Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare Makita ventilator.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Makita ventilator hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør vide hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge hos de andre.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, som giver sparring omkring Makita ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har du chancen for at købe online og hente materialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og endda have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggekæder forhandler varer fra mange forskellige leverandører, så du kan shoppe fra et stort udvalg af Makita ventilator online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er eksperter i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du opleve endnu mere kyndig sparring fra personale med ekspertviden i netop Makita ventilator.
Flertallet af nichebutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler Makita ventilator online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforhandlere producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Makita ventilator silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Makita ventilator jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Makita ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Makita ventilator harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal købe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel er det normalt at indhente en pris fra forskellige selskaber.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Således kan du tit tage notits af vejrberetningerne i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop vil påbegynde det svære byggeprojekt.
3Forud for at du går i gang med byggeriet kan det være ekstremt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Det kan overvejes at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Omfattende projekter gør krav på flere personer. I øvrigt må det blive hurtigere og sjovere når man er flere om det.
5Potentielt kan det blive aktuelt at have de presserende materialer tilgængelige før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammensætte en hurtig note med de materialer der er nødvendige, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
6Du kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det ydes når projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
7Godt forarbejde er nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du må forfatte en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
8Du må ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning bl.a. sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på potentielle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig når du ikke køber professionel assistance.
9Der findes rigelige mængder af artikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til enormt meget gavnlig viden, navnligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
10Der præsenterer sig uden tvivl utidige udfordringer når det gælder svære opgaver, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i agendaen, så man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
11Man skal ikke fattes grej. Tit vil det være vigtigt at have grejet klar til brug når du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at påregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
12Det er fundamentalt at have et budget for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det bør blive en fordel at gennemgå samtlige udgifter, og dernæst undersøge billige priser på dem hver især.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En hel del shops på nettet tildeler til alt held flere billige former for fragt til Makita ventilator. En af de mest anvendte er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig i høj grad smertefri, samt endda ydermere den mest letkøbte fragttype.

Du kunne også udse dig at få varerne leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er af og til lidt mere omkostningsfuld, men endda ret fremkommelig med Makita ventilator online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du bor nærved online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på Makita ventilator kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig når du mangler varerne fluks, så herved er det nemlig klogt at vi checker den anslåede leveringsdato for Makita ventilator. Flere online forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren aflægges før et konkret klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produktet distribueret før de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få internet outlets sikrer fragt uden gebyr på Makita ventilator online, men i mange tilfælde stiller det krav om at du indkøber for en bestemt pris. Alternativt kan man tage den billigste form for levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største webshops yder klik-og-hent hvor man køber billig Makita ventilator på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på Makita ventilator i følgende byer:

Sønderborg, Odense, Aarhus, Helsingør, Frederikshavn, Slagelse, Gentofte, Lyngby, Nørresundby, Odder, Risskov, Thisted, Stenløse, Roskilde, Nykøbing Falster, Hørsholm, Herlev, Herning, Dragør, Skive, Kokkedal, Hedensted, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Valby, Svendborg, Tårnby, København, Rudersdal, Randers, Ølstykke, Brønshøj, Farum, Birkerød, Charlottenlund, Brønderslev, Solrød Strand, Esbjerg, Frederiksberg, Kalundborg, Haderslev, Nyborg, Fredericia, Kolding, Rødovre, Ballerup, Allerød, Ringsted, Holstebro, Korsør, Haslev, Rønne, Hedehusene, Virum, Vanløse, Struer, Viborg, Glostrup, Albertslund, Værløse, Næstved, Brøndby, Søborg, Horsens, Vallensbæk, Hvidovre, Ishøj, Frederikssund, Højbjerg, Lillerød, Varde, Ikast, Hillerød, Åbyhøj, Aabenraa, Vordingborg, Taastrup, Middelfart, Greve, Grenaa, Gladsaxe, Aalborg, Hobro, Brabrand, Jyllinge, Lystrup, Nakskov, Hjørring, Holbæk, Tilst, Køge, Nærum, og Frederiksværk, .

Afhentning ift. Makita ventilator er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når der ses på søgedata er det markant, at internetbrugere tit søger efter for eksempel køb Makita ventilator og Makita ventilator priser. Vi ser derudover ofte netshoppere søge for eksempel Makita ventilator online, billig Makita ventilator samt Makita ventilator tilbud, plus de gængse byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Spar penge på Makita ventilator

Det har vist sig at være særligt nemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige Makita ventilator online på diverse forretninger på nettet, og følgelig har utallige internet outlets fundet det nødvendigt at nedskære priserne på Makita ventilator drastisk, og ovenikøbet tilbyde fri fragt.

Det kan dog trods alt være smart at studere flere internet handler efter billige priser på Makita ventilator online inden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Man bør bare være klar over, at i tilfælde af at en e-forhandler reklamerer billige Makita ventilator online for en pris som kan ses som overordentlig billig, så bør det undertiden være et faresignal om en uoprigtig butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid indbefattet af en foranstaltning, som bistår dig som kunde overfor uægte firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale regningen på Makita ventilator over tid. Dette fås som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at folk tit søger efter blandt andet Makita ventilator priser og Makita ventilator tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere lede efter eksempelvis køb Makita ventilator, billig Makita ventilator og Makita ventilator online.

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot tilbyder immervæk belejlige chancer for at fortolke en hel del nuværende køberes opfattelser og herved rekommanderer vi, at du eftergår e-forhandlerens vurderinger inden du handler billige Makita ventilator online.

Facebook fremskaffer på samme måde uden sammenligning passende chancer for at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del netbutikker som gør det muligt at offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som ydermere burde udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige Makita ventilator online hos en internet handler behøver de reelt gennemgå netshoppens handelsaftale, det er dog tit et omfattende arbejde, især hos de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at kontrollere om online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at netbutikken opfylder de gældende danske regler, tillige med at den rutinemæssigt efterses af eksperter som er meget bekendte med reglerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, når du skulle få udfordringer ved dit indkøb af Makita ventilator. Derudover stiller vi forslag om at du er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af Makita ventilator online, for eksempel den returret netshoppen kører med.

Her er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, således man en anden gang kan påvise bestillingen af Makita ventilator, uagtet om man bestiller ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Pia H gav 5 stjerner

Det virker bare.

Poul gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Helle gav 5 stjerner

Hurtig

Mads N gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til online shopping
1Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket begunstiger dig som køber imod svindlende e-firmaer. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere regningen over flere uger.
2Den billigste leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens tilholdssted. Den løsning til levering er vældig afgørende i tilfælde af at vi har brug for Makita ventilator inden for få dage. Alternativt så yder nogle enkelte online selskaber levering uden betaling, men i reglen afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb.
3Vi tilråder at finde ud af hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et tegn på at webbutikken efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at internet forretningen nu og da føres tilsyn med af fagfolk der kender retningslinjerne. Inden nogen handler billige Makita ventilator hos en butik bør man sådan set få overblik over shoppens forretningsvilkår.
4Flere internet forretninger yder fragt uden beregning på Makita ventilator, men oftest kun når der indkøbes for et fastslået beløb. Alternativt kan man snuppe den mest billige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen er tit endda særdeles simpel. Den mest betalelige løsning vil dog altid være at du selv henter ordren.
5Før folk handler billige Makita ventilator i en butik bør man på en vis måde overveje forhandlerens vilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Tilmed kan det anbefales at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer gældende for bestillingen af billige Makita ventilator online, til eksempel hvilken bytteret webbutikken tilsikrer.
6Størstedelen af online outlets yder nu diverse billige fragttyper til Makita ventilator. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente din ordre når det passer dig bedst. Den er jo særdeles let gængelig, samt i mange tilfælde tillige den billigste form for fragt.
7Det er i dag i høj grad praktisk for alle at sammenligne priser online på billige Makita ventilator fra diverse online outlets, og ergo garanterer de fleste e-firmaer levering uden betaling. Trods dette kan det immervæk være gavnligt at kontrollere nogle få internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at få den bedste pris.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra aktuel i tilfælde af at man mangler din pakke straks, så herved er det jo afgørende at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved Makita ventilator. En lang række online forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
9Trustpilot leverer visse fine chancer for at finde ud af en længere række andre konsumenters iagttagelser og derfor går vi ind for, at du sonderer internet shoppens bedømmelser før du shopper billige Makita ventilator online. Facebook byder på på samme måde ultra ærlige genveje til at få indblik i internet butikkens kundefokus.