BESSEY Maskinbordspænder 20 mm SB-pak STC-HH /35
290 kr.
Mere info
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm m/adapter
425 kr.
Mere info
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm SB-pak
325 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordspænder-adapter STC-SET-T20
125 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordopspænder BS 200/120
1.710 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordsspænder BAS-CB9-4
2.815 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordopspænder BS4N
1.680 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordopspænder BS5N BS 240/140
2.190 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordopspænder BS2N BS 200/100
1.505 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordsspænder BSP-CB10-6
2.980 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordspænder Adapter
250 kr.
Mere info
BESSEY Maskinbordspænder-adapter
265 kr.
Mere info
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm m/adapter
435 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring maskinbordspænder.
Der findes forskelle i priserne på billige maskinbordspænder fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre præsterer et enormt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare maskinbordspænder.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk chancen for at handle online og fragte varerne personligt. Herigennem kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne med det samme.
De store byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af maskinbordspænder online.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at bestille maskinbordspænder online hos dem.
Forskellige webshops i små nicher har en dyb forståelse for deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får super kyndig assistance fra nogle der er eksperter i netop maskinbordspænder.
Mange nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
maskinbordspænder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

maskinbordspænder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

maskinbordspænder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

maskinbordspænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det viser sig essentielt at du har de nødvendige materialer klar i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du kunne med fordel notere en overskuelig oversigt som indeholder alt du har brug for, og efterfølgende granske hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at alt er på sin plads.
2Længe før du går i gang med arbejdet kan det være temmelig meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Du bør regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en professionel til områder af det. Når du søger hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
4Husk at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
5Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm der skåner dig mod eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
6Du må nødig fattes værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har grejet ved hånden før du begynder på byggeriet. Det er desuden afgørende at medregne de her udgifter i dit økonomiske overblik.
7I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige alle poster, hvorefter man kan søge sig frem til omkostningen ved dem én efter én.
8Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er anvendeligt med store mængder brugbar viden, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
9Der præsenterer sig som regel utidige bump på vejen i tilfælde med krævende projekter, og pga. dette vil det være afgørende at der afsættes en del plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
10Ved byggeprojekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den årsag må du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så du undgår at det mod forventning starter med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
11Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet strategi, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter planen.
12Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er omfangsrige projekter. Store opgaver bør udføres af mere end en person. Dertil vil det være bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Masser af e-shops foreslår heldigvis et stort udvalg af billige leveringstyper til maskinbordspænder. Den mest benyttede er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo særligt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte form for levering.

Du bør endvidere beslutte dig for at få varerne bragt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er sædvanligvis en tand mere pebret, men omvendt ualmindeligt smart med maskinbordspænder online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning betinges af at du lever tæt på e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på maskinbordspænder er naturligvis særdeles vital i tilfælde af at du har brug for produkterne med det samme, så af den grund er det jo fornuftigt at du checker leveringstiden på maskinbordspænder. En masse online selskaber – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags levering på utallige varer online, men husk at det afhænger af at transaktionen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset inden lagerpersonalet har fyraften.

En hel del online varehuse garanterer levering uden gebyr på maskinbordspænder online, men oftest er det påkrævet at der handles for et fastsat beløb. Ellers må du vælge den mest betalelige mulighed for fragt, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig maskinbordspænder online men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af maskinbordspænder i disse områder:

Odense, Brønshøj, Rødovre, Hobro, Charlottenlund, Sønderborg, Varde, Horsens, Struer, Viborg, Rønne, Højbjerg, Ølstykke, Randers, Frederikshavn, Grenaa, Aarhus, Tilst, Svendborg, Næstved, Hedehusene, Kokkedal, Helsingør, Rudersdal, Åbyhøj, Ballerup, Birkerød, Herlev, Hjørring, Middelfart, Esbjerg, Jyllinge, Thisted, Haslev, Dragør, Vallensbæk, Korsør, Holstebro, Søborg, Greve, Herning, Holbæk, Virum, Lyngby, Vanløse, Skanderborg, Valby, Køge, Hørsholm, Lystrup, Lillerød, Brøndby, Nørresundby, Taastrup, Odder, Værløse, Ikast, Hvidovre, Aabenraa, Nyborg, Albertslund, Nærum, Kalundborg, Skive, Haderslev, Ringsted, Vejle, København, Gentofte, Gladsaxe, Hillerød, Vordingborg, Slagelse, Risskov, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Silkeborg, Glostrup, Aalborg, Frederikssund, Brønderslev, Solrød Strand, Stenløse, Brabrand, Tårnby, Farum, Kolding, Roskilde, Frederiksværk, Hedensted, Ishøj, Allerød, Fredericia, og Nakskov, .

Afhentning for maskinbordspænder er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi ser på data står det markant, at online shoppere ofte søger bl.a. maskinbordspænder priser og billig maskinbordspænder. Derudover oplever vi som regel mennesker efterspørge blandt andet maskinbordspænder tilbud, maskinbordspænder online samt køb maskinbordspænder, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Gode priser på maskinbordspænder

Det er efterhånden yderst praktisk for folk at søge sig frem til priser på billige maskinbordspænder online fra flere webbutikker, og derfor har massevis af online firmaer fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på maskinbordspænder voldsomt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig tiden værd at sammenholde et par forskellige webshops efter rabatter og tilbud på maskinbordspænder online forud for at du placerer ordren, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Man skal dog være klar over, at når en internet butik sælger billige maskinbordspænder online til salg for en tilbudspris som kan virke utopisk letkøbt, så er det mange gange være en indikator for en uoprigtig internet handler. Handler med kort er dog en del af et lovbud, hvilket forsvarer køberen imod svindlende internet shops.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen på maskinbordspænder senere. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter bl.a. billig maskinbordspænder og maskinbordspænder tilbud. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter blandt andet maskinbordspænder online, maskinbordspænder priser samt køb maskinbordspænder.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot bringer dig adskillige udmærkede løsninger til at gennemgå en lang række aktuelle konsumenters opfattelser og af den grund anbefales det, at du betragter e-forretningens ratings inden du placerer din ordre på billige maskinbordspænder online.

Facebook fremskaffer på samme måde forholdsvis strålende løsninger til at få en idé om internet firmaets pålidelighed. Tilmed ses mange e-forretninger hvor det er muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også må udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige maskinbordspænder online i en internet shop behøver man altid gennemlæse e-butikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed med de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed er at se hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som skulle være et signal om at e-butikken understøtter dansk lovgivning, tillige med at internet firmaet hyppigt føres tilsyn med af fagfolk der forstår lovgivningen.

Dette er en god mulighed for bistand, ifald du får problemstillinger med din ordre på maskinbordspænder. Ydermere er det en hjælp at man er opmærksom på de mest relevante forhold der er gældende for bestillingen af maskinbordspænder online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-butikken bruger.

Her er det også relevant, at man altid opbevarer ens ordrekvittering, således man altid kan vidne om købet af maskinbordspænder, uagtet om man har handlet ved 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Henrik E gav 5 stjerner

Rigtig god service

Peter Jørgensen gav 4 stjerner

Alt ok

Lars gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Pia O gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til køb på nettet
1En hel del online forretninger frembyder efterhånden en række forskellige billige metoder til levering til maskinbordspænder. En der er meget anvendt er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ekstremt overkommelig, og oftest ligeledes den mest letkøbte slags levering.
2En hel del shops på nettet lover fragt uden betaling på maskinbordspænder, men undertiden påkræves det at der indkøbes for en bestemt pris. I øvrigt må du udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, der ofte vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Muligheden er oftest ligeledes ualmindeligt gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
3Det er vældig ukompliceret for alle at tjekke tilbud online på billige maskinbordspænder fra diverse internet selskaber, og derfor frembyder utallige e-shops levering uden beregning. Derfor kan det alligevel blive nyttigt at udforske visse internet webshops efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris.
4Den mest betalelige fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du lever i nærheden af internet forhandlerens bopæl. Den metode til levering er yderst afgørende hvis vi skal bruge maskinbordspænder omgående. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet butikker levering uden omkostninger, men for det meste kun såfremt der købes for et konkret beløb.
5Leveringsdygtigheden kan være virkelig essentiel i tilfælde af at du behøver dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det naturligvis meningsfuldt at man checker tidshorisonten for levering på maskinbordspænder. Adskillige firmaer på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen køres igennem før et fastsat tidspunkt.
6Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en erklæring om at webshoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at e-butikken jævnligt besøges af eksperter som kender til reglementet på området. Før folk køber billige maskinbordspænder i en e-forhandler burde man altid have øje for webshoppens vilkår.
7Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et lovbud, som passer på os overfor uægte internet outlets. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage regningen af flere omgange.
8Før folk shopper billige maskinbordspænder på en e-shop bør de reelt se på e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Udover dette er det at foretrække at man er på vagt for de primære regler der influerer på bestillingen af billige maskinbordspænder online, f.eks. den returneringsret e-shoppen anvender.
9Trustpilot tilbyder dig stort set passende muligheder for at besigtige forskellige forhenværende brugeres opfattelser og af den grund kan det være til hjælp, at du gransker e-firmaets vurderinger før du shopper billige maskinbordspænder online. Facebook fører til for øvrigt altid hensigtsmæssige genveje til at få en idé om e-firmaets popularitet.