Er du på udkig efter masonitplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige masonitplader fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring masonitplader.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot masonitplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og dermed har de fleste adgang til at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for fragten, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange nichebutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af masonitplader online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en bedre pris.
En masse niche netbutikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, gerne endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe masonitplader online hos dem.
Forskellige specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således forventes det at du får mere erfaren rådgivning fra folk der er specialister i netop masonitplader.
Danmarks største byggecentre
masonitplader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder arbejdssko som beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og herved vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter god plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
3Du bør reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du henter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse firmaer.
4Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive økonomisk at beskrive hver eneste udgiftspost, og så indsamle eventuelle tilbud på dem alle sammen.
5Før du optager dit byggeprojekt kan det være meget fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en struktureret agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder køreplanen.
7Du kan finde en verden af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til utrolig meget gavnlig information, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
8Du vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har det til disposition forinden du indleder arbejdet. Glem ikke at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomi.
9Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette bør du løbende kigge på vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du er startet på det avancerede byggeprojekt.
10Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer miljøet.
11Det vil vise sig aktuelt at have de fornødne byggematerialer parat inden du igangsætter dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og dernæst tjekke punkterne, med det formål at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
12Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til projektet, specielt når det kommer til store byggeprojekter. Omfattende ting stiller krav om flere personer. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En række internet shops tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmetoder til masonitplader. Den mest populære er nu til dags afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig virkelig bekvem, samt endda desuden den mest billige fragttype.

Du burde omvendt planlægge at få produkterne sendt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Den bliver gennemsnitligt en sjat mindre billig, men til gengæld virkelig smertefri ift. masonitplader online. Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du bor nærved e-forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på masonitplader er selvfølgelig temmelig udslagsgivende hvis man absolut skal bruge produktet fluks, og i det øjemed er det i sandhed aktuelt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved masonitplader. Mange internet varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men glem ikke at det er underforstået at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få produkterne sendt afsted forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle forretninger på nettet lover gratis levering på masonitplader online, men typisk kun hvis der shoppes for et konkret beløb. Desuden må du gribe den billigste fragtform, som typisk vil være at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

De store netshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig masonitplader hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på masonitplader i disse byer:

Stenløse, Varde, Valby, Jyllinge, Horsens, Holstebro, Silkeborg, Lystrup, Nyborg, København, Højbjerg, Vordingborg, Brønshøj, Virum, Charlottenlund, Aabenraa, Ikast, Frederiksværk, Ølstykke, Randers, Nykøbing Falster, Risskov, Køge, Holbæk, Grenaa, Korsør, Rønne, Farum, Roskilde, Ringsted, Lyngby, Allerød, Birkerød, Herning, Søborg, Haslev, Solrød Strand, Svendborg, Helsingør, Herlev, Skanderborg, Taastrup, Albertslund, Hillerød, Odder, Odense, Aalborg, Hjørring, Slagelse, Dragør, Vanløse, Aarhus, Frederiksberg, Brønderslev, Kalundborg, Rudersdal, Hørsholm, Brabrand, Åbyhøj, Kokkedal, Vallensbæk, Hedensted, Greve, Fredericia, Brøndby, Hedehusene, Sønderborg, Frederikshavn, Vejle, Middelfart, Kolding, Ishøj, Esbjerg, Gladsaxe, Rødovre, Værløse, Frederikssund, Thisted, Tilst, Nørresundby, Nakskov, Viborg, Glostrup, Nærum, Ballerup, Hobro, Lillerød, Tårnby, Haderslev, Struer, Gentofte, Hvidovre, Skive, og Næstved, .

Click-and-collect af masonitplader er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager).

Ses der på søgedata bliver det markant, at internetbrugere tit søger efter eksempelvis masonitplader tilbud og masonitplader priser. Foruden dette oplever man som regel netshoppere søge efter blandt andet køb masonitplader, billig masonitplader og masonitplader online, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på masonitplader

Det har vist sig at være ualmindeligt smart for folk at tjekke tilbud på billige masonitplader online i blandt flere shops på nettet, og herved har de fleste internet varehuse fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på masonitplader betragteligt, og derudover byde på levering uden betaling.

Trods dette kan det alligevel vise sig udbytterigt at eftergå nogle enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg på masonitplader online inden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Du bør trods alt være obs på, at ifald en e-shop tilbyder billige masonitplader online til salg for en pris som kan virke uhørt overkommelig, så bør det mange gange være et tegn på en svindel online butik. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af en lov, som støtter os overfor snydagtige online forretninger.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil klare omkostningerne til masonitplader over tid. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis masonitplader tilbud og køb masonitplader. Vi ser derudover typisk netshoppere lede efter for eksempel masonitplader online, billig masonitplader og masonitplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs nuværende kunders synspunkter

Trustpilot giver dig evigt fortræffelige muligheder for at betragte adskillige andre konsumenters observationer og derfor foreslåes det, at du kigger nærmere på online webshoppens ratings før du handler billige masonitplader online.

Facebook frembyder for øvrigt ret ærlige genveje til at få indtryk af online webshoppens troværdighed. Desuden ses nogle shops på nettet som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af deres køb, som lige så vel bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige masonitplader online på en e-handler kan man faktisk gennemløbe shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, særligt hos de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Et andet alternativ er at se nærmere på om webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det typisk er en forsikring om at netshoppen forstår de officielle regler, udover at online forhandleren løbende besigtiges af specialister der er inde i reglementet på området.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, for så vidt du forvoldes besvær i processen med din bestilling af masonitplader. Dertil rekommanderer vi at kunden er klar over de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på købet af masonitplader online, f.eks. hvilken returneringsret internet forhandleren kører med.

Derfor er det tillige essesentielt, at man altid bevarer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne eftervise bestillingen af masonitplader, ligegyldig om man køber fra Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Susanne gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Susanne K gav 4 stjerner

Alt var i orden

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Susanne gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot fører til tilpas tiltalende genveje til at efterforske ganske mange tidligere konsumenters kritik og af den grund er det smart, at du eksaminerer internet selskabets ratings forinden du handler billige masonitplader online. Facebook tilbyder dig lignende en del passende chancer for at få indsigt i e-forretningens kundefokus.
2Det er ret simpelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige masonitplader fra forskellige forretninger på nettet, og herved yder flertallet af firmaer på nettet billig fragt. Det kan dog imidlertid vise sig indbringende at sammenligne et par forskellige online selskaber efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
3Nogle e-butikker garanterer fragt uden betaling på masonitplader, men typisk er det så nødvendigt at du handler for en bestemt sum. Som alternativ kunne man foretrække den mest billige type af levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig til tider ydermere særligt problemfri. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter pakken.
4Fragtperioden kan være meget relevant ifald man står og skal bruge produktet inden for kort tid, så af den grund er det øjensynligt aktuelt at vi gransker den forventede leveringsdato på masonitplader. En stor portion shops på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt.
5En masse webbutikker i Danmark frembyder til alt held flere billige fragtmetoder til masonitplader. En favorit er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig ret smertefri, og i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsløsning.
6Forud for at nogen shopper billige masonitplader i en online webshop behøver de de facto gennemse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det bare ikke super interessant. Udover dette er det godt at kunden er omhyggelig omkring de elementære betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige masonitplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet virksomheden lover.
7Den billigste leveringsmanér er dog at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl tæt på netshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave kan være ualmindeligt vital forudsat vi behøver masonitplader om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få online butikker gratis fragt, men i reglen er det under forudsætning af at der bestilles for en bestemt pris.
8Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af et regulativ, som skærmer dig imod uærlige firmaer på nettet. Alternativt kan du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at honorere beløbet over flere uger.
9Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, som kan være et billede på at online forhandleren forstår de opstillede regler, tillige med at netshoppen ofte revurderes af fagmænd som mestrer de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige masonitplader på en netshop behøver de sådan set studere e-butikkens handelsvilkår.