PROMAC Magnetboremaskine MDA-55AUTO
16.035 kr.
Mere info
PROMAC Magnetboremaskine MDA-35Q
8.175 kr.
Mere info
PROMAC Magnetboremaskine MDA-50Q
12.855 kr.
Mere info
Metabo Magnetboremaskine MAG 32
10.350 kr.
Mere info
PROMAC Magnetboremaskine MDA-35
6.330 kr.
Mere info
Metabo Magnetboremaskine MAG 50
13.995 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Element E30 , kernebor max. Ø30 mm
6.560 kr.
Mere info
MB 35 Magnetboremaskine Scantool
3.748 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Element E40 , kernebor max. Ø40 mm
7.655 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Element E50 kernebor max. Ø50 mm
15.624 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Element E75 , kernebor max. Ø75 mm
15.310 kr.
Mere info
Compact 36 Scantool magnetboremaskine
5.788 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Commando 40 , kernebor max. Ø40 mm
5.473 kr.
Mere info
Compact 50 Scantool Magnetboremaskine
12.163 kr.
Mere info
Rotabroach Magnetboremaskine Element E100 , kernebor max. Ø100 mm
16.248 kr.
Mere info
METABO MAGNETBOREMASKINE MAG 50
16.998 kr.
Mere info
METABO MAGNETBOREMASKINE MAG 32
12.398 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring magnetboremaskine.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige magnetboremaskine fra netbutik til netbutik. Nogle har lave priser, og andre satser på et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de udbredte byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot magnetboremaskine.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere nichebutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af magnetboremaskine online.
De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og på grund af det har du mulighed for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undgå fragtomkostningen, og sågar have varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller magnetboremaskine online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du forvente ekstra anvendelig hjælp fra ansatte som er specialister i netop magnetboremaskine.
Mange nicheforretninger på nettet producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
magnetboremaskine bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

magnetboremaskine jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

magnetboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

magnetboremaskine silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der er alverdens guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til enormt meget anvendelig oplysning, navnligt ifald du kigger på engelsk.
2I god tid inden at du optager byggeriet kan det blive rimeligt meningsfuldt at have styr på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Der kommer stort set altid uventede udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og ergo vil det være meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, således at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
4Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke får assistance fra en fagmand.
5Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør nedskrive en struktureret strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
6Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det får man forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
7Du kan overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Såfremt du får professionel assistance vil det oftest være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Man vil aldrig nogensinde undvære grej. Tit vil det være afgørende at du har det til rådighed akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag bør du jævnligt se vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med det vigtige projekt.
10Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge prisen på dem én efter én.
11Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når det er store byggeopgaver. Store projekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
12Det er fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer disponible forud for at du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel notere en simpel note som indeholder det du skal bruge, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, så du sikrer dig at alt er klar.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Størstedelen af online virksomheder giver nu til dags en hel del forskellige billige fragtmuligheder til magnetboremaskine. En af de mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når der er mulighed for det. Løsningen er altså meget smertefri, samt endda derudover den mest prisbevidste fragtform.

Du kunne lige så vel prøve at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Løsningen bliver gennemsnitligt en sjat mindre billig, men derudover usædvanlig smart ift. magnetboremaskine online. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du befinder dig i kort afstand af webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på magnetboremaskine kan være super bestemmende forudsat man har behov for varen omgående, og herved er det forholdsvis relevant at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på magnetboremaskine. En masse byggecentre – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, som imidlertid er betinget af at ordren aflægges forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren ud af døren forinden de lageransatte tager hjem.

En række online forretninger sikrer levering uden gebyr på magnetboremaskine online, men i mange tilfælde påkræves det at du shopper for en konkret pris. Alternativt bør du gribe den mest betalelige form for levering, hvilket typisk er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig magnetboremaskine online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på magnetboremaskine i følgende områder:

Aarhus, Virum, Højbjerg, Brøndby, Helsingør, Ølstykke, Holstebro, Birkerød, Hedensted, Hillerød, Kokkedal, Holbæk, Albertslund, Odder, Hvidovre, Lillerød, Horsens, Dragør, Nyborg, Thisted, Hørsholm, Fredericia, Farum, Tilst, Greve, Ikast, Nørresundby, Stenløse, Herlev, Brønderslev, Lyngby, Allerød, Skive, Solrød Strand, Risskov, Rønne, Middelfart, Odense, Vallensbæk, Randers, Roskilde, Kolding, Ishøj, Ballerup, Frederiksberg, København, Valby, Gladsaxe, Søborg, Sønderborg, Struer, Kalundborg, Hobro, Slagelse, Brønshøj, Tårnby, Rødovre, Haslev, Frederiksværk, Herning, Rudersdal, Taastrup, Silkeborg, Ringsted, Viborg, Nakskov, Charlottenlund, Vordingborg, Aabenraa, Køge, Hedehusene, Aalborg, Esbjerg, Næstved, Frederikshavn, Glostrup, Lystrup, Nykøbing Falster, Frederikssund, Haderslev, Brabrand, Jyllinge, Grenaa, Korsør, Nærum, Værløse, Vanløse, Vejle, Varde, Gentofte, Svendborg, Åbyhøj, Hjørring, og Skanderborg, .

Klik-og-hent for magnetboremaskine er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere tit søger fx magnetboremaskine online og magnetboremaskine tilbud. Man ser derudover typisk mennesker efterspørge bl.a. billig magnetboremaskine, køb magnetboremaskine samt magnetboremaskine priser, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Find den bedste pris på magnetboremaskine

Det er i dag ualmindeligt simpelt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige magnetboremaskine online i blandt forskellige internet forretninger, og til gengæld har flere online shops ikke kunne slippe for at sænke prisen på magnetboremaskine eftertrykkeligt, og ydermere byde på portofri levering.

Dog kan det til hver en tid være profitabelt at eftergå nogle forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på magnetboremaskine online før du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man skal bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige magnetboremaskine online for en tilbudspris der kan virke grænseløst billig, så burde det for det meste være et faresignal om en bedragerisk online butik. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af en ordning, hvilket garanterer dig som kunde overfor uoprigtige internet handler.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere betalingen af magnetboremaskine over tid. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på tallene står det markant, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet magnetboremaskine priser og magnetboremaskine tilbud. Vi ser derudover typisk mennesker efterspørge fx magnetboremaskine online, køb magnetboremaskine samt billig magnetboremaskine.

Kig på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot leverer fuldkommen relevante genveje til at finde ud af en stor portion nuværende køberes opfattelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer netbutikkens bedømmelser før du køber billige magnetboremaskine online.

Facebook frembringer endvidere altid sikre chancer for at få indsigt i internet forhandlerens popularitet. Derudover møder vi mange internet shops som giver kunderne mulighed for at formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere bør anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige magnetboremaskine online på en e-forhandler bør man helt sikkert bese butikkens vilkår, dog er det tit en omfattende opgave, særligt ved de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne være at bemærke om e-butikken er e-mærket medlem, fordi det generelt er en påvisning af at online forretningen forstår de officielle danske regler, samt at internet butikken løbende monitoreres af fagfolk der har meget erfaring med reglerne.

Dette er desuden din genvej til at få hjælp, ifald du får problemstillinger som følge af din bestilling af magnetboremaskine. Ydermere stiller vi forslag om at man er påpasselig med de mest vitale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af magnetboremaskine online, f.eks. den returneringsret internet forhandleren anvender.

Derfor er det desuden afgørende, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af magnetboremaskine, uanset om man har købt ved 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jens I gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Else N gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Else Petersen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Hanne F gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til din online shopping
1Trustpilot forærer dig en række nyttige løsninger til at gennemsøge adskillige øvrige køberes synspunkter og derfor anbefales det, at du tager et kig på online webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige magnetboremaskine online. Facebook giver dig desuden i højeste grad anstændige muligheder for at få indtryk af online shoppens pålidelighed.
2Det er i dag ret så problemfrit for internetbrugere at analysere priser online på billige magnetboremaskine hos flere e-butikker, og på grund af dette yder en lang række e-handler billig levering. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at checke enkelte shops på nettet efter udsalg og tilbud før du køber, så du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
3Den billigste leveringsmanér vil altid være selv at hente ordren, som jo kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den leveringsmulighed er ualmindeligt essentiel ifald man absolut skal bruge magnetboremaskine nu og her. Alternativt så sikrer enkelte forretninger på nettet fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde under forudsætning af at der indkøbes for et fastslået beløb.
4Vi anbefaler at efterse hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at e-forhandleren understøtter de danske regler, udover at online firmaet rutinemæssigt undersøges af eksperter som har megen viden om de gældende regler. Forud for at folk shopper billige magnetboremaskine på en shop på nettet behøver de til hver en tid tyde webshoppens handelsaftale.
5Forud for at folk køber billige magnetboremaskine i en webbutik bør de principielt betragte forhandlerens forretningsbetingelser, men det er bare ikke særlig spændende. Ligeså foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige magnetboremaskine online, som for eksempel den returret netshoppen lover.
6Fragtperioden er jo super bestemmende forudsat vi behøver produktet med det samme, og herved er det komplet centralt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved magnetboremaskine. En hel del webshops garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
7Enkelte online forhandlere præsterer gebyrfri levering på magnetboremaskine, men ofte er det under betingelse af at du køber for et konkret beløb. Alternativt kunne man vælge den mest betalelige mulighed for levering, der oftest vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver sædvanligvis derudover usædvanlig ukompliceret. Den mest billige leveringsversion er dog at hente pakken selv.
8Flere internet virksomheder frembyder i vore dage alverdens billige fragtformer til magnetboremaskine. Den mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså særdeles enkel, samt typisk endvidere den prisbilligste leveringstype.
9Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en lovbestemmelse, som assisterer køberen imod fup outlets på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at klare betalingen over et længere tidsrum.