Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot Master varmeblæser.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige Master varmeblæser fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste priser, imens andre har faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse virksomhedens regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af Master varmeblæser.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derved har mange valget om at bestille online og transportere produkterne personligt. På grund af det kan man blive fri for fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens producenter, så du kan bestille fra et bredt sortiment af Master varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller Master varmeblæser online på deres side.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Alverdens nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved vil du opleve super nyttig service fra medarbejdere der er eksperter i netop Master varmeblæser.
Danmarks største byggekæder

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Master varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Master varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Master varmeblæser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Master varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Nogle gange kan man få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet har betydning for naturen.
2Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du laver strategien.
3Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
4Ofte vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
5Der kommer jævnligt uforudsete udfordringer når det kommer til større projekter, og altså viser det sig essentielt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med formålet om at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
6Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er kilde til temmelig meget gavnlig information, specielt når du benytter engelske søgeord.
7Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til krævende ombygninger. Flere ombygninger bør udføres af flere folk. Dertil bør det være hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Man bør ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig af stor betydning at have det disponibelt før du tager fat på byggeriet. Du må heller ikke glemme at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige er godt i gang med det avancerede projekt.
11Måske det viser sig aktuelt at have alle bygningsmaterialer parat før du går i krig med håndværket. Du har god gavn af at forfatte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og så gennemgå hvert eneste punkt, så du er tryg ved at du har husket det hele.
12Husk at regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør sikre dig hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Mange online virksomheder tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til Master varmeblæser. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke når det passer dig bedst. Den er jo særligt let, og tit derudover den billigste mulighed for fragt.

Du kan omvendt foretrække at vælge at få leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver i regelen en tak dyrere, men ydermere vældig simpel ved køb af Master varmeblæser online. Den mest prisbevidste leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du har bopæl lige ved online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Master varmeblæser kan være rigtig vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge varen straks, og i det øjemed er det faktisk essentielt at du studerer den forventede leveringsdato ved Master varmeblæser. En del e-butikker i Danmark – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre online, hvilket står og falder med at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent før de lageransatte har fyraften.

En række internet shops byder på fragt uden betaling på Master varmeblæser online, men i reglen er det så nødvendigt at der købes for et fastslået beløb. Derudover må du foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Mange webshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig Master varmeblæser online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på Master varmeblæser i følgende områder:

Brøndby, Haderslev, Kokkedal, Ballerup, Nærum, Holstebro, Aabenraa, Ikast, Rønne, Tårnby, Gladsaxe, Thisted, Struer, Valby, Slagelse, Farum, Hvidovre, Skive, Randers, Værløse, Odder, Herlev, Køge, Ishøj, Hillerød, Roskilde, Jyllinge, Middelfart, Vordingborg, Næstved, Stenløse, Rudersdal, Hobro, Nørresundby, Virum, Allerød, Skanderborg, Odense, Risskov, Helsingør, Frederiksberg, Frederikssund, Korsør, Åbyhøj, København, Dragør, Hedensted, Vanløse, Lillerød, Nakskov, Silkeborg, Ølstykke, Glostrup, Frederiksværk, Fredericia, Solrød Strand, Rødovre, Vejle, Brabrand, Ringsted, Søborg, Nyborg, Hørsholm, Herning, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Haslev, Hjørring, Tilst, Esbjerg, Brønshøj, Gentofte, Sønderborg, Hedehusene, Vallensbæk, Charlottenlund, Lystrup, Aalborg, Birkerød, Brønderslev, Varde, Horsens, Albertslund, Taastrup, Kalundborg, Holbæk, Aarhus, Lyngby, Grenaa, Højbjerg, Greve, Svendborg, Viborg, og Kolding, .

Afhentning for Master varmeblæser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at folk mange gange efterspørger bl.a. Master varmeblæser tilbud og Master varmeblæser online. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge bl.a. Master varmeblæser priser, billig Master varmeblæser samt køb Master varmeblæser, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Den bedste pris på Master varmeblæser

Det er i dag meget smart for internetbrugere at finde information om priser på billige Master varmeblæser online hos flere internet foretagender, og til gengæld har flertallet af e-forretninger fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på Master varmeblæser betragteligt, og ydermere tilbyde fragtfri levering.

Det kan trods alt blive udbytterigt at sammenligne nogle få webshops efter rabatter og tilbud på Master varmeblæser online før du køber, så du er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Du må bare være så påpasselig, at når en butik på nettet udlover billige Master varmeblæser online for en pris som er uendeligt attraktiv, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig e-forhandler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, hvilket skærmer os imod uægte webbutikker.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre regningen på Master varmeblæser over flere uger. Det foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger fx Master varmeblæser priser og køb Master varmeblæser. Man ser derudover som regel online shoppere søge fx Master varmeblæser online, billig Master varmeblæser samt Master varmeblæser tilbud.

Læs folks ratings

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad gunstige chancer for at evaluere ret mange eksisterende konsumenters observationer og herved stiller vi forslag om, at du tolker internet firmaets bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige Master varmeblæser online.

Facebook frembringer tilsvarende faktisk passelige chancer for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk internet virksomheder hvor du kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige Master varmeblæser online i en shop behøver man uden tvivl have øje for butikkens betingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant, især på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan være at bemærke om online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et signal om at online firmaet efterkommer de gældende danske regler, udover at e-forretningen jævnligt undersøges af jurister der forstår bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god chance for opbakning, såfremt du får problemstillinger med din handel med Master varmeblæser. Tilsvarende tilrådes det at du er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der gælder for købet af Master varmeblæser online, som eksempelvis hvilken bytteret internet forhandleren tilsikrer.

Her er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder ens faktura, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af Master varmeblæser, uafhængig af om man har købt ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller 10-4.

Lone A gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren I gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Anna Jørgensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Thomas R gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte internet butikker byder på fragt uden betaling på Master varmeblæser, men for det meste stiller det krav om at du køber for et bestemt beløb. Alternativt burde du foretrække den prisbilligste fragtløsning, hvilket gerne er at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen viser sig gennemsnitligt lige så vel vældig nem. Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt at hente varerne selv.
2En lang række online forhandlere tilbyder i dag en række forskellige billige fragtformer til Master varmeblæser. En af de mest populære er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ret fleksibel, og tit tillige den prisbilligste leveringsmulighed.
3Den mest betalelige løsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens bopæl. Den mulighed for fragt er naturligvis meget central ifald vi skal bruge Master varmeblæser om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få internet foretagender fragt uden beregning, men i mange tilfælde kræves det at du indkøber for et fastslået beløb.
4Det er jo efterhånden yderst gnidningsløst for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige Master varmeblæser hos forskellige online firmaer, og herved yder massevis af firmaer på nettet levering uden betaling. Men det kan trods alt være smart at sammenligne nogle få e-handler efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
5Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af et regulativ, hvilket begunstiger os imod uægte butikker på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække beløbet i flere bidder.
6Trustpilot forærer dig absolut hensigtsmæssige løsninger til at bese ret mange aktuelle kunders meninger og af den grund slår vi et slag for, at du eftergår internet webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige Master varmeblæser online. Facebook leverer derudover immervæk fantastiske muligheder for at få indtryk af e-forretningens kundefokus.
7Forinden folk køber billige Master varmeblæser i en butik på nettet behøver de i reglen granske dens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt. Ligeså er det prisværdigt at kunden er på vagt for de mest essentielle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige Master varmeblæser online, for eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden kører med.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være særdeles afgørende om vi har brug for din pakke nu og her, så af den grund er det jo essentielt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved Master varmeblæser. Adskillige internet handler tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som alligevel forudsætter at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, da det bør være et signal om at internet firmaet imødekommer de danske love, samt at netshoppen regelmæssigt vurderes af jurister som er inde i lovene på området. Før nogen handler billige Master varmeblæser på en online webshop behøver de for at være på den sikre side kigge på e-shoppens handelsvilkår.