Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som kan give information omkring Makita limpistol.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende forretningens handelsbetingelser.
Der er forskel på prisen på billige Makita limpistol fra netbutik til netbutik. Enkelte giver de bedste tilbud, imens nogle har en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggecentre.
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare Makita limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og hermed har folk chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Herigennem har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre sælger produkter fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af Makita limpistol online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller Makita limpistol online fra deres webshop.
Diverse webshops i små nicher er eksperter i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis Makita limpistol.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Makita limpistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Makita limpistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Makita limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Makita limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en velovervejet strategi, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
2Man skal under ingen omstændigheder mangle værktøj. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har udstyret til rådighed akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Måske det burdes overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe eksperthjælp til opstarten af projektet. Såfremt du køber eksperthjælp er det lukrativt at indhente tilbud fra en håndfuld selskaber.
4Der viser sig jævnligt overraskende hovedpiner når det kommer til avancerede opgaver, og som følge heraf viser det sig essentielt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, med formålet om at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
5Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når projektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
6Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på udgifterne. Det bør være fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, og herefter indsamle ens omkostning ved dem en ad gangen.
7Du må ikke se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
8Du kan finde utallige artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er anvendeligt med enormt meget konstruktiv oplysning, specielt hvis man kigger på engelsk.
9Inden du indleder dit byggeprojekt må det være ultra afgørende at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der være diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at vælte ned netop som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
11Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier bør udføres af flere mennesker. Samtidig viser det sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
12Måske det viser sig meningsfuldt at have de nødvendige materialer parat på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en enkel note hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Mange webshops i Danmark tildeler nu diverse billige fragttyper til Makita limpistol. Den mest anvendte er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig super praktisk, samt desuden også den billigste mulighed for fragt.

Du burde også foretrække at få det leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er desværre en smule mere bekostelig, men til gengæld rigtig gnidningsløs ift. Makita limpistol online. Den mest billige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Makita limpistol er ret central hvis man skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så herved er det fuldt ud essentielt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på Makita limpistol. Mange online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig dag-til-dag fragt på utallige produkter online, som dog er afhængig af at der bestilles forinden et fast tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent før medarbejderne får fri.

Flere byggemarkeder garanterer portofri levering på Makita limpistol online, men tit under forudsætning af at du aftager for et fastslået beløb. I øvrigt skal man overveje den billigste løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

De store webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig Makita limpistol derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på Makita limpistol i disse byer:

Vordingborg, Vejle, Frederikshavn, Tårnby, Aabenraa, Grenaa, Frederiksberg, Ølstykke, Rønne, Middelfart, Kolding, Taastrup, Horsens, Lillerød, Birkerød, Dragør, Tilst, Skanderborg, Hjørring, Glostrup, Randers, Viborg, Haslev, Allerød, Virum, Ballerup, Svendborg, Hørsholm, Roskilde, Varde, Herning, Ishøj, Esbjerg, Hobro, Hedensted, Silkeborg, Fredericia, Nyborg, Solrød Strand, Hvidovre, Farum, Nørresundby, Hedehusene, Nakskov, Slagelse, Åbyhøj, Holstebro, Næstved, Holbæk, Rudersdal, Sønderborg, Skive, Ringsted, Charlottenlund, Køge, Hillerød, Frederikssund, Gentofte, Kokkedal, Værløse, Odder, Stenløse, Ikast, Brønderslev, Lyngby, Risskov, Greve, Herlev, Vanløse, Korsør, Højbjerg, Lystrup, Vallensbæk, Aarhus, Søborg, Valby, Frederiksværk, Helsingør, Nykøbing Falster, Thisted, Jyllinge, Albertslund, Brøndby, København, Kalundborg, Odense, Rødovre, Nærum, Struer, Brabrand, Aalborg, Brønshøj, Gladsaxe, og Haderslev, .

Click-and-collect for Makita limpistol er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data fremstår det markant, at folk som regel leder efter blandt andet Makita limpistol priser og billig Makita limpistol. Derudover oplever man mange gange netshoppere kigge efter blandt andet køb Makita limpistol, Makita limpistol tilbud og Makita limpistol online, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Priser på Makita limpistol

Det er jo særdeles smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser på billige Makita limpistol online på flere internet handler, og for det har massevis af e-forretninger været nødt til at reducere prisen på Makita limpistol kolossalt, og i øvrigt sikre fragt uden omkostninger.

Dog kan det imidlertid være tiden værd at inspicere nogle webbutikker efter rabatter og tilbud på Makita limpistol online forud for at du handler, sådan at man er garanteret at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Man bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en netshop udbyder billige Makita limpistol online til en pris som kan ses som grænseløst billig, er det mange gange være et bevis på en svindel internet butik. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, hvilket dækker kunden imod fup internet varehuse.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at afbetale betalingen af Makita limpistol over flere uger. Dette fås normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger bl.a. Makita limpistol tilbud og køb Makita limpistol. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter blandt andet Makita limpistol online, billig Makita limpistol og Makita limpistol priser.

Tjek eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig ret strålende muligheder for at vurdere diverse nuværende konsumenters evalueringer og derved støtter vi, at du vurderer e-forhandlerens vurderinger forud for at du køber billige Makita limpistol online.

Facebook genererer lignende regulære tiltalende muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus. Tilmed er der nogle forretninger på nettet hvor folk kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også kan drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige Makita limpistol online hos en internet shop kan de for at være sikker granske deres regler, men det er mange gange ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma.

En anden mulighed kunne være at undersøge hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et fingerpeg om at internet firmaet respekterer de officielle regler, og at forretningen nu og da monitoreres af fagmænd som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden får du chance for bistand, såfremt du bliver udsat for problemer som følge af din shopping med Makita limpistol. Yderligere er det fornuftigt at du er vidende om de elementære vedtægter der har indvirkning på bestillingen af Makita limpistol online, f.eks. hvilken bytteret internet selskabet anvender.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man når som helst beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst kan bevidne købet af Makita limpistol, uanset om man køber fra Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Per Olsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jette Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig

Marianne Sørensen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Erik Christensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo ret let for internetbrugere at prissammenligne online på billige Makita limpistol i blandt forskellige internet virksomheder, og altså tilbyder en hel del online selskaber fragt uden omkostninger. Derfor kan det immervæk vise sig smart at sammenligne forskellige e-forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.
2Forud for at folk handler billige Makita limpistol på en shop på nettet kan man i og for sig betragte forhandlerens handelsaftale, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave. Ligeledes er det klogt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde betingelser gældende for shopping af billige Makita limpistol online, til eksempel hvilken byttepolitik webbutikken har.
3Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket forsvarer dig imod uoprigtige internet varehuse. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre prisen over tid.
4Vi tilråder at granske hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, da det skulle være en tryghed om at internet firmaet efterlever de officielle danske regler, samt at internet shoppen af og til overvåges af eksperter der har ekspertise inden for de gældende love. Forinden folk bestiller billige Makita limpistol hos en online virksomhed burde man principielt se på e-shoppens vilkår.
5Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som jo beroer på at du er tæt på webshoppens lager. Den leveringsudgave er jo ultra central såfremt man har behov for Makita limpistol inden for få dage. Alternativt så præsterer en hel del internet handler portofri levering, men tit er det påkrævet at der købes for en konkret sum.
6En masse webbutikker i Danmark yder nu om dage alverdens billige fragtmuligheder til Makita limpistol. Det mest populære er efterhånden pakkeshoppen, og så henter du bare produkterne når det passer ind i din kalender. Denne er altså ekstremt overkommelig, samt endda tillige den mindst kostelige leveringsmetode.
7Trustpilot byder på fuldstændig passende løsninger til at eftersøge en lang række andre kunders synspunkter og derved slår vi et slag for, at du vurderer internet selskabets ratings forinden du køber billige Makita limpistol online. Facebook tilbyder derudover evigt fine genveje til at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
8Nogle forretninger på nettet præsterer billig levering på Makita limpistol, men ofte er det betinget af at du bestiller for en fastsat pris. Som alternativ bør du overveje den mest letkøbte slags levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen bliver ofte tillige ultra hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
9Fragtperioden er jo ultra udslagsgivende såfremt du skal bruge ordren omgående, og derfor er det forholdsvis meningsfuldt at man finder den anslåede leveringstid for Makita limpistol. Masser af internet shops lover billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt.