Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed hos de velkendte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring Makita plænelufter.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot Makita plænelufter.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Makita plænelufter alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har du chancen for at undgå fragten, samt sågar hente varerne nu og her.
De store byggekæder køber produkter fra alle mulige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt udvalg af Makita plænelufter online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher er eksperter i deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får endnu mere erfaren assistance fra personale som er specialister i lige præcis Makita plænelufter.
Diverse niche webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller Makita plænelufter online fra deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke webshops producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Makita plænelufter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Makita plænelufter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Makita plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Makita plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du finder et stort udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube yder assistance med meget almennyttig info, navnligt ifald du søger på engelsk.
2Du skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være strategisk at du har grejet disponibelt akkurat som du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
3Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og på grund af det vil det vise sig væsentligt at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, med formålet om at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
4Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Af få støtte betinges altså af at ombygningen påvirker miljøet.
5Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har alle byggematerialer indkøbt forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at udarbejde en simpel oversigt som indeholder alt hvad du får brug for, og efterfølgende efterse listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
6Ved udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. Således skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
7Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
8Det kan være til god gavn at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om store arbejdsopgaver. Nogle ting gør krav på flere folk. Derudover bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive en fordel at notere alle omkostninger, hvorefter man bør dokumentere den billigste pris på hver enkelt.
10Du burde måske tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du anskaffer professionel hjælp kan du spare penge ved at at hente priser fra diverse selskaber.
11Forinden du påbegynder byggeprojektet er det højst centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke påklædning som hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke får assistance fra en professionel.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En stor portion online selskaber tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til Makita plænelufter. Den mest benyttede er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså særligt uproblematisk, og typisk desuden den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan ligeledes vælge at få produkterne sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver godt nok et hak mindre billig, men endvidere meget smertefri ift. Makita plænelufter online. Den mest billige fragttype vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Makita plænelufter er naturligvis ekstremt væsentlig når vi skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det i sandhed relevant at man gransker den anslåede leveringsdato for Makita plænelufter. En hel del internet virksomheder – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, som imidlertid er forudsat at der bestilles før et givent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne skippet afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

En hel del internet virksomheder garanterer gratis levering på Makita plænelufter online, men for det meste kun når der erhverves for en bestemt sum. Ellers burde man vælge den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

Flere netbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig Makita plænelufter hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af Makita plænelufter i disse områder:

Esbjerg, Skanderborg, Haderslev, Næstved, Nykøbing Falster, Rønne, Allerød, Thisted, Ishøj, Ikast, Greve, Ølstykke, Nørresundby, Ringsted, Kalundborg, Højbjerg, Tilst, Slagelse, Roskilde, Vejle, Aalborg, Vallensbæk, Nærum, Frederiksberg, Hedensted, Aarhus, Horsens, Hillerød, Nyborg, Hobro, Herning, Rødovre, Randers, Odder, Frederiksværk, Svendborg, Brønshøj, Herlev, Middelfart, Dragør, Silkeborg, Skive, Nakskov, Virum, Odense, Frederikssund, Gentofte, Haslev, Åbyhøj, Solrød Strand, Lystrup, Korsør, Ballerup, Hørsholm, Holstebro, Holbæk, Jyllinge, Varde, Helsingør, Tårnby, Fredericia, Kolding, Sønderborg, Hvidovre, Birkerød, Farum, Albertslund, Rudersdal, København, Vordingborg, Brønderslev, Hedehusene, Hjørring, Glostrup, Struer, Vanløse, Charlottenlund, Brøndby, Stenløse, Værløse, Risskov, Gladsaxe, Køge, Brabrand, Lyngby, Viborg, Søborg, Lillerød, Grenaa, Frederikshavn, Taastrup, Kokkedal, Aabenraa, og Valby, .

Afhentning for Makita plænelufter er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis Makita plænelufter online og køb Makita plænelufter. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter blandt andet Makita plænelufter tilbud, billig Makita plænelufter samt Makita plænelufter priser, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på Makita plænelufter

Det er jo efterhånden rigtig let for enhver at finde de bedste priser på billige Makita plænelufter online på forskellige shops på nettet, og ergo har en lang række e-forhandlere været nødt til at presse prisniveauet på Makita plænelufter drastisk, og ydermere love billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønnende at studere forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på Makita plænelufter online før du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Man bør alligevel være klar over, at såfremt en netbutik annoncerer billige Makita plænelufter online for en pris der anses for uendeligt gunstig, så er det mange gange være et kendetegn på en uærlig online shop. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under en ordning, som støtter os overfor uægte shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere regningen på Makita plænelufter af flere omgange. Dette fås som regel ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Ses der på tendenserne står det markant, at folk typisk søger for eksempel Makita plænelufter priser og køb Makita plænelufter. Derudover oplever man tit folk efterspørge for eksempel Makita plænelufter online, Makita plænelufter tilbud samt billig Makita plænelufter.

Se nærmere på tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig sådan set udmærkede løsninger til at eftergå en hel del øvrige kunders kritik og herved er det at foretrække, at du vurderer e-forretningens ratings forud for at du bestiller billige Makita plænelufter online.

Facebook frembringer tillige immervæk passende genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ses faktisk outlets på nettet hvor du kan formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige Makita plænelufter online på en netshop bør man sådan set løbe igennem e-shoppens handelsvilkår, det er dog tit ikke super spændende, især på de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan være at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det generelt er et kendetegn for at online forretningen accepterer de officielle regler, tillige med at e-firmaet løbende revideres af eksperter som er inde i de gældende regler.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, når du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit køb af Makita plænelufter. Udover dette er det fornuftigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der indvirker på købet af Makita plænelufter online, som for eksempel den ombytningsret internet firmaet lover.

I den relation er det tilmed relevant, at man permanent bevarer sin faktura, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af Makita plænelufter, ligegyldig om man køber hos Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Jette Knudsen gav 5 stjerner

God til prisen

Mette C gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Bente Møller gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jesper gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en ordning, som begunstiger folk overfor uoprigtige internet virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere pengene over tid.
2Trustpilot medfører relativt stabile løsninger til at bese diverse nuværende brugeres kritik og af den grund tilrådes det, at du verificerer e-forretningens bedømmelser forud for at du handler billige Makita plænelufter online. Facebook tilbyder lige så vel rigtig fortræffelige muligheder for at få indtryk af online butikkens kundefokus.
3Leveringstidspunktet er jo ret så vigtig når vi har behov for dine nye produkter straks, så derfor er det ret så væsentligt at du tjekker den anslåede leveringstid for Makita plænelufter. Størstedelen af outlets på nettet giver billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, som trods alt betinges af at ordren køres igennem forud for et bestemt tidspunkt.
4Generelt anbefaler vi at se hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, som længe har været en angivelse af at online forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at virksomheden løbende kigges til af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige Makita plænelufter hos en forhandler på nettet kan de i reglen gennemse virksomhedens forretningsaftale.
5Den mindst kostelige leveringsløsning er dog at hente pakken selv, men den løsning betinges af at du er i kort afstand af netbutikkens lager. Den mulighed for levering er yderst bestemmende såfremt du har behov for Makita plænelufter om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet virksomheder portofri levering, men tit er det under forudsætning af at der bestilles for et fastslået beløb.
6Forinden folk bestiller billige Makita plænelufter på en internet forhandler behøver man for at være på den sikre side skimme webshoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke super interessant. Tillige er det en hjælp at kunden er obs på de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige Makita plænelufter online, som fx hvilken bytteret hjemmesiden har.
7Indtil flere internet virksomheder frembyder fragtfri levering på Makita plænelufter, men undertiden er det så nødvendigt at der indkøbes for et fastsat beløb. Alternativt må du udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, der oftest er at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Muligheden viser sig til tider tillige i høj grad let gængelig. Den mest letkøbte leveringsversion er dog at hente ordren selv.
8En hel del internet forretninger udlover nu om dage et bredt udvalg af billige former for fragt til Makita plænelufter. En af de mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig virkelig overkommelig, og tit ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.
9Det har vist sig at være ret ukompliceret for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige Makita plænelufter fra forskellige online webshops, og derfor frembyder massevis af butikker på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at prøve et par forskellige internet selskaber efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.