Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til stensætning til carport til haven

Mængder: 500 liter 1 ton 25 kg 800 kg 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 500 kg 20 kg 15 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt i sække løst leveret hent selv vognlæs trailer i poser afhentning i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare marksten.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor læse webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige marksten hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have billige priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af marksten.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af marksten online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har folk mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Derfor har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Mange specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du forvente en høj grad af god hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis marksten.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at handle marksten online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

marksten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
2Det kan være en god idé at få hjælp til byggeprocessen, navnlig ved større byggeprocesser. Flere ombygninger bør udføres af flere personer. Derudover er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det er behjælpeligt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og herefter notere billige priser på dem én og én.
4Der ligger utrolig mange artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig overvældende meget almennyttig info, i særlig grad ifald man bruger den engelske version.
5Der præsenterer sig jævnligt pludselige udfordringer når det kommer til større opgaver, og på grund af det vil det være vigtigt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, så man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
6For opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Således bør du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at vælte ned når du netop er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Forud for at du starter dit byggeprojekt er det ultra meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Måske kan det blive betydningsfuldt at du har de presserende materialer indkøbt før du går i gang med arbejdet. Du kunne notere en punktforms note hvor der bør fremgå det du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
9Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring imod eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke har professionel assistance.
10Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal sammensætte en struktureret plan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din tidsplan.
11Du bør reflektere over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du tager imod professionel assistance kan det være en god idé at søge prisoverslag fra flere firmaer.
12Man skal nødig fattes udstyr. Ofte kan det vise sig fornuftigt at have grejet parat idet du starter byggeprojektet. Husk også at tage højde for de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål inden for marksten

 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  Masser af online varehuse foreslår nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til marksten. En af dem der er mest populær er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo særdeles fremkommelig, samt endda endvidere den mindst kostelige fragtmetode.

  Du kan endvidere forsøge at få pakken leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Muligheden er oftest et hak mere pebret, men desuden ualmindeligt fremkommelig for marksten online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente varerne, som jo er betinget af at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på marksten er naturligvis super aktuel hvis vi mangler ordren nu og her, så med det formål er det forholdsvis essentielt at vi undersøger den anslåede leveringstid på marksten. Masser af internet foretagender – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på flere produkter online, der dog antager at transaktionen realiseres tidligere end et givent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet sendt afsted forinden lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle få netbutikker tilbyder gratis fragt på marksten online, men typisk er det under betingelse af at der handles for en konkret pris. I øvrigt kan du udse dig den billigste leveringsversion, som i de fleste tilfælde vil blive at få kørt varerne til et afhentningssted.

  En stor portion webshops tildeler afhentning hvor man køber billig marksten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder eksempelvis click-and-collect på marksten i følgende områder:

  Grenaa, Lystrup, Rønne, Værløse, Svendborg, Aabenraa, København, Hobro, Silkeborg, Jyllinge, Skive, Gentofte, Thisted, Hillerød, Vordingborg, Holstebro, Hjørring, Valby, Korsør, Frederiksværk, Solrød Strand, Kokkedal, Helsingør, Køge, Højbjerg, Ringsted, Vanløse, Virum, Birkerød, Brabrand, Tårnby, Lillerød, Hvidovre, Gladsaxe, Greve, Rødovre, Ølstykke, Odder, Nyborg, Struer, Nykøbing Falster, Stenløse, Ishøj, Frederikshavn, Haderslev, Dragør, Nakskov, Tilst, Vallensbæk, Rudersdal, Sønderborg, Nørresundby, Farum, Middelfart, Albertslund, Lyngby, Hørsholm, Brøndby, Kalundborg, Ballerup, Horsens, Herning, Slagelse, Vejle, Risskov, Ikast, Aarhus, Charlottenlund, Aalborg, Hedehusene, Odense, Frederikssund, Åbyhøj, Glostrup, Skanderborg, Fredericia, Esbjerg, Haslev, Kolding, Taastrup, Herlev, Roskilde, Frederiksberg, Næstved, Holbæk, Søborg, Hedensted, Allerød, Nærum, Randers, Varde, Viborg, Brønderslev, og Brønshøj, .

  Klik-og-hent for marksten er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Når der ses på tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger efter blandt andet billig marksten og marksten priser. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. marksten online, marksten tilbud og køb marksten, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Gode priser på marksten

  Det er efterhånden temmelig bekvemt for folk at tjekke tilbud på billige marksten online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og så har mange butikker på nettet været tvunget til at nedskære salgspriserne på marksten eftertrykkeligt, og endda garantere billig levering.

  Men det kan immervæk være lønnende at eftergå en række internet firmaer efter billige priser på marksten online forinden du handler, så du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

  Man skal imidlertid huske på, at når en internet butik tilbyder billige marksten online for en tilbudspris som virker ekstraordinært beskeden, så bør det for det meste være et faresignal om en uoprigtig e-forretning. Køb med betalingskort er heldigvis omfattet af et reglement, som sikrer dig som køber overfor falske e-firmaer.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale prisen på marksten over et længere tidsrum. Dette fås typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Når man kigger i søgedata står det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis marksten online og marksten tilbud. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere lede efter fx billig marksten, køb marksten samt marksten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til stensætning til carport til bålplads til haven

  Mængder: 20 kg 1000 kg 10 kg 1 m3 1 ton 500 liter 500 kg 25 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg

  Levering: i bigbag hent selv vognlæs trailer afhentning i sække i poser i løs vægt løst leveret

  Udforsk andre menneskers synspunkter

  Trustpilot yder sådan set fornemme muligheder for at kortlægge diverse øvrige forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det godt, at du iagttager e-butikkens anmeldelser inden du køber billige marksten online.

  Facebook bringer dig lignende faktisk værdifulde metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Herinde møder vi nogle internet handler som tilbyder folk at formulere en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde bør drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk handler billige marksten online på en e-forhandler bør de i virkeligheden studere virksomhedens betingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt, især på de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Et andet forslag er at kigge om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det er et signal om at internet forhandleren tilslutter sig de danske love, foruden at shoppen nu og da undersøges af jurister som har indsigt i lovene på området.

  Desuden tilbydes du anledning til hjælpende service, ifald du skulle få besvær i processen med dit køb af marksten. Dertil tilrådes det at kunden er opmærksom på de mest basale vedtægter der influerer på bestillingen af marksten online, som eksempelvis den byttepolitik online forhandleren tilbyder.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man permanent sikrer ens ordremail, således man altid vil kunne bekræfte sit køb af marksten, uagtet om man bestiller fra XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

  Kim gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Helle Mortensen gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Michael G gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Mads I gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Marksten fra online butikker

  Trustpilot fører til helt fordelagtige løsninger til at gennemgå en længere række tidligere brugeres meninger med bestilling af marksten og på grund af dette er det klogt, at du verificerer internet shoppens ratings forud for at du handler marksten online.

  Facebook fremskaffer også regulære værdifulde chancer for at få indtryk af netshoppens pålidelighed. Herinde ses mange internet handler som giver kunderne mulighed for at notere en omtale af virksomhedens service, som tilmed burde anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser ift. bestilling af marksten.

  Forinden du køber marksten via nettet

  Før folk handler marksten hos en butik behøver de til hver en tid betragte forhandlerens handelsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende.

  Et alternativt forslag kan være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det kan være et billede på at e-firmaet lever op til dansk lovgivning, samt at e-shoppen af og til besigtiges af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene for salg af marksten online.

  Dette er desuden din chance for opbakning, når du møder dilemmaer med dit køb. Yderligere er det smart at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for ordren.

  Forsendelse af marksten

  En del internet shops yder i vore dage flere leveringsudgaver. Den mest letkøbte fragtform er dog at du selv står for afhentning af markstenene, men den løsning beroer på at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens hjemsted.

  Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst vital når vi absolut skal bruge markstenene lige om lidt, og herved er det rimelig passende at du gransker det forventede leveringstidspunkt på marksten – men vær påpasselig da det påkræver at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen ordnet forud for at medarbejderne har fyraften.

  En række forretninger på nettet tilbyder portofri levering af marksten, men tit kræver det at der handles for en bestemt sum.

  Tilbudene der er vist på den her liste er nøje udvalgt af websitets shopping-robot. Algoritmen har nemlig ledt tusindvis af varer for at kunne fremvise de tilbud der læner sig mest op ad søgeordet marksten, og som robotten derfor vurderer at du vil kunne lide.

  Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har algoritmen i øvrigt medtaget søgeudtryk, som den ser at andre søgende med stor sandsynlighed bruger i sammenhæng med det, eksempelvis marksten leveret og marksten online foruden formuleringer som marksten til mure og billig marksten.

  Den data kan robotten bruge som yderligere information til at præsentere de mest aktuelle varer. Data viser også at andre folk søger efter eksempelvis marksten i løs vægt, marksten i løs vægt samt marksten til trappe. Denne information har robotten ligeledes brugt for, at finde vej igennem massevis af varer.

  Derudover kan det ses i data, at søgeordene marksten i løs vægt, marksten til mure og marksten til mure er utrolig anvendte, og som følge heraf er disse også indregnet af robotten på samme måde som søgeudtrykkene marksten til trappe, marksten i bigbags og marksten til haver. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, og at ét eller flere af disse vækkede din interesse.

  Marksten anskaffes fra moderne netshops, som fx Stark.dk, JemogFix.dk, 10-4.dk, Bygma.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles marksten til…

  Nordjylland: Nørresundby, Sæby, Hobro, Hjørring, Hadsund, Aalborg, Svenstrup, Aars, Thisted, Aabybro, Nibe, Hirtshals, Nykøbing Mors, Støvring, Skagen, Brønderslev, Frederikshavn

  Sjælland: Haslev, Korsør, Køge, Jyllinge, Sorø, Nykøbing Sjælland, Næstved, Tune, Maribo, Slagelse, Skælskør, Greve, Vordingborg, Holbæk, Nakskov, Ringsted, Kalundborg, Fensmark, Herfølge, Solrød Strand, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Randers, Hedensted, Malling, Hammel, Holstebro, Skive, Lemvig, Galten, Herning, Silkeborg, Løgten, Brabrand, Grenaa, Risskov, Højbjerg, Brande, Lystrup, Skjern, Aarhus, Hinnerup, Ry, Ebeltoft, Skødstrup, Beder, Viborg, Horsens, Hadsten, Hørning, Tilst, Hornslet, Skanderborg, Struer, Kjellerup, Hasselager, Ikast, Vejle, Løsning, Bjerringbro, Åbyhøj, Ringkøbing, Odder, Mårslet, Egå

  Hovedstaden: Lillerød, Frederiksværk, Hvidovre, Gladsaxe, Måløv, Ballerup, Snekkersten, Dragør, Farum, Hillerød, Lyngby, Roskilde, Søborg, Slangerup, Gentofte, Valby, Hørsholm, Hellerup, Charlottenlund, Nærum, København, Allerød, Glostrup, Rønne, Ølstykke, Hedehusene, Vallensbæk, Gilleleje, Stenløse, Helsingør, Humlebæk, Hundested, Værløse, Albertslund, Vanløse, Høje Taastrup, Rødovre, Nivå, Brøndby, Smørumnedre, Birkerød, Dyssegård, Fredensborg, Helsinge, Hellebæk, Frederikssund, Rudersdal, Taastrup, Holte, Herlev, Espergærde, Frederiksberg, Tårnby, Ishøj, Virum, Kokkedal, Brønshøj

  Syddanmark: Odense, Varde, Otterup, Nyborg, Svendborg, Esbjerg, Billund, Børkop, Haderslev, Kolding, Vojens, Nordborg, Bramming, Faaborg, Assens, Fredericia, Ringe, Kerteminde, Vejen, Munkebo, Aabenraa, Rødekro, Ribe, Middelfart, Grindsted, Tønder, Sønderborg

  9 gode råd til online shopping
  1Fragttiden er jo ret så vital forudsat man mangler dine nye produkter inden for kort tid, og af den grund er det ret så væsentligt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for marksten. Størstedelen af internet firmaer udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt.
  2Forud for at nogen køber billige marksten i en internet virksomhed kunne de utvivlsomt løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser, men det er mange gange et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det godt at køber er opmærksom på de mest vitale regler der indvirker på handlen med billige marksten online, fx den ombytningsrettighed forretningen kører med.
  3Adskillige e-firmaer udlover efterhånden diverse billige fragtformer til marksten. Den mest moderne er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har tid. Leveringsformen er altså rigtig praktisk, og mange gange tilmed den billigste fragtmetode.
  4Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig super afgørende om man skal bruge marksten lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle internet outlets billig fragt, men i reglen kun såfremt du køber for et konkret beløb.
  5Det har vist sig at være vældig uproblematisk for alle og enhver at finde tilbud online på billige marksten på diverse online firmaer, og herved frembyder de fleste online webshops portofri fragt. Det kan dog imidlertid blive gunstigt at tjekke et par e-forretninger efter tilbud og udsalg før du handler, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
  6Enkelte e-firmaer byder på gratis fragt på marksten, men tit er det påkrævet at der erhverves for en præcis sum. I øvrigt bør man vælge den mindst kostelige type af levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Løsningen viser sig som regel endvidere særligt smart. Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  7Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en vedtægt, hvilket assisterer køberen overfor uærlige e-forretninger. Som alternativ burde du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere beløbet af flere omgange.
  8Trustpilot tilbyder ret så troværdige muligheder for at finde ud af ret mange forhenværende kunders iagttagelser og herved anbefales det, at du gransker online firmaets ratings inden du bestiller billige marksten online. Facebook præsterer tillige rigtig værdifulde løsninger til at få en idé om internet firmaets kundefokus.
  9Generelt går vi ind for at efterse om internet butikken er støttet af e-mærket, siden det kan være en påvisning af at online forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen lejlighedsvis kontrolleres af specialister der er indført i bestemmelserne på området. Forinden nogen shopper billige marksten hos en internet handler kan de principielt se på dens regler.