Byghjem.dk

Makita Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge forretningens betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af Makita multisliber.
Nogle byggecentre har et stort produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot Makita multisliber.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Dette er især muligt i de kendte byggekæder.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der kan være forskel på prisen på billige Makita multisliber fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har de bedste priser, imens øvrige har faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af Makita multisliber online.
De store byggecentre er populære og velkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder finder du i de større byer, og som følge af det har du adgang til at handle online og fragte produkterne selv. Dermed kan du vælge at spare fragten, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får ekstra nyttig assistance fra nogle med ekspertviden i netop Makita multisliber.
Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler Makita multisliber online hos dem.
Størstedelen af online nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Makita multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Makita multisliber silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Makita multisliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Makita multisliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer parat forud for at du begynder projektet. Du kunne udfærdige en enkel indkøbsliste som samler alle de ting du har brug for, og så tjekke listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
2Du vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være af stor betydning at have udstyret til rådighed akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at inkludere de tilhørende udgifter i økonomien.
3Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør forfatte en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver din strategi.
4Det kan vurderes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson er det normalt at hente tilbud fra flere leverandører.
5Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggearbejdet, især såfremt det er krævende projekter. Store opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
6Det er af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det må være en fordel at notere hver eneste udgift, hvorefter man kunne søge sig frem til prisen på dem alle sammen.
7Der er en hel del guides og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget konstruktiv oplysning, især forudsat at du benytter den engelske version.
8Der kommer typisk uventede problematikker ved store projekter, og følgelig er det afgørende at man afsætter god tid i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt undersøge vejrudsigten i tiden op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at regne i samme sekund som du er startet på det krævende projekt.
10Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke har eksperthjælp.
11Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer naturen.
12Forud for at du går i gang med byggeprojektet må det være ufatteligt centralt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er kolossalt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Mange internet shops giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til Makita multisliber. En favorit iblandt mange er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når du har tid. Denne er altså temmelig overkommelig, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste leveringsudgave.

Du burde lige så vel prøve at vælge at få leveret til hvor du bor eller til dit arbejde. Muligheden viser sig typisk en anelse mindre billig, men tillige super uproblematisk med Makita multisliber online. Den billigste leveringsmetode er dog at hente varerne selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig nær netshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på Makita multisliber er jo ret væsentlig såfremt vi har behov for pakken om få sekunder, så i det øjemed er det komplet meningsfuldt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved Makita multisliber. En stor portion webbutikker – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, som imidlertid afhænger af at bestillingen indsendes før et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ud af døren før de lageransatte drager hjemad.

En række internet varehuse sikrer gratis fragt på Makita multisliber online, men tit kun ifald man aftager for et bestemt beløb. Derudover bør du udse dig den billigste leveringsmodel, hvilket oftest vil blive at få leveret produkterne til et afhentningssted.

Adskillige netshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig Makita multisliber på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus. De yder for eksempel afhentning af Makita multisliber i disse områder:

Brønderslev, Horsens, Vanløse, Virum, Vordingborg, Haderslev, Nyborg, Middelfart, Odder, Odense, Brønshøj, Åbyhøj, Roskilde, Tilst, Risskov, Thisted, Struer, Frederikshavn, Aalborg, Hørsholm, Dragør, Frederikssund, Varde, Lillerød, Søborg, Randers, Lystrup, Rønne, Ringsted, Sønderborg, Nykøbing Falster, Nærum, Vejle, Fredericia, Gentofte, Stenløse, Silkeborg, Herning, Solrød Strand, København, Kalundborg, Holstebro, Højbjerg, Kolding, Allerød, Korsør, Værløse, Glostrup, Birkerød, Hobro, Hillerød, Svendborg, Kokkedal, Herlev, Køge, Holbæk, Aabenraa, Haslev, Hedehusene, Brøndby, Albertslund, Ikast, Ølstykke, Brabrand, Greve, Slagelse, Valby, Skanderborg, Ishøj, Helsingør, Tårnby, Jyllinge, Nakskov, Farum, Skive, Rudersdal, Aarhus, Taastrup, Esbjerg, Ballerup, Lyngby, Nørresundby, Hedensted, Gladsaxe, Næstved, Rødovre, Charlottenlund, Vallensbæk, Frederiksværk, Frederiksberg, Hvidovre, Viborg, Hjørring, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. Makita multisliber er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet Makita multisliber online og køb Makita multisliber. Derudover oplever vi som regel folk lede efter for eksempel Makita multisliber priser, Makita multisliber tilbud samt billig Makita multisliber, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Spar penge på Makita multisliber

Det er jo rigtig gnidningsløst for enhver at kigge efter tilbud på billige Makita multisliber online fra forskellige e-shops, og så har en lang række internet butikker fundet det uundgåeligt at mindske prisen på Makita multisliber markant, og endda garantere fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel vise sig indbringende at granske visse webshops efter rabatter og tilbud på Makita multisliber online før du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen og 10-4.

Du skal blot være klar over, at hvis en butik frembyder billige Makita multisliber online på tilbud til en udsalgspris der kan virke uforståeligt billig, så burde det ofte være et kendetegn på en svindel e-butik. Kortkøb er på den anden side en del af et regelsæt, som beskytter kunden overfor uærlige internet forretninger.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet til Makita multisliber over en længere periode. Det fås ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere som regel søger efter for eksempel Makita multisliber tilbud og Makita multisliber online. Derudover oplever man ofte folk søge blandt andet billig Makita multisliber, køb Makita multisliber samt Makita multisliber priser.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot indebærer flere habile muligheder for at verificere en stor portion andre køberes ratings og af den grund er det smart, at du eksaminerer e-shoppens omtaler forud for at du shopper billige Makita multisliber online.

Facebook leverer også flere fortræffelige metoder til at få en idé om online forretningens popularitet. Foruden det ser vi endda online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde kan bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige Makita multisliber online i en internet shop kunne man for at være på den sikre side have øje for shoppens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Alternativet kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det bør være et sympol på at netbutikken lever op til de opstillede regler, og at online virksomheden rutinemæssigt overværes af eksperter som kender til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes besvær ved din shopping med Makita multisliber. Tilmed tilråder vi at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Makita multisliber online, som fx den ombytningsrettighed online webshoppen kører med.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af Makita multisliber, ligegyldig om man bestiller fra 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Kirsten N gav 5 stjerner

Nemt køb

Birthe Møller gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Michael J gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jens N gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Trustpilot forærer dig absolut fine muligheder for at læse flere øvrige konsumenters betragtninger og af den grund er det godt, at du besigtiger online forhandlerens anmeldelser forinden du shopper billige Makita multisliber online. Facebook giver dig tillige temmelig solide metoder til at få indblik i e-handlens pålidelighed.
2Forinden folk køber billige Makita multisliber hos en internet butik kunne man når alt kommer til alt få overblik over netbutikkens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende. For øvrigt slår vi et slag for at kunden er på vagt for de primære betingelser der er gældende for handlen med billige Makita multisliber online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-butikken bruger.
3Den prisbilligste leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du bor nær online butikkens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være usædvanlig afgørende ifald du har behov for Makita multisliber straks. Alternativt så lover nogle internet firmaer billig fragt, men tit stiller det krav om at man aftager for en præcis sum.
4Visse internet foretagender byder på levering uden omkostninger på Makita multisliber, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du bestiller for et konkret beløb. I øvrigt skulle man overveje den mindst kostelige leveringsmetode, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Denne er som regel endda virkelig nem. Den mest letkøbte mulighed for fragt er uden tvivl at hente produkterne selv.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig særligt vigtig om man har brug for din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det ganske afgørende at du checker det estimerede leveringstidspunkt for Makita multisliber. Flere outlets på nettet yder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, men husk at det stiller krav om at ordren aflægges forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af Indsigelsesordningen, der redder køber imod snydagtige e-handler. Som alternativ bør du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale beløbet over en periode.
7Det er jo efterhånden særdeles problemfrit for alle at finde tilbud online på billige Makita multisliber på diverse firmaer på nettet, og for det yder masser af e-forhandlere billig fragt. Det kan immervæk vise sig smart at tjekke en række internet butikker efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
8En række netbutikker i Danmark foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmidler til Makita multisliber. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshops, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig særligt fremkommelig, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtmulighed.
9Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, da det er en forsikring om at internet firmaet accepterer de danske retningslinjer, tillige med at butikken en gang i mellem monitoreres af eksperter der har indsigt i de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige Makita multisliber på en butik kan man ideelt set sætte sig ind i netbutikkens betingelser.