Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Det er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring Makita grensaks.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige Makita grensaks hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, og nogle giver kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot Makita grensaks.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i hele landet, og derigennem har kunderne valget om at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne med det samme.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af Makita grensaks online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille Makita grensaks online på deres side.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Derfor kan du få ekstra konstruktiv hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Makita grensaks.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Makita grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Makita grensaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Makita grensaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Makita grensaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeriet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed forinden du begynder eksekveringen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
3For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Derfor må du jævnligt undersøge udsigten ift. vejret i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det store byggeprojekt.
4Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kan søge sig frem til mulige tilbud på dem én og én.
5Det er en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når det er vigtige byggeprocesser. Flere byggerier bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Det er altså afhængig af at ombygningen forbedrer naturen.
7Du skal aldrig fattes værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at have det til disposition forinden du begynder på arbejdet. Det er desuden en fordel at indregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Før du optager byggeprojektet må det være usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
9Der viser sig typisk utidige problemer når det gælder store projekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Der ligger en hel række instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med en masse konstruktiv viden, ikke mindst når du kigger i hele verden.
11Godt forarbejde er nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
12Du kan tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til dele af det. Ifald du køber hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at tage imod en pris fra flere foretagender.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

De fleste online firmaer foreslår efterhånden flere billige leveringsudgaver til Makita grensaks. Den mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo temmelig fleksibel, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du burde omvendt overveje at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er uheldigvis en anelse mere bekostelig, men lige så vel ret problemfri med Makita grensaks online. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den mulighed står og falder med at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på Makita grensaks kan vise sig at være ultra vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge varerne inden for kort tid, og af den grund er det sandelig meningsfuldt at man studerer den anslåede leveringsdato ved Makita grensaks. En masse shops på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen på posthuset forinden pakkepersonalet har fyraften.

Flere internet firmaer præsterer fragtfri levering på Makita grensaks online, men tit afkræver det at der bestilles for et fastsat beløb. Alternativt skal man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, som mange gange er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker foreslår click-and-collect hvor du handler billig Makita grensaks online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne yder eksempelvis klik-og-hent på Makita grensaks i disse byer:

Hedehusene, Søborg, Frederikshavn, Dragør, Skanderborg, Viborg, Skive, Herning, Taastrup, Fredericia, Gladsaxe, Tilst, Horsens, Helsingør, Haslev, Rødovre, Kalundborg, Roskilde, Højbjerg, Glostrup, Holstebro, Struer, Ølstykke, Nørresundby, Farum, Lillerød, Hillerød, Rudersdal, Brønshøj, Holbæk, Vejle, Frederikssund, Korsør, Odense, Valby, Ikast, Brabrand, Aalborg, Sønderborg, Hedensted, Birkerød, Frederiksberg, Charlottenlund, Esbjerg, Værløse, Åbyhøj, Ringsted, Haderslev, Hørsholm, Brøndby, Kolding, Hjørring, Aarhus, Greve, Aabenraa, Middelfart, Ballerup, Varde, Ishøj, Silkeborg, Slagelse, Odder, Svendborg, Hvidovre, Gentofte, Nærum, Herlev, Virum, Nakskov, Rønne, Allerød, Lyngby, Grenaa, Kokkedal, Vanløse, Vordingborg, Jyllinge, Nyborg, Hobro, Tårnby, Nykøbing Falster, Stenløse, Randers, Albertslund, Næstved, Thisted, Risskov, Frederiksværk, Lystrup, Køge, Brønderslev, København, Vallensbæk, og Solrød Strand, .

Afhentning af Makita grensaks er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Ved indkig i data står det klart, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. Makita grensaks online og billig Makita grensaks. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge efter fx Makita grensaks priser, Makita grensaks tilbud og køb Makita grensaks, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på Makita grensaks

Det er ret så praktisk for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige Makita grensaks online fra diverse outlets på nettet, og af den grund har en lang række internet foretagender set sig tvunget til at nedsætte prisen på Makita grensaks drastisk, og ydermere love gratis levering.

Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at besigtige enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på Makita grensaks online forud for at du bestiller, sådan at man er skråsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Du bør trods alt være så påvagt, at såfremt en forretning på nettet sælger billige Makita grensaks online for en salgspris som er enormt favorabel, så er det undertiden være et signal om en uoprigtig webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, der dækker folk overfor uærlige online forhandlere.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at honorere pengene til Makita grensaks senere. Det fås normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet Makita grensaks priser og billig Makita grensaks. Derudover oplever man tit folk søge eksempelvis Makita grensaks tilbud, Makita grensaks online samt køb Makita grensaks.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot præsterer i højeste grad strålende genveje til at granske ganske mange eksisterende brugeres synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du tolker online webshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige Makita grensaks online.

Facebook fremskaffer på samme måde sådan set passende løsninger til at få et kig ind i online firmaets troværdighed. Tilmed er der en række outlets på nettet som tilbyder folk at afgive en bedømmelse af købsoplevelsen, som desuden må udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige Makita grensaks online hos en e-butik kan de altid kigge på webshoppens vilkår, dog er det typisk ikke videre spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at bemærke om online shoppen er e-mærket, grundet at det bør være en påvisning af at online butikken imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at den regelmæssigt besøges af jurister der har megen viden om reglementet på området.

Dette er desuden din chance for hjælpende service, for så vidt du får dilemmaer som følge af dit køb af Makita grensaks. Yderligere kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de mest centrale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af Makita grensaks online, som for eksempel den ombytningspolitik e-forhandleren garanterer.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bekræfte købet af Makita grensaks, uanset om man bestiller ved 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Karen U gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hanne Olsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Helle A gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anna G gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til internetshopping
1Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du er med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den form for levering kan vise sig at være virkelig betydningsfuld når vi står og skal bruge Makita grensaks om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del e-forhandlere levering uden betaling, men undertiden er det så nødvendigt at du bestiller for et præcist beløb.
2Det er efterhånden ultra let gængeligt for alle at søge sig frem til priser online på billige Makita grensaks på diverse webbutikker, og på grund af dette tilbyder massevis af forhandlere på nettet portofri fragt. Det kan dog trods alt blive gavnligt at analysere en række butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du køber, så man er sikret at antage den mest attraktive pris.
3Nogle få online outlets præsterer portofri fragt på Makita grensaks, men oftest gælder det kun hvis man aftager for en bestemt sum. Som alternativ kunne man udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Leveringstypen er uheldigvis samtidig ret gnidningsløs. Den mest letkøbte form for levering er uden tvivl at du selv henter ordren.
4Fragttiden er meget bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne nu og her, og med det formål er det ret vigtigt at man efterser den anslåede leveringstid ved Makita grensaks. Adskillige e-shops garanterer billig 1 hverdags levering på en masse produkter, men det er betinget af at du bestiller forud for et fast klokkeslæt.
5Flere e-handler udlover på nuværende tidspunkt flere billige leveringsløsninger til Makita grensaks. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Fragttypen er altså vældig fremkommelig, samt tit ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.
6Før nogen køber billige Makita grensaks i en e-handler kunne man i reglen studere shoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Udover dette støtter vi at man er sat ind i de mest vedkommende regler der influerer på købet af billige Makita grensaks online, fx hvilken ombytningspolitik virksomheden lover.
7Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer kunden overfor svindlende internet outlets. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil klare betalingen i flere bidder.
8Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at e-forretningen tilslutter sig de opstillede regler, og at den ofte overvåges af jurister der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige Makita grensaks på en e-butik behøver man til hver en tid have øje for butikkens regler.
9Trustpilot yder fuldkommen pålidelige genveje til at blive klogere på en stor gruppe aktuelle kunders bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du tolker netshoppens omtaler før du handler billige Makita grensaks online. Facebook frembringer lige så vel regulære hæderlige metoder til at få indsigt i online shoppens troværdighed.