Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
Makita stiksav 4351CTJ 720W 230V
1.685 kr.
Mere info
Makita 4351tj Stiksav 580 Watt
2.389 kr.
Mere info
Maktia Djv181z Akku Stiksav Lxt 18v Li-ion (uden Batteri Og Lader)
1.495 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Makita stiksav hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse forretningens regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af Makita stiksav.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare Makita stiksav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af Makita stiksav online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derved har du tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. Derfor kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler Makita stiksav online på deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du forvente ekstremt kyndig vejledning fra personale med specialistviden i netop Makita stiksav.
Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Makita stiksav silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Makita stiksav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Makita stiksav bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Makita stiksav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig når du ikke har professionel hjælp.
2Længe før du indleder arbejdet kan det vise sig ganske betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
3Du skal på ingen måde fattes grej. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at du har det ved hånden idet du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage disse udgifter i dit budget.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
5Der kommer stort set altid utidige bump på vejen når det gælder svære byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det vil være rationelt at notere hver enkelt udgiftspost, og dernæst gennemgå ens omkostning ved dem slavisk.
7Du finder en hel del artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder konstruktiv info, ikke mindst når du kigger i hele verden.
8Husk at tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagperson til noget af det. Hvis du skal have assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
9For byggeprojekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Således skal du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det vigtige projekt.
10Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige forud for at du iværksætter arbejdet. Du kunne sammenfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres alt du får brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har det hele.
11Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes hvis projektet hjælper miljøet. Støtten kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige projekter. Store projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget flot. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Temmelig mange internet firmaer tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsformer til Makita stiksav. En af favoritterne er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså virkelig ukompliceret, og desuden tilmed den billigste fragtmetode.

Du burde alternativt forsøge at få varerne sendt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er mange gange lidt dyrere, men ydermere virkelig simpel ved køb af Makita stiksav online. Den billigste leveringsversion er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du lever lige ved internet forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på Makita stiksav kan være ultra aktuel hvis man har brug for din pakke lige om lidt, så med det formål er det fuldt ud essentielt at man gransker den forventede leveringstid på Makita stiksav. De fleste e-butikker i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som imidlertid beroer på at bestillingen realiseres forinden et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få ordren klar inden logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere internet varehuse yder fragtfri levering på Makita stiksav online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for et konkret beløb. Ellers skulle du udvælge den mest billige leveringstype, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Adskillige kæder giver klik-og-hent hvor du handler billig Makita stiksav online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggemarkederne udlover fx click-and-collect på Makita stiksav i følgende områder:

Åbyhøj, Gladsaxe, Vanløse, Rudersdal, Frederiksværk, Roskilde, Nakskov, Hedehusene, Charlottenlund, Odder, Haderslev, Middelfart, Hørsholm, Ishøj, Taastrup, Tilst, Skive, Nyborg, Hjørring, Kalundborg, Ballerup, Svendborg, Struer, Brabrand, Lillerød, Ølstykke, Frederikshavn, Frederiksberg, Birkerød, Randers, Køge, Vordingborg, København, Værløse, Korsør, Esbjerg, Greve, Ikast, Rønne, Slagelse, Rødovre, Grenaa, Ringsted, Odense, Risskov, Hobro, Vejle, Brøndby, Gentofte, Aabenraa, Varde, Aarhus, Brønshøj, Hvidovre, Brønderslev, Dragør, Vallensbæk, Sønderborg, Glostrup, Virum, Aalborg, Farum, Frederikssund, Holstebro, Allerød, Holbæk, Helsingør, Fredericia, Lystrup, Hedensted, Silkeborg, Nærum, Viborg, Højbjerg, Jyllinge, Kokkedal, Lyngby, Horsens, Kolding, Solrød Strand, Nørresundby, Valby, Herning, Thisted, Haslev, Nykøbing Falster, Søborg, Herlev, Skanderborg, Albertslund, Tårnby, Hillerød, Næstved, og Stenløse, .

Click-and-collect af Makita stiksav er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet Makita stiksav priser og billig Makita stiksav. Man ser derudover ofte online shoppere søge efter bl.a. Makita stiksav tilbud, Makita stiksav online og køb Makita stiksav, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Bedste tilbud på Makita stiksav

Det er ekstremt let for enhver at finde de bedste priser på billige Makita stiksav online hos diverse webbutikker, og altså har massevis af internet webshops været tvunget til at nedskære priserne på Makita stiksav en hel del, og derudover sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig smart at granske et par e-firmaer efter billige priser på Makita stiksav online før du gennemfører dit køb, så du er sikret at modtage den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Man må lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udbyder billige Makita stiksav online til salg for en pris der anses for hamrende billig, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig internet butik. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af et regulativ, hvilket bistår folk imod bedrageriske firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil dække prisen på Makita stiksav ude i fremtiden. Det tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx køb Makita stiksav og Makita stiksav tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge efter for eksempel Makita stiksav priser, Makita stiksav online samt billig Makita stiksav.

Undersøg folks vurderinger

Trustpilot byder på forholdsvis belejlige løsninger til at læse en hel del eksisterende konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du tjekker webbutikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige Makita stiksav online.

Facebook fremskaffer desuden ganske gavnlige metoder til at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Desuden er der mange internet selskaber hvor det er muligt at ytre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige Makita stiksav online i en e-forhandler bør man helt sikkert overveje e-shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke super interessant, specielt ved de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Et andet forslag kunne være at undersøge om e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det ofte er et signal om at internet virksomheden forsvarer de officielle regler, samt at butikken nu og da besigtiges af specialister der har ekspertise inden for de gældende regler.

Dette er desuden din chance for support, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din bestilling af Makita stiksav. For øvrigt er det godt at man er på vagt for de mest essentielle retningslinjer i forbindelse med købet af Makita stiksav online, fx den byttepolitik internet webshoppen har.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer sin kvittering, så man til enhver tid kan bevidne sit køb af Makita stiksav, uanset om man har købt hos Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Jan gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mads Jensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Kim H gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Karen U gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Masser af e-forretninger frembyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til Makita stiksav. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når det passer ind i din kalender. Metoden er jo meget hensigtsmæssig, samt oftest tilmed den mest letkøbte form for fragt.
2Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en ordning, der passer på dig som køber imod snydagtige internet varehuse. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække betalingen af flere omgange.
3Leveringstiden er ultra udslagsgivende om vi absolut skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det forholdsvis relevant at du ser den forventede leveringstid på Makita stiksav. En masse webshops tilbyder billig 1 hverdags levering på flere produkter, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at der bestilles inden et besluttet tidspunkt.
4Forinden folk shopper billige Makita stiksav hos en e-forretning burde man for at være sikker bese webshoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der har indvirkning på købet af billige Makita stiksav online, fx hvilken returneringsret e-forretningen har.
5Trustpilot præsterer adskillige udmærkede muligheder for at efterse mange øvrige konsumenters kritik og af den grund rekommanderer vi, at du tager et kig på e-handlens bedømmelser forud for at du køber billige Makita stiksav online. Facebook bringer dig for øvrigt flere ærlige chancer for at få en idé om internet butikkens popularitet.
6Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, siden det er en indikator for at online butikken efterkommer de opstillede regler, samt at den undertiden kontrolleres af jurister som har megen viden om vilkårene på området. Inden folk bestiller billige Makita stiksav på en forretning på nettet behøver man reelt tage stilling til shoppens forretningsbetingelser.
7Det er i dag ret bekvemt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige Makita stiksav i blandt forskellige netbutikker, og derfor yder flere internet webshops fragt uden omkostninger. Det kan immervæk blive udbytterigt at kontrollere et par forskellige online butikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at opnå den laveste pris.
8Den billigste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du bor nærved internet webshoppens arbejdslager. Den metode til levering kan vise sig at være særdeles aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge Makita stiksav inden for kort tid. Alternativt så sikrer enkelte online butikker gratis fragt, men typisk er det påkrævet at du aftager for et fastsat beløb.
9En hel del forhandlere på nettet frembyder billig levering på Makita stiksav, men tit er det så præmissen at du shopper for en bestemt pris. Som alternativ kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, som gerne vil være at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Leveringsformen er godt nok desuden rigtig ligetil. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.