Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggekæder.
Der er ikke lighed i prisen på billige Makita varmepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste tilbud, og nogle giver en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot Makita varmepistol.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en webshop, som tilbyder hjælp til valg af Makita varmepistol.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og derigennem har kunderne mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Derved har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt endda have produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af Makita varmepistol online.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo bør du modtage en høj grad af brugbar rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis Makita varmepistol.
De fleste niche webshops er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af niche netbutikker er små familievirksomheder, som tit er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler Makita varmepistol online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Makita varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Makita varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Makita varmepistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Makita varmepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig smart at du har det klar når du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
2Du skal nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning såsom sikkerhedssko som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en professionel.
3Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og så tjekke punkterne, således at du er overbevist om at alt er klar.
4For projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Derfor kan du med jævne mellemrum undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag starter med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
5Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv betydning for naturen.
6Det kan vise sig at være essentielt at have et regnskab for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive forstandigt at gennemgå samtlige poster, og så kortlægge ens udgift ved hver eneste af dem.
7Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ift. krævende arbejdsopgaver. Større ombygninger bør udføres af flere personer. Desuden er det bedre og mere socialt at være flere om det.
8Der kommer typisk ubelejlige problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og af den grund er det essentielt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
9Der ligger en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er kilde til overvældende meget nyttig info, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
10Husk at kalkulere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du må købe hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
11I god tid inden at du optager dit byggeprojekt må det være ret betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du anbefales at liste en struktureret agenda, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder planen.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

En masse outlets på nettet tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige leveringstyper til Makita varmepistol. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså særligt uproblematisk, samt typisk også den billigste leveringsmodel.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver somme tider en smule mere bekostelig, men på den anden side ret så nem ved køb af Makita varmepistol online. Den mest betalelige løsning er uden tvivl at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du har bopæl nær internet firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Makita varmepistol er naturligvis ekstremt relevant i tilfælde af at du har brug for din pakke om et øjeblik, og derfor er det skam essentielt at du ser det anslåede leveringstidspunkt for Makita varmepistol. De fleste internet handler – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, som dog regnes ud fra at ordren gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne fikset forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online virksomheder tilbyder portofri fragt på Makita varmepistol online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ skal du vælge den prisbilligste leveringsform, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Store kæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig Makita varmepistol på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan. De giver blandt andet click-and-collect på Makita varmepistol i følgende byer:

Dragør, Ølstykke, Ballerup, Hobro, Virum, Valby, Søborg, Køge, Horsens, Kolding, Stenløse, Lyngby, Frederikssund, Brøndby, Korsør, Aalborg, Jyllinge, Lystrup, Varde, Viborg, Skanderborg, Holstebro, Frederiksberg, Brønderslev, Haslev, Lillerød, Vordingborg, Frederiksværk, Holbæk, Herlev, Sønderborg, Albertslund, Næstved, Charlottenlund, Skive, Nykøbing Falster, Odense, Birkerød, Svendborg, Odder, Slagelse, Aabenraa, Højbjerg, Hedensted, Nærum, Gladsaxe, Roskilde, Risskov, Brabrand, Frederikshavn, Thisted, Hørsholm, Rudersdal, Kokkedal, Silkeborg, Haderslev, Struer, Vejle, Esbjerg, Taastrup, Nyborg, Ishøj, Hjørring, Rønne, København, Brønshøj, Ringsted, Vallensbæk, Solrød Strand, Ikast, Nørresundby, Gentofte, Grenaa, Herning, Hedehusene, Middelfart, Rødovre, Åbyhøj, Nakskov, Hvidovre, Aarhus, Vanløse, Helsingør, Tilst, Farum, Kalundborg, Hillerød, Fredericia, Værløse, Glostrup, Allerød, Randers, Tårnby, og Greve, .

Click-and-collect ift. Makita varmepistol er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere typisk leder efter eksempelvis Makita varmepistol tilbud og Makita varmepistol priser. Vi ser desuden typisk folk søge efter eksempelvis Makita varmepistol online, køb Makita varmepistol samt billig Makita varmepistol, foruden de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg.

Tilbud på Makita varmepistol

Det er efterhånden yderst smertefrit for købere at analysere tilbud på billige Makita varmepistol online på flere internet forhandlere i Danmark, og følgelig har en hel del internet firmaer set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på Makita varmepistol voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden gebyr.

Dog kan det alligevel være tiden værd at besigtige visse firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på Makita varmepistol online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør alligevel huske på, at når en netbutik udbyder billige Makita varmepistol online til en tilbudspris som er umådelig lav, kunne det mange gange være et kendetegn på en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af et regelsæt, der hjælper kunden imod uægte forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre beløbet til Makita varmepistol i flere bidder. Dette tilbydes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på data bliver det markant, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis Makita varmepistol online og Makita varmepistol priser. Man ser desuden tit netshoppere søge fx Makita varmepistol tilbud, billig Makita varmepistol og køb Makita varmepistol.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot yder fuldt ud strålende muligheder for at kontrollere ganske mange forhenværende brugeres meninger og derved er det smart, at du eksaminerer online butikkens omtaler før du køber billige Makita varmepistol online.

Facebook præsterer endvidere temmelig troværdige metoder til at få indtryk af internet webshoppens popularitet. I øvrigt ses en række internet foretagender som gør det muligt at afgive en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere burde benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige Makita varmepistol online hos en e-forhandler bør man i og for sig gennemgå forhandlerens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at se hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være et fingerpeg om at netshoppen imødekommer de officielle danske regler, samt at online firmaet af og til kigges til af jurister som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Det er en rigtig god genvej til at få assistance, når du møder udfordringer ved din ordre på Makita varmepistol. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af Makita varmepistol online, som eksempelvis hvilken returret internet selskabet tilbyder.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man permanent bibeholder sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af Makita varmepistol, uagtet om man shopper fra 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

Bente O gav 5 stjerner

Alt ok

Kim I gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Bente U gav 5 stjerner

Quick expedit

Marianne gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du bor med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den form for levering er selvfølgelig meget central såfremt vi skal bruge Makita varmepistol inden for kort tid. Alternativt så tilbyder flere online butikker billig fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du bestiller for en præcis sum.
2Trustpilot fører til nogle gunstige løsninger til at udforske en hel del nuværende brugeres kritik og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gransker online firmaets anmeldelser før du shopper billige Makita varmepistol online. Facebook tilbyder dig på samme måde tilpas troværdige muligheder for at få kendskab til internet firmaets pålidelighed.
3Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en regel, der beskytter os imod svindlende online forhandlere. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale prisen i flere bidder.
4Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige Makita varmepistol hos forskellige e-shops, og på grund af dette yder flertallet af e-handler levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid blive tiden værd at analysere nogle enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris.
5Forinden nogen bestiller billige Makita varmepistol hos en internet handler bør de uden tvivl se på deres handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende. Udover dette er det prisværdigt at kunden er omhyggelig omkring de primære regler der kan influere på købet af billige Makita varmepistol online, fx hvilken byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.
6Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er en sikring om at online firmaet forstår de officielle regler, samt at online shoppen undertiden evalueres af fagfolk der mestrer retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige Makita varmepistol hos en online butik bør man i virkeligheden gennemlæse webbutikkens regler.
7Mange netbutikker i Danmark udlover nu diverse billige leveringsmetoder til Makita varmepistol. En favorit iblandt mange er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Løsningen er jo virkelig smertefri, og typisk tillige den mest betalelige leveringsform.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget afgørende om vi skal bruge produkterne nu og her, og af den grund er det fuldkommen essentielt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på Makita varmepistol. De fleste internet foretagender annoncerer billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren indsendes tidligere end et fast tidspunkt.
9Nogle enkelte online shops sikrer fragt uden beregning på Makita varmepistol, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man shopper for et konkret beløb. Ellers skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsmåde, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver som regel endda ualmindeligt let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.