Byghjem.dk

Maskinomrørere

Maskinomrørere KGC 5780
254 kr.
Mere info
Maskinomrørere 160x750mm
457 kr.
Mere info
Maskinomrørere 85x500mm, turn
120 kr.
Mere info
Maskinomrørere 160x750mm m14
510 kr.
Mere info
Maskinomrørere 85x460mm,junior
192 kr.
Mere info
Maskinomrørere 80x400mm, speed
110 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt i de gængse byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring maskinomrørere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot maskinomrørere.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige maskinomrørere fra webshop til webshop. Enkelte har gode priser, og nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har du mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at spare fragten, samt sågar have varerne straks.
De velkendte byggecentre sælger varer fra adskillige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af maskinomrørere online.
De store byggecentre er populære og landskendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige nichespecifikke webshops er specialister i deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved vil du få endnu mere gavnlig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis maskinomrørere.
En masse nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du handler maskinomrørere online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
maskinomrørere harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

maskinomrørere silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

maskinomrørere bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

maskinomrørere jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Bidraget er altså betinget af at projektet forbedrer naturen.
2Ved projekter udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det med et brag begynder at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med det krævende projekt.
3Godt forarbejde vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
4Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er krævende ombygninger. Krævende byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig må det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Du skal aldrig negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en professionel.
6Man bør nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være smart at have udstyret tilgængeligt akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medregne disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Du burde måske overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert er det en god idé at lede efter tilbud fra flere selskaber.
8Der findes mange artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget brugbar information, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
9Forinden du starter byggeprojektet er det rimeligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil være økonomisk at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå den billigste pris på dem en ad gangen.
11Måske det viser sig værdifuldt at have alle materialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du får god gavn af at forfatte en simpel note hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og efterfølgende efterse hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Der viser sig uden tvivl pludselige problemstillinger i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf kan det være af stor betydning at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange internet forhandlere yder heldigvis en hel del forskellige billige fragtformer til maskinomrørere. En favorit er i dag pakkeshops, hvor du selv henter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo særligt bekvem, samt endda også den mest letkøbte fragtløsning.

Du burde alternativt overveje at få leveret til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er som regel et hak dyrere, men tillige super smart med maskinomrørere online. Den mest billige leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som dog kræver at du har bopæl lige ved online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på maskinomrørere kan være vældig væsentlig forudsat vi mangler dine nye varer om kort tid, og af den grund er det fuldt ud væsentligt at man studerer det forventede leveringstidspunkt for maskinomrørere. Mange internet foretagender – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, men som imidlertid står og falder med at transaktionen realiseres tidligere end et givent klokkeslæt, således at de kan nå at få varerne klar inden lagerpersonalet holder fyraften.

Visse internet shops yder fragtfri levering på maskinomrørere online, men undertiden er det påkrævet at man shopper for en konkret pris. Alternativt kan man udvælge den mest billige leveringstype, der gerne vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder frembyder afhentning hvor du køber billig maskinomrørere derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. De yder blandt andet click-and-collect på maskinomrørere i følgende områder:

Hørsholm, Gladsaxe, Middelfart, Haderslev, Dragør, Aalborg, Grenaa, Rønne, Frederiksberg, Farum, Silkeborg, Kolding, Nærum, Ishøj, Haslev, Næstved, Hedensted, Charlottenlund, Hillerød, Thisted, Gentofte, Albertslund, Tårnby, Horsens, Fredericia, Vejle, Aabenraa, Hvidovre, Rudersdal, Allerød, Roskilde, Viborg, Helsingør, Lystrup, Vanløse, Herning, Sønderborg, Kokkedal, Skive, Frederikshavn, Køge, Ølstykke, Nyborg, Tilst, Nakskov, Brønderslev, Hobro, Ikast, Brønshøj, Rødovre, Søborg, Virum, Lillerød, Solrød Strand, Randers, Holstebro, Taastrup, Åbyhøj, Odense, Ballerup, Værløse, Holbæk, Slagelse, Varde, Frederikssund, Vallensbæk, Hjørring, Birkerød, Greve, Stenløse, Skanderborg, Odder, Brabrand, Aarhus, Ringsted, Korsør, Nørresundby, Højbjerg, Struer, Jyllinge, Kalundborg, Vordingborg, Herlev, Hedehusene, Esbjerg, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Lyngby, Glostrup, Brøndby, Risskov, København, Valby, og Svendborg, .

Afhentning af maskinomrørere er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at folk mange gange søger efter for eksempel maskinomrørere online og billig maskinomrørere. Man ser desuden ofte online shoppere efterspørge bl.a. køb maskinomrørere, maskinomrørere priser og maskinomrørere tilbud, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Tilbud på maskinomrørere

Det er jo yderst smertefrit for os alle at finde frem til tilbud på billige maskinomrørere online hos flere outlets på nettet, og så har mange internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på maskinomrørere eftertrykkeligt, og endda yde gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at sammenholde enkelte internet butikker efter udsalg og tilbud på maskinomrørere online inden du shopper, således at du er sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Man må trods alt huske på, at hvis en online butik forhandler billige maskinomrørere online til en udsalgspris der virker uhørt billig, burde det for det meste være en indikation på en svindel internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en vedtægt, som bistår dig som køber imod snydagtige internet butikker.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at godtgøre prisen på maskinomrørere over en længere periode. Dette tilbydes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel billig maskinomrørere og køb maskinomrørere. Foruden dette ser vi typisk online shoppere efterspørge fx maskinomrørere tilbud, maskinomrørere online samt maskinomrørere priser.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot indebærer tilpas hæderlige genveje til at gennemsøge flere øvrige forbrugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer online forhandlerens kritik før du færdiggør din shopping med billige maskinomrørere online.

Facebook resulterer i også forholdsvis gavnlige metoder til at få indblik i online firmaets kundetilfredshed. Her ses en del online butikker hvor kunder kan udforme en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige maskinomrørere online i en e-butik bør man egentlig tyde netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det gerne et omfattende projekt, især hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Et alternativt forslag kan være at bemærke om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er et kendetegn for at online virksomheden respekterer de opstillede regler, samt at forretningen hyppigt kigges til af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende love.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, såfremt du udsættes for problemer i processen med din ordre på maskinomrørere. For øvrigt går vi ind for at kunden er klar over de fundamentale forhold der kan influere på bestillingen af maskinomrørere online, som for eksempel hvilken returret hjemmesiden bruger.

I relation til det er det tilmed vigtigt, at man når som helst beholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne bevise bestillingen af maskinomrørere, uanset om man shopper fra Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark eller Bygma.

Birthe T gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Rasmus gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Martin gav 5 stjerner

Udmærket

Susanne Petersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til online indkøb
1Den prisbilligste leveringsmodel vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor nærved e-forretningens hjemsted. Den fragtmulighed er jo særdeles central såfremt du behøver maskinomrørere nu og her. Alternativt så tilbyder en række butikker på nettet billig fragt, men ofte påkræves det at du køber for et fastsat beløb.
2Nogle få internet selskaber lover gebyrfri levering på maskinomrørere, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man aftager for et fastsat beløb. Ellers bør man vælge den mindst kostelige leveringsversion, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Denne viser sig som regel desuden temmelig smertefri. Den mest billige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
3Trustpilot genererer fuldt ud fremragende muligheder for at gennemrode en lang række tidligere konsumenters tanker og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker webbutikkens ratings inden du shopper billige maskinomrørere online. Facebook præsterer lige så vel super gode løsninger til at få en idé om e-firmaets troværdighed.
4Leveringstiden er virkelig vigtig om man har brug for produkterne inden for få dage, så med det formål er det sandelig essentielt at vi finder den forventede leveringstid for maskinomrørere. En lang række internet butikker præsterer billig 1 dags levering på en række varer, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et fastslået tidspunkt.
5Temmelig mange e-handler foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtløsninger til maskinomrørere. En yndling er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er jo særligt nem, og typisk ydermere den billigste leveringsmetode.
6Forud for at folk køber billige maskinomrørere i en e-handler behøver de for at være sikker gennemlæse webbutikkens forretningsaftale, det er dog tit et omfattende arbejde. Tillige tilråder vi at man er opmærksom på de mest vitale vedtægter der har betydning for købet af billige maskinomrørere online, f.eks. den byttepolitik online shoppen tilsikrer.
7Det er i dag yderst gnidningsløst for alle og enhver at finde information om priser online på billige maskinomrørere på diverse internet outlets, og derved præsterer en lang række internet webshops fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt blive smart at sammenligne nogle enkelte e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du bestiller, så man ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris.
8Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en garanti for at e-forretningen overholder de officielle regler, og at internet firmaet fra tid til anden vurderes af eksperter der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Inden folk handler billige maskinomrørere i en e-forretning burde man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser.
9Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en lovbestemmelse, som beskytter køberen overfor svindlende forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale pengene ude i fremtiden.