Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige Master ventilator fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode priser, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot Master ventilator.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af Master ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og dermed har du adgang til at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Som følge af det har man mulighed for at undvære fragten, samt sågar hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre samler varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af Master ventilator online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få gode tilbud.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv service fra mennesker der er specialister i netop Master ventilator.
Alverdens webshops i små nicher er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber Master ventilator online på deres side.
Danmarks største byggecentre
Master ventilator jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Master ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Master ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Master ventilator bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Forudsat at du benytter eksperthjælp kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige foretagender.
2Du bør aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. sikkerhedssko der sikrer dig mod hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke køber assistance fra en professionel.
3I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprocessen, specielt ift. omfangsrige byggeopgaver. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
5Du må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet parat forinden du igangsætter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Der kommer utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen når det kommer til store byggeprojekter, og som følge heraf kan det være værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
7Godt forarbejde vil være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må forfatte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
8Inden du går i gang med byggeriet kan det være ufatteligt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Ved projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. På grund af dette bør du løbende tage et kig på vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være forstandigt at tage noter til alle udgiftsposter, og herefter nedskrive prisen på dem en ad gangen.
11Du finder endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube tilbyder temmelig meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
12Det viser sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer klar i god tid før du iværksætter arbejdet. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig note med alle de ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De mest populære byggecentre
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En masse online firmaer udlover efterhånden flere billige leveringsmodeller til Master ventilator. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragtmetoden er altså super nem, samt endda tilmed den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne alternativt vælge at vælge udbringning hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver gerne en tak mere pebret, men tillige vældig let gængelig ved køb af Master ventilator online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du lever med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på Master ventilator kan være ualmindeligt udslagsgivende når vi behøver dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det altså på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for Master ventilator. Masser af online virksomheder – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men vær obs på at det antager at du bestiller forud for et angivent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen på posthuset før de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere internet selskaber tilbyder fragt uden omkostninger på Master ventilator online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du shopper for en konkret sum. Alternativt kunne man overveje den mest betalelige leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

En masse webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig Master ventilator online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på Master ventilator i følgende byer:

Ringsted, Ikast, Nyborg, Skanderborg, Hillerød, Risskov, Varde, Ishøj, Nykøbing Falster, Haderslev, Taastrup, Søborg, Haslev, Tårnby, Hvidovre, Brønderslev, Struer, Holbæk, Middelfart, Vordingborg, Horsens, Rønne, Charlottenlund, Skive, København, Vanløse, Vejle, Glostrup, Korsør, Helsingør, Hedehusene, Frederikshavn, Stenløse, Gladsaxe, Aabenraa, Greve, Åbyhøj, Nærum, Thisted, Frederiksværk, Svendborg, Valby, Køge, Ballerup, Viborg, Aarhus, Esbjerg, Odder, Grenaa, Hobro, Randers, Silkeborg, Rudersdal, Hjørring, Frederikssund, Tilst, Hørsholm, Albertslund, Frederiksberg, Gentofte, Dragør, Højbjerg, Herning, Kalundborg, Herlev, Kolding, Sønderborg, Værløse, Nørresundby, Virum, Farum, Lyngby, Odense, Nakskov, Rødovre, Næstved, Birkerød, Fredericia, Lystrup, Allerød, Hedensted, Ølstykke, Aalborg, Vallensbæk, Holstebro, Brabrand, Kokkedal, Solrød Strand, Roskilde, Slagelse, Jyllinge, Lillerød, Brøndby, og Brønshøj, .

Afhentning af Master ventilator er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Lolland, Falster), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ved kig i tallene bliver det markant, at netshoppere mange gange efterspørger eksempelvis billig Master ventilator og Master ventilator priser. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge blandt andet Master ventilator tilbud, Master ventilator online samt køb Master ventilator, plus de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Priser på Master ventilator

Det er efterhånden meget ukompliceret for folk at vurdere prisniveauet på billige Master ventilator online på diverse e-forhandlere, og til gengæld har flertallet af internet butikker været presset til at at reducere prisniveauet på Master ventilator markant, og endda tilbyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt blive udbytterigt at kontrollere et par forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på Master ventilator online forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Man må imidlertid være opmærksom på, at hvis en e-forretning tilbyder billige Master ventilator online på tilbud til en tilbudspris som anses for helt fantastisk fordelagtig, bør det for det meste være et signal om en bedragerisk webbutik. Betalinger med kort er heldigvis omsluttet af en regel, som hjælper dig som køber imod uægte online shops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil klare regningen på Master ventilator senere. Dette tilbydes normalt ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Når vi kigger i data står det klart, at mennesker tit efterspørger for eksempel køb Master ventilator og Master ventilator online. Derudover ser vi typisk netshoppere lede efter blandt andet Master ventilator tilbud, Master ventilator priser og billig Master ventilator.

Se nærmere på folks vurderinger

Trustpilot byder på rigtig strålende løsninger til at betragte forskellige tidligere forbrugeres oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du analyserer internet butikkens kritik forud for at du handler billige Master ventilator online.

Facebook yder tillige altid tiltalende genveje til at få et kig ind i online shoppens pålidelighed. Her ser vi faktisk online selskaber i Danmark hvor man kan registrere en omtale af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige Master ventilator online hos en e-handler bør de for at være sikker gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det naturligvis en omfattende opgave, især på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Et alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærket, da det kan være en indikation om at online forhandleren forstår de officielle regler, udover at online webshoppen løbende overvåges af specialister der er meget fortrolige lovene på området.

Desuden får du anledning til en håndsrækning, såfremt du forvoldes udfordringer som følge af dit indkøb af Master ventilator. Dertil er det godt at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af Master ventilator online, fx hvilken returret webshoppen garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt essesentielt, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan påvise købet af Master ventilator, uafhængig af om man køber hos Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller 10-4.

Inger I gav 5 stjerner

SUPER

Tina gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Peter G gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lene Larsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Den mest betalelige fragtform vil til enhver tid være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig nær e-butikkens adresse. Den leveringsmåde er yderst væsentlig såfremt vi absolut skal bruge Master ventilator omgående. Alternativt så sikrer enkelte internet varehuse portofri fragt, men typisk kun når der handles for en fastsat pris.
2Nogle online webshops lover levering uden omkostninger på Master ventilator, men tit påkræves det at du køber for en præcis sum. Derudover må man vælge den mindst kostelige leveringsmetode, der tit vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig beklageligvis omvendt i høj grad overkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
3Trustpilot fører til altid gunstige muligheder for at gøre dig bekendt med en række nuværende køberes evalueringer og herved foreslår vi, at du læser e-forretningens omtaler forud for at du handler billige Master ventilator online. Facebook tilbyder dig desuden tilpas sikre metoder til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed.
4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket skærmer os imod uærlige internet virksomheder. Alternativt kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at honorere beløbet over en længere periode.
5Fragtperioden kan være super afgørende såfremt man har behov for pakken med det samme, så i det øjemed er det jo vigtigt at vi studerer den forventede leveringstid på Master ventilator. En del online forretninger præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær vagtsom da det betinges af at du bestiller forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Det er jo rigtig fremkommeligt for os alle at lave prissammenligning online på billige Master ventilator hos forskellige online virksomheder, og derved lover en hel del online webshops billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre blive indbringende at prøve en række online webshops efter billige priser forinden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
7En hel del internet handler yder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til Master ventilator. En af dem der er mest populær er i vore dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når det passer dig bedst. Denne er jo særdeles hensigtsmæssig, og endda desuden den prisbilligste leveringsudgave.
8Vi slår generelt et slag for at kigge om online forretningen er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et sympol på at e-shoppen accepterer de officielle regler, tillige med at e-forretningen jævnligt undersøges af fagmænd der er indført i de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige Master ventilator i en webshop burde man ideelt set løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser.
9Inden nogen handler billige Master ventilator i en e-forhandler burde de sådan set løbe igennem netbutikkens forretningsvilkår, men det er normalt ikke super spændende. Tilmed er det prisværdigt at kunden er opmærksom på de vigtigste forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige Master ventilator online, for eksempel den ombytningsret webshoppen har.