Er du på udkig efter mdf plader? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.726 kr. Det er 49 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs brug til gulv til vægge til skabe til radiatorskjuler til møbler til senge til trailer

Varianter: farvede sorte med spor med finer højglans laminat med riller finerede med huller grå hvide

Størrelser: 28 mm 20 mm 25 mm 30 mm 22 mm 13 mm 5 mm 12 mm 19 mm 15 mm16 mm 10 mm 40 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare mdf plader.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af mdf plader.
Du vil finde variationer i prisen på billige mdf plader fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på en høj grad af service. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af mdf plader online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre findes i det meste af landet, og derved har du valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Takket være dette har du chancen for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem bør du forvente en høj grad af nyttig vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis mdf plader.
De fleste nicheforhandlere er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler mdf plader online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

mdf plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sko og hjelm der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
2Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør nedskrive en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din køreplan.
3Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med utrolig meget udbytterig info, særligt såfremt man benytter den engelske version.
4Længe før du iværksætter byggeriet kan det blive ganske afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det må være en fordel at nedfærdige samtlige poster, og herefter notere ens udgift ved dem hver især.
6Du kan overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Såfremt du benytter eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige virksomheder.
7Det kan blive vigtigt at du har de presserende materialer indkøbt i god tid før du starter byggeprocessen. Du kan med fordel udfærdige en punktforms note hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
8Du bør ikke mangle værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at have det parat inden du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i økonomien.
9Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis projektet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har positiv betydning for planeten.
10Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om store byggeprojekter. Krævende ting bør udføres af flere folk. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag må du ofte tjekke vejrprognosen i forbindelse med byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne når du lige er startet på det avancerede byggeprojekt.
12Der præsenterer sig næsten altid uventede problematikker i tilfælde med omfattende opgaver, og pga. dette vil det være afgørende at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til mdf plader

 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  En lang række e-firmaer frembyder nu alverdens billige leveringsmåder til mdf plader. En yndling er efterhånden pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når det passer dig. Fragttypen er nemlig rigtig smertefri, samt i mange tilfælde endda den billigste leveringsversion.

  Du burde omvendt overveje at få ordren sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er almindeligvis et hak mere bekostelig, men lige så vel særdeles fremkommelig med mdf plader online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på mdf plader kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for pakken om få sekunder, så af den grund er det aldeles relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på mdf plader. En række e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, som imidlertid betinges af at ordren lægges forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet afsted inden de lageransatte har fri.

  Nogle internet forhandlere frembyder fragt uden beregning på mdf plader online, men for det meste er det så nødvendigt at du indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt bør du gribe den billigste leveringsudgave, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

  Flere byggemarkeder frembyder afhentning hvor man køber billig mdf plader online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på mdf plader i følgende områder:

  Taastrup, Dragør, Holbæk, Odder, Ishøj, Næstved, Hobro, Skive, Frederiksværk, Grenaa, Brøndby, Herning, Gentofte, Silkeborg, Åbyhøj, Haderslev, Værløse, Kolding, Frederikshavn, Gladsaxe, Randers, Nakskov, Greve, Ikast, Frederikssund, Nørresundby, Hvidovre, Ringsted, Hedehusene, Svendborg, Jyllinge, Vanløse, Fredericia, Brabrand, Odense, Haslev, Sønderborg, Risskov, Vejle, Køge, Hørsholm, Glostrup, Vordingborg, Kokkedal, Nykøbing Falster, Kalundborg, Nyborg, Lyngby, Lystrup, Lillerød, Skanderborg, Aabenraa, København, Allerød, Viborg, Rønne, Virum, Varde, Helsingør, Aarhus, Brønderslev, Rudersdal, Stenløse, Tårnby, Albertslund, Søborg, Horsens, Slagelse, Hjørring, Hedensted, Vallensbæk, Rødovre, Aalborg, Herlev, Nærum, Brønshøj, Holstebro, Charlottenlund, Birkerød, Esbjerg, Middelfart, Ølstykke, Solrød Strand, Valby, Ballerup, Højbjerg, Hillerød, Roskilde, Farum, Frederiksberg, Tilst, Thisted, Struer, og Korsør, .

  Klik-og-hent ift. mdf plader er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når vi kigger i tendenserne står det klart, at online shoppere typisk søger efter bl.a. billig mdf plader og mdf plader tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge eksempelvis mdf plader priser, mdf plader online samt køb mdf plader, foruden de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

  Spar penge på mdf plader

  Det er i dag ekstremt nemt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige mdf plader online på diverse shops på nettet, og herved har adskillige e-firmaer set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på mdf plader betydeligt, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

  Det kan stadigvæk blive fordelagtigt at analysere nogle få internet forretninger efter billige priser på mdf plader online forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Du skal imidlertid være opmærksom på, at ifald en internet shop afhænder billige mdf plader online til salg for en pris som kan ses som grænseløst billig, burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uærlig webbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, som redder folk imod uoprigtige internet forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at honorere beløbet til mdf plader over tid. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. mdf plader tilbud og mdf plader priser. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge fx mdf plader online, billig mdf plader samt køb mdf plader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udendørs brug til vægge til senge til radiatorskjuler til trailer til møbler til skabe til gulv

  Varianter: finerede grå laminat med riller farvede med finer med spor sorte højglans med huller hvide

  Størrelser: 22 mm 20 mm 28 mm 10 mm 15 mm16 mm 25 mm 40 mm 30 mm 13 mm 5 mm 19 mm 12 mm

  Udforsk nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot giver dig temmelig ærlige løsninger til at undersøge ganske mange øvrige forbrugeres domme og derved tilråder vi, at du undersøger internet firmaets bedømmelser forinden du handler billige mdf plader online.

  Facebook indebærer lige så vel fuldkommen ærlige løsninger til at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed. I øvrigt ses en del e-handler hvor det er muligt at aflevere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk bestiller billige mdf plader online hos en webbutik kan man faktisk gennemgå deres handelsvilkår, det er dog for det meste en tidskrævende opgave, særligt med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  En anden mulighed er at undersøge hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som længe har været et signal om at netbutikken efterlever de danske retningslinjer, tillige med at shoppen ofte besøges af eksperter der forstår de gældende regler.

  Desuden giver det dig genvej til at få assistance, hvis du skulle få besvær som følge af din bestilling af mdf plader. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af mdf plader online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.

  Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bevise sit køb af mdf plader, uanset om man har købt fra Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

  Søren gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jesper gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Anna Thomsen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Tina Poulsen gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 gode råd til din online shopping
  1Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, der passer på kunden overfor uærlige online forretninger. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale betalingen senere.
  2Inden folk bestiller billige mdf plader på en internet virksomhed kan man altid kigge på netshoppens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Udover dette anbefales det at køberen er på vagt for de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige mdf plader online, eksempelvis den returneringsret internet butikken benytter.
  3Temmelig mange internet forretninger tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige muligheder for levering til mdf plader. En der er meget almindelig er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig meget simpel, samt mange gange endvidere den mest letkøbte fragtløsning.
  4Det er efterhånden virkelig let for købere at sammenligne tilbud online på billige mdf plader i blandt diverse firmaer på nettet, og herved frembyder massevis af internet forhandlere gratis levering. Dog kan det alligevel vise sig smart at inspicere nogle forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, således at du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Den mest betalelige løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du bor nærved e-forhandlerens lager. Den slags levering er selvfølgelig super vital ifald du har behov for mdf plader med det samme. Alternativt så tilbyder nogle få e-butikker levering uden betaling, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man køber for et præcist beløb.
  6Trustpilot genererer i højeste grad fine muligheder for at iagttage flere andre kunders iagttagelser og herved støtter vi, at du analyserer e-forretningens bedømmelser forud for at du køber billige mdf plader online. Facebook genererer tilsvarende en del sikre genveje til at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus.
  7Vi slår generelt et slag for at kontrollere om e-shoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en garanti for at internet butikken imødekommer den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken tit undersøges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige mdf plader på en webbutik behøver de helt sikkert overveje butikkens regler.
  8Flere internet shops præsterer billig levering på mdf plader, men tit stiller det krav om at man handler for en konkret sum. Som alternativ bør du tage den mest prisbevidste slags levering, hvilket typisk vil blive at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig i regelen også i høj grad smertefri. Den mest letkøbte leveringsløsning er dog at hente produkterne selv.
  9Leveringsdygtigheden er naturligvis ret så essentiel såfremt man står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og af den grund er det øjensynligt klogt at du studerer leveringstiden for mdf plader. En masse internet varehuse stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, men det betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et konkret tidspunkt.