Nordlux Lyskæde Diodekæde 120 Multi. Led - 31v
53 kr.
Mere info
Lyskæde Med 80led Sort - 400cm Ip44, 31v
70 kr.
Mere info
Veli Line Diodekæde Batteri - 120 Led Db.timer
50 kr.
Mere info
Lyskæde 160led Sort 17,4m - Ip44, 230v
265 kr.
Mere info
Lyskæde 200cm - Med 40led, Flerfarvet Sort Ip44, 31v
35 kr.
Mere info
Lyskæde Med 120led Sort - 600cm Ip44, 31v
60 kr.
Mere info
Veli Line Drop Down Chain - Batteri 130 Led
95 kr.
Mere info
Lyskæde Varm Hvid, 80led - Sort 400cm Ip44, 31v,
50 kr.
Mere info
Lyskæde 200led Sort 20m - Ip44, 31v
75 kr.
Mere info
Lyskæde 100led Sort 11,4m - Ip44, 230v
190 kr.
Mere info
Nordlux Lyskæde Diodetræ 31v 70 Led
88 kr.
Mere info
Veli Line Diodekæde Batteri - 180 Led Db.timer
65 kr.
Mere info
Nordlux LED Diode Lyskæde - Batteri 50 Lys Db Timer
20 kr.
Mere info
Twinkly String Smart Lyskæde 250 LED S.E. - Version 2.0 - 2019 - Warm White Edition
959 kr.
Mere info
Lyskæde 90led Sort 712cm - Ip44, 230v
150 kr.
Mere info
Lyskæde 400cm - 200led, Faldene Istapper Sort Ip44, 31v
115 kr.
Mere info
Twinkly String Smart Lyskæde 150 LED - Version 2.0 - 2019 Udgave
599 kr.
Mere info
Veliline Lyskæde Kobberlys - Ip44 Battery Db Timer 100led
35 kr.
Mere info
Twinkly String Smart Lyskæde 250 LED - Version 2.0 - 2019 Udgave
879 kr.
Mere info
Twinkly Smart Istapper 190 LED
799 kr.
Mere info
Twinkly Smart Istapper 190 LED - Warm White
879 kr.
Mere info
Nordlux Lyskæde Drop Down Chain 130 Light Bat
48 kr.
Mere info
Twinkly String Smart Lyskæde 400 LED - Version 2.0 - 2019 Udgave
1.359 kr.
Mere info
Veli Line Diodekæde Batteri - 120 Multicolour Led Db Timer
50 kr.
Mere info
Nordlux Lyskæde Diodekæde 120 Led - 31v
53 kr.
Mere info
Nordlux Lyskæde Diodekæde 160 Multiled 10-func
98 kr.
Mere info
Lyskæde Med 40led Sort - 462cm Ip44, 230v
90 kr.
Mere info
Lyskæde 200cm - 100led, Faldene Istapper Sort Ip44, 31v
75 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af lyskæde.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare lyskæde.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du kende netbutikkens betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige lyskæde fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have lave priser, og andre giver service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i de større byer, og takket være dette har mange mulighed for at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det kan man undgå leveringsgebyret, samt endda hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre forhandler varer fra talrige producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af lyskæde online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe lyskæde online fra deres webshop.
Mange specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
Mange online nichebutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente endnu mere indsigtsfuld vejledning fra folk der er specialister i netop lyskæde.
De største byggemarkeder i Danmark
lyskæde bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lyskæde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lyskæde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af over 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

lyskæde harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din dagsorden.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at have et budget for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige alle poster, hvorefter man kan tjekke online tilbud på dem én og én.
3Forinden du igangsætter byggeprocessen er det ultra fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Der viser sig som regel uforudsete bump på vejen i forbindelse med store projekter, og som følge heraf vil det være væsentligt at der er afsat god nok plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
5Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. På grund af dette må du jævnligt undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du står midt i dit omfattende projekt.
6Det kan vise sig vigtigt at have samtlige materialer til disposition inden du iværksætter eksekveringen. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms note hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
7Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især når det kommer til krævende ombygninger. Større opgaver gør krav på flere folk. Endvidere viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
8Man bør ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være en fordel at du har værktøjet tilgængeligt idet du indleder byggeprocessen. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
9Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdssko som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel assistance.
10Du burde måske tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør investere i professionel hjælp til dele af projektet. Såfremt du søger assistance fra en professionel kan det godt betale sig at søge tilbud fra flere entreprenører.
11Glem ikke at du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås når byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver altså at projektet influerer positivt på klimaet.
12Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube faciliterer overvældende meget udbytterig viden, navnligt ifald man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En hel del internet outlets yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til lyskæde. En der er meget almindelig er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du kan afhente varerne når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså vældig gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsform.

Du kan tillige foretrække at få varerne sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Denne bliver sædvanligvis en sjat dyrere, men ligeledes super ligetil med lyskæde online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette nødvendiggør at du er nær webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på lyskæde kan vise sig at være ret vital såfremt man skal bruge dine nye varer fluks, og af den grund er det skam essentielt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved lyskæde. En masse outlets på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, hvilket er forudsat at bestillingen køres igennem forud for et givent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket før medarbejderne tager hjem.

Visse internet forretninger tilbyder levering uden gebyr på lyskæde online, men i mange tilfælde kun såfremt der indkøbes for en konkret sum. Desuden skal du tage den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

De fleste netshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig lyskæde online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på lyskæde i følgende byer:

Frederiksberg, Brønderslev, Tårnby, Varde, Grenaa, Brøndby, Allerød, Kokkedal, Aabenraa, Haderslev, Nakskov, Tilst, Slagelse, Køge, Nyborg, Hjørring, Hedehusene, Hillerød, Holstebro, Randers, Helsingør, Korsør, Ishøj, Hedensted, Stenløse, Gladsaxe, København, Middelfart, Aalborg, Haslev, Åbyhøj, Hvidovre, Glostrup, Vallensbæk, Svendborg, Nykøbing Falster, Lillerød, Viborg, Ikast, Skive, Søborg, Rudersdal, Farum, Frederikssund, Lystrup, Gentofte, Hobro, Hørsholm, Kolding, Aarhus, Solrød Strand, Horsens, Thisted, Frederikshavn, Odense, Holbæk, Nørresundby, Nærum, Vanløse, Rønne, Birkerød, Vejle, Ringsted, Roskilde, Frederiksværk, Vordingborg, Greve, Virum, Rødovre, Herning, Ølstykke, Dragør, Brabrand, Lyngby, Jyllinge, Valby, Sønderborg, Odder, Skanderborg, Risskov, Charlottenlund, Silkeborg, Struer, Taastrup, Ballerup, Brønshøj, Esbjerg, Fredericia, Kalundborg, Højbjerg, Albertslund, Næstved, Værløse, og Herlev, .

Klik-og-hent for lyskæde er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden).

Når man ser på tallene bliver det markant, at folk typisk søger efter bl.a. billig lyskæde og lyskæde tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere kigge efter blandt andet lyskæde priser, lyskæde online samt køb lyskæde, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Rabat på lyskæde

Det har vist sig at være ultra smart for købere at analysere tilbud på billige lyskæde online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det har massevis af online outlets fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på lyskæde betragteligt, og endda præstere portofri fragt.

Derfor kan det til hver en tid vise sig rentabelt at kontrollere visse netshops efter rabatter og tilbud på lyskæde online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Man må bare ikke overse, at når en e-handler forhandler billige lyskæde online for en udsalgspris som virker uforståeligt billig, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig webbutik. Køb med kort er trods alt omfattet af en vedtægt, hvilket redder køber imod svindlende online outlets.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale prisen på lyskæde i flere bidder. Dette tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at online shoppere tit leder efter fx lyskæde priser og lyskæde online. Man ser derudover ofte mennesker søge bl.a. billig lyskæde, køb lyskæde samt lyskæde tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder immervæk fine genveje til at finde ud af en stor portion eksisterende konsumenters iagttagelser og derved er det en hjælp, at du gransker internet virksomhedens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige lyskæde online.

Facebook frembringer også super belejlige chancer for at få indblik i online forhandlerens pålidelighed. Her er der en række internet handler hvor folk kan forfatte en kritik af virksomhedens service, som tilmed bør bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige lyskæde online på en e-shop behøver man sådan set få overblik over e-butikkens handelsaftale, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, særligt med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, siden det bør være et signal om at online virksomheden følger de danske retningslinjer, og at online shoppen undertiden revideres af jurister der har ekspertise inden for reglerne.

Det giver dig anledning til støtte, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af lyskæde. Tilmed er det en hjælp at du er omhyggelig omkring de mest basale forhold i forbindelse med bestillingen af lyskæde online, som eksempelvis hvilken returrettighed hjemmesiden kører med.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af lyskæde, uagtet om man handler hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller Bygma.

Per gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Inger Thomsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anders B gav 5 stjerner

Bestilte online

Per Hansen gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til internetshopping
1Før nogen køber billige lyskæde på en online butik kunne man for at være på den sikre side gennemse forhandlerens vilkår, dog er det tit ikke særlig sjovt. Foruden dette stiller vi forslag om at du er opmærksom på de mest centrale regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige lyskæde online, til eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret vital såfremt du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så af den grund er det særdeles passende at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på lyskæde. Størstedelen af internet foretagender annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær på vagt da det er underforstået at bestillingen anbringes før et bestemt tidspunkt.
3Masser af e-forhandlere tildeler heldigvis diverse forskellige billige fragtmetoder til lyskæde. Et hit er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig virkelig uproblematisk, og desuden også den prisbilligste leveringsudgave.
4Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en vedtægt, der hjælper dig som køber imod uægte internet handler. Alternativt kunne du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække regningen over en længere periode.
5Nogle få internet varehuse lover levering uden betaling på lyskæde, men typisk kræver det at du handler for en konkret sum. I øvrigt kunne du tage den mest billige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig beklageligvis på den anden side særligt simpel. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
6Det har vist sig at være meget uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lyskæde på flere forretninger på nettet, og så yder adskillige e-forhandlere fragtfri levering. Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at eftergå en række internet handler efter udsalg og tilbud før du bestiller, sådan at man er tryg ved at indhente den laveste pris.
7Trustpilot fører til immervæk værdifulde muligheder for at granske flere eksisterende forbrugeres evalueringer og derfor slår vi et slag for, at du evaluerer online forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige lyskæde online. Facebook yder endvidere relativt fine muligheder for at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.
8Vi går generelt ind for at undersøge om netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en tilkendegivelse af at netshoppen føjer de gældende danske regler, udover at forretningen undertiden undersøges af specialister som har megen viden om retningslinjerne. Inden nogen handler billige lyskæde på en e-butik behøver de i og for sig overveje netbutikkens forretningsaftale.
9Den mindst kostelige fragtform vil altid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du lever nærved netbutikkens hjemsted. Den fragtmulighed kan vise sig at være ekstremt væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge lyskæde om kort tid. Alternativt så lover en hel del online selskaber levering uden betaling, men undertiden er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb.