og imod at bestille levering til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig jævnligt en tand mindre billig, men også særdeles smertefri ift. Melissa ventilator online. Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at hente ordren selv, som dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Melissa ventilator kan være temmelig væsentlig såfremt vi behøver ordren straks, så af den grund er det selvsagt på sin plads at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på Melissa ventilator. En hel del online forretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes inden et aftalt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klargjort før logistikpersonalet har fri.

Indtil flere byggeforretninger yder fragt uden beregning på Melissa ventilator online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ skal du overveje den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket ofte vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man køber billig Melissa ventilator online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af Melissa ventilator i disse byer:

Esbjerg, Hedehusene, Holbæk, Hørsholm, Jyllinge, Allerød, Køge, Hedensted, Næstved, Grenaa, Lyngby, Vejle, Brabrand, Birkerød, Valby, Nykøbing Falster, Korsør, Kalundborg, Nakskov, Odder, Haslev, Haderslev, Tårnby, Frederikssund, Solrød Strand, Skive, Viborg, Aarhus, Brønshøj, Vordingborg, Ballerup, Vanløse, Helsingør, Hillerød, Brønderslev, Gladsaxe, Kolding, Rønne, Skanderborg, Farum, Silkeborg, Ølstykke, Nyborg, Gentofte, Frederikshavn, Horsens, Middelfart, Frederiksberg, Frederiksværk, Fredericia, Lystrup, Rødovre, Holstebro, Dragør, Varde, Virum, Lillerød, Hvidovre, Risskov, Brøndby, Nærum, Kokkedal, Søborg, Højbjerg, Vallensbæk, Slagelse, Hjørring, Herlev, Svendborg, Stenløse, Greve, Roskilde, Værløse, Tilst, Ikast, Aalborg, Taastrup, Odense, Herning, Albertslund, Hobro, Charlottenlund, København, Glostrup, Rudersdal, Sønderborg, Nørresundby, Thisted, Aabenraa, Åbyhøj, Ringsted, Ishøj, Randers, og Struer, .

Afhentning for Melissa ventilator er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger fx køb Melissa ventilator og Melissa ventilator online. Derudover oplever man mange gange netshoppere lede efter eksempelvis Melissa ventilator priser, Melissa ventilator tilbud samt billig Melissa ventilator, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

Få rabat på Melissa ventilator

Det er jo efterhånden super bekvemt for enhver at prissammenligne på billige Melissa ventilator online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og ergo har massevis af internet foretagender fundet det nødvendigt at nedsætte priserne på Melissa ventilator markant, og ydermere garantere billig fragt.

Men det kan immervæk være lukrativt at efterprøve visse internet butikker efter udsalg og tilbud på Melissa ventilator online før du shopper, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Man må trods alt ikke glemme, at ifald en webshop udlover billige Melissa ventilator online til salg for en pris der virker ufattelig billig, så kunne det ofte være en indikation på en bedragerisk online virksomhed. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af en forordning, hvilket bistår en overfor uægte online firmaer.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil finansiere regningen på Melissa ventilator over et længere tidsrum. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere som regel søger blandt andet Melissa ventilator priser og Melissa ventilator online. Man ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet billig Melissa ventilator, Melissa ventilator tilbud og køb Melissa ventilator.

Gennemsøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot frembringer stort set fine muligheder for at gøre dig bekendt med adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og derfor er det godt, at du studerer e-forretningens anmeldelser forinden du shopper billige Melissa ventilator online.

Facebook præsterer lignende relativt solide muligheder for at få indtryk af e-forretningens popularitet. Herinde ses en række online shops i Danmark som gør det muligt at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som også kan tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige Melissa ventilator online i en butik behøver de utvivlsomt læse e-butikkens betingelser, men det er i reglen ikke super spændende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at se hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, tillige med at e-forretningen en gang i mellem besøges af fagfolk som er inde i vilkårene på området.

Dette er en god mulighed for at få assistance, når du skulle få besvær i processen med din ordre på Melissa ventilator. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der er gældende for bestillingen af Melissa ventilator online, for eksempel hvilken returneringsret online webshoppen tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af Melissa ventilator, ligegyldig om man bestiller hos Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller Stark.

Thomas gav 5 stjerner

Alt var i orden

Hans Rasmussen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Hanne Knudsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jens Jensen gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til online indkøb
1Vi går generelt ind for at se hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en antydning af at e-firmaet følger de danske love, tillige med at internet butikken nu og da evalueres af jurister som kender til reglerne. Forud for at nogen køber billige Melissa ventilator i en e-forhandler bør man reelt tage stilling til netshoppens forretningsbetingelser.
2En del online shops yder nu et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til Melissa ventilator. En af favoritterne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså særdeles fleksibel, og endda endvidere den prisbilligste leveringsmåde.
3Forud for at folk shopper billige Melissa ventilator i en online virksomhed bør de de facto have øje for dens regler, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave. Tilmed foreslåes det at køber er vaks omkring de mest relevante bestemmelser der gælder for købet af billige Melissa ventilator online, fx hvilken ombytningsret netbutikken benytter.
4Trustpilot frembringer egentlig strålende muligheder for at kortlægge en lang række eksisterende forbrugeres domme og herved er det en hjælp, at du verificerer netshoppens ratings forinden du shopper billige Melissa ventilator online. Facebook forærer dig ydermere rigtig belejlige metoder til at få kendskab til e-firmaets troværdighed.
5Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed betinges af at du befinder dig lige ved internet webshoppens adresse. Den fragtform kan være vældig relevant når du har behov for Melissa ventilator om kort tid. Alternativt så yder visse internet butikker fragtfri levering, men for det meste er det forudsat at du køber for en fastsat sum.
6Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en regel, hvilket passer på folk overfor uærlige online virksomheder. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud som fx ViaBill, når du ønsker at dække pengene ude i fremtiden.
7Det er ret så bekvemt for folk at finde tilbud online på billige Melissa ventilator fra diverse internet webshops, og følgelig tilbyder en lang række firmaer på nettet gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre blive lukrativt at prøve et par forskellige e-forhandlere efter billige priser forud for at du handler, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
8Leveringsdygtigheden er jo virkelig vigtig i tilfælde af at du behøver dine nye produkter lige om lidt, så herved er det selvsagt essentielt at man finder leveringstiden for Melissa ventilator. Temmelig mange internet webshops lover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, som dog er underforstået at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt.
9Flere internet butikker præsterer billig levering på Melissa ventilator, men tit forudsætter det at der indkøbes for et fastslået beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Muligheden er sædvanligvis til gengæld usædvanlig ligetil. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.