Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Mere info
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Mere info
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Mere info
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Mere info
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Mere info
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Mere info
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Mere info
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Makita betonsliber.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de gængse byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggecenter, som giver gode råd til valg af Makita betonsliber.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Makita betonsliber alt efter hvor du handler online. En del tilbyder billige priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af Makita betonsliber online.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og på grund af det har mange mulighed for at handle online og køre produkterne personligt. Hermed har man chancen for at spare fragtgebyret, samt endda få produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de kun sælger disse varer. På grund af det får du formentlig ekstremt kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis Makita betonsliber.
Forskellige online nichebutikker er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler Makita betonsliber online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
Makita betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Makita betonsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Makita betonsliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Makita betonsliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det vise sig meget afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig mod mulige uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
3Du bør nødig mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at du har udstyret disponibelt før du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
4Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver dig adgang til rigelig brugbar oplysning, i særlig grad ifald man benytter engelske ord i din søgning.
5I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan nedfælde udgiften ved hver enkelt.
6For udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit krævende projekt.
7Forberedelse bliver vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret når du laver strategien.
8Der kommer ofte utidige udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og altså er det afgørende at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Det bliver værdifuldt at have alle materialer tilgængelige forud for at du går i gang med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og derefter tjekke punkterne, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Det kan overvejes at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er omfattende projekter. Krævende opgaver bør udføres af flere personer. Dertil vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet har betydning for miljøet.
12Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal få assistance fra en professionel til dele af projektet. Ifald du vil benytte professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at tage imod forslag fra flere selskaber.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Masser af firmaer på nettet udlover heldigvis et bredt udvalg af billige fragtformer til Makita betonsliber. Den mest anvendte er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Denne er nemlig særligt bekvem, samt ofte ligeledes den prisbilligste fragtmetode.

Du burde ydermere foretrække at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver typisk en lille smule dyrere, men ydermere rigtig overkommelig ved køb af Makita betonsliber online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Makita betonsliber kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende når man behøver pakken straks, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt ved Makita betonsliber. En masse forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, som dog stiller krav om at handlen gemmenføres forinden et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klargjort forud for at de lageransatte har fyraften.

Visse webbutikker frembyder fragt uden gebyr på Makita betonsliber online, men i mange tilfælde kun ifald du aftager for en bestemt pris. Ellers må du udvælge den billigste leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig Makita betonsliber online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma. De foreslår eksempelvis click-and-collect på Makita betonsliber i følgende byer:

Tårnby, Esbjerg, Ballerup, Holstebro, København, Glostrup, Viborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Køge, Nyborg, Korsør, Hjørring, Frederiksberg, Hvidovre, Hørsholm, Højbjerg, Skanderborg, Brønderslev, Vallensbæk, Varde, Kalundborg, Brabrand, Farum, Valby, Kolding, Sønderborg, Rødovre, Herning, Værløse, Ikast, Åbyhøj, Risskov, Silkeborg, Nørresundby, Ishøj, Brøndby, Rudersdal, Brønshøj, Svendborg, Lystrup, Virum, Vanløse, Birkerød, Skive, Lyngby, Rønne, Stenløse, Gladsaxe, Taastrup, Haslev, Nykøbing Falster, Vordingborg, Aabenraa, Solrød Strand, Aarhus, Næstved, Horsens, Allerød, Ølstykke, Haderslev, Tilst, Odense, Middelfart, Roskilde, Herlev, Frederikssund, Vejle, Hillerød, Albertslund, Thisted, Kokkedal, Jyllinge, Hobro, Grenaa, Holbæk, Nakskov, Aalborg, Slagelse, Helsingør, Søborg, Dragør, Struer, Randers, Hedehusene, Gentofte, Frederiksværk, Ringsted, Fredericia, Greve, Hedensted, Odder, Lillerød, og Nærum, .

Klik-og-hent ift. Makita betonsliber er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Amager, Hovedstaden), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk tit leder efter fx Makita betonsliber online og køb Makita betonsliber. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge for eksempel Makita betonsliber priser, billig Makita betonsliber samt Makita betonsliber tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Bedste tilbud på Makita betonsliber

Det er jo efterhånden yderst hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser på billige Makita betonsliber online i blandt diverse e-firmaer, og derved har flertallet af e-forretninger fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på Makita betonsliber eftertrykkeligt, og derudover garantere fragt uden gebyr.

Dog kan det immervæk være gavnligt at kontrollere nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud på Makita betonsliber online før du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du må blot være obs på, at i tilfælde af at en shop på nettet markedsfører billige Makita betonsliber online på tilbud til en pris som kan virke kolossalt letkøbt, så kan det mange gange være en varsel om en svindel e-forhandler. Kortkøb er imidlertid inkluderet i et lovbud, hvilket begunstiger køber imod falske internet butikker.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage prisen på Makita betonsliber over et længere tidsrum. Dette fås som regel ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Når man kigger i data står det tydeligt, at folk jævnligt leder efter fx billig Makita betonsliber og Makita betonsliber tilbud. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter for eksempel Makita betonsliber online, Makita betonsliber priser samt køb Makita betonsliber.

Kig på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer nogle stabile chancer for at studere ganske mange eksisterende brugeres observationer og derved er det smart, at du læser internet virksomhedens vurderinger inden du placerer din ordre på billige Makita betonsliber online.

Facebook giver dig også temmelig uafhængige metoder til at få en idé om internet shoppens popularitet. I øvrigt møder vi endda webbutikker hvor det er muligt at ytre en kritik af ordreforløbet, som på samme måde burde bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige Makita betonsliber online hos en e-forretning kunne man til hver en tid gennemlæse e-shoppens handelsaftale, det er dog oftest ikke videre interessant, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Et nemt alternativ kan være at tjekke om internet forhandleren er e-mærket, som bør være en tryghed om at online firmaet efterkommer de officielle regler, tillige med at hjemmesiden undertiden tilses af eksperter som forstår lovgivningen.

Desuden tilbydes du genvej til en håndsrækning, når du udsættes for problemer som følge af dit køb af Makita betonsliber. Ligeledes kan det anbefales at kunden er opmærksom på de mest vedkommende forhold i forbindelse med købet af Makita betonsliber online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet forhandleren kører med.

I den relation er det desuden essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af Makita betonsliber, hvad end man bestiller fra Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Søren gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Rasmus Knudsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Ole gav 5 stjerner

Quick expedit

Morten Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til internetshopping
1Enkelte internet forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på Makita betonsliber, men oftest forudsætter det at man aftager for en bestemt sum. Som alternativ skulle man tage den billigste leveringsversion, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden er for det meste endda super gnidningsløs. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv.
2Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket, grundet at det almindeligvis er et tegn på at online forhandleren accepterer de danske retningslinjer, udover at virksomheden hyppigt besøges af eksperter som har nøje kendskab til reglerne på området. Forinden nogen bestiller billige Makita betonsliber i en internet handler kunne de altid løbe igennem shoppens regler.
3Leveringstiden kan være virkelig vital hvis vi behøver dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det utvivlsomt relevant at vi studerer tidshorisonten for levering ved Makita betonsliber. Temmelig mange forhandlere på nettet garanterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem inden et fast tidspunkt.
4Det er særligt simpelt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige Makita betonsliber på diverse internet handler, og derved frembyder masser af webshops fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid være tiden værd at sammenligne en række online virksomheder efter tilbud og rabat forinden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
5Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af webbutikkens arbejdslager. Den metode til levering kan være virkelig essentiel hvis du behøver Makita betonsliber med det samme. Alternativt så yder nogle e-shops i Danmark fri fragt, men typisk gælder det kun hvis der købes for en bestemt sum.
6Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af et lovbud, der sikrer folk imod uoprigtige internet forretninger. Alternativt bør du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du agter at godtgøre beløbet over flere uger.
7Trustpilot forærer dig tilpas passende muligheder for at kontrollere en stor portion øvrige brugeres anmeldelser og derved går vi ind for, at du gennemsøger online shoppens omtaler forud for at du handler billige Makita betonsliber online. Facebook genererer endvidere aldeles passende chancer for at få kendskab til e-butikkens popularitet.
8Inden nogen køber billige Makita betonsliber i en forretning på nettet burde de i virkeligheden skimme butikkens forretningsaftale, dog er det tit et omfattende arbejde. Tilsvarende slår vi et slag for at man er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af billige Makita betonsliber online, som fx hvilken byttepolitik internet shoppen garanterer.
9En stor portion online forretninger yder heldigvis flere billige muligheder for fragt til Makita betonsliber. Den mest anvendte er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren lige når det passer dig. Muligheden er jo vældig praktisk, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsform.